duminică, 5 februarie 2012

Hai sa dezghetam Romania inghetata

Buna seara

Daca tot stam acasa pentru ca Dragonul de apa a inghetat, hai sa facem ceva pentru noi toti , o meditatie. Aveti incredere, curatarile cele mai puternice le face elementul apa ( suntem mare parte a fintei noastre fizice APA). Odata cu cresterea vibratiei , cu intrarea lui Neptun in Pesti, inca un salt in nivelul energiei, mai avem nevoie de inca o curatare. Sa facem un mare front comun, noi si natura – asa cum se curata ea de negativitate, ne curatam energetic si noi toti; sa incercam sa pozitivam impreuna prin meditatii, zona romanesca pentru a trece cat mai usor, zilele care urmeaza, prin curatari.
NATURA ne invata sa NE IUBIM, iar Divinitatea interioara si exterioara ne ajuta sa reflectam despre viata noastra cu IUBIRE.
Ne asezam confortabil in fotoliu, sau oriunde putem sta linistiti aproximativ o jumatate de ora. Ne relaxam si daruim in jurul nostru binecuvantari. Primim raspuns din corpul Mamei Pamant o unda de liniste, pace, bucurie si relaxare, ca si cum o mama ne recunoaste si ne imbratiseaza. Starea de pace urca de la picioare spre cap si cuprinde rand pe rand labele picioarelor, gleznele, gambele, genunchi, coapsele, soldurile, bazinul si toate oasele sale, abdomenul si toate organele interne, toracele, urca spre umeri, coboara pe brate, coate, antebrate, in palme , pana in varful degetelor de la maini. Starea de pace a cuprins intreaga noastra coloana vertebrala, urca pe gat, pe cap, pana in crestetul capului si pana in varful firelor de par. Ne simtim bine, relaxati, interiorizati.
Daruim iubire in jurul nostru si primim iubire. Daruim iubire Mamei Pamant, ca o raza care porneste din inimilor noastre pana in centrul planetei, si primim raspuns o imbratisare calda, cu toate energiile Mamei Pamant, care urca in fiintele noastre, ne patrund si ne inconjoara ca o fantana arteziana plina de iubire, daruri si protective.
Daruim iuibire Tatalui Ceresc spre inaltul Cerului si mai departe, spre Centrul Caii Lactee, in intreg Universul cunoscut si dincolo de el. Primim raspuns o coloana de lumina si binecuvantari cu toate darurile divine, toate aspectele divine in manifestare pe planeta Pamant.
Suntem in coloana de IUBIRE si BINECUVANTARI din Centrul Caii Lactee pana in Centrul Planetei Pamant, Tara, Gaia, Aramatena (incluzand manifestarea tuturor celor 12 dimensiuni), inconjurati de iubire, binecuvantari, ocrotire si protectie.
Invocam cu noi prezenta si ajutorul Ingerilor Mamei Pamant; ii binecuvantam, le daruim iubire si ii rugam sa ne sustina in meditatia noastra de armonizare si binecuvantare cu Mama Pamant si energia IUBIRII. Invocam, binecuvantam si daruim iubirea noastra tuturor Ingerilor Mamei Pamant, si primim de la fiecare dintre ei raspunsul de binecuvantare, rand pe rand : de la Ingerul Pamantului,… de la Ingerul Apei,… de la Ingerul Focului,…de la Ingerul Aerului,…de la Ingerii Sunetelor si al Luminii……... Ii binecuvantam pe toti, le daruim infinita noastra iubire si recunostiinta si ii rugam sa ne sustina permanent, sa ne ajute pe parcursul meditatiei noastre de astazi in armonizarea fiintei si a vietii noastre.
Invocam cu noi prezenta si ajutorul Ingerilor nostrii Pazitori, ajutorul tuturor ghizilor si ajutoarelor noastre spirituale. Ii binecuvantam pe toti, le daruim infinita noastra iubire si recunostiinta si ii rugam sa ne sustina permanent, sa ne ajute pe parcursul meditatiei noastre de astazi in armonizarea fiintei si a vietii noastre.
Invocam prezenta si ajutorul Ierarhiilor spirituale ale Tatalui Ceresc in manifestare pe Planeta Pamant, toate Ierahiile spirituale ale primelor 12 Raze divine in manifestare pe planeta Pamant si al celor 3 Raze Divine fondatoare ale Universului nostru cunoscut. Le rugam sa ne sustina pe parcursul meditatiei noastre de astazi in armonizarea fiintei si a vietii noastre.
Ii rugam pe toti sa formeze in jurul fiintelor noastre energetice, din energiile si binecuvantarile lor, o sfera minunata de protectie si desavarsire, incarcata cu maxim din energiile si darurile lor, cu toate aspectele desavarsite ale vietii pe planeta Pamant. Ne simtim inconjurati cu aceste sfere de Iubire, Sprijin si Ajutor, pline de infinite atribute divine si tereste in manifestare minunata, perfecta, desavrasita. Sunt sfere de lumina, cu scanteieri multicolore, coloane si spirale multicolore, de esenta spirituala. Ne aflam in coloana de Lumina si binecuvantari din Centrul Caii Lactee , pana in Centrul Planetei Pamant. Binecuvantam si suntem binecuvantati.

Inspiram iubire cristica, alb aurie, mai luminoasa decat soarele nostru si o daruim planetei noastre.
Ne conectam adanc in Centrul Mamei Pamant, la cele 5 elemente primordiale ale vietii : pamant, apa, foc, aer, eter, prin radacini luminoase care ies prin calcaie, radacini luminoase cu componenta electrica si magnetica deopotriva. Inspiram adanc energia planetei in fiinta noastra, in corpul fizic, emotional, intelectual si spiritual. Ne incarcam cu energiile planetei corpul eteric, primul corp de lumina, si toate celelalte corpuri de lumina. Daruim iubire si primim energiile vietii…Iubim, binecuvantam, multumim, si primim darurile vietii…
Mentinem darul de iubire cristica pentru Mama Pamant, daruim si primim energii de viata …
Daruim iubire cristica, lumina alb aurie, puternic stralucitoare, in adancul planetei noastre, umplem cu iubire cristica aurie planeta, Mama Pamant si tot spatiul romanesc. Iubim si traim starea de IUBIRE, a fi iubiti…Daruim iubire catre toate centrele de lumina si cultura din spatiul romanesc, catre toate fiintele din spatiul romanesc, catre intreaga natura din jurul nostru…Umplem cu iubire cristica alb aurie, intreg spatiul romanesc, toate fiintele din acest spatiu, iubim si daruim iubire…Valuri de iubire cristica pentru Mama Pamant, Tara, Gaia, Aramatena... Iubirea noastra atinge toate fiintele din spatiul romanesc , care se incarca si incep sa scanteieze auriu, daruind iubire cristica mai departe…
Primim iubire si daruri cu toate aspectele divine in manifestare pe Planeta Pmant : vointa divina, iluminare si intelepciune divina, iubire divina, puritate si armonie divina, vindecare si creatie divina perfecta, slujire divina, transformare spirituala, echilibru perfect, anularea conceptului si a starii de dualitate BINE-RAU,…atragerea luminii in fiintele noastre, desavarsirea corpului de lumina, atragerea energiilor noi si completarea fiintei noastre energetice la nivelul EU SUNT COPILUL DIVIN.
Fiecare din noi, iubim si daruim iubire, primim si ajungem la nivelul EU SUNT COPILUL DIVIN, o scanteie divina mare cat intreaga noastra fiinta energetica. Radiem iubire, fericire, implinire si incarcam cu acestea toate, cu infinita iubirea cristica alb aurie stralucitoare, intreaga noastra planeta…Inspiram iubire cristica si o daruim intregii planete…Multumim, binecuvantam si iubim…
Multumim, binecuvantam si iubim pe toti cei care ne ajuta…
Binecuvantam pe Tatal Ceresc, pe Mama Pamant si intreaga Creatie divina, tot spatiul romanesc , tot neamul romanesc…
Ne iubim , ne binecuvantam si va binecuvantam pe toti !

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro