duminică, 18 noiembrie 2012

Vechi civilizatii - tunele subterane - UFO




UFO la Pol ?




Preluare din Extraterestrii - de la A la Z :

"Antarctica (Terra)

Pe continentul antarctic existã o zonã de operatiuni secrete la care participã atât oameni terestri cât si reptilieni. Oamenii de stiintã nazisti au dezvoltat un tip de navã discoidalã capabilã de performante de zbor remarcabile, având pe ele desenatã emblema swastika, fiind pilotate de oameni blonzi-pur, cu ochi albaºtri, care ar putea fi victimele obsesiei lui Hitler de a creea o rasã de super-blonzi perfecti. Mai multi cercetãtori independenti, printre care si Harbinsson, afirmã cã acestia sunt controlati mental cu ajutorul unor micro-cipuri implantate in creier, transformându-i pur si simplu în "drone umane" care asigurã functionarea acestei societãti secrete antarctice.

Sub muntii New Schwabenland din Antarctica - o bazã secretã cu numele "New Berlin" care este condusã de acesti super-blonzi (drone umane) în colaborare strânsã cu reptilieni, si care se fac vinovati de multe atrocitãti inimaginabile comise împotriva unor alte civilizatii pasnice din acest sector galactic.

Se pare cã tratatul de colaborare original între micii-cenusii si pãmânteni dateazã încã din 1933 si a fost stabilit de cãtre nazisti, ulterior acestia au migrat în SUA prin intermediul proiectului Paperclip (Agrafa)"

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro