luni, 21 mai 2012

Eclipsa inelara de Soare - portal cosmic pentru dimensiunea a cincea

Sa privim eclipsa, energiile de curatare, incarcare cu lumina si codurile iubirii cristice aduse de lumina stelara din Alcyone pentru acces in frecventele iubirii din dimensiunea a cincea cristalina cristica.

8 fatete, 8 imagini, 8 trairi ale aceleiasi binecuvantari.

Annular Solar Eclipse - May 20th 2012 - China


Annular Solar Eclipse - May 20th 2012 - USA Albuquerque, New Mexico


Rare Annular Solar Eclipse - Set the Controls for the Heart of the Sun







Prin comunicarea din 11 04 2012 Arhanghelul Metatron ne dezvaluie detalii ale energeticii eclipsei si urmarilor ei :
...S-au pus bazele activării unui portal corespondent pentru cea de a 12 dimensiune, ca urmare a trezirii (activării) Declanșatorului Cosmic Cristalin (Trigger Cristalin Cosmic), la data de 20 martie 2012, cu un vârf de manifestare în 20 mai 2012, data eclipsei de Soare. Aceste aducțiuni energetice sunt obligatorii pentru stabilizarea frecvențelor și caracteristicilor Noului Pământ.

Atât umanitatea cât și corpul fizic al Pământului se află în procesul transcederii planului dualității, programul prevăzând modalități de evitare a rămânerii și afundării acestor două componente în dimensiunea a 3-a .

Deschiderea dimensională ce va fi adusă de eclipsa de soare din 2012, va fi cea mai amplă din punctul de vedere al calității energiilor, ea reactivând frecvențele Epocii de Aur din timpul Atlantidei, localizată cu 35.000 de ani în urmă.

Energia cristalină va fi diferită de cea provenită de la Trigger, deși va fi foarte amplă și de profunzime. Acest flux energetic va ajunge pe Pământ prin portalurile de la Giza și Moody.

Al 13 domeniu.
Deşi energia cuantică cristalină va fi inițial accesibilă vouă încă din cea de a 5-a dimemnsiune, întregul spectru al acestei energii se regăsește abia în cea de a 12 dimensiune. Ca un corespondent, în aspectul cristalin al conștiinței la nivelul regatului meneral al Pământului, vibrațiile celei de a 11 dimensiuni se regăsesc în reflexele aurului iar cele ale dimensiunii a 12-a, în platină. Trebuie spus că frecvențele cele mai mari care pot exista pe Pământ (în cristale) nu pot depăși vibrațiile dimensiunii a 12-a, adică cu o unitate mai mică decât ceea ce se poate găsi în Inelul de Foc creat de Trigger. Deci, din spectrul de vibrații provocat de Trigger, cea mai mare frecvență care va putea fi ancorată pe Pământ va fi cea corespunzătoare celei de a 12-a dimensiuni .
SURSA: www.Earth-Keeper.com .

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro