duminică, 8 iunie 2014

Industria avorturilor baza cosmeticelor pentru reintinerire

Cutremurator: industria avorturilor - cosmetice din fetusi

Ochii oficialilor ignoră abuzul şi prostituţia copiilor din toată lumea, la fel ca şi avorturile de peste tot.
Uciderea deliberată a fetuşilor este una dintre cele mai devastatoare şi teribile acte ale umanităţii. Ea reprezintă negarea valorilor vieţii însăşi, deoarece din punctul lor de vedere uciderea, sfârşitul vieţii unui copil nu reprezintă nimc. Ei spun ca sunt doar o bucăţică de carne şi de placentă.
 Dar poţi ajunge să vezi videourile uimitoare şi imaginile prin ultrasunete ale copiilor nenăscuţi încă, un copilaş care are deja ochi, mânuţe şi picioruţe sau unele imagini în care ei afişează emoţii precum zâmbete de mulţumire sau grimase cauzate de disconfort.
 Copilaşul simte, se mişcă şi trăieşte. Nimic nu poate justifica uciderea unui copil.
ESTE DETESTABIL! Acum unii reporteri au adus la cunoştinţă oamenilor că fetuşii avortaţi sunt tăiaţi şi trataţi pentru a fi folosiţi în compoziţia cosmeticelor şi tratamentele cosmetice, în industria „frumuseţii”.
 ESTE CEA MAI ABJECTĂ AFACERE IMAGINABILĂ. 
Materialul uman este utilizat şi vândut în aşa numitele „injecţii de întinerire” care se persupune că reânnoiesc pielea feţei, folosite mai ales de „dive” care îmbătrânesc.
Tinerele femei din Ucraina sunt convinse să facă avorturi, fiind plătite cu 200$ pentru un copil ucis. Apoi copilul este porţionat şi vândut în Rusia pentru 9500 $ fiecare.
… TOTUL ESTE DE VÂNZARE!
Copiii tăiaţi sunt îngheţaţi şi apoi transportaţi în containere (sticle) în vid din Ucraina peste tot în lume. Conform costisitarelor saloane de frumuseţe ale elitei, care oferă astfel de tratamente, celulele stem nedezvoltate şi nedivizate încă se pot uni cu orice fel de ţesut care ajunge să prezinte o regenerare rapidă, având şi puteri curative. 
Se spune că sarcină înaintată este cel mai des cerută deoarece s-a observat că vindecă mai eficient.
Medicii şi oficialii sunt de acord cu avorturile care se fac chiar şi la 12 săptămâni de sarcină; fătul este extras odată cu placenta, organele tăiate separat, îngheţat şi gata pentru vânzare. 
Tratamentele cosmetice care folosesc fetuşi sunt interzise în Ucraina şi în Rusia, la fel cum avorturile şi prostituţia sunt interzise în Filipine, fără a conta că aceste infracţiuni sunt în floare oricând există clienţi gata să plătească bani grei oficialilor.
Uciderea copiilor nenăscuţi pentru aşa zisele tratamente de reîntinerire este de neconceput si aboslut imorala. 
Trebuie oprită această industrie!

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro