duminică, 16 martie 2014

Ajutor extraterestru pentru vindecarea pamantenilor

 
Redau mai jos un articol  preluat, foarte important si actual, 
spre ajutorul celor care au mare nevoie.
 
Confirm ca, functie de solicitarile personale si necesitati, orice pamantean poate fi ajutat pentru rezolvarea problemelor de sanatate de doctorii cosmici de urgenta ! Ajutorul lor este daruit cu multa iubire, compasiune si este dezinteresat !  Confirm, din experienta personala, rezolvari in probleme la rinichi, circulatorii, pe coloana vertebrala...

Incercati prietenii mei cititori !
 functie de cunoasterea si lumina personala veti intelege, cere si primi ajutorul !
 
Extratereştrii benefici intervin discret şi eficient
 pentru vindecarea unor boli grave ale unor pământeni

Din ce în ce mai mulţi oameni au început să accepte ideea că nu suntem singuri în Univers, mai ales după ce anumiți oficiali de rang înalt au făcut publice informaţii legate de prezenţa extratereştrilor pe Terra. OZN-urile au putut fi observate mult mai des în ultima vreme, în multe locuri de pe întreaga planetă, chiar și la noi în țară. În mod semnificativ, apariții ale unor OZN-uri au fost raportate la scurt timp după ce în cadrul Școlii noastre de yoga mii de persoane au răspuns un DA ferm la întrebarea-referendum lansată de o civilizație extraterestră benefică, care este dispusă să intervină şi să ne ajute să trecem cu bine într-o etapă superioară de evoluție, dacă şi noi, oamenii, alegem aceasta.
Modul în care ființele extraterestre benefice își semnalează prezența este departe de a se limita la simplele dar uimitoarele apariții luminoase ale navelor lor pe cer. În ultimul timp, din ce în ce mai multe fapte cu totul excepţionale ale acestor ființe superioare au ieșit la iveală. Aşa cum se arată în volumul Vindecări ce au fost posibile prin intervenţia directă a unor fiinţe benefice extraterestre, de profesor yoga Gregorian Bivolaru, extratereştrii benefici sunt deja printre noi de ani buni şi se manifestă, între altele, prin vindecări miraculoase.
Nivelul de cunoaștere pe care l-au atins civilizațiile extraterestre benefice este mult superior celui al pământenilor. Ei posedă o tehnologie extrem de avansată, cu ajutorul căreia pot vindeca în foarte scurt timp inclusiv boli considerate incurabile de medicina clasică, cum ar fi cancerul aflat în stadiul terminal. Cartea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru prezintă zeci de cazuri, foarte bine documentate, de fiinţe umane care s-au vindecat de unele boli cumplite sau care chiar au fost salvate de la moarte prin intervenția unor ființe extraterestre.
Studiul acestor vindecări extraordinare evidențiază prezența anumitor tipare după care aceste ființe superioare acționează. În unele cazuri, extratereştrii apar lângă patul ființei umane, apoi o transportă la bordul unei nave, unde fac toate testele necesare, și ulterior o informează cu privire la boala de care suferă, dacă aceasta se credea sănătoasă, sau îi dau detalii necunoscute de medicina umană persoanei care ştia că este bolnavă. După aceea, cu ajutorul tehnologiei sofisticate, omul este vindecat de boala respectivă. În alte cazuri, extratereştrii oferă anumite tratamente, iar ulterior boala dispare cu desăvârşire.
Un alt scenariu este acela în care extratereştrii benefici apar în spitale, vin pentru scurt timp lângă o ființă bolnavă pe care o ating sau căreia îi injectează o soluţie, după care omul este vindecat. Există chiar şi spitale „volatile”, care apar în cele mai neaşteptate locaţii şi dispar fără urmă imediat ce vindecarea a avut loc.
În alte cazuri, intervenția extraterestră se produce când persoana se afla la volanul maşinii: deasupra vehiculului apare un OZN care proiectează asupra lui un fascicul de lumină, după care dispare. La scurt timp după aceea, omul constată că este vindecat.
În cartea Vindecări ce au fost posibile prin intervenţia directă a unor fiinţe benefice extraterestre sunt prezentate, de asemenea, cazuri uluitoare ale unor familii întregi care au fost vindecate de anumite boli, precum și cazuri în care acceaşi persoană a fost vindecată succesiv de diferitele boli grave care îi apăreau.
În toate aceste cazuri de vindecări miraculoase, extratereştrii benefici s-au manifestat cu o discreţie maximă și au dat dovadă de un altruism cu totul aparte, venind să facă bine şi apoi dispărând fără să aştepte măcar un cuvânt de recunoştinţă în schimb.
Recent, pe internet a început să circule o știre extraordinară despre apariția extratereştrilor benefici într-un spital din localitatea spaniolă Andorra, unde vindecă unii copii care suferă de cancer în fază terminală. Vă oferim în continuare acest articol, aşa cum apare pe una dintre paginile de internet.
Incredibil: Extratereştrii vindecă copii bolnavi de cancer într-un spital din Andorra
Entităţi extraterestre apar extrem de des în saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andorra. Spre mirarea tuturor, fără să se folosească de o tehnologie sofisticată, aceste entităţi vindecă ca prin minune zeci de copii în fiecare an.
Cel puţin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat într-un raport special că de-a lungul timpului au zărit pe camerele de filmat numeroase entităţi extraterestre în camerele copiilor bolnavi de cancer în fază terminală. Extratereştrii au o înălţime de doar 1,50 metri şi sunt extrem de sensibili la boala cu care se luptă copiii. Doar în ultima lună, patru copii au fost vindecaţi de entităţile extraterestre.
Nu am putut crede că ceea ce văd este real. Am fost de gardă într-o noapte şi după ce am completat rapoartele am privit pe hol şi am văzut cum veneau spre mine două creaturi extraterestre mici de înălţime. La început am crezut că sunt doi băieţi care au ieşit din salon, dar când am privit mai bine am realizat că sunt două creaturi extraterestre. Ei aveau capetele mari, ochii migdalaţi şi pielea de culoare brună. M-am speriat, dar în acelaşi timp am simţit un sentiment de dragoste şi bunătate atunci când s-au oprit în faţa mea“, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.
Cele două creaturi au intrat în camera lui Juan Lopez, un băieţel de numai 7 ani care, după estimările medicilor, ar fi trebuit să moară de leucemie în numai o săptămână. În acea clipă asistenta a chemat paza, dar şi pe medicul de gardă.
Când am intrat în salon, am observat cele două creaturi lângă patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereştri i-a atins faţa cu degetul său lung şi imediat corpul copilului a fost înconjurat de o aură aurie“, susţine doctorul Tomas Ruiz.
După ce fiinţele extraterestre au părăsit spitalul, băieţelul a fost supus unor teste şi medicii au constat cu stupoare că fusese vindecat de cancer. La fel s-a întâmplat şi în cazurile Mariei Munoz, Anitei Pena şi lui Hector Gomez, toţi diagnosticaţi cu cancer în fază terminală.
Conform declaraţiilor medicilor, extratereştrii vin întotdeauna la ora 01:00 şi vindecă cu o atingere pe frunte.
Aceste evenimente se repetă de câţiva ani, dar nimeni nu a avut curajul să le facă publice din motive evidente.

Preluat yogaesoteric  din 17 februarie 2014
 

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro