joi, 27 mai 2010

LUNA ROSIE PLINA PLANETARA 28 05 2010



Asa cum noi am celebrat prin meditatia in templul sfant al Sarmisegetuzei va rog sa participati deplin la o importanta comuniune de energii si prezente spirituale : Astazi este o zi foarte importanta, semnalata de Calendarul mayas ca UN NOU INCEPUT. Va rog sa va ganditi cu atentie la ceea ce se intampla si ce avem de facut in aceste zile minunate, care ne deschid noi orizonturi si o noua viata.


" COSMOGENEZA ARMONICA 2010"

CREAREA PERFECTIUNII, PRODUCERII SI MATERIALIZARII

O sarbatorire a LUNII PLINE PLANETARE ROSII*

[* Este un fapt traditional sa se atribuie nume speciale fiecarei Luni Pline din an, chiar daca regula de determinare a numelui ce va fi atribuit s-a schimbat de-a lungul timpului (de ex., Luna albastra). O metoda straveche de atribuire a numelor se bazeaza pe anotimpurile si patrarele anului. Numele de Luna Rosie este unul dintre numele atribuite in aceasta perioada din an.]

“Acesta este momentul in care, pentru prima oara, aflandu-ne in echilibrul adus de Ciclul Galactic, vom incepe sa sesizam constiinta supra-mentala pe care o va aduce Ciclul Universal. Pentru toti aceia care cauta sa faca parte din noua specie de fiinte umane inzestrate cu o constiinta nelimitata, acesta este momentul pentru a integra energiile noi ale universalitatii.”

—Carl Johan Calleman,

Luna Rosie Plina Planetara

In momentul de Luna Rosie Plina Planetara, din 27 mai 2010 (28 mai ora Romaniei 2:07), va fi revarsat un uimitor torent de FORTE INTENSE. Un PULS COSMIC de PERFECTIUNE, PRODUCERE si MATERIALIZARE a tuturor lucrurilor la care ati spera si pe care vi le-ati dori!
Acesta este INCEPUTUL ENERGIILOR UNIVERSALE, ce se vor intensifica pana la Convergenta Constientei, din 17-18 iulie 2010.
Luna Plina din mai corespunde cu “TONALITATEA 10 a PULSULUI PLANETAR” si reprezinta principiul ce permite producerea materializarii, intemeiat pe coerenta celor 9 numere anterioare.

La LUNA PLANETARA ROSIE din 28 mai, esenta Divina se contopeste cu cea fizica. Cerul atinge Pamantul; spiritul si materia SE UNESC! Implinirea potentialului creativ este ceva inerent naturii noastre, aducandu-ne profunzime, abundenta si sens in viata. Intreaga lume fizica reprezinta imaginatie transpusa in viata!

Aceasta vibratie Planetara ne semnaleaza sa luam in considerare lucrurile pe care le producem in viata noastra si mijloacele prin care o facem. Cum ne materializam visurile? Dam viata idealurilor noastre? Tot ceea ce aducem acestei lumi — gandurile, cuvintele si faptele noastre — contribuie la echilibrul Planetar.

Aceasta frecventa Planetara declara:
Atunci cand nu mai judecam, exista doar perfectiune!
Ca sa dobanditi productivitate maxima: nazuiti din toata inima sa desavarsiti tot ceea ce realizati, insa acceptati totodata faptul ca deja exista o perfectiune inerenta in tot ce se manifesta, asa cum este ea, pur si simplu deoarece este evidenta. Incercarea de a fi exagerat de perfectionisti este, de fapt, un lucru contraproductiv. Mai degraba, ingaduiti procesul de aspiratie continua catre perfectiune. Haideti sa ne delectam cu tot ce avem de adus acestei planete si sa ne bucuram de tot ce ne aduce aceasta planeta.

Simbolul pentru LUNA ROSIE din 28 MAI 2010 apare asemenea unui SEMNAL LUMINOS; un portal ce ne invita la RE-AMINTIREA DE SINE, a cine suntem noi, in puritatea noastra. Luna Rosie este un mesager al oportunitatii mereu prezente, de a ne reinnoi fiinta; de a intineri; de a ne curata, astfel incat sa ne eliberam de toxine, falsitati, distorsiuni si de energii care nu ne mai slujesc; de a ne cizela ca fiinte curate; de a restabili sanatatea si starea de bine. Poate ca cele mai puternice forte de purificare si iertare sunt:recunoasterea totalitatii experientei noastre omenesti, ca pe un dar Divin si reamintirea faptului ca suntem cursanti inocenti ai vietii, drept care, invatam continuu.

Puterea APEI UNIVERSALE ne invita sa ne cerem fluiditatea, adaptabilitatea, vioiciunea si capacitatea de a schimba starile.
FLUIDITATEA ne aminteste despre legea impermanentei, care spune ca schimbarea este singura constanta din viata.
Aflati intr-un proces de continua eliberare si reinnorire, ne miscam ciclic, in sincronicitate cu ritmurile naturii. Daca ne impotrivim cursului vietii in tiparele ei, ca si caracterului imprevizibil al acesteia, ne-am putea confrunta cu stresul sau lupta, lipsite de sacralitate, sau am putea rata oportunitatile nou venite, ce apar de la sine. Nu putem controla fluxul vietii, asadar este intelept sa cedam in fata fortei circumstantelor ce apar in mod natural.

Apa este componenta cea mai extinsa de pe planeta noastra, Pamantul si din corpul nostru!
LUNA ROSIE aduce indemnul: hidratati-va celulele, imbaiati-va corpul, lasati-va lacrimile sa curga, revendicati- va sfintenia, mergeti dusi de curentul sufletului vostru si sarbatoriti toate formele de manifestare, minunate si variate, ale apei, ale luminii lunii, oceanelor, norilor si averselor de ploaie. Fie ca noi sa cinstim aceasta resursa pretioasa.

COSMO-GENEZA ARMONICA din 24-29 mai 2010 incepe numaratoarea inversa cosmica a anului 2012, an ce marcheaza o incheiere si un nou inceput al ciclurilor social, politic, economic si geologic, pentru intreaga lume.
PROFETIA VIE pe care o strabatem in prezent are atribuite multe nume, dupa cum a fost prezisa de nenumarate culturi si religii. Nativii americani Hopi spun ca incheiem cea de-a 4-a Lume, a Distrugerii si ne pregatim sa intram in cea de-a 5-a Lume, a pacii. Mayasii Qui’che declara ca in data de 21 decembrie 2012 intram in cea de-a 5-a Epoca a Lumii – Epoca Centrului. Toate temele colective din campul profetiei, pe care le procesam si le purificam de toate dezechilibrele epocii mondiale ce se stinge.

Tranzitam o epoca intemeiata pe dualitate si indepartare de Marele SPIRIT, ce a dus la lacomie, coruptie, materialism necontrolat si ruperea legaturii cu Mama Pamant. La nivel colectiv, suntem in echilibru la un pas de Renasterea unei Epoci Mondiale, in care patrundem in noi sfere ale constiintei si materializarii, mantuind epocile anterioare.

Intram in cea de-a doua decada de viata a secolului al XXI-lea, la limita haosului, intre un viitor sigur si nesigur, care este un loc palpitant in care sa te afli, insa plin de neliniste si instabilitate. Aceasta este vremea in care o noua ordine este conceputa, informatii noi sunt create, iar schimbarea accelerata este evenimentul principal din viata noastra cotidiana. Alaturati-va unora dintre cei mai importanti instructori spirituali, care descriu viziunile lor cu privire la ce trebuie sa vina si modul in care noi suntem viitorul, noi suntem eroii, modul in care venirea noastra a fost prezisa de mii de ani si faptul ca NOI SUNTEM ACEIA PE CARE I-AM ASTEPTAT !!!"

Participati activ sau chiar si retroactiv la energia plenara adusa de LUNA PLANETARA ROSIE din 28 mai 2010
http://www.harmonic convergence2010. com/
Statiunea Mount Shasta: Mount Shasta, California
24 – 29 mai 2010 ( In Romania, Luna Plina: vineri, 28 mai, orele 02:07)

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro