duminică, 26 februarie 2012

Sal Rachele Cele 3 Pamanturi paralele


Traducerea prezentarii video a emisiunii inregistrate pe 25.06.2010
Sal Rachele

• indrumator, vindecator, mistic, 2012 educational
• medium, clarvazator si intuitiv
• autor, muzician and artist
• canal constient pentru extraterestrii si ingeri,
maestrii ascensionati & Sananda Mystery School

Salutari tuturor.....In prezent se intampla foare multe lucruri interesante in lume si astazi vom aborda cateva in cursul acestei prezentari.
Sa incepem cu o meditatie f f scurta. pentru moment respirati adanc, poate chiar sa inchideti ochii, mergeti inauntru in acel loc linistit din interior, in acel loc creativ, vast din interior, Sinele vostru Inalt sau Sinele vostru Dumnezeiesc/Divin- cum preferati sa il numiti si permiteti-va pur si simplu sa va relaxati, sa va centrati si sa va simtiti confortabil in timp ce exploram pentru o ora, unele din multele lucruri care au loc pe iubitul nostru Pamant. Acesta e un moment unic, foarte unic. Ghizii mei si cu mine vom raspunde partial la intrebarile "Cum: ? " si "De ce ?" in ceea ce priveste aceste vremuri pe Pamant. O sa aruncam o privire la motivele pentru care lucrurile par sa se imbuntateasca dar in acelasi timp par sa se inrautateasca ; acesta va fi unul din punctele principale de astazi. De asemeni vom arunca o privire la lucrurile pe care ne putem astepta pe masura ce ne apropiem de 2012 si mai departe deoarece viata va continua dupa 2012- va mai exista viata pe Pamant dupa 21-22 decembrie 2012.. Nu se va ajunge la o oprire totala in timpul acestor 3 zile. De fapt este foarte posibil ca majoritatea fiintelor umane sa se afle in continuare pe planeta Pamant, pe care ne aflam acum, dupa acest eveniment. Nu este voarba de un cataclism , in orice caz nu mai mult decat orice alt actaclism din cele care par sa aiba loc zilnic in lumea noastra in prezent.
2012 este in realitate un catalizator, un declansator, un amplificator al energiei.
E ca si cum intreaga lume va intra intr-un cristal gigantic iar cristalele sunt amplificatori
; si astfel orice gandim si simtim, oricare va fi starea constiintei noastre pe masura ce ne apropiem de acel portal din decembrie 2012, aceasta va fi amplificat , poate de o suta de ori, poate o mie de ori; si astfel este vital sa stim ce se afla in constiinta noastra, astfel incat sa ne putem creea vitorul in mod constient, deoarece ni se dechide o poarta foarte puternica in timpul celor 3 zile; si lucrurile la care ne vom concentra atentia se vor manifesta mult mai rapid; chiar si acum puteti observa cum gandurile si sentimentele voastre par sa se manifeste mai rapid decat in trecut; iar acest lucru va fi valabil in continuare. Unii din voi observati si faptul ca timpul pare sa se accelereze.; Si acest lucru va continua sa fie ceea ce se numeste "colapsare partiala" sau "compresie partiala" a timpului ; nu este chiar liniar-este mult prea complicat incat sa intram in acest subiect in decursul acestei ore dar vom vorbi un pic si despre acest lucru, anticipand intrebarile dvs. pe parcurs ce inaintam, ( Nota personala :Va reamintesc ca emisiunea a fost inregistrata in 2010; am incheiat aceasta faza in primavara lui 2011 si deja suntem in faza de revenire a timpului la normal--pana in 2014--)
Asadar sa incepem cu perceptia simultana ca lucrurile se inbunatatesc si se inrautatesc in acelasi timp, deoarece asta se afla astazi in mintile multora dintre voi in timp ce privim la lumea voastra. Ghizii mei-am mai multe grupuri de ghizi spirituali cu care lucrez, voi aduce in prim plan un grup numit FONDATORII. E un chanelling constient- nu intru in transa profunda, sunt constient de tot ce spun ei, si de fapt se numeste mai exact transmisie telepatica; nu este doar atat, in mare parte este doar propriul nmeu Sine inalt si aproximativ 2% sau 3% ghizii spirituali. Motivul pentru acest lucru este faptul ca energia lor este ata de puternica si de o frecventa atata de inalta si coplesitioare incat corpul meu pur si simplu ar arde daca le-asi permite sa fie prezenti mai mult de , sa spunem 2-3%-acesta este motivul. Asadar este e un efort de colaborare intre propriul meu Sine Inalt- Prezenta me divina Dinauntru- si grupul de fiinte care ii numesc FONDATORII- ei sunt fiinte de lumina stralucitoare alb-albastra; se afla dincolo de notiunea de forma umana-arata ca niste stele alb albastre in viziunea mea interioara. Au fost implicati in sadirea initiala a ADN ului pe Pmanat, in urma cu multe milioane de ani.
Exista o descriere foarte detaliata a istoriei timpurii a Pamanatului si a modului in care a evoluat omenirea in cartea mea Transformari planetare 2012-2030. Este posibil ca unii din voi sa aveti cartea mea. Sa ii aducem acum pe fondatori in prim plan ca sa va descrie cele 3 Pamanturi care se manifesta simultan in ceea ce numim "timp neliniar" Este posibil sa fiti constienti de faptul ca exista o referinta liniara cat si un neliniara a timpului iar ghizii mei va vor explica toate aceste lucruri.
Vom merge incetisor astfel incat cei dintre voi care nu sunt familiaraizati cu aceasta terminologie sa poata intelege aceste concepte; cea mai dificila partea a chanellingului si a predarii este transmiterea fidela a ideilor si conceptelor...... aceasta este provocarea in acest format, sau in oricare altul.
Acestea fiind spuse, voi merge acum mai departe....

Salutari, noi suntem Fondatorii.
......
Asadar, noi suntem Fondatorii, suntem ceea ce unii dintre voi numesc Dumnezei Creatori. Si voi sunteti Dumnezei creatori, de asemenea. singura diferenta reala este ca voi nu v-ati activat inca pe deplin potentialul creator, ca Dumnezei Creatori. In cea mai mare parte , sunteti ceea ce, in mod obisnuit, in lumea voastra se numeste "umanoizi 3d si 4d".
"Oamenii 3d", potrivit scalei micului model utilizat de acest medium , rezoneaza cu lumea obisnuita, cotidiana, pe care se pare ca o vedeti atunci cand priviti la ce se intampla, lumea afacerilor si finantelor, lumea competitiei si luptei, a saraciei, mizeriei, suferintei si a bucuriei, a distractiei, recrearii - toate acestea reprezinta lumea 3D.
Lumea 4d este lumea omului iluminat sau constient. aceasta este fiinta umana care stie cine este, care este constienta de ea insasi ca si fiinta constienta creatoare, care traieste pe Pamant. dar omul 4d este totusi umanoid. Omul 4d are un corp umanoid care tot imbatraneste si este predispus la boli, probabil, in functie de cat de departe a evoluat fiinta umana in densitatea a 4-a.
Finta umana 5d - despre care vom vorbi, de asemenea este forma inaltata a corpului cristalin de lumina a fiintei umane. Iar in acel moment probabil nu mai este adecvat sa te numesti "uman" , ci "fiinta inaltata, de lumina" , care traieste in ceea ce vom numi " pamantul de densitatea a 5-a".
Asadar, sa discutam despre cele 3 Pamanturi simultane: Pamantul de densitatea a 3-a - lumea definita prin expresia "treaba, ca de obicei" - asa cum o numiti cu atata afectiune, Pamantul 4d - care este lumea omului constient iluminat, iar aceasta este si noua Era de Aur care incepe sa se manifeste - se manifesta pe Pamantul 4d. O puteti numi "pamantul intermediar" daca doriti, desi asta e un pic incorect, deoarece exista mult mai mult decat dimensiunile a 3-a, a 4-a si a 5-a - apoi aveti Pamantul de densitatea a 5-a, care este lumea Pamantului eteric - daca vrei sa-l numiti astfel , al vibratiei eterice, iar acesta este si lumea spiritelor naturii : zane, devasi, etc
Cand ajungeti pe Pamantul de densitatea a 5-a, in corpul vostru cristalin de lumina, veti putea sa comunicati si cu fiinte care se afla in densitatea a 6-a, printre care se numara multi dintre extrateresti si fiinte care au evoluat dincolo de forma voastra umana si care probabil se afla in forma radianta de lumina ce emana lumina intr-un mod mult mai considerabil decat corpul vostru cristalin de lumina de densitatea a 5-a. iar apoi, pe masura ce urcati la nivelele 7,8,9 etc , ajungeti in taramul ingerilor, arhangelilor, al maestrilor inaltati si, in sfarsit, cand ajungeti la nivelele 10,11 si 12, va aflati in taramul care in mod obisnuit se numeste in unele traditii , "Lumile dumnezeiesti". fiinte imense, ca va apar ca stele, sori centrali sau chiar galaxii si universuri intregi - daca doriti sa folositi aceasta analogie. desigur, acestea sunt modurile in care creierul vostru ne percepe pe noi, in taramurile mai inalte.
Nu suntem asa, in realitate. nu exista nicio modalitate sa va descriem realitatea noastra, in afara acestei mici parti a noastre - ati putea spune - care transmite prin intermediul acestui vehicul.
Asadar, intr-o ora este foarte dificil sa intram in multe detalii despre ceea ce se intampla pe Pamantul vostru, dar vom parcurge punctele principale. iar punctul major este dupa cum urmeaza :
Voi, pe Pamant, ca fiinte umane , va apropiati de ceea ce se numeste punct de ramificatie sau punct de divergenta, daca doriti sa-l numiti astfel. este un punct in care cele 3 linii temporale dominante incep sa se solidifice ca linii temporale dominante. De mult timp, pe Pamant aveti, de fapt, o singura linie temporala dominanta, iar de acum ,de fapt, vor exista 3 Pamanturi care vor exista simultan incepand cu 21 decembrie 2012 - acesta este un fel de diviziune sau intersectia , punctul critic de jonctiune - sau cum doriti sa-l numiti.
Pamantul de dimensiunea a 3-a va continua sa existe si dupa acea data, dar va parea ca va cobori pe spirala uitarii, cum s-ar spune. Va parea ca devine din ce in ce mai haotic, mai negativ, probabil ca pe Pamantul 3d vor ramane circa trei sferturi din oamenii care traiesc in prezent pe pamant, care vor parasi Pamantul 3d si se vor duce in alte lumi si alte sisteme stelare ce sunt pregatite in mod special sa primeasca aceste suflete ce parasesc planul Pamantului.
Acestea sunt suflete care nu pot tine pasul cu frecventele ce cresc cu rapiditate, ale Pamantului insusi. Este un pic mai dificil sa descriem aceste evenimente, deoarece este vorba atat de timp liniar, cat si de timp neliniar. Timpul liniar spune ca voi, ca fiinte umane, evoluati din densitatea a 3-a spre a 4-a , sprea 5-a , spre a 6-a, samd, sub forma a ceea ce numim "Spirala Inaltarii".
Realitatea voastra neliniara sugereaza faptul ca toate aceste lucruri se intampla simultan : Pamantul 3D, care se degradeaza, devenind mai negativ, daca doriti sa folositi aceasta expresie, noi nu punem in special accent pe acest cuvant, dar va parea ca este mai negativ : mai multe boli, mai multe cataclisme, lucruri de genul acesta si fiinte care, de fapt, pleaca, mor, isi lasa in urma corpurile fizice - probabil trei sferturi din omenire - aceasta este cea mai recenta estimare - intr-o perioada cuprinsa intre 20 si 30 de ani.
Nu vor pleca cu totii pe 21 decembrie 2012 - acestea sunt informatii gresite, pe care, din nefericire, unele mediumuri le raspandesc pe Pamant. dar va dura un timp - 20,30,40 de ani - pana ca toate acele suflete sa plece. Slava Domnului, deoarece ar fi un haos de nedescris daca 3 din 4 fiinte umane s-ar decide deodata sa plece in acelasi timp. vor exista mai multe metode prin care aceste fiinte vor pleca. Cea pe care o vedem ca fiind cea mai populara alegere pentru plecare va fi insuficienta sistemului imunitar. Aceasta poate aparea sub forma de boli, virusi si bacterii exotice, contaminare din cauza poluarii, inclusiv o posibila contaminare din cauza scurgerii recente de petrol, din Golful Mexic, asa-numite super- insecte, super-virusi - aceasta plecare poate lua multe forme, atunci cand o priviti dintr-o perspectiva 3d pura. In realitate , este pur si simplu o alegere pe care o face acel suflet. daca acel suflet s-a hotarat ca nu poate tine pasul cu ritmul inaltarii Pamantului in dimensiunea a 4-a , si intr-a 5-a la care vom ajunge in cateva secunde. asadar , este o alegere a sufletului. nu este o pedeapsa din partea lui Dumnezeu; in realitate, nu este un lucru negativ, decat din punct de vedere al densitatii a 3-a.
Daca mergeti in densitati mai inalte, veti vedea ca toate fac parte din desfasurarea perfecta a Planului Divin pentru aceasta planeta. Densitatea compozita sau nivelul mediu de vibratie al Planetei Pamant este densitatea a 4-a. Incepand cu 21 decembrie 2012, aceasta planeta va deveni o planeta de densitatea a 4-a. La asta ne referim cand aducem vorba de linia temporara dominanta a Pamantului. Va exista si Pmanatul de densitatea a 3-a , si Pamantul de densitatea a 5-a, dar majoritatea sufletelor care vor continua pe acest Pamant il vor experimenta ca oameni iluminati de densitatea a 4-a. Aceasta ar fi majoritatea.
O mica parte dintre voi se vor inalta mai departe, in forma cristalina a corpului de lumina de densitatea a 5-a si veti experimetna Pamantul intr-un mod cu totul diferit de ceea ce , probabil ati vazut vreodata. sau poate ati avut viziuni ale acestuia in meditaiile voastre, sau poate ati vazut artisti vizionari care au desenat conceptii a cum ar putea sa arate, toate lucrurile licarind, scanteind, stralucind, capacitatea de a vedea zane, spiridusi, devasi si anumite fiinte angelice care isi pot cobori vibratia pana la nivelul 6. Motivul pentru care nu i-ati putea vedea pe cei ce se afla mai sus de nivelul 6 este ca exista o intre patrundere de aproximativ o dimensiune, - daca doriti sa folositi aceasta sintagma - , intre dimensiuni, si astfel, daca vibrati la nivelul 4, puteti interactiona cu oameni ce vibreaza la nivelul 3 si cu fiinte ce vibreaza la nivelul 5, iar daca va aflati la nivelul 5, puteti interactiona cu nivelele 4 si 6. Exista un spectru de aproximativ un nivel din fiecare parte. Putem vedea foarte multe intrebari in mintile voastre cu privire la aceasta Inaltare, la cum va arata si cum o veti simti,si daca veti fi invizibili sau nu fata de cei care nu se afla inca la acel nivel. Aceia dintre voi care treceti la nivelul 5 , de fapt, in cele din urma veti deveni invizibili fata de cei care se afla inca in nivelul 3. Veti fi vizibili fata de cei aflati in nivelul 4, si veti lucra direct cu cei aflati in nivelul 4, ajutandu-i sa reconstruiasca Pamantul dupa transformarile planetare. Ca veni vorba de transformari planetare ......Asadar, anticipam ca doriti sa aflati mai multe date specifice cu privire la evenimentele majore ce au loc in lumea voastra, de exemplu , scurgerea de titei din Golful Mexic.
Ati putea intreba care este scopul din spatele acestui fapt , cum de este un lucru pozitiv, in ce fel face parte din desfasurarea perfecta a Planului Divin, iar noi va vom spune urmatoarele : lumea voastra si sufletele din ea trec prin schimbari extraordinare.
Indiferent de ce alegeri faceti voi, ca fiinte umane, aceste schimbari tot vor avea loc, deoarece exista Saltul Galactic, despre care am vorbit in cartea noastra, la scrierea careia am colaborat cu acest medium - transformari planetare 2012-2030 - in care intram in mai multe detalii asupra a ceea ce se intampla de fapt in cosmos si asupra a ceea ce se intampla si este unic si specific pentru Pamantul vostru. Aveti Alinierea Precesionala din 2012 si aveti si Saltul Galactic , care a inceput aprox in 1950 si se va termina in jurul anului 2100 e.n.
Acesta este un Salt pe care oamenii vostri de stiinta au inceput sa-l observe in ceea ce priveste Soarele vostru, deoarece aceasta Zona Electromagnetica Nula -asa cum este numit Saltul uneori - creeaza o slabire a campului electromagnetic al Soareluri si al planetelor.
Iar oamenii vostri de stiinta incep sa observe o slabire a campului electromagnetic atat al Ssoarelui, al Pamantului, cat si al planetelor gazoase gigantice exterioare ale sistemului vostru solar : Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun. si pe masura ce acest Salt Galactic devine mai pronuntat, iar campul electromagnetic devine din ce in ce mai anulat, - mai putin dualist- , aveti ceea ce oamenii vostri de stiinta numesc "camp de punctul zero", sau "camp rezonant" sau " camp rezonant superconductor" - toate acestea sunt diferite denumiri, care in realitate denumesc fenomene separate, dar sunt inrudite suficient de mult pentru scopurile noastre. Cerem scuze acelora dintre voi care sunteti fizicieni cuantici, pentru faptul ca am pus toate aceste cuvinte intr-o singura propozitie. Oricum ar fi, ceea ce se intampla atunci cand aveti o reducere a dualitatii campului electromagnetic, deschideti un portal in ceea ce numim "taramurile eterice" - urmatorul nivel de mai sus- in acest caz ar fi vorba de ceea ce numiti "portal ascendent" , aceasta insemnand ca trece de la nivelul 3 la 4, sau de la nivelul 4 la 5, in functie de starea in care va aflati in cadrul portalului. exista si portaluri descendente , unde de fapt ati putea merge in directia cealalta, dar aceasta este o poveste pentru alta data.
Evolutia omenirii se face prin portaluri ascendente. asadar, puteti spune ca treceti clasa. Puteti spune ca treceti din clasa a 3-a in clasa a 4-a , intr-o gigantica scoala cosmica - daca doriti sa folositi aceasta idee. Iar cativa dintre voi v-ati aflat pana acum la nivelul 4 si veti trece la nivelul 5. Asadar, sa dam niste numere. Acesta este numarul aproximativ de suflete care vedem ca ocupa cele 3 Pamanturi diferite.
Pamantul de densitatea a 3-a - aproximativ intre 5 si 5,5 miliarde de suflete ocupa Pamantul 3D, majoritatea acelor suflete, in cele din urma, plecand de pe Pamant din cauza diferitelor situatii : cutremure, inundatii, foamete, insuficienta sistemului imunitar, razboaie - va veni vorba, nu vedem ca un procent foarte mare ar pleca din cauza razboiului - probabil 100 milioane de suflete vor pleca din cauza razboiului, in anii care urmeaza - pe baza perceptiei noastre din acest moment. Desigur, toate acestea sunt supuse liberului arbitru, iar daca suficient de multi dintre voi decid sa se trezeasca - ei se afla in prezent la nivelul 3d, iar daca trec in 4 d, atunci cifrele se vor schimba, iar severitatea schimbarilor se va modifica si ea.
Aproximativ intre 1 si 1,5 miliarde - posibil pana la 2 miliarde de suflete - sunt programate sa treaca pe Pamanatul de densitatea a 4-a - sa treaca clasa impreuna cu aspectul Pamantului care trece de la 3d la 4d. Iarasi, suna un pic neclar, deoarece ati putea spune ca, daca "trece clasa" , atunci nu exista Pamantul 3d. Ei bine, nu este adevarat. Spectrul vibratoriu 3d exista totusi. Asta deoarece, pe masura ce va ridicati vibratia, aceasta devine din ce in ce mai inclusiva.
Astfel, Pamantul de densitatea a 4-a practic contine Pamantul de densitatea a 3-a, iar pamantul de densitatea a 5-a practic contine Pamantul de densitatile 3 si 4. Ca un Pamant in interiorul unui Pamant, in interiorul unui Pamant, este un pic mai exact.
Dar, intru-cat avem de a face cu semantica limbajului vostru, care este foarte limitata, vom folosi expresia "pamanturi simultane " sau " 3 pamanturi paralele" , desi in realitate exista un singur pamant care vibreaza simultan in 3 dimensiuni diferite. Asadar, aceia dintre voi care ramaneti impreuna cu Pamantul , trecand in densitatea a 4-a , ve-ti mosteni Pamantul - "cei blanzi vor mosteni pamantul", asa cum au spus profetii vostri- , Era de Aur a pacii si prosperitatii va rasari pentru aceeia care raman pe Pamantul de densitatea a 4-a. Cei care raman pe Pamantul de densitatea a 3-a, vor pleca de pe Pamant, iar Pamantul de densitatea a 3-a va deveni destul de inospitalier pentru o vreme. Vor exista foarte putine locuri potrivite pentru viata de densitatea a 3-a pe pamantul de densitatea a 3-a. Pamantul de densitatea a 4-a va fi Pamantul pe care veti avea energie gratuita nelimitata, veti avea un cer albastru stralucitor, apa potabila curata si pura, fertil pentru a cultiva vegetale si fructe organice, energie eoliana, hidro si solara si in cele din urma , energie electromagnetica, care se branseaza direct in campul electromagnetic de Punctul Zero - Iar in prezent, in diferite locuri din lumea voastra, se afla in productie cateva tipuri ale acestor dispozitive. ele nu vor putea fi produse la scara larga pana cand constiinta de masa de pe Pamant nu va fi elevata suficient de mult, incat sa le accepte, deoarece aceasta lume noua va fi o lume a pacii si prosperitatii, o lume a abundentei . Ea a fost promisa de la inceputul timpurilor, iar acum ajunge in sfarst sa se manifeste. Veti incepe sa o vedeti . in urmatorii 5-10 ani, va exista o constientizare masiva, nu numai a ceea ce este posibil, dar si probabil si inevitabil - care este aceasta Era de Aur a omenirii. Aproximativ 1,5 - 2 miliarde de suflete vor mosteni acest Nou Pamant - acest Pamant de densitatea a 4-a - , iar aceasta reprezinta aproximativ 25% din populatia voastra curenta. Populatia voastra este de aproximativ 7 miliarde in prezent (25 iunie 2010), si astfel, daca faceti calculele, puteti vedea ca este vorba de 1,5 miliarde de suflete care raman impreuna cu Pamantul si se inalta in taramul de densitatea a 4-a a Pamantului. Iar apoi, aveti intre 15 si 30 milioane de suflete care trec densitatea a 5-a a Pamantului, printr-un proces pe care acest medium il numeste "inaltare fizica" in care va luati corpul cu voi in taramurile mai inalte. Nu-l mai lasati in urma asa cum multi dintre yoghinii vostri au facut in trecut. momentul de iluminare, in care spuneti " -ei bine , acum nu mai am nevoie de corpul fizic, mi-am incheiat lectiile pe Pamant, o sa ma inalt acum la Ceruri si o sa-mi las corpul in urma."
Se numeste "inaltare spirituala", atunci cand va abandonati corpul. Se numeste "inaltare fizica" atunci cand, de fapt va transmutati celulele formei voastre fizice si va convertiti forma fizica dintr-o forma de viata nemuritoare, de la baza de carbon intr-o forma de viata nemuritorare, pe baza de siliciu. Si , in cele din urma , pe masura ce acest corp cristalin de lumina continua sa evolueze, va incepe pur si simplu, sa radieze lumina. veti putea sa vedeti o lumina stralucitoare aurie in jurul corpului de lumina de densitatea a 5-a, in timp ce vibratiile acestuia se ridica. Iar apoi, desigur, la un anumit moment, el se va transforma in lumina pura - intr-un anumit moment , mai indepartat, al procesului vostru de evolutie.
Nu vom intra in detalii despre acest lucru asta seara, deoarece asta seara vom discuta despre lucrurile la care va puteti astepta in urmatorii cativa ani. Acum multi dintre voi va intrebati despre sistemele voastre politice si economice, sistemele voastre economice si politice se bazeaza pe principii 3d : lipsa, insuficienta, control, opresiune, manipulare, "bogati si saraci" , iar toate aceste concepte sunt opuse aproape diametral cu principiile spirituale mai inalte ale acestor taramuri din dimensiunile mai inalte. Asadar, pentru ca Pamantul sa se inalte in vibratiile pe nivelele 4 si 5 , aceste sisteme trebuie sa inceteze sa existe. Iar ele vor inceta sa existe, - cu gratie sau nu cu atat de multa gratie-, in functie de cate fiinte umane sunt atasate de aceste sisteme si nu sunt dispuse sa renunte la aceste sisteme si sa imbratiseze adevaruri mai inalte. Tot ceea ce este fals, ceea ce nu este aliniat cu principii spirituale mai inalte trebuie adus la lumina adevarului si integrat, vindecat si eliberat. De aceea vedeti ca este expusa atat de multa coruptie si negativitate, - deoarece aceia dintre voi care treceti pe ppamantul de densitatile a 4-a si a 5-a trebuie sa va vindecati , in interior , toata negativitatea, toate problemele emotionale, nerezolvate, toate credintele bazale negative, toata karma din vietile anterioare, toate atasamentele, imprimarile si implanturile din partea altor entitati - toate lucrurile care au programat in voi ideea ca sunteti un om de densitatea a 3-a - o creatura fragila, neajutorata, neputincioasa, care incearca sa se lupte cu piedici insurmontabile, condamnata pentru totdeauna intr-o lume a entropiei sau a decadentei ori a degenerarii asa cum o scoate in evidenta a doua voastra lege a termodinamicii.
Ei bine, din fericire, de indata ce atingeti nivelul 5 , legile termodinamicii si legile karmei nu mai sunt in vigoare. Pur si simplu transcendeti legile karmei si legile entropiei, odata ce atingeti densitatea a 5-a. Asadar, in scurt timp, va veti afla in densitatea a 4-a si veti invata sa creati paradisul pe Pamant - ati auzit aceasta expresie de multe ori, si este o expresie care va deveni realitate in timpul vietii voastre. Aceia dintre voi care urmariti acest program va aflati deja in densitatea a 4-a , iar unii dintre voi se indreapta spre densitata a 5-a . Asadar, pe masura ce trecem prin aceste portaluri si salturi - nu numai in 2012 , dar si in 2017 si in 2030 - veti constata o accelerare masiva, o marire a vitezei procesului vostru de evolutie. Si este un viitor minunat , pe care trebuie sa-l asteptati cu nerabdare. Este un viitor minunat pentru toate sufletele - chiar si pentru sufletele de densitatea a 3-a care parasesc planeta Pamant, deoarece ele pleaca pe planete pregatite special, le puteti numi "clase corective" daca doriti, pregatite special sa le invete intr-un mediu care este mai favorabil pentru procesul lor de invatare, astfel incat ele sa nu fie nevoite sa repete aceleasi vechi lectii, mereu si mereu. Iar pentru aceia dintre voi care ramaneti impreuna cu Pamantul, percepem ca este cazul tuturor care ne urmariti acum - veti putea sa va manifestati dorintele inimii voastre, visurile si viziunile voastre, ele se vor manifesta mult mai usor decat in trecut; nu veti mai avea acest sentiment de lupta pentru a manifesta. Cu totii sunteti puternici - creatori puternici si manifestatori puternici si veti vedea fructele muncii voastre pe masura ce treceti pe Pamanturile de densitatile 4-a si a 5-a. Natura acestui Salt si a acestei schimbari este de a infatisa in exterior orice se afla in constiinta voastra. Asadar, cel mai important lucru pe care il poate face fiecare dintre voi in aceste vremuri este sa va ridicati nivelul calitatii constiintei voastre, sa priviti cu sinceritate la nivelele fizic, emotional, mental, astral , eteric si cauzal ale fiintei, care sunt nivelele ce se pot dezechilibra - sa le aliniati si sa le integrati.
Ati intrebat : "cum facem acest lucru?" . Ei bine, exista mai multe instrumente si tehnici pe care acest medium si altii le pot oferi, pentru a ajuta diferitele nivele ale Sinelui in aventura lor de aliniere si integrare. Iar noi, impreuna - Fondatorii si acest medium - vom prezenta pe scurt unele dintre tehnicile care simtitm ca sunt de o importanta majora in prezent . Acestea sunt instrumente si tehnici pe care le puteti folosi singuri, sau puteti sa mergeti la un terapeut sau vindecator si sa le primiti - ramane la latitudinea voastra. In unele cazuri nu este necesar sa investiti timp si bani ca sa cautati pe cineva - vi le puteti aplica si singuri. In alte cazuri, poate fi adecvat sa contactati un vindecator sau terapeut. Una dntre tehnici, cu care suntem siguri ca sunteti cu totii familiarizati, se numeste "iertarea de sine si a altora", si anume, sa cautati pe toti cei din viata voastra pentru care nu simtiti iubire neconditionata in acest moment. Daca va vine in minte cineva, care a facut parte din viata voastra, iar gandurile voastre fata de acea persoana sunt orice altceva decat iubire si acceptare neconditionate, atunci inseamna ca puteti folosi procedeul iertarii fata de aceea persoana. Iar acesta, in mod special, va include pe voi insiva - sa va iertati zilnic pe voi insiva. ca fiinte umane si divine, simultan , ca fiinte liniare si neliniare, in acelasi timp, defapt veti trai slabiciunile umane, iar acestea se vor afla chiar in fata voastra, deoarece traiti in aceste timpuri. Fiecare fleac, cum s-ar spune, fiecare bucatica, aschie sau farama de constiinta invechita, de constiinta neintegrata, va iesi la suprafata pentru a fi vindecata... urati-le bun venit, bucurati-va, spuneti : "Slava Domnului ca latura mea umana se afla aici pentru a fi iubita si acceptata exact asa cum este , in acest moment."
Numai atunci cand va iubiti , va acceptati si va iertati pe voi insiva in acest moment, puteti trece mai departe pe taramuri mai inalte. asadar, exercitiul - iar acesta este menit in principal pentru corpul emotional, deoarece acesta este corpul care iese din aliniere cel mai mult la oamenii care se afla pe calea spirituala - , este sa va iubiti emotiile. aceasta nu inseamna sa le exprimati intr-un mod nepotrivit sau violent, nu inseamna ca va complaceti si va balaciti in ele sau va blocati in ele, ci sa le exprimati cu iubire , cat de bine puteti, in cele mai sigure locuri pe care le puteti gasi, unde va puteti exprima emotiile intr-o maniera plina de iubire, iar acest exercitiu specific pe care acest medium si noi l-am dezvoltat in acest scop este ca pur si simplu sa va imaginati ca cei pe care nu i-ati iertat stau in picioare sau sed in fata voastra iar voi va descarcati inima si sufletul fata de aceste fiinte, spunand toate lucrurile pe care in mod normal nu le-ati spune sau v-ar fi teama sa le spuenti in viata voastra de zi cu zi, dar pe care, pentru scopul acestui exercitiu, le puteti spune in siguranta deplina. si, persoana sau persoanele pe care le iertati va asculta cu maxima atentie. Cu alte cuvinte , vizualizati faptul ca oamenii pe care ii iertati stau in picioare sau sed in fata voastra si va acorda intreaga lor atentie. Nu va tulbura, nu privesc in alta parte, nu reactioneaza si nu raspund. Pur si simplu primesc ce le spuneti , 100% , cu atentie deplina, iar voi pur si simplu exprimati toate lucrurile pe care v-ati abtinut sa le spuneti acelor suflete. Iar pe masura ce exprimati aceste lucruri, din inima voastra si din plexul vostru solar, cele 2 chakre din corpul uman unde se blocheaza cea mai mare parte din energia emotionala, exprimati aceste lucruri, apoi acoperiti aceste suflete aflate in fata voastra, intr-o frumoasa lumina aurie - care vine direct din inima lui Dumnezeu - umplandu-le fiinta cu lumina aurie, iubire cristica alb -aurie stralucitoare, umplandu-va fiinta voastra cu lumina aurie. Asadar, acum, voi si sufletele din fata voastra sunteti umpluti cu aceasta frumoasaa lumina a iubirii neconditionate. Apoi va extindeti pana dedesubtul lor, le ridicati intr-o coloana de lumina aurie si le eliberati inspre Ceruri, privindu-le cum se ridica spre ceruri, plutind ca un balon cu aer cald, pentru a fi eliberate in inima lui Dumnezeu. Acesta este un procedeu de iertare foarte simplu - in timp ce eliberati, pur si simplu spuneti fiecaruia " te iert si te eliberez complet acum, esti liber/a sa mergi in Lumina". pur si simplu spuneti aceastea de cateva ori in tacere, in timp ce respirati adanc si simtiti cum lumina aurie intra in celulele corpului vostru, privind persoana sau persoanele cum se ridica plutind, in aceasta coloana de Lumina aurie. Este un exercitiu foarte simplu. Probabil unii dintre voi ati practicat o versiune a acestuia care poate fi asemanatoare. Va recomand sa il practicati in fiecare dimineata si in fiecare seara, pana cand in viata voastra nu vor mai exista oameni fata de care sa simtiti suparare, regrete, suferinta, tristete, frustrare, furie, teroare, teama, neliniste...asadar, acesta este unul dintre procedee, pentru corpul emotional.
Pentru corpul mental aveti vindecarea credintelor bazale negative, iar credintele bazale negative - pe care acest medium le-a identificat in prima lui carte, "viata la frontiera cunoasterii" -, toate sunt pur si simplu, diferite forme de identificare cu ego-ul , sau cu credinta intr-un sine separat, iar toate acestea sunt " nu sunt suficient de bun/a" sau "nu sunt corespunzator" , " nu sunt vrednic" ori "merit pedeapsa" - asadar, aceasta include vinovatie.
"Ceva este in neregula cu mine" - aceasta este cea mai distructiva credinta pe care o poate avea o fiinta umana - credinta ca "ceva este in neregula cu mine" . Iar aceasta este sursa din spatele tuturor formelor de comportament patologic, violentei, crimei, violului, mutilarii...daca ajungeti chiar la cauzele fundamentale, acestea sunt o forma a credintei "ceva este in neregula cu mine" . Un suflet preia aceasta credinta si apoi crede ca aceasta este adevarata si se comporta in conformitate cu aceasta credinta. Ii atrage pe altii care cred deasemenea ca ceva este in neregula cu ei si apoi ca este ceva in neregula intre ei - destul de curand aveti prejudecati rasiale si tot felul de violente , opresiune si control. Celelalte credinte bazale negative - " nu sunt in siguranta in aceasta lume" , " lumea nu este un loc sigur" , " Dumnezeu este o fiinta ostila , sau o fiintasuparata, razbunatoare", "nu exista destul" , "viata este o lupta" , " viata este o dezamagire"- acestea sunt, toate, forme de credinte bazale negative. Credinta in separarea fata de Sursa. Si astfel este necesar sa smulgeti aceste credinte din radacina; este necesar sa le aduceti la suprafata constiintei voastre, sa observati cum functioneaza aceste credinte in vietile voastre individuale. Fie ca este vorba de a munci multe ore, din zori in noapte, la un serviciu unde nu va place, -deoarece credeti ca este singurul mod prin care puteti castiga suficient de multi bani pentru a va acoperi cheltuielile zilnice - , aceasta ar fi o forma a credintei ca "viata este o lupta". Aceasta vine dintr-un motiv foarte intemeiat" deoarece au existat multe perioade in trecutul acestei planete, cand viata parea intr-adevar ca era o lupta in planul fizic, cand fie nu aveati tehnologie, iar furtunile va distrugeau recoltele, puteati muri de foame, nu aveati programe de bunastare.....ati avut foarte multe perioade in care nu aveati tehnologie care sa va ajute in munca, si de acolo provine aceasta credinta. Iar apoi, aveti multe care v-au fost aduse de extraterestrii din vecinatatea voastra, asa numitii alfa-draconieni, orionieni, siriusieni de spita asa-zis intunecata - cei carora , conform unuia dintre sistemele de gandire fac parte din categoria "serviciu pentru sine", spre deosebire de "serviciu pentru altii", polarizati negativ, in loc sa fie polarizati pozitiv, etc - exista diferente de expresii pentru aceasta - stiti la ce ne referim - si prin intermediul diferitelor institutii religioase de pe planeta voastra.
De exemplu, credinta ca "saracia este o virtute" , ca este un fapt virtuos sa te lupti si sa trudesti, ca Dumnzeu te va rasplati cumva daca muncesti suficent de mult - care este ceea ce noi numim "etica muncii". Etica muncii este o credinta negativa, deoarece nu are nimic de a face cu a-ti exprima talentele si capacitatile, decat daca faci ceea ce iti place foarte mult sa faci. Daca muncesti numai din motivul ca tu crezi ca munca din greu este o virtute, atunci inseamna ca subscrii la etica muncii, ceea ce face parte din credinta bazala negativa , "viata este o lupta". Acum , cand aveti tehnologia necesara pentru a produce la un nivel inalt al abundentei, nu este necesar ca nici macar o singura fiinta din lumea voastra sa se lupte. Aveti suficient cat sa hraniti pe toata lumea de 10 ori, aveti tehnologia sa va curatati atmosfera, oceanele si solul, veti avea la indemana - de indata ce sunteti pregatiti ca nivel de constiinta- energie gratuita regenerabila, care va va transforma lumea instantaneu - nu va veti mai polua lumea. si putem sa o tinem tot asa, cu exemple specifice, dar aceia dintre voi care ramaneti impreuna cu Pamantul veti ajunge, de fapt, sa traiti multe dintre aceste realitati ce devin de scara larga , in anii ce vin. Asadar, acestea sunt numai cateva dintre elementele ce privesc corpurile emotional si mental. Am trecut peste corpul fizic, dar permiteti-ne sa trecem in revista ce se intampla cu corpurile fizice : celulele voastre sufera mutatii, si, fie treceti in densitatea a 4-a , fie in densitatea a 5-a. Daca treceti din densitatea a 3-a in a 4-a, atunci telul vostru este sa aveti grija cat puteti de bine de acest vehicul fizic pe care il aveti, prin a consuma alimentele potrivite, a face exercitiu fizic, prin a trai intr-un loc in care stresul este la un nivel relativ scazut, prin a face plimbari in natura si prin eliminarea distragerilor din viata voastra, a lucrurilor care va indeparteaza de calea voastra, cum ar fi televizorul, distractia- nu spunem ca nu e in regula sa urmariti un program tv sau sa va distrati din cand in cand, dar atunci cand devine o dependenta, un mijloc de a evita sa te privesti pe tine insuti, atunci devine o distragere. Sexul poate fi o distragere, banii pot fi o distragere - orice lucru care va obsedeaza - nu numai drogurile si alcoolul, dar si alte lucruri pot fi distrageri de la calea voastra.
Asadar, in planul fizic este important sa va tratati corpul fizic ca pe un templu sacru - ca sa-i citam pe unii dintre yoghinii si invatatorii vostri. Ascultati, acordati-va la corpul vostru, vedeti ce vrea sa manance, vedeti cat de mult vrea sa doarma, vedeti in jurul carui tip de oameni ii place sa se afle - daca nu va place cum vi se simte corpul atunci cand va aflati in preajma unei anumite persoane, atunci iesiti din acea situatie si rezolvati problema care o aveti in legatura cu acea persoana. Corpul vostru este un bun barometru pentru ceea ce se intampla la alte nivele ale fiintei voastre. El va anunta daca prezenta cuiva este sanatoasa pentru voi sau nu. Va anunta daca trebuie sa iesiti sau nu dintr-o situatie in care va aflati, sau daca sa va schimbati serviciul ori cariera. Asadar, corpul vostru este un foarte bun barometru. Intuitia este o functie a multor nivele ale fiintei, toate functionand in acelasi timp, si pe masura ce va dezvoltati mintea superioara , capacitatile psihice si intuitive si nivelele spirituale ale fiintei voastre, va fi, desigur, din ce in ce mai usor sa stiti care este cea mai inalta optiune pentru voi - nu veti mai fi nevoiti sa mergeti la mediumuri si la vindecatori, in acel moment. Intre timp, exista foarte mult ajutor disponibil. noi suntem disponibili : ne puteti chema.
Noi suntem Fondatorii. ii puteti chema si pe ceilalti ghizi spirituali ai acestui medium : Leah, arcturienii, Sananda ... ii puteti chema pe arhangeli : arhangelul Mihail, Gabriel, Rafael, etc. ii puteti chema pe mestrii inaltati, Consiliile din Andromeda, Consillie din Alcyone, Consiliile din Aldebaran, pe pleidienii iluminati, pe arcturieni - sunt foarte multi. Asa-numita conferderatie galactica sau federatia galactica - alcatuita din peste 1000 de sisteme stelare, care lucreaza in prezent cu planeta voastra samd. Sunt foarte multe grupuri - milioane de suflete- toate ajutandu-va iubitul Pamant in acest moment. Ii puteti chema pe ei, ca sa va ajute sa luati decizii intelepte la nivel fizic. Acum, aveti alte 3 nivele care pot fi dezechilibrate. Cel astral, care este conexiunea voastra... este ca o panza de paianjen formata din energie in jurul corpurilor voastre, care va conecteaza cu celelalte forme de viata din univers. Si aveti de ales, daca sa va conectati sau sa va deconectati de la alte forme de viata. Si astfel, este necesar sa cercetati, sa vedeti daca nu cumva exista entitati negative sau energii ori forme-gand atasate de spatiul vostru psihic, iar daca exista, exista diferite tehnici pentru a le indeparta - pe care le puteti afla de la acest medium sau de la altii.
Corpul vostru eteric, care inseamna aura voastra, chakrele voastre, corpul vostru electromagnetic.
Acesta este corpul care se afla la un nivel mai inalt de vibratie decat cel fizic - este nivelul in care va veti inalta, pe masura ce treceti prin procesul vostru de inaltare in nivelul 5. Iar la acest nivel poate avea, de asemenea, dezechilibre si probleme. Puteti avea intipariri si implanturi din experiente traumatizante pe care le-ati avut in vietile anterioare sau in alte linii temporale si dimensiuni. Corpul cauzal este cel mai inalt nivel al celor 6 corpuri mai dense ale voastre ( corespunzatoare corpurilor fizic, emotional si intelectual din dimensiunile 3,4 si 5), cel mai inalt nivel al sufletului vostru care se poate dezechilibra, si se refera la acorduri karmice, acorduri de suflet, contracte la nivel de suflet, experiente din vietile anterioare pe care sufletul vostru vrea sa le integreze in aceasta viata, si astfel, exista procedee si pentru vindecarea acestor probleme -acest medium foloseste unul numit " vindecarea liniilor temporale" , exista diferite instrumente si tehnici pentru fiecare dintre aceste nivele ale fiintei, in care, in acest segment de o ora, nu avem timp sa intram.
Asadar, vindecarea celor 6 corpuri mai dense ale voastre este esentiala, atunci cand veti reusi sa va vindecati in mod rezonabil cele 6 corpuri mai dense, va deveni foarte usor sa treceti in forma inaltata a corpului cristalin de lumina. Multi dintre voi faceti acest lucru chiar in acest moment. Multi deja va aflati pe calea inaltarii in forma corpului vostru cristalin de lumina. Este posibil sa simtiti curenti de electricitate cum trec prin coprul vostru, sau sa constatati ca noaptea aveti nevoie de mai putin somn. Este posibil sa constatati ca nu mai aveti nevoie de atat de multa mancare. Este posibil sa simtiti din ce in ce mai clar prezenta unor fiinte din planurile mai inalte - toate acestea sunt ceea ce ati numit cu atata afectiune, "simptomele inaltarii".
Uneori, acestea par sa fie negative- asa-numitele simptome negative ale inaltarii sunt, mai curand, rezistenta corpului vostru fata de frecventele mai inalte. In realitate, nu simtiti energiile inaltarii - nu in modul in care simtiti, sa spunem, o durere de cap sau o durere de umar, ori o amorteala a membrelor voastre, sau ceva de acest gen, - ci simtiti rezistenta opusa fata de energiile crescande care intra - furnicaturi, electricitate, ameteli, senzatia de cald, senzatia de racoare - oricare ar fi simptomele, aproape intotdeauna, ele sunt efectul rezistentei naturale a corpului fata de schimbare. Vedeti, corpurilor fizice pe care le purtati nu le plac schimbarile rapide. Iar acum, pe planeta Pamant, va aflati intr-o perioada de schimbari rapide, iar aceste corpuri fizice nu sunt... prea incantate de acestea - ca sa folosim una dintre expresiile voastre umane. Astfel, ele vor opune rezistenta, masura in care opun rezistenta este masura in care simtiti disconfort : oboseala, dureri, febra, simptome asemanatoare cu gripa - sau orice alte simptome. Astfel, solutia este sa permiteti schimbarilor sa aiba loc - sa mergeti odata cu schimbarile, ca pur si simplu sa acceptati ca aceasta este o perioada de schimbari, sa va deschideti fata de ele, sa le lasati sa se manifeste prin voi, sa aveti incredere ca propria voastra natura mai inalta - nivelele dimensionale de la 7 la 12 ale fiintei voastre ( caci fiecare suntem in fapt fiinte multidimensionale pe model 12D), despre care nu am vorbit - se afla la conducere aici, in realitate; ele stiu cat de mult puteti suporta, cat de mult puteti duce. Si astfel, sufletul vostru stie si va orchestreaza viata cat de bine poate, intr-o asemenea maniera incat voi sa primiti exact ce aveti nevoie si cand aveti nevoie.
Daca nu va complaceti in distractii si nu opuneti rezistenta. aceasta este mica poanta, nu-i asa ?!
Si astfel, capacitatea voastra ca pur si simplu sa permiteti schimbarilor sa aiba loc, de a va acccepta pe deplin si fara rezerve exact asa cum sunteti, va deschide usa ca sa faceti schimbari reale pe calea voastra. Asadar, in aceasta ora am acoperit foarte mult material, si stim ca exista multe intrebari. Formatul pe care il folosim aici nu se preteaza foarte bine la dialog interactiv, astfel ca ne-am acordat sa va raspundem la unele dintre intrebarile voastre specifice. Ultimul lucru despre care dorim sa vorbim in cele cateva minute care ne-au mai ramas este structura voastra economica si politica. Am promis ca vom spune cateva cuvinte despre acestea. Este probabil ca in tara in care traieste acest corp prin care vorbim - SUA- sa existe o instabilitate crescanda, in anii urmatori. Este foarte probabil ca moneda acestei tari - dolarul american - sa scada ca valoare semnificativ, din cauza acestor datorii incomensurabile, si ca vor fi create noi monede - cel mai probabil in urmatorii 5 ani. Iar daca suficient de multe suflete care sunt iluminate si active in construirea Noului pamant se aduna cu succes, atunci noua moneda se va baza pe principii spirituale mai inalte.
Daca nu, este posibil sa descoperiti ca noua moneda este menita sa creeze un control si mai mare din partea elitei puterii, din partea celor pe care ii numiti "Illuminati", care controleaza sau incearca sa controleze resursele acestei planete. Desigur, ei nu vor ramane la conducere, deoarece, in cativa ani, este foarte probabil ca sistemele lor imunitare sa inceapa sa cedeze, iar nivelul de constiinta al oamenilor va fi de o asemenea natura, incat ei pur si simplu nu vor mai accepta aceasta opresiune si autoritate. Asadar, ei vor pleca. dar nu vor pleca fara sa lupte. Si exista cateva suflete care spun " o, vom avea unele programe magice, care ne vor scoate din problemele noastre."
Aceste suflete nu percep imaginea de ansamblu a ceea ce se intampla. Va exista o schimbare gradata a puterii, de la asa-numita elita a puterii - care este controlata in mare masura de orionieni, de draconieni si de siriusieni - , la populatia pleiadiana a omenirii. In cea mai mare parte, suntem pleiadieni. Vom mosteni dezordinea lasata in urma de asa-numita elita a puterii.
Asadar, ne dam seama ca ni se termina timpul. Va exista multa tulburare economica si politica in lumea voastra, vor fi mai multe cutremure , foamete si inundatii; ....Lectia din spatele scurgerii de titei este ca pentru omenire a venit timpul sa depaseasca utilizarea combustibililor fosili. Este asa cum il numiti, un gigantic sut in fund pentru ca sursele regenerabile , curate, de energie sa inceapa sa fie utilizate la scara larga pe planeta Pamant. si astfel, aceasta este lectie - e o lectie foarte dureroasa, dar fara o lectie dureroasa, multe suflete care sunt menite sa ramana impreuna cu Pamantul , nu s-ar trezi la timp pentru a ramane impreuna cu Pamantul si , asa cum spuneti voi, s-ar scufunda impreuna cu corabia. Asadar, noi, Fondatorii, precum si celelalte grupuri care lucreaza impreuna cu Pamantul , trimitem rugaciuni si binecuvantari Pamantului, pentru a ajuta la atenuarea distrugerilor. Nu va lasam sa va aruncati in aer folosind arme de distrugere in masa, iar daca ceva face ca intreaga planeta sa fie nesigura, intervenim in acea chestiune si ne asiguram ca pe Pamant exista locuri sigure, unde sufletele sa poata sa mearga.
Asadar,... vor exista alte zone care sunt relativ sigure.
Se vor produce mai multe cutremure in lume; intrevedem un cutremur de 7.5 grade in zona japoniei, candva in viitorul apropiat (vezi Fukushima, n. tr.), si in Indonezia, probabil cateva peste 7 grade. Nu anticipam niciunul peste 9 grade in acest moment din timp, deoarece foarte multe suflete lucreaza ca sa impiedice acest lucru. Asadar, in zonele voastre populate nu anticipam, niciun cutremur peste 8 grade pe scara Richter. In urmatorii cativa ani, va exista o intensificare a activitatii vulcanilor, dar nu va exista o iarna nucleara - vulcanii nu vor erupe si nu vor scufunda Pamantul in 3 zile de intuneric.
Profetia care afirma ca vor exista 3 zile de intuneric este o profetie inexacta; ea nu este adevarata. este o neintelegere a celor 3 zile de "zona nula" , care este o zona de camp elctromagnetic slabit. Profetia originala, din care a fost extrasa aceasta idee este "nici zi, nici noapte", care in realitate inseamna "polaritate electromagnetica nici pozitiva, nici negativa" , ci un fel de neutralitate timp de aproximativ 3 zile. Desigur, acest fapt a fost scos din context de multe mediumuri bine intentionate, sugerand faptul ca Pamantul s-ar putea opri din rotatie pentru 3 zile , sau ca o calamitate oribila ar veni din Soare pentru 3 zile, dar nu vedem ca ar avea loc asa ceva.
Axa pamantului se va deplasa partial, dar este o deplasare electromagnetica, nu una geofizica. Soarele si inclinatia axei geofizice vor fi in continuare asa cum au fost dintotdeauna - plus sau minus cateva nanosecunde. Polii electromagnetici deja fluctueaza cu frenezie si isi schimba pozitia si intensitatea de la o zi la alta - aici are loc adevarata schimbare pe Pamant. Asta ne duce la un cu totul alt subiect, pentru care chiar nu avem timp. dupa cum vedeti, am tratat multe subiecte diferite foarte-foarte pe scurt, am discutat un pic despre inaltare. am discutat un pic despre ce este alinierea precesionala. In esenta, alinierea precesionala de pe 21 dec 2012 are loc atunci deoarece axa Pamantului se aliniaza cu o serie de quasari aflati langa Marele Soare Central al galaxiei, care emit radiatii gamma si X de frecventa inalta in atmosfera Pamantului, iar asemenea radiatii provoaca mutatii in celulele corpurilor oamenilor, astfel ca accelereaza foarte mult evolutia spirituala a sufletelor care planuiesc sa ramana impreuna cu Pamantul, si accelereaza plecarea celor care nu sunt inca pregatite sa faca parte din Noul Pamant, iar apoi Saltul Galactic, care este un fenomen foarte diferit. Acesta dureaza 150 de ani si se refera la faptul ca Pamantul, Soarele si intreg sistemul solar trec printr-o zona de energie electromagnetica redusa, numita "zona electromagnetica nula" sau "centura fotonica" , iar acest lucru se intampla o data la fiecare 108 milioane de ani, in timp ce alinierea precesionala are loc o data la fiecare 25.920 ani. asadar ,acestea sunt salturile majore, mai exista si o cometa care vine in 2017 si trecerea lui Nibiru , din 2030, domiciliul annunaki-lor, cu care sunteti familiarizati. Ei vor lua contact cu omenirea din ce in ce mai mult in urmatorii cativa ani. Exista cativa astronomi care au detectat deja planetoidul Nibiru. El arata lipsit de viata, are aproximativ jumatate din marimea Pamantului si se va apropia pana la o distanta de aprox 40 milioane de km fata de Pamant. .
Asadar, a fost observat de unii astronomi, dar ei nu sunt ingrijorati in mod special, deoarece nu arata ca o amenintare directa fata de Pamant. Totusi, va avea un efect destul de semnificativ asupra Pamantului aproximativ in 2030. Si cometa care va trece prin apropiere va avea un efect semnificativ aproximativ in anul 2017. Asadar, numim aceastea "primul, al 2-lea si al 3-lea val al inaltarii". 2012 este primul val, 2017 este al doilea val, iar 2030 este al 3-lea val al inaltarii. Inca o data, acum , la final, cel mai important lucru este nivelul vostru de constiinta, starea voastra de constiinta. Cu cat va vindecati, cu cat va ridicati nivelul de constiinta, cu cat va curatati negativitastea din vietile voastre, cu cat traiti mai mult in iubire si compasiune neconditionate, cu atat mai pline de bucurie vor fi aceste transformari. Iar ele vor fi foarte pline de bucurie pentru aceia dintre voi care sunteti dispusi sa faceti munca spirituala care este necesara pentru a face parte din aceasta frumoasa Era de Aur de pe planeta Pamant. Pentru noi, Fondatorii, este cea mai mare bucurie sa ii ajutam pe aceia dintre voi care sunt deschisi la mesajele noastre in acest proces de pe planeta Pamant. Acestea fiind spuse, vom pleca acum din acest medium. Noi suntem Fondatorii. o zi buna !
Dorim sa multumim tuturor acelora dintre voi care ni s-au alaturat pe parcursul acestei ore.
Toate aceste informatii sunt detaliate in scris in 3 carti :
"Transformari planetare 2012 - 2030 - mesaje de la fondatori "
"Viata la frontiera cunoasterii"
" Pamantul se trezeste : profetii 2012-2030" . disponibile in limba romana la www.althea.ro
www.salrachele.com
Aceasta postare este traducere dupa http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

Un comentariu:

George Acu spunea...

Cartea „Pământul se trezeşte: Profeţii 2012-2030”, în care se tratează mult mai pe larg ceea ce se spune în această emisiune, a apărut pe 23 mai 2012 la Editura Proxima Mundi - http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/pamantul-se-trezeste-profetii-2012-2030.html

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro