sâmbătă, 19 septembrie 2015

Valul de iubire si Valul X


Valul de IUBIRE și valul X
26 august 2015

În ultimele luni, poate ați auzit de ‘VALUL X’, un val de energie galactică ce se îndreaptă spre Pământ, în septembrie/octombrie 2015. Se prezice că valul X va transforma omenirea într-un interval de timp foarte scurt (după spusele Dr. Simon Atkins).

Din câte înțeleg eu (cu ajutorul canalelor mele), valul X este un câmp de frecvență electromagnetică, venit din centrul Galactic (și anume valuri de IUBIRE), saturat de energia mișcării astrologice a lui Saturn în Săgetător.

Vă rog să citiți cele scrise mai jos, pentru a afla mai multe informații despre valul X/valul de IUBIRE, impactul pe care îl are asupra ADN-ului nostru și felul în care putem primi în mod conștient energia acestor emisii galactice, în zilele, săptămânile, lunile și anii ce vin 
Galaxia noastră Calea Lactee și valurile de Iubire

Pământul și sistemul nostru solar se află în galaxia Calea Lactee, una dintre cele peste 100 de miliarde de galaxii din universul nostru vizibil.

Calea Lactee este o galaxie spiralată, alcătuită din multe brațe în formă de spirală, ce se rotesc în jurul centrului galactic. Brațele spiralate ale galaxiei noastre formează un plan plat (planul galactic)… prin urmare, atunci când privim de pe Pământ galaxia Calea Lactee, pe cerul nopții vedem ‘planul’ galaxiei noastre.
Sistemul nostru solar e amplasat aproape la jumătatea distanței de centrul galactic (aproximativ 27.000 de ani lumină de centrul galactic), în zona brațului Orion-Lebăda, iar o rotație completă în jurul centrului galactic durează 225 de milioane de ani.
Centrul galactic este un transmițător puternic de valuri de energie, cunoscute ca ‘valuri de iubire’. Din 1987, frecvența de vibrație a acestor valuri a crescut ca intensitate și va continua să o facă, pe măsură ce ne îndreptăm spre anul 2040, Epoca de Aur (vezi cartea mea, Shealla-Dreaming) și saltul cuantic în noul nostru ciclu galactic de 225 de milioane de ani.
Aceste emisii cosmice electromagnetice (valuri de iubire) fac să vibreze câmpul toroidal de energie din jurul inimii noastre, ajutând ca ‘inima să ne bată’ la unison cu Pământul (inima Pământului), la unison unii cu alții (inimile umane), la unison cu Creația (inima galactică). Cu ajutorul inimii unificate, trecem dincolo de limitarea separării noastre percepute și adoptăm Iubirea, Bucuria, Frumusețea unei omeniri Unitare, ce se transformă într-o lume nouă iluminată.

Evoluția cuantică a ADN-ului
Valul IUBIRII (valul X)
Frică   ---> IUBIRE
Pe măsură ce câmpul nostru auric… până la trilioanele de celule din corp… e scăldat în aceste frecvențe electromagnetice, ADN-ul trece la o stare evoluată de expresie, astfel ca să putem ancora lumina pentadimensională în stările noastre de ființare fizică.

Odată ce ADN-ul se trezește, suntem împuterniciți să ne vindecăm, să ne vindecăm lumea și să creăm o cultură globală construită pe valorile comune ale IUBIRII, compasiunii și bunătății. Acest viitor îndrăgit ne e la îndemână, așa că haideți să ne deschidem inimile și să transpunem această viziune aliniată în realitate… haideți să creăm împreună o R-EVOLUȚIE a IUBIRII!

Alinierea galactică și valul X

Așa cum au profețit popoarele indigene din întreaga lume, generația actuală deține cheia viitorului omenirii, a viitorului Pământului.

​Ciclul de 225 de milioane de ani
Sistemul solar, rotația lui Alcyone și Sirius în jurul centrului galactic
Centrul galactic     Sirius   Alcyone     Sistemul solar
În această generație, am ajuns la sfârșitul revoluției de 225 de milioane de ani în jurul centrului galactic și ne aflăm într-o perioadă de tranziție, pe măsură ce intrăm în următorul ciclu galactic de 225 de milioane de ani.

Sfârșitul unui ciclu galactic de 225 de milioane de ani e marcat de alinierea sistemului nostru solar, a lui Alcyone (constelația Pleiadelor), Sirius și a centrului galactic, pe planul galactic… un eveniment ce se produce la fiecare 225 de milioane de ani!
 
​Alinierea galactică

Nașterea Epocii de Aur

‘Valul de IUBIRE’ galactic (valul X)

Centrul galactic     Sirius   Alcyone    Sistemul solar

La fiecare 225 de milioane de ani, atunci când ne aliniem pe planul galactic, Pământul și toate formele sale de viață sunt scăldate în aceste emisii de energii cosmice multidimensionale puternice (valuri de Iubire). Această supă cosmică de frecvențe trezește ADN-ul latent și determină toate formele de viață să facă un salt cuantic la un nou ciclu de extindere evolutivă.

În Arhivele Akashice nu e scris când/ce/cum facem acest salt într-un nou ciclu de 225 de milioane de ani (conștiința nu evoluează după calendarul gregorian) ȘI nu e scris în ce vom evolua cu exactitate, ca familie globală de cetățeni ai Pământului. Conștiința colectivă a omenirii și bunăvoința/liberul-arbitru de a lucra cu potențialul cel mai înalt al acestor valuri de IUBIRE sunt cele care creează potențialul cuantic și trezirea ADN-ului, prin intermediul inimii noastre.

În timp ce ne aliniem cu planul galactic, alinierile astrologice cheie și emisiile energetice (inclusiv exploziile solare) au o influență foarte mare asupra ADN-ului nostru și devin activatori cheie ai potențialului cuantic.

Din câte înțeleg eu (cu ajutorul canalelor mele directe), valul X este un câmp de frecvență electromagnetică (provenit din centrul galactic, adică valuri de IUBIRE), saturat de mișcarea astrologică a lui Saturn în Săgetător.

Un tranzit întreg al lui Saturn în jurul Soarelui durează până la 30 de ani. Acum treizeci de ani Saturn era în Săgetător, în momentul Convergenței Armonice din 1987 (numărătoarea inversă de 25 – 26 de ani, până la sfârșitul calendarului mayaș), iar acum, în septembrie 2015, Saturn iese din Scorpion și-și începe tranzitul în Săgetător, în preajma echinocțiului de primăvară/toamnă. (Notă: Saturn a intrat în Săgetător în decembrie 2014, dar a devenit retrograd din martie 2015, reintrând în Scorpion, apoi a revenit la mișcarea directă în Scorpion, la începutul lui august și, prin urmare, reintră în Săgetător la sfârșitul lui septembrie).

Efectul valurilor galactice de IUBIRE (valului X)

Prin urmare, ce înseamnă pentru omenire tranzitul lui Saturn în Săgetător, combinat cu valurile galactice de IUBIRE din centrul galaxiei noastre (valul X), în septembrie/octombrie 2015?

În trecut, când Saturn s-a aflat în Săgetător, în timpul Convergenței Armonice din august 1987 (meditația mondială sincronizată, ce a avut loc după o aliniere astrologică de opt planete în poziție de marele trigon), un salt uriaș în conștiință a stimulat planeta. Atunci când am simțit/perceput inima unificată și potențialul nostru de co-creatori, viziunea noastră colectivă despre o omenire globală a făcut un salt uriaș.

​Săgetătorul e semnul care guvernează casa a IX-a, iar guvernatorul lui planetar este Jupiter. Gândiți-vă la filosofie, studii superioare, afaceri externe, religie, guvernare, domeniul juridic și medical. 
Săgetătorul IUBEȘTE libertatea, iar cuvântul cheie pentru Jupiter e EXPANSIUNEA.


Saturn este mai mult o energie care tinde să CONTRACTEZE, întrucât reprezintă valorile puternice ale angajamentului, maturității, responsabilității… considerați-l domnul karmei și supraveghetorul confruntărilor corective dure cu realitatea… iar întrebarea este ești pregătit și dornic să fii inițiatul?

Atunci când Saturn va tranzita Săgetătorul (până în decembrie 2017), acest val de energie de pe planetă va declanșa schimbări majore în sistemele noastre politice, etice și sociale.

Prin urmare, așteptați-vă să vedeți în ultima jumătate a anului (de la echinocțiu încolo), personalități politice dizgrațiate, scandaluri religioase făcute publice, reforme în domeniul educației și reorganizări majore în afacerile noastre externe. Crahurile bursiere fac și ele parte din Saturn în Săgetător, dar de obicei apar spre finele tranzitului, în 2017 (ambele crahuri bursiere din 1929 și 1987 s-au produs în ultima parte a tranzitului lui Saturn în Săgetător).

În plan individual, vom fi puși la încercare prin energeticele de expansiune și contractare. Dacă ați avut un stil de viață mai hedonist, cheltuind mai mult decât câștigați sau fugind de responsabilitate, pregătiți-vă pentru un semnal de trezire FOARTE PUTERNIC, pe durata acestui tranzit al lui Saturn în Săgetător.

Pe de altă parte, dacă ați avut convingeri prea rigide, nevrând să înțelegeți punctul de vedere al altora, sau căutați ordinea ca mijloc de control, pregătiți-vă de asemenea pentru un semnal de trezire FOARTE PUTERNIC pe durata acestui tranzit al lui Saturn în Săgetător.

Perioada septembrie-decembrie va însemna pentru mulți oameni de pe planetă o tranziție uriașă, o periodă în care să devină realiști și să se lase cuprinși de viziunea introspectivă pe care ne-o aduce Saturn. Cooperați CU Saturn în Săgetător și veți avea potențialul de a lua viziunea cea mai înaltă a ‘visului’ vostru și a o aduce în realitatea fizică, reală, împământată.

Valul de Iubire (valul X) și ADN-ul nostru

Alinierea planului galactic și, prin urmare, transmisia directă de valuri de IUBIRE (valul X) ce stimulează electromagnetic câmpul toroidal al Pământului (câmpul inimii sale) are un impact profund asupra ADN-ului.

După cum s-a descoperit în cadrul proiectului genomul uman, doar 5% din ADN specifică codurile genetice pentru proteine (adică are o funcție fizică) din corpul nostru, iar restul de 95% a fost etichetat drept ‘ADN rezidual’, un produs secundar al stării noastre umane evoluate, după cum s-a speculat.

În mod interesant, în timp ce occidentul se concentra pe proiectul genomul uman, o echipă de oameni de știință ruși, de la Academia Rusă de Științe (condusă de Dr. Pjotr Garjajev, membru și al Academiei de Științe din New York) s-a reunit pentru a studia întregul genom (întreaga configurație a ADN-ului).  Această echipă a cuprins o parte foarte reprezentativă de experți biologi, embriologi, lingviști, biofizicieni, ca să numesc doar câțiva.

Rezultatele cercetării întreprinse de echipa rusă au revelat faptul că acel 95% ADN rezidual nu era de fapt deloc ‘REZIDUAL’, ci mai degrabă un internet biologic foarte evoluat de informații, ce poate fi programat cu ajutorul gândurilor, cuvintelor și limbajului nostru. Sunetul, culorile, frecvențele, tonalitățile și simbolurile sacre, toate au un impact asupra ADN-ului, iar noi avem capacitatea de a accepta potențialul acestui limbaj biologic.

​Evoluția cuantică a ADN-ului
Valul IUBIRII (Valul X)
3 inimi
Câmpul punctului zero
Activarea ADN-ului

Cercetări de vârf întreprinse de echipa rusă identifică faptul că, prin descoperirea limbajului celor 95 de procente de ADN ‘rezidual’, e posibil să ne trezim aptitudinile metafizice, cum ar fi intuiția, clarcunoașterea, clarsimțirea și clarvederea, să ne acceptăm aptitudinile de autovindecare, să devenim conștienți de modul de cooperare cu energia mediului, în scopul evoluției personale și planetare, și de modul în care putem avea un impact conștient asupra energiei din mediul nostru.

Cercetările rusești au identificat de asemenea impactul ADN-ului într-un spațiu vid și posibilitatea de a crea găuri de vierme magnetizate, ce fac posibilă comunicarea interdimensională și crearea de ‘porți stelare’ între dimensiuni.

Atunci când modificăm energia din mediu (gândiți-vă la sunete, culori, gânduri, alinieri astrologice, hrană, apă, geometrie sacră etc – referire la activitatea lui Bruce Lipton), receptorii din afara celulelor noastre recepționează ‘energia’ din mediu și trimit mesaje ADN-ului. Astfel, ADN-ul nostru devine un ansamblu de răspuns la schimbările din mediul exterior… trezind astfel potențialul ca noi să folosim un procent mai mare din ADN.

Mâncați alimente nesănătoase, continuați să aveți aceleași gânduri negative (conștiente sau inconștiente), stați mereu cufundați în sunetele orașului și respectați-vă zi de zi treburile zilnice extrem de plictisitoare, iar ADN-ul vostru va produce în principiu aceleași ‘reziduuri’ cărora le-ați dat voie să vă fie introduse în corp.

În schimb, consumați o varietate mare de alimente de sezon și fără chimicale, petreceți timp în natură, fiind scăldați în sunetele ei orchestrale, beți apă pură și gândiți din inimă și suflet și nu din mecanismele limitate ale creierului. Exersați viețuirea conștientă, fiți recunoscători pentru toate experiențele din viață și faceți din compasiune și bunătate o practică zilnică.

ȘI alegeți să lucrați CU potențialul alinierilor astrologice ale acestei generații, inclusiv emisiile valului galactic de IUBIRE (pe măsură ce ne aliniem cu planul galactic – valul X), pentru a evolua la expresia cea mai înaltă a ADN-ului vostru și pentru a fi un participant activ la saltul personal și planetar în conștiință.

Conjuncția de aur – 8/9 septembrie 2040

O conjuncție rară va avea loc pe 8/9 septembrie 2040 (vezi cartea mea, Shealla-Dreaming), prin care o aliniere geocentrică de șase planete, distanțate între ele la mai puțin de 10 grade în semnul Balanței, va fi vizibilă pe cer. Luna, Marte, Mercur, Venus, Saturn și Jupiter vor dansa împreună, în vibrațiile armonioase ale Balanței.

Balanța reprezintă armonia, iar planetele vor stimula armonia prin acțiune (Marte), comunicare (Mercur), inimă (Venus), înțelepciune (Saturn) și expansiune infinită (Jupiter).

Această conjuncție de aur va constitui un moment de bucurie pe planetă, o sărbătorire a unității omenirii în diversitatea noastră, pe măsură ce acceptăm cu brațele deschise Epoca de Aur, aici pe Pământ.

Simt că această conjuncție de aur marchează de asemenea sfârșitul perioadei de aliniere galactică și nașterea noastră deplină în potențialul acestei noi conștiințe evolutive pentru omenire.

Rezumat 

Omenirea se află la o răscruce din ciclul nostru de evoluție, dar avem posibilitatea să alegem. Avem alegerea de a ne trezi și adopta IUBIREA, ca și co-creatori conștienți, aflați acum pe Pământ. Avem alegerea de a ne elibera de suferința separării și Fricii. Fiecare dintre noi are cheia pentru saltul cuantic de pe Pământ… și alegem să ne trezim și să fim participanți activi la acest salt, în plan individual și colectiv.

Prin îmbinarea cunoașterii străvechi sacre codificate în ADN-ul nostru, cu principiile științifice cuantice din prezent, suntem împuterniciți să transcendem etichetele adânc întipărite, pe care noi/societatea ni le-am/le-a pus. ‘Vedem’ dincolo de programul structurilor sociale, politice și religioase, construite pe frică și suntem împuterniciți să ieșim din programul limitării și să co-creăm o lume nouă, bazată pe fundațiile IUBIRII, compasiunii, suveranității și unității.

Așa cum a spus înțeleptul mayaș Hunbatz Men,

E nevoie să ne înțelegem forța creatoare, să ne-o acceptăm și să ne-o respectăm și să ne dăm seama că suntem creatori. Susținem această realitate împreună. Suntem custozii Pământului. Atunci când ne vom prețui cu adevărat pe noi și puterea noastră creatoare uimitoare, vom trăi din nou într-o manieră sacră, în care respectăm toate formele de viață. Atunci când vom respecta toate formele de viață, se va manifesta esența/spiritul tuturor lucrurilor vii.”

Apropiatul val X – valul de Iubire al emisiilor din centrul galactic (combinate cu Saturn în Săgetător) – vă oferă o oportunitate minunată de a vă RECUNOAȘTE PUTEREA CREATOARE și de a lucra cu potențialul cel mai înalt al acestor evenimente energetice apropiate, aici pe Pământ.

Pentru a vă sprijini în valorificarea optimă a valului X – valului IUBIRII, pe această pagină mai jos (de pe website) găsiți numeroase INSTRUMENTE GRATUITE, inclusiv o invitație specială de a vă întâlni cu mine la evenimentul meu, ‘Geometria sacră a ADN-ului’, ce va avea loc în Sacramento, chiar după echinocțiul de toamnă (sfârșitul lui septembrie 2015).

© Simone M. Matthews

Traducere: Ana Nicolai

-- 

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro