duminică, 23 octombrie 2011

Consiliul Andromeda despre 2012, Elenin Tekoma si Nibiru

http://andromedacouncil.com/about.html
http://www.youtube.com/watch?v=d9KECe8Mu7Q

Consiliul Andromeda este raspunzator de guvernarea galaxiei noastre, si este format din reprezentati ale anumitor sisteme stelare care au functii de guvernare si dezvoltare ale zonelor galactice în care activeaza.
(Nota personala : In MULTIDIMENSIONALITATE portalul ANDROMEDA corespunde dimensiunii a 9, specifica ultimului centru energetic principal reprezentat pe corpul fizic din fiinta conceputa dupa model umanoid ; iesirea din Universul nostru cunoscut se face prin portalul Andromeda ; raza divina a noua, este raza care incarca fiinta noastra cu lumina divina, pregatind ancorarea Corpului de Lumina )


Alfred Labremont Webre a luat un interviu reprezentantului Consiliului Andromeda de pe Pamânt în legatura cu anul 2012, cometa Elenin si Nibiru, în care se arata ca Elenin are anumite functii în schimbarea sistemului solar pregatind intrarea si stabilirea aici a anumitor corpuri ceresti.
ALFRED LAMBREMONT WEBRE, cel care face prezentarea, a terminat studii economice la Universitatea Yale si drept international Yale Law School ,drept constitutional la Universitatea Texas, bursa Fulbright pentru integrare economica in Uruguay. A fost consilier pentru probleme de Protectia Mediului in New York si vizionar la Stanford Research Institute unde a lansat proiectul comunicarii cu extraterestrii propus administratiei Carter in 1997 (nepus in practica datorita climatului de atunci), a avut multe misiuni la Natiunile Unite.
Este futurist si autor la EXOPOLITICS : Politica, Guvernare si Drept in Univers
(www.VesicaPiscis.eu).
Cartea lui despre Exopolitics (2000) a fondat domeniul Exopolitics- stiinta relatiilor intre civilizatii independente din multiversuri.
Noul domeniu studiaza alte civilizatii inteligente si contactul cu ele in 3D si alte dimensiuni paralele.
Astazi este director international la institutul pentru Cooperare in Spatiu, promovand o viziune de pace, eliminarea armelor in spatiu si coperare pasnica pentru studierea vietii in Univers

Conform reprezentantului Consiliului Andromeda, aceste transformari includ:

1) o stea pitica rosie se va stabili în sistemul solar transformându-l intr-un sistem binar (format din doua stele - Soarele si noua pitica rosie)
2) o noua planeta locuita de o civilizatie umanoida avansata
3) negocierea trecerii planetei Nibiru (locuita de Annunaki) pe linga sistemul solar (astfel încât sa nu perturbe sensibilul echilibrul planetelor solare), rezultat obtinut de catre Consiliul Andromeda pentru a pune capat ciclului de perioade în care Annunaki (locuitorii de pe Nibiru) au perturbat grav atât viata cat si resursele naturale ale Terrei de fiecare data când au trecut pe linga Pamânt .

Informatiile provenite de la Consiliul Andromeda se refera si la perioada care a mai ramas din anul 2011, precum si la ce urmeaza în anii 2012 si 2013.

Conform declaratiilor reprezentantului Consiliului Andromeda, toate aceste schimbari fac parte din transformarile prin ascensiune dimensionala a întregului sistem solar, inclusiv a planetei Pamânt.

2011: Sfârsitul ocupatiei instituite de "micii cenusii" din Orion si draco-reptilieni

Într-un interviu anterior, reprezentantul Consiliului Andromeda a afirmat ca a fost câstigat razboiul sistemelor stelare membre ale Consiliului împotriva aliantei micilor cenusii din Orion cu draco-reptilienii care intentionau sa instituie ocuparea deplina si definitiva a Terrei.

Reprezentantul Consiliului Andromeda a dezvaluit câteva detalii în legatura cu perioada actuala:

În trimestrul 3 al anului 2011 s-a încheiat etapa finala prin care razboiul cu micii cenusii si draco-reptilienii a fost câstigat. Alianta draco-reptilienilor cu micii cenusii a fost învinsa definitiv.

Consiliul Andromeda a depus eforturi majore pentru a încheia victorios acest razboi în acest an, astfel încât interesele legitime ale Pamântului si pamântenilor sa fie cel mai bine aparate.

La mijlocul lunii septembrie 2011, 90 % din draco-reptilieni si micii cenusii, care au format o alianta pentru a continua stapânirea asupra Terrei, au fost anihilati, îndepartati sau eliminati din numeroasele baze subterane operationale în care activau de mult timp.

Acest razboi pentru eliberarea Terrei de sclavia miilor de ani de bombardament cu energii negative, manipulare si control a fost purtat de sistemele planetare din Consiliul Andromeda în numele Terrei, având în inimile, sufletele si gândurile lor cele mai bune intentii pentru pamânteni.

Cei care au actionat din greu, fara încetare, în aceste directii sunt cei din sistemele Arcturus, Tau Ceti si Procyon. Contributia celor din Procyon a fost deosebit de valoroasa pentru ca le-au descoperit slabiciunile celor din alianta malefica si au învatat cum sa îi învinga. Sistemul Procyon a reusit sa se elibereze de alianta malefica în urma cu 12 ani terestri.

Acest razboi a fost necesar pentru a asigura libertatea totala a planetei Pamânt si a oamenilor si eliberarea lor de interferentele malefice generate de doua rase regresive: draco-reptilienii din sistemul Alpha Draconis si Hydra, si o anumita varietate de mici cenusii renegati care acum traiesc în sistemul stelar Orion. Acestia din urms sunt plecati din Zeta Reticuli 1 si 2 de câteva sute de ani.

Nota AIM:
Micii cenusii au avut primele contacte cu oficiali militari americani înca în anii 1942 - 1960 când au încheiat un tratat secret prin care, în schimbul de tehnologie avansata, primeau dreptul de a face experiente genetice pe oameni pentru a obtine hibrizi partial umani. Desi pare de necrezut, astazi dispunem de marturii foto si VIDEO care atesta existenta acestor fiinte degenerate. Iata mai jos câteva exemple în acest sens:

http://www.youtube.com/watch?v=ZB788PtqQvg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=ZB788PtqQvg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=a6TLGkrfNKI&feature=player_embedded

Terra nu este singura planeta pe care au terorizat-o. Mai exista înca alte 21 de planete care sunt înca în situatia Pamântului si care trebuie ajutate. Din fericire, alianta malefica poate si trebuie sa fie îndepartata, gratie contributiei celor din Procyon.

Nota explicativa importanta: Dintre rasele micilor cenusii, cei din rasa principala care se aflau în sistemul binar Zeta Reticuli, au constientizat starea precara în care se afla rasa lor, fragilitatea vietii pe care o alesesera, si faptul ca nu vor avea niciun viitor daca nu se schimba, nu s-au afiliat la alianta malefica cu draco-reptilienii, si au fost deschisi sa împartaseasca tot ceea ce stiau si învatasera. Datorita umilintei lor, Consiliul Andromeda a intervenit si i-a ajutat sa se mute intr-un alt sistel stelar, astfel încât acesti Zeta Reticulieni nu se mai afla acum în sistemul Zeta Reticuli.

Toate varietatile de mici cenusii malefici care au produs atâtea probleme Pamântului sunt acum îndepartati din bazele lor subterane si sub-oceanice, împreuna cu draco-reptilienii. De asemenea, bazele lor operationale stabilite de mult timp pe Luna, Marte si pe lunile acestuia au fost deja curatate de aceste fiinte decazute.

Exista câteva mii de fiinte hibride mici cenusii-pamânteni (realizati prin inginerie genetica si alte procedee de manipulare) care au fost programate malefic înca din nastere. Acestea vor parasi Pamântul si vor fi mutati pe o noua planeta pentru a putea fi de-programati astfel încât sa isi descopere liberul arbitru si sa poata evolua prin sine.

Scopul principal al razboiului ce tocmai s-a încheiat cu succes a fost eliminarea efectului miilor de ani de energii negative cu care a fost constant bombardat Pamântul si a implanturilor eterice negative folosite de draco-reptilieni si de micii cenusii pentru a mentine prin manipulare si control rasa umana intr-o continua stare de frica, anxietate si permanenta nesiguranta.

De asemenea, eliminarea definitiva a acestor entitati malefice care doreau sa continue manipularea Terrei si folosirea prin furt a resurselor naturale si umane pamântene, toate acestea prin manipularea si îndobitocirea marii majoritati a populatiei umane.

Consiliul a stabilit ca oamenii merita aceasta ocazie, aceasta sansa de a evolua constient dupa mii de ani de control, manipulare si sclavie.

Este cunoscut de catre personalul medical al Consiliului Andromeda faptul ca o mare parte din populatia Pamântului a fost implantata si afectata negativ prin implanturile fizice si eterice ale micilor cenuii care mentineau oamenii intr-o stare permanenta de frica, anxietate si astfel erau foarte usor manipulati si controlati.

Desi unele astfel de implanturi fizice parazite au fost deja descoperite si îndepartate de medicii umani, implanturile eterice folosite de micii cenusii nu pot fi înca detectate ii îndepartate cu ajutorul actualei tehnologii pamântene.

Acum, dupa încheierea razboiului, echipa medicala a Consiliului Andromeda lucreaza continuu pentru îndepartarea acestor implanturi eterice si eliminarea gravelor perturbatii energetice, emotionale si psihologice si a multiplelor probleme cauzate de interventia malefica a micilor cenusii prin care doreau sa aduca în stare de sclavie populatia umana a acestei planete.

Oamenii au dreptul la acest nou si proaspat început, eliberati de toate efectele si reziduurile psihologice si emotionale cultivate acerb de catre micii cenusii si draco-reptilieni prin tehnologiile lor.
Procesul de însanatosire a rasei umane pamântene va continua si în timpul fazei de tranzizie si transformare a Pamântului prin ascensionarea frecventei de vibratie si intrarea intr-o dimensiune superioara.

În interviul ExopoliticsTV, reprezentantul Consiliului Andromeda discuta despre rolul cometei Elenin si al celor trei corpuri ceresti care îi urmeaza.
Acesta spune ca rolul acestor corpuri ceresti noi este sa ajute ascensiunea sistemului solar, inclusiv a planetei Pamânt si civilizatiei umane, de la aceasta a treia
dimensiune vibratorie (în care ne aflam în prezent) catre a patra dimensiune.

Elenin, Tekoma si Nibiru

(NOTA PERSONALA : va amintiti ca micutul David (Inuaki) a prezis un fapt absolut curios pentru noi pamantenii ? A anuntat, la inceputul anului acesta cred, ca vom vedea ziua pe cer, langa Soarele nostru un alt mic corp ceresc stralucitor. Si a continuat cu precizarea ca INVERSAREA POLILOR MAGNETICI ai PAMANTULUI se va produce dupa 7 saptamani si jumatate de la aceasta aparitie langa Soare. )

1) Ce este Elenin?

Raspuns: este un corp ceresc natural, o mica cometa, dar care este facuta mai mult din roci dure, si mai putin din gheata si gaze. Rolul ei este de a "face curat" în drumul ei pentru a pregati sosirea unei stele pitice rosii numite Tekoma care este de marimea planetei Uranus, si care o urmeaza îndeaproape. Dupa ce Tekoma se va stabili în sistemul solar, Elenin va pleca pentru totdeauna.

2) Observatori terestri afirma ca în jurul lui Elenin este o forma piramidala care o acopera partial; ce este cu asta?

Raspuns: Acesta este un câmp de forta special proiectat în jurul lui Elenin si care are rolul de a proteja "imprejurimile cosmice" prin care trece Elenin, pentru a nu deranja fragilul echilibru planetar din sistemul solar, acolo pe unde trece cometa.

3) Atunci de ce vine Elenin?

Raspuns: Elenin pur si simplu pregateste calea pentru Tekoma.

4) Este posibil ca sosirea cometei Elenin sa produca perturbari în sistemul solar sau pe planeta Pamânt?

Raspuns: Nu.

5) Atunci ce este aceasta Tekoma?

Raspuns: Este o stea pitica rosie de marimea planetei Uranus. Va ajunge în sistemul solar al Pamântului la mijlocul lunii octombrie 2011 si se va stabili în acest sistem solar fiind vizibila ca un al doilea soare, mai mic si mai putin stralucitor decat Soarele
. Locul acestei noi stele va fi intre Venus si Pamânt, mai aproape de Venus.

6) Ce poti spune despre posibilele perturbari în sistemul solar si pe planeta Pamânt, în legatura cu venirea stelei Tekoma?

Raspuns: O combinatie de mai multe biosfere ale Consiliului Andromeda, pe care le puteti numi planetoizi, si care nu sunt altceva decat nave cosmice imense, au rolul de a proteja la momentul oportun fiecare planeta pentru ca Tekoma sa se instaleze fara efecte majore. Fiecare astfel de planetoizi au echipaje umane compuse din cateva mii de persoane. Aceste biosfere vor proiecta câmpurile lor de forta protectoare în jurul Terrei si a celorlalte planete pentru a reduce considerabil perturbarile sosirii Tekomei.

7) Dar deja se vede o mica stea în imediata apropiere a soarelui, din anumite zone de pe Terra... Ce este cu asta?

Raspuns: Buna intrebare. Da, asa este. Insa se afla la o mare departare de soarele vostru, si anume la 3 miliarde de ani-lumina.

8) De ce vine Tekoma în sistemul nostru solar?

Raspuns: Acest eveniment face parte din evolutia sistemului solar. Destinul acestui sistem solar este sa devina un sistem binar, format din doua stele. Drept urmare, Tekoma va lumina cerul noptilor voastre.


De la acest moment, noptile voastre vor fi asemenea unor amurguri, iar cerul noptii va fi mai luminos.

8a) Cum va arata cerul noptii terestre cu Tekoma vizibila?

Raspuns: De pe Pamânt, oamenii vor vedea Tekoma ca fiind un amestec pastelat de galben si portocaliu catre zona cereasca corespunzatoare orei 8 (Vest-Sud-Vest). Nihohia va avea benzi orizontale pastelate de roz, purpuriu si albastru, iar luna ei va apare ca alb-albastru palid în zona cereasca a orei 7. Comparativ cu ziua, aceste noi corpuri ceresti vor parea mai mari noaptea.

8b) Cum va arata cerul zilei cu Tekoma pe el?

Raspuns: Oamenii vor vedea în continuare Soarele, mare si galben-alb stralucitor, iar Tekoma - un corp ceresc mic, luminos, de culoare portocalie
. Nihohia, planeta va putea fi vazuta ca un punct, iar luna acesteia - abia ca un punct extrem de mic. Acest nou grup de corpuri ceresti vor putea fi localizate vizual foarte aproape de Soare, în zona Est-Sud-Est.

9) Ce este Nihohia?

Raspuns: Nihohia este o mica planeta ce orbiteaza în jurul lui Tekoma, si are o mica luna. Aceasta noua planeta este mai mica decat Pluto, Si se roteste foarte aproape de Tekoma. Exista umanoizi care traiesc în subteranele planetei Nihohia. Unii dintre ei sunt ceea ce voi ati numi Caucazieni, iar altii au culoarea pielii de un albastru-pal si sunt verii îndepartati ai celor care sunt descrisi în vechile texte ale Indiei. Un pamântean care cunoaste limba vorbita în India va întelege anumite cuvinte din limba acestor locuitori ai Nihoniei. Ei sunt un popor armonios, calm si plin de pace. Sunt foarte evoluati. Nu se lupta intre ei. Este si destinul lor sa vina în acest sistem solar, sa ascensioneze în a patra dimensiune vibratorie, si sa ajute pe Pamânteni sa faca acest salt în conatiinta.

Numeroasele orase subterane sunt conectate între ele prin tuneluri. Ei dispun de tehnologie. Mai concret, ei au un câmp de forta protector în jurul planetei lor, astfel încât planeta este protejata în timpul calatoriilor cosmice. Luna lor are cateva statii spatiale în subteran, locuite de oameni, si este protejata în acelasi mod ca si Nihohia. Acesti oameni au calatorit prin cosmos cu Nihohia de 100.000 de ani, si au comunicat prietenos si cordial cu multe civilizatii pe care le-au intalnit. In prezent ei sunt inca în aceasta a treia dimensiune vibratorie (ca si voi) dar vor ascensiona în a patra, asa cum o veti face si voi impreuna cu planeta voastra.

10) Ce poti spune despre Nibiru?

Raspuns: Este o planeta de marimea lui Jupiter, cu mult în urma fata de Tekoma.

11) Este locuita, exista oameni acolo?

Raspuns: Da, pe Nibiru exista oameni, dar în a patra dimensiune vibratorie. Aceasta trecere de la a treia la a patra dimensiune au facut-o în ultimii 2.000 de ani terestri. Ei sunt cunoscuti pe Terra ca Annunaki. In realitate, Annunaki este doar un mic clan al oamenilor de pe Nibiru, care se numesc Nibi.

12) Ce se va petrece atunci când Nibiru va ajunge în sistemul solar?

Raspuns: Nimic. Nibiru nu va ajunge în sistemul solar.
Consiliul Andromeda a negociat cu Nibi astfel ca acestia sa nu interfereze în niciun fel cu pamântenii. Ca parte a acestei hotarâri, Consiliul Andromeda a primit ajutor de la fiinte din dimensiunea a cincea vibratorie care furnizeaza metode specifice pentru ca traiectoria planetei Nibiru sa fie deviata astfel încât sa treaca mult peste sistemul solar, la o distanta foarte mare.

De aceea, trecerea lui Nibiru atât de departe de sistemul solar va avea doar efectul unei usoare si abia-perceptibile brize blande.

13) Cand anume va trece Nibiru pe linga sistemul solar?

Raspuns: Nibiru va devia pe deasupra planului sistemului solar la sfarsitul lui noiembrie pina la mijlocul lui decembrie 2011.

14) Ce efecte va avea aceasta trecere?

Raspuns: Pe Pamânt nu se va simti mai nimic.

15) Care ar putea fi cauzele schimbarilor planetare majore care sunt discutate activ acum? Au legatura cu anul 2012?

Raspuns: Multe din schimbarile Pamântului care vor avea loc în anii 2012 ai 2013 vor fi produse de inaltele energii provenite din inima galaxiei care este o gaura neagra, un corp ceresc cu o masa imensa, energii care se concentreaza în planul ecuatorial al galaxiei, si în care Terra va ajunge curand.

Aceasta inima galactica, impreuna cu inalta energie vibrationala a planului ecuatorial galactic determina perturbari magnetice care au ca rezultat o crestere a vibratiei Pamântului. Aceste noi energii pe care Pamântul acum le primeste sunt în banda de frecvente a celei de-a patra dimensiuni vibrationale si vor continua timp de mii de ani.

Pentru a micsora riscurile, si pentru a face ascensiunea gradat, toate acele biosfere dispun de un câmp de forta protector pe care îl folosesc pentru a ajusta gradat aceasta "cascada" de energii înalte, astfel încât planetele sistemului solar sa ascensioneze în siguranta.

Ramane de vazut cat de mare sau mica va fi agitatia pe Terra.


Cutremurul din Virginia, SUA la data de 23 august 2011

Reprezentantul Consiliului Andromeda spune ca acest cutremur nu a fost provocat de o miscare tectonica. Acest mic cutremur a fost rezultatul armelor energetice (de tip sonic) ale Consiliului Andromeda îndreptate pentru a distruge bazele subterane ale micilor cenusii si draco-reptilienilor din zona Washington si adiacent.

Nota importanta: Consiliul Andromeda nu foloseste deloc arme atomice sau nucleare pentru scopurile sale, deoarece aceasta energie este atât de devastatoare încât distruge aproape complet armonia si echilibrul local al naturii, nefiind conforma cu scopurile Consiliului.

Dealtfel, jurnalistul independent Robert M. Stanley afirma ca acest cutremur este unul total atipic: adancimea acestuia a fost de numai 160 metri si s-a simtit în Washington ca unul tipic cauzat de o explozie nucleara, dupa marturia lui Wilbur Allen, fost ofiter Air Force One la Casa Alba.

Ascensiunea

Reprezentantul Consiliului Andromeda ofera detalii depre ascensiunea sistemului solar în noua dimensiune vibrationala.

Aceasta tranzitie este un proces foarte interesant, pentru ca intreg sistemul solar impreuna cu planetele si fiintele de aici vor trece în a patra dimensiune vibratorie, si toate astea fara sa trebuiasca sa moara fizic. Sa explic... De foarte mult timp, fiintele umane de pe planete fizice ca Pamântul traiau vieti mai scurte sau mai lungi ca sa invete experientele care le erau necesare sufletelor lor. La moartea corpului fizic, sufletele paraseau planeta pentru un timp si apoi decideau unde si cand vor reveni pe Pamânt printr-o noua incarnare, fie pe Pamânt, fie pe o alta planeta fizica. Sau, atunci cand au invatat suficient de mult în aceasta "scoala" fizica a planetei Pamânt, ei decideau sa migreze apoi intr-una din lumile din dimensiunea superioara, a patra.

De data asta, prin aceasta ascensiune integrala a sistemului solar în a patra dimensiune, nimeni nu mai trebuie sa moara fizic pentru a experimenta noua frecventa de vibratie.

Vizite fraterne


În acest nou proces ascensional, multe fiinte umane de pe planetele afiliate la Consiliul Andromeda vor veni aici pe Pamânt, în vizita.

Acestia sunt de pe patru planete: Ventra ( Star System: Polaris ), Nikotae (Star System: Antares), Toleka (Star System: Sirius A) si Ritol (Star System: Deneb). Acesti oameni sunt exact ca si voi, aproape identici.


Ventra: Oamenii de pe aceasta planeta au pielea alba ca de portelan, iar ochii sunt foarte frumosi de culoarea smaraldului sau albastru-purpuriu inchis, parul blond si fin; femeile au inaltime mai mica (1,50 m) decat barbatii (1,80 - 1,95 m).

Nikotae: Oamenii de aici au pielea în diferite nuante de crem-deschis pina la crem-inchis. Ei se aseamana foarte mult cu pamântenii, si sunt rezultatul unui amestec de rase. Parul variaza de la negru la castaniu deschis, scurt sau lung, drept sau buclat. Ochii lor au nuante de maro, mai deschis sau mai inchis, iar cei cu ochii de culoare mai deschisa pot avea si zone de culoare aurie. Femeile au inaltimea de 1,80 m iar barbatii sunt mai inalti (2 - 2,20 m).

Toleka: Oamenii de aici au pielea de culoare verde deschis pastelat iar ochii le sunt de culoare albastru deschis apos. Parul lor e foarte fin si de culoare argintiu pina la blond deschis. Au inaltimea medie a pamântenilor. Au insa urechile asemanatoare personajelor vulcaniene din filmul Star Trek.

Ritol: Majoritatea celor de pe aceasta planeta au pielea de culoare albastru foarte deschis. Parul lor este bogat si de culoare alba, iar ochii de culoare purpuriu foarte pur. Ei s-au amestecat cu cei caucazieni din Tau Ceti, ca rezultat au culoarea pielii mai deschisa iar parul negru sau roscat intens si bogat. Inaltimea acestora este mai mare, femeile avand 2,20 m iar barbatii 2,50 m. Ritol este o planeta foarte asemanatoare cu Pamântul, unde exista o mare varietate de rase umane.

Pentru a putea vorbi cu acesti vizitatori va trebui sa folositi aparatura speciala portabila de traducere instantanee.

Toate acestea vor putea avea loc chiar înainte de sfârsitul anului 2011. Totusi, aceasta data nu este "fixata", ci depinde de situatia concreta a planetei Pamânt. De aceea, voi trebuie sa dati dovada de rabdare în legatura cu aceste vizite.

Voi, pamântenii, veti invata care este adevarata voastra mostenire, adevarul despre originile voastre cosmice, cine sunt fratii ai surorile voastre, cine sunt stramosii vostri, si de ce sunteti atat de importanti. Veti invata despre adevarul si realitatile originii spirituale a umanitatii si despre adevarata esenta a fiecaruia dintre voi. Veti invata despre realitatea, creatia si sacralitatea sufletului uman si legatura lui cu Marea Creatie, cu toate formele de viata din Univers. Dar desigur este mult mai mult decat atat.

O noua lume

Aceasta transformare a voastra, aceasta ascensiune vibratorie din prezenta dimensiune a treia catre cea de-a patra se va face gradat, fara perturbari, armonios, si - foarte important - fara moarte fizica. Va fi o transformare a fiecarei celule a corpurilor voastre, de la forma actuala grosiera, greoaie si densa, la o forma mult mai rapida vibrational. Astfel veti avea corpurile mai usoare si mai inalte, mai putin dense si mai permeabile la lumina.
(NOTA PERSONALA : folosim inclusiv acordarea dimnesionala a glandei pituitare oferita noua in dar de prietenii Hathori)

Trebuie sa retineti ca structura moleculara a celulelor corpului vostru se va schimba, în sensul ca aceasta va fi bazata pe molecule cristaline. Centrul fiecarei celule va fi foarte luminos, iar corpurile voastre vor fi cumva transparente.

Toti adultii care vor reusii sa ramâna aici în timpul acestei tranzizii vor avea o aparenta a vârstei de 32 - 35 de ani.

În ce priveste înaltimea, aceasta va creste astfel încât media de acum (1,75 m) va deveni 2 m. Greutatea va fi în medie de 6 kg pentru barbat si de 4 kg pentru femei, ca urmare a cresterii frecventei de vibratie.

În aceasta noua dimensiune vibratorie toate bolile specifice corpului fizic vor înceta sa mai existe, iar sanantatea va fi deplina, corpurile voastre fiind pline de lumina.

Asa cum masurati acum timpul pe Pamânt, veti putea trai în aceasta a patra dimensiune pentru 5.000 - 10.000 de ani, dar trebuie sa retineti ca atunci timpul înceteaza sa mai existe asa cum îl cunoasteti acum. Este greu de explicat, dar veti vedea.


Atunci când ati învatat suficient din experientele în aceasta a patra dimensiune, veti putea sa mergeti mai sus, în a cincea dimensiune vibratorie, care are alte specificitati, pentru a învata si acolo. Practic, moartea va înceta si ea sa mai existe pentru voi.

Despre Consiliul Andromeda:

Cei 12 membri ai Consiliului sunt reprezentanti ai celor 12 rase ale membrilor. In plus, exista un presedinte fara drept de vot care este din sistemul Zenetae - planeta Tishtae, si o vice-presedinta fara drept de vot din sistemul Mirach - planeta Terial, ambele în constelatia Andromeda. Aceste doua fiinte umane traiesc si vibreaza în realitatea celei de-a patra dimensiuni.

Multe din rasele umane membre ale Consiliului sunt recunoscute în Univers ca fiind cei care au insamantat Pamântul acum sute de mii de ani, asa cum se poate constata în marea varietate a raselor umane pamântene. Toate aceste rase stelare au trecut deja prin procesul de ascensiune în cea de-a patra dimensiune.

Iata lista cu sistemele de origine ale membrilor Consiliului:

1. Arcturus - planeta Pitolla
2. Antares - planeta Nikotae
3. M103 - planeta Legola
4. Procyon - planeta Kaena
5. Vega - planeta Percula
6. Capella - planeta Pershea
7. Polaris - planeta Ventra
8. Sirius A - planeta Toleka
9. Deneb - planeta Ritol
10. Tau Ceti - planeta Xeta
11. Alhena - planeta Degaroth
12. Betelgeuse - planeta Etorth

Emblema alaturata este simbolul Consiliului Andromeda.


Ceilalti membri ai Consiliului care nu ocupa pozitiile de mai sus, fac parte din echipele de investigatii, cercetare, deliberare si consiliere ale Consiliului, care sunt 13 la numar, fiecare cuprinzand un numar de 5 - 6 persoane. În mod colectiv, aceste echipe reprezinta mai mult de 400 de planete din 3 sisteme stelare incluzand Arcturus. Iata echipele:

1. Echipa de consiliere pentru Dimensiunile Superioare
2. Echipa de analiza a Membrilor Sistemelor Stelare
3. Echipa de analiza a Federatiei Galactice a Planetelor
4. Echipa de consiliere pentru Exobiologie Galactica
5. Echipa de consiliere pentru Xenobiologie Galactica
6. Echipa de consiliere pentru Oceanografie Galactica
7. Echipa de analiza pentru Zbor Dimensional si Calatorie Spatiala
8. Echipa de consiliere pentru Medicina Planetara
9. Echipa de observare si consiliere pentru Educatia Universala
10. Echipa de observare si consiliere pentru Comunicare Vocala si Telepatie
11. Echipa de cercetare pentru Explorarea Planetara a Sectorului Galactic
12. Echipa de observare si consiliere pentru Nivelul de Amenintare Militara
13. Echipa de consiliere pentru Dezvoltarea Dimensionala, Emotionala si Spirituala

Exista si alte consilii afiliate, unele cu statut de membru formal, altele fara acest statut, care doresc sa se implice în ajutarea Pamântenilor în acest proces de evolutie.

Unul dintre eceste consilii afiliate este Federatia Galactica, care este o federatie de sisteme stelare si planete pe care traiesc fiinte umane benefice si binevoitoare. Federatia Galactica este compusa din 140 de sisteme stelare si 300 de planete. Este condusa de un presedinte din Tau Ceti care are si o pozitie în Consiliul Andromeda. Planeta conducatoare a Federatiei este Xeta.

Este de asteptat ca în urmatorii ani, pe masura ce Pamântul va intra în cea de-a patra dimensiune, sa i se ofere un loc de membru în Federatia Galactica.

Simbolul Federatiei Galactice este :

Cine este acest reprezentant al Consiliului Andromeda?

a) El se descrie ca familist cu un caracter moral înalt. I-a dat anumite informatii personale jurnalistului, pentru a fi verificate, si s-au dovedit a fi reale. El spune ca trebuie sa continue sa traiasca ca un simplu om, pentru a-si putea ascunde identitatea.

b) El a fost contactat de reprezentantii Andromeda în 1993, si a facut 3 calatorii în timp, cu ajutorul unei nave spatiale, vizitând o familie americana din vestul SUA din anii 1840.

c) Alte marturii independente atesta existenta consiliului Andromeda ca guvernor galactic care este activ implicat în viitorul umanitatii si al Terrei.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro