marți, 24 iulie 2012

ENERGIA PUNCTULUI ZERO relevata gratis


Celor care cred ca e posibil si au curaj sa isi recunoasca increderea Fundatia KEISHA le intinde o mana de ajutor.
"Poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe http://www.keshefoundation.org/en/ pentru luna septembrie a acestui an.

Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială, bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav), pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, având la bază energia liberă de punct zero. Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii, prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology.
Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi, în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa, pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt – dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei. Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche. Fundaţia Keshe i-a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor, la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie – şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă.
În urmă cu aproximativ o săptămână, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii, la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea le va trimite tuturor ţărilor care vor dori, documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invitădirect şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pământ să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întâlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale, bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea le va trimite simultan, tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi, documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate.
Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri, tehnologia bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite niciun profit şi nicio sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume. Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane, în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi, implicit, a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial. O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă, foarte pură şi sănătoasă, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.
Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune, ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate să însemne, în scurt timp, prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită."
Sursa: Editura For You



Vom intra in energia punctului zero.

Avem o ISTORIE DE SCRIS DE AICI INAINTE :


" Odata la 75.000 de ani, Pamantul trece printr-un ciclu major, in care toata constiinta face un salt cuantic, crescandu-si vibratia. In ceea ce ii priveste pe oameni, ei devin fiinte cu mult mai multe abilitati (telepatie, vizualizarea aurelor, intuitie si creativitate sporita, reamintirea viselor, contact cu alte fiinte - ingeri, elementali, ghizi spirituali, intuirea linilor de realitate viitoare, mai multa energie in corp, etc), abilitati care se afla deja in potential, trebuind doar sa le accesam.

Haideti sa ne pregatim cu totii in iubire si lumina pentru grandioasele evenimente aflate în desfăşurare pe Pământ (si sa ne creem propriile orase de lumina) :

- intrarea în Era Vărsătorului (odată la 2.160 de ani tereştri) ;

- încheierea Ciclului Precesional al Pământului, de 25.920 de ani, prin Alinierea Precesională din 21-23 decembrie 2012 ;

- experimentarea Saltului Galactic la 108 milioane de ani tereştri prin parcurgerea Centurii Fotonice timp de aprox. 150 de ani ;

- parcurgerea, la momente precise, a trei evenimente (portaluri spaţio-temporale) determinante pentru accelerarea evoluţiei personale pe Pământ : Alinierea precesională din decembrie 2012 ; trecerea unei comete în anul 2017 ; apropierea de Pământ a Planetei X (Nibiru) în anul 2030.

DE APLICAT



"- Folositi ultimele tehnologii hidroponice si sere. Aflati totul despre permacultura.

- Invatati cum sa depozitati alimentele in cel mai potrivit mod pe perioada anilor neinduratori. Cercetati care sunt cele mai bune materiale de depozitat. Asigurati-va ca cele in care depozitati nu elibereaza toxine chimice pe perioade de caldura sau frig extrem.

- Practicati traiul in armonie cu insectele benefice si daunatoare, inclusiv parazitii. Binecucantati animalele care va rof culturile si vizualizati o lumina aurie care va protejeaza pamantul si il apara de pradatori.

- Daca unii dintre vecini nu sunt informati despre pericolul culturilor modificate genetic, dati-va silinta sa-i educati. Exista foarte multa literatura care trateaza problemele unor astfel de culturi. Daca unul dintre vecini insista sa continue practica modificarilor genetice, veti avea nevoie sa acoperiti sau sa protejati in alt mod culturile de polenizarea incrucisata.

- Folositi rugaciunea, meditatie si tehnicile constiintei superioare pentru a ridica productia si calitatea acesteia. Comunitatea Findhorn din Scotia este un astfel de exemplu. De multi ani, ei au cea mai buna productie din Europa, chiar daca solul si apa lor sunt cat se poate de obisnuite. Acesta este atributul rugaciunii si atentiei, cat si modului de viata armonios si fericit.

- Daca puteti, vorbiti cu plantele. Comunicati cu ele. Invatati telepatia. Poate fi mai usor decat credeti.

- Desi nu veti cultiva suficient cat sa hraniti intreaba lume, invatati sa fiti generosi cu vecinii vostrii. Folositi protectia pentru a va proteja de hoti. Trimiteti iubire si compasiune celor din orase care au probleme in a gasi hrana, dar exprimati-va intentia de a deveni invizibili oricui ar putea sa va fure cultura sau echipamentele agricole. Ridicati un dom eteric de lumina iubitoare aurie in jurul fermei voastre si a celor ale vecinilor vostri.

- Vorbiti cu spiritele naturii. De obicei, ei stiu ce fel de iarna va veni sau daca un anume fel de fruct exotic va inflori sau va muri in climatul vostru temperat. Dedicati portiuni mici din terenul vostru pentru culturi despre care mintea voastra ar putea spune ca este o nebunie sa le plantati, dar despre care ghidarea voastra interioara spune sa le cultivati.

- Vizualizati o comunitate in care sunt echilibrate talentele si abilitatiile, astfel incat sa atrageti o persoana care este un bun instalator, o alta care este electrician, alta persoana care poate cumpara si instala panouri solare, etc, in loc sa atrageti 100 de instalatori si nici un electrician."

Distribuiti acest material pe wall-ul de facebook, pe blog-uri, grupuri, site-uri, etc, pentru ca mai multe persoane care se afla in procesul de transformare la nivelul constintei, sa aiba acces la aceste informatii.

Preluat de la http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/2012/07/pamantul-se-trezeste-profetii-pentru.html




O meditatie pentru echilibrarea emisferelor cerebrale, poarta de acces spre starile extatice de constiinta. Recomandarea este sa fie ascultata la casti si vizualizata pe 'full screen' pentru efecte cat mai 'inalte'.

2 comentarii:

Unknown spunea...

I will right away seize your rss as I can't find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me recognise so that I could subscribe. Thanks. Agen Bola Terpercaya

Unknown spunea...

I will right away seize your rss as I can't find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me recognise so that I could subscribe. Thanks. Agen Bola Terpercaya

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro