sâmbătă, 24 martie 2012

Feerie de Bunavestire

Buna Vestire sau popular Blagovestenia (termenul slav corespunzator celui de Buna Vestire) este praznuita pe 25 martie. Data de 25 martie este la 9 luni înainte de Crăciun (sărbătoarea Nașterii Domnului) și amintește de ziua în care Arhanghelul Gabriel îi vestește Fecioarei Maria că a fost aleasă să devină mama lui Iisus Christos.
"Iar in a sasea luna a fost trimis ingerul Gavriil de la Dumnezeu, intr-o cetate din Galileea, al carei nume era Nazaret, catre o fecioara logodita cu un barbat care se chema Iosif, din casa lui David; iar numele fecioarei era Maria. Si intrand ingerul la ea, a zis: Bucura-te, ceea ce esti plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei. Iar ea, vazandu-l, s-a tulburat de cuvantul lui si cugeta in sine: Ce fel de inchinaciune poate sa fie aceasta? Si ingerul i-a zis: Nu te teme, Marie, caci ai aflat har la Dumnezeu. Si iata vei lua in pantece si vei naste fiu si vei chema numele lui Iisus.
Acesta va fi mare si Fiul Celui Preainalt se va chema si Domnul Dumnezeu Ii va da Lui tronul lui David, parintele Sau. Si va imparati peste casa lui Iacov in veci si imparatia Lui nu va avea sfarsit. Si a zis Maria catre inger: Cum va fi aceasta, de vreme ce eu nu stiu de barbat? Si raspunzand, ingerul i-a zis: Duhul Sfant Se va pogori peste tine si puterea Celui Preainalt te va umbri; pentru aceea si Sfantul care Se va naste din tine, Fiul lui Dumnezeu se va chema. Si iata Elisabeta, rudenia ta, a zamislit si ea fiu la batranetea ei si aceasta este a sasea luna pentru ea, cea numita stearpa. Ca la Dumnezeu nimic nu este cu neputinta. Si a zis Maria: Iata roaba Domnului. Fie mie dupa cuvantul tau! Si ingerul a plecat de la ea". (Luca I, 26-38).

De Bunavestire , cand Universul intreg daruieste bucurie, primiti energia iubirii si unitatii divine in tot si bucurati-va cu Snatam Kaur si traditia indiana din Punjab. Snatam Kaur este cantareata si scriitoare americana, nascuta in 1972 in Trinidad, Colorado. Locuieste in Española, New Mexico. Kaur canta musica devotionala indiana, kirtan, si calatoreste prin lume ca activist pentru pace . Numele "Kaur", inseamna "printesa", si este asociat tuturor femeilor Sikhs.
Sa ne fie la toti bucurie ! Energia divina si traditia respectarii si manifestarii divinitatii din noi sunt prezente oricand si in orice forma in viata noastra !


RaMaDaSa - Snatam Kaur - Love Vibration

Snatam Kaur - Aad Guray Nameh


Global Sadhana Instructional Video: Be in Flow with Your Highest Wisdom www.spiritvoyage.com


Snatam Kaur Guru Ram Das


Snatam Kaur - Ra Ma Da Sa


Snatam Kaur - Me and God are One


Snatam Kaur ~ I Am The Light Of My Soul


Snatam Kaur - Mul Mantra - We Are One


Snatam Kaur: Suni-Ai Celebration


Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro