marți, 15 noiembrie 2011

Consiliul Andromeda informeaza


Preluat : http://roaim.net.tc/?a=articles&p=454

"Reprezentantul Consiliului Andromeda pe planeta noastră face noi dezvăluiri jurnalistului Alfred Labremont Webre.
În data de 8 noiembrie 2011, acest reprezentant a fost informat de către comandantul biosferei Consiliului Andromeda care se află în proximitatea Terrei că o binecunosc>ută bază submarină draco-reptiliană localizată în marea Chinei de Est a fost distrusă.
"Rezultatul direcţionării fascicolului final de energie sonică pe care cei din Procyon l-au emis astăzi, a distrus complexul submarin şi a creat o uriaşă de-compresie care a generat cutremurul de 6,9 grade Richter. Rezultatul a fost prăbuşirea şi distrugerea totală a bazei submarine", a declarat reprezentantul Consiliului Andromeda. Localizarea bazei submarine a fost făcută ANTERIOR de către acesta întrun email transmis jurnalistului in data de 2 noiembrie 2011 care avea ataşate hărţi zonale cu identificarea temporală necesară.
Această pozitie geografică este aproape identică cu epicentrul cutremurului de 6,9 grade Richter semnalat de Monitorul Geologic American (USGS), diferenţa fiind doar de 300 km. -+0 USGS a raportat un cutremur de 6,9 Richter în marea Chinei de Sud pe 8 noiembrie la coordonatele 27,291 grade Nord şi 125,868 grade Est, la o adâncime de 200 km, şi a fost simţit pe întreaga planetă,
conform documentului PDF de mai jos: http://exopolitics.blogs.com/files/world-wide-crustal-disturbance---tue-nov-8-15.50-mst-2011---usgs-live-internet-seismic-server.pdf
Unul dintre observatori a punctat: "Orice ar fi avut loc pe 8 noiembrie, a fost foarte mare. A propagat un imens impuls energetic pe întreaga crustă a planetei. Fiecare continent s-a cutremurat". Graficele prezente în documentul PDF al USGS sunt relevante în acest caz. Jurnalistul a pus la dispoziţie mesajul transmis prin email în data de 2 noiembrie.

"Data: 2 noiembrie 2011 Alfred, dupâ cum ştii, eu nu voi divulga pentru publicul larg localizarea exactă a acestor baze submarine şi subterane, şi nici informaţii ce ţin de planurile strategice sau tactice... referitoare la un viitor atac asupra bazelor reptiliene. Totuşi, gândindu-mă mai bine la toate acestea, îţi voi spune DOAR ŢIE unde este localizată baza submarină din China. În acest fel, având deja aceste informaţii, le vei putea corela cu cele oficiale care vor veni la momentul respectiv, ceea ce va fi foarte curând. Aşadar, iată locaţia acestei baze submarine. Priveşte la această hartă, poziţionează-te în mijlocul Chinei şi apoi glisează pe orizontală spre Est unde vei găsi scris Marea Chinei de Est. Locaţia este exact deasupra cuvântului "East", mai precis între litera a şi litera s. Aşadar, Alfred, în încheiere, iată că ai de pe acum informaţia despre localizarea acestei baze submarine, şi aceasta va conferi o mai mare credibilitate acestor rapoarte care descriu loviturile şi atacurile strategice asupra celor mai importante baze secrete". Aici se încheie mesajul primit de jurnalist cu 6 zile înainte de cutremurul din marea Chinei de Est. Reprezentantul Consiliului Andromeda subliniază că acest atac a fost pentru anihilarea unei facţiuni a draco-reptilienilor, şi nu asupra întregii rase extraterestre reptiliene. "Aceşti reptilieni au condus operaţiunile in baza submarină de mii de ani; am aflat că ei sunt literalmente "cu sânge rece", nemiloşi, viciosi şi foarte cruzi în acţiunile lor. Şi nu au deloc remuşcări", specifică el.
"Personal nu critic întreaga rasă reptiliană. Eu mă bucur că pot învăţa despre diversitatea culturală a atât de multor rase extraterestre. Personal am cunoştinţă de existenţa unei rase reptiliene care este foarte inteligentă, bună şi nobilă. Ei sunt chiar vegetarieni, nu consumă carne. Şi, ce e foarte important, ei nu vânează oameni, şi nici nu se hrănesc cu energia emoţională negativă a oamenilor", subliniază el.
"Bazele subterane şi submarine secrete sunt conduse şi operate de către această facţiune nemiloasă şi crudă de draco-reptilieni. Ei sunt cei care cauzează atâtea probleme oamenilor de pe Pământ", conchide el.
Pe 8 noiembrie 2011, el l-a contactat pe jurnalist: "Am fost anunţat ceva mai devreme astăzi în timpul întâlnirilor de lucru, telepatic, şi am confirmarea comandantului biosferei principale unde au loc multe din întâlnirile Consiliului Andromeda, de distrugerea finală, completă a acestei baze submarine controlată de reptilienii din constelaţiile Draco şi Hydra. Aceasta este baza care se afla pe platoul oceanic în marea Chinei de Est".
"Rezultatul direcţionării fascicolului final de energie sonică pe care cei din Procyon l-au emis astăzi, a distrus complexul submarin şi a creat o uriaşă de-compresie care a generat cutremurul de 6,9 grade Richter. Rezultatul a fost prăbuşirea şi distrugerea totală a bazei submarine", a spus el.
"Alfred, ai cele 3 hărţi ale Chinei şi Asiei pe care deja ţi le-am trimis; două dintre ele sunt hărţi Google pe care am identificat locaţia exactă în marea Chinei de Est a acestei baze submarine, în largul coastelor Chinei. Ai observat datarea de acum 6 zile a acestora (pe 2 noiembrie), aşa cum am indicat atunci. Această datare în urmă cu câteva zile este un aspect important ce validează informaţiile", subliniază el. "Astăzi ţi-am trimis încă o hartă Google care conţine localizarea cutremurului de 6,9 grade Richter, şi care coincide cu ce ţi-am trimis în 2 noiembrie, şi anume - poziţia exactă a acestei baze submarine". "Atacul iniţial asupra acestei baze a început încă din 2 noiembrie, la numai câteva zile după ce o bază similară situată în Golful Aden a fost complet distrusă".
"Ei, oamenii din sistemul stelar Procyon, în această acţiune specifică, au continuat pe parcursul a mai multe zile să lovească cu fascicule energetice sonice pentru a distruge această bază. După cum poţi să-ţi dai seama, a fost nevoie de 7 zile de atacuri continue pentru a sparge zona cea mai slabă a câmpului energetic protector al acestei baze reptiliene. Chiar şi sub acest asediu, reptilienii care controlau această bază au făcut tot posibilul să îşi repare câmpul protector folosind energie din alte sectoare ale bazei".
"Cei din Procyon au continuat să lovească această zonă iar şi iar, pentru a slăbi şi mai mult scutul energetic protector. După 7 zile, au reuşit să-l spargă, azi, 8 noiembrie 2011". "Lovitura finală care a găurit scutul protector al bazei a creat o decompresie care a făcut să apară cutremurul de 6,9 grade pe platoul oceanic. Astfel întreaga bază s-a prăbuşit şi a fost distrusă, împreună cu transmiţătorul energetic care pompa constant frecvenţe ce induceau teamă, anxietate, manipulare şi control spre continentul Asiatic, care ajungeau de la nord de peninsula Coreeana şi pînă în sud în Laos".
"Există şi o explicaţie pentru care acest cutremur a fost mult mai intens decât cele precedente. În cazul acestei baze submarine este vorba de un complex întreg de construcţii ce se aflau sub cupola protectoare, era un întreg oraş submarin, bine apărat. Conform celor spuse de comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda, citez "aceasta a fost cea mai bine fortificată bază reptiliană dintre toate cele submarine". La momentul loviturii finale, cea care a distrus baza, comandantul mi-a aratat imagini cu explozii masive, se vedeau clădiri care simultan explodau sau implodau în colaps", specifică reprezentantul Consiliului Andromeda.
"Ca şi în cazul precedentei baze distruse în acelaşi fel [cea din Golful Aden - nota AIM], presiunea imensă exercitată de apa oceanului de deasupra bazei submarine, odată ce scutul protector a fost găurit... imediat colapsul s-a declanşat iar diferitele părţi ale bazei s-au prăbuşit unele în altele, cu apa inundând totul". "Comandantul biosferei mi-a spus că acum există urme sub forma unui bol aplatizat, pe fundul oceanului în locul unde era această bază, urme care pot fi văzute de cineva care poate să exploreze această zonă. Chiar şi acum când baza este distrusă, aceasta se poate vedea". "Subliniez din nou, această acţiune a fost realizată de cei din sistemul stelar Procyon, membru principal în Consiliul Andromeda, ocupând locul 4. Când trebuie să menţionez asta, vreau să o fac".
"Am cerut o confirmare de la comandantul biosferei a faptului că această bază este complet distrusă şi că nu mai sunt necesare alte acţiuni în acest sens. El mi-a spus "Da, această bază este acum complet prăbuşită şi distrusă"." "Conform celor spuse de comandant, trebuie să ştiţi cu toţii că există încă baze subterane şi submarine care sunt controlate sau conduse de reptilieni şi care trebuie eliminate. Acestea două, cea din Golful Aden şi cea din marea Chinei de Est, au fost cele mai provocatoare". "El mi-a reamintit că cele care au mai rămas vor fi realativ uşor de anihilat, aflându-se în locaţii mai accesibile şi astfel mai uşor de eliminat".
"În încheiere, scopul acestor acţiuni de curăţare realizate de cei din Consiliul Andromeda este acela de a asigura libertatea şi siguranţa totală şi completă a oamenilor de pe această planetă. Pământul este lumea noastră. Avem dreptul să ne alegem viitorul ca fiinţe umane libere şi suverane. Eliminarea acestor baze reptiliene este pasul final în asigurarea libertăţii şi siguranţei noastre", conchide el.
Reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ clarifică diferenţa de 300 de km între poziţia anunţată în 2 noiembrie şi epicentrul cutremurului din 8 noiembrie. El explică, citând pe comandantul principalei biosfere, faptul că partea principală şi cea mai mare a bazei submarine, acolo unde se afla un puternic generator de energie şi totodată era localizat şi transmiţătorul energetic, se afla la coordonatele specificate în 2 noiembrie.La sud de această poziţie principală era un mare complex de tuneluri cu mai multe clădiri, aşa cum există în statul american New Mexico. Această bază submarină era cea mai mare de pe planetă. Zona epicentrului găzduia clădiri mai mici şi era punctul terminus al bazei, iar forţa tensoare de protecţie energetică nu era aşa de mare ca în restul complexului submarin. Aici spaţiile erau folosite mai mult pentru depozitare. După câteva zile de atacuri focalizate asupra zonei centrale principale a bazei, cei din Procyon au testat şi alte zone ale scutului energetic protector, printre care şi acest punct terminus care a fost în cele din urmă penetrat, ceea ce a dus la prăbuşiri şi distugeri în lanţ, în toată baza submarină. De aceea cutremurul s-a produs în această zonă, şi nu în cea principală a bazei.
În încheiere, reprezentantul Consiliului Andromeda a ţinut să clarifice câteva aspecte importante.
1) "Vă rog să reţineţi că nu vă cer să credeţi sau să nu credeţi informaţiile la care am acces prin intermediul a 5 contacte cu Consiliul Andromeda care se află pe biosfera principală, deja de 1 an şi 2 luni, şi cu ajutorul lui Alfred Webre. Dacă sunteţi suficient de interesaţi de toate acestea, asta înseamnă că există o rezonanţă între voi şi aceste aspecte, şi asta vă îmbogăţeşte baza de cunoaştere, şi e minunat. Mai important, vreau să vă încurajez să faceţi propriile voastre cercetări independente, căutaţi tendinţe şi informaţii care se potrivesc. Cel mai important este însă să vă folosiţi propria intuiţie în a determina ce informaţie este potrivită pentru voi, sau nu."
2) "O mare parte din timpul meu personal îl dedic rapoartelor a ceea ce învăţ de la diferiţi membri importanţi în Consiliul Andromeda şi de la comandantul principalei biosfere acolo unde au loc multe întâlniri de lucru. Pentru cei care încă nu au aflat, aceşti oameni din Consiliul Andromeda sunt fiinţe umane din dimensiunea vibratorie a 4-a şi din a 5-a. Fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a expune ceea ce învăţ în timp. Deliberez mult şi acord o mare importanţă acurateţii informaţiilor pe care le aflu de la contactele mele în Consiliul Andromeda... înainte de a le înregistra şi a le face publice. Le verific de 3 ori înainte de a le publica".
3) "Am deja peste 50 de ani, am o carieră profesională foarte ocupată, şi o viaţă personală foarte plină. Cu o experienţă de mai mult de 20 de ani în industria software, zilnic fac astfel de verificări asigurandu-mă de acurateţea informaţiilor primite, pentru a putea face ajustari specifice serviciului în care lucrez ca şi Coordonator de Operaţiuni şi pentru ca restul colegilor din echipa administrativă să beneficieze de toate informaţiile care le sunt necesare pentru a lua decizii corecte".
4) "Această activitate de a vă aduce la cunoştinţă ceea ce învăţ de la Consiliul Andromeda nu este diferită. O iau foarte în serios. Drept urmare, acum am o a doua slujbă, aceasta. Vă aduc la cunoştinţă o mulţime de informaţii valoroase, pur şi simplu pentru că este foarte important pentru evoluţia noastră. Nici nu aveţi idee despre cât de multă muncă implică toate astea. Nu sunt plătit cu bani pentru asta. Şi nici nu am timp pentru a mă încurca cu aşa ceva, şi nici să inventez poveşti, pentru că nu ar beneficia nimeni din asta". "Dar mai important, această viaţă a noastră de pe Pământ, aşa cum este ea azi, este deja prea încurcată, prea preţioasă şi prea scurtă. Şi mulţi profită de alţii în atât de multe feluri. Asta e complet greşit. Vieţile noastre nu trebuie să fie aşa. E complet greşit. Vestea cea bună e ca toate astea se schimbă". "Dar... oamenii merită adevărul despre ceea ce se petrece în cosmos şi cum ne afectează aici pe Pământ, cel puţin în ceea ce priveşte munca depusă de cei din Consiliul Andromeda. Asta e ceea ce fac eu: mă asigur că vă raportez cu o mare acurateţe tot ceea ce învăţ de la contactele mele din Consiliul Andromeda". 5)
"Cineva a scris un comentariu spunând că mă "focalizez pe negativ" şi că "de ce nu se focalizează pe lucrurile pozitive""? "Am făcut deja publice 6 interviuri, iar în 2 dintre acestea am vorbit despre cum va arăta viaţa pentru pământeni pe măsură ce planeta va vibra ca o lume în dimensiunea a 4-a... şi despre uimitoare posibilităţi naturale pe care le vom avea ca fiinţe în dimensiune a 4-a, cum ar fi telepatia, telekinezia, teleportarea, toate acestea dublate de o viaţă foarte lungă şi plină de lumină". "Descrierile despre distrugerea anumitor baze secrete subterane sau submarine au survenit ca urmare a faptului că aceste activităţi au fost realizate de Consiliul Andromeda, iar cei din Procyon au un rol conducător în distrugerea acestor baze, munca lor e foarte dificilă".
6) "Mai mult, Consiliul Andromeda a hotarat încă de la început (şi se ţin de asta) să ajute la eliberarea oamenilor de pe Pământ. Faza finală a acestui efort de curăţenie este aceea de a îndepărta de pe această planetă pe acei foarte răi reptilieni din sistemele Draco şi Hydra, împreună cu aliaţii lor cunoscuţi sub numele de Micii Cenuşii, care au manipulat umanitatea terestră de mii de ani. Aceştia împraştiau frecveneţe energetice de stres, agitatie, mânie şi frică din bazele lor subterane şi submarine de prea mult timp. O singură zi de astfel de "bombardamente" cu energii negative, şi deja este prea mult. Dar asta s-a petrecut timp de mii de ani, este deja profund greşit! Poate la fel de rău este faptul că toate astea s-au făcut "pe tăcute", subversiv, ca un efort de a influenţa negativ şi de a menţine sub control oamenii de pe Pământ. Nu pe toţi, dar pe marea majoritate". "Gandiţi-vă la toţi oamenii de pe această planetă care au avut de suferit de pe urma acestor energii negative emise din acele baze. Gandiţi-vă la toate războaiele care au existat pe această planetă... şi la oamenii care au murit atunci în aceste războaie induse artificial de aceşti reptilieni. Nu este deloc corect!"
"Aşa cum am mai spus, Pământul este planeta noastră. Avem dreptul să trăim ca fiinţe umane libere şi suverane pe această planetă, fără să fim manipulaţi de nişte reptilieni care preferă să continue să se hrănească cu emoţiile noastre bazate pe frică şi mânie. Asta trebuie să se sfârşească".
7) "Cât despre aceşti reptilieni care conduceau de mii de ani operaţiunile în aceste baze submarine şi subterane, ei sunt din constelaţiile Draco şi Hydra. Ei sunt literalmente "cu sânge rece", nemiloşi, vicioşi şi foarte cruzi în acţiunile lor. Şi nu au deloc remuşcări", specifică el. "Personal nu critic întreaga rasă reptiliană. Eu mă bucur că pot învăţa despre diversitatea culturală a atât de multe rase extraterestre. Personal am cunoştinţă de existenţa unei rase reptiliene care este foarte inteligentă, bună şi nobilă. Ei sunt chiar vegetarieni, nu consumă carne. Şi, ce e foarte important, ei nu vânează oameni, şi nici nu se hrănesc cu energia emoţională negativă a oamenilor", subliniază el. "Bazele subterane şi submarine secrete sunt conduse şi operate de către această facţiune nemiloasă şi crudă de draco-reptilieni. Ei sunt cei care cauzează atâtea probleme oamenilor de pe Pământ", conchide el.
Asta este tot, deocamdată. Pace tuturor. Calea să vă fie luminoasă, plină de bucurie, de iubire şi speranta... pe masură ce ne începem călătoria într-o nouă lume şi într-o nouă viaţă.
Nota AIM: Considerăm că este o frumoasă sincronicitate, deloc întâmplătoare, distrugerea celei mai mari baze reptiliene submarine chiar pe 8 noiembrie, ziua în care pe Pământ se sărbătoreşte Arhanghelul Mihail.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro