duminică, 1 iulie 2012

Portalul Arcturian



O meditatie pentru activarea portalului arcturian , echivalent dimensional D9.



"Bune v-am gasit, sunt Anrita Melchizedek-Choun.
In aceasta sesiune voi face o conexiune cu emisarii arcturieni ai luminii
Va binecuvantam ca fiinte sacre de lumina, ca ambasadori, ca pastratori ai pacii si gardienii ai Pamantului.
Cum totul ascensioneaza pe Pamant, vedem o oportunitate ca intreaga viata sa patrunda, sa se ridice intr-o dimensiune superioara, prin cresterea frecventei in lumina cosmica.
Aceasta lumina cosmica este ceea ce numim energia superelectronului , o calatorie prin portaluri stelare si gauri de vierme , in interior si imprejurul Pamantului.
Portile sunt accesate de fiinte din dimensiuni superioare, care aduc cu ele energia superelectronului in planul pamantesc, care va ajuta sa va reluati codurile de lumina ale dimensiunilor superioare, aducandu-le in corpul fizic si spatiul de viata, activand viata spirituala, in frecventa divina a Mamei / Tatalui Divin.
Conectati-va constient in energia acestei porti stelare,aflata in chakra coroana, pentru a aduce in voi energia superelectronului.
Focusati-va pe chakra coroana , care este portalul vostru tridimensional si aduceti prin ea energia superelectronului, permitand iluminarea prin calauzirea Mamei/Tatalui Divin, pentru a accesa ADN ul adormit si a activa cel mai inalt potential posibil al acestei dimensiuni.
Acum concentrati-va atentia pe cel de-al patrulea portal dimensional, deasupra chakrei coroane, in armonie cu Soarele si sistemul solar, ajutati de Helios si Vesta, downloadand energia superelectronului prin acest portal, si conectandu-va in constiinta unitatii din dimensiunea a patra.
Focusati-va a cum pe portalul vostru pentadimensional ,1.6 picioare,aprox 0.5 m deasupra chakrei coroanei; acest portal se activeaza conducandu-va in constiinta cosmica a bucuriei, prin pleiadieni si emisarii pleiadieni ai luminii; din nou downloadam energia superelectronului prin a acest portal al luminii si lumina divina a Tatalui/Mamei Divine.
Focusati-va atentia pe portalul dimensiunii a sasea, cu 2.4 picioare,aprox 0.75 m deasupra chakrei coroanei, pentru a activa constiinta cosmica a binelui in energia din Sirius si Liga Siriana Arhanghelica a Luminii , downloadand energia superelectronului, activand ADN ul adormit.
Acum focusati-va pe portalul dimensiunii a saptea, la 3 picioare, aprox 0.9 m deasupra chakrei coroana; acest portal ofera acces interdimensional catre dimensiunea a saptea , Andromeda si fiintele galactice andromedane ale luminii, ajutati in dowloadarea energiei superelectronului,a energiei spirituale a Mamei/ Tatalui Divin, activand ADN ul adormit de la acest nivel dimensional.
Portalul 8 dimensional este 5,4 picioare, aprox 1.65 m deasupra chakrei coroana si activati prin acest portal conexiunea cu Orion si Fratia Melkizedek a Luminii aducand energia spirituala a macrotronului in ADN ul adormit, permitand activarea la nivelul similar.
Acum concentrati-va pe portalul noua dimensional , 24 picioare, aprox 7.3 m deasupra chakrei coroana, aducand aici prin energia Mamei/Tatalui Divin , lumina divina care ne conduce catre Arcturus si toate aspectele fiintei noastre , ducand constiinta noastra in constiinta cosmica a Mamei/Tatalui Divin .
Pastrati aceasta lumina, permiteti acestei lumini spirituale si energiei superelectronului sa creeze structura cristalina a luminii la nivelul similar.
Acestea fiind spuse va doresc o zi minunata."

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro