duminică, 25 noiembrie 2012

FANUNG, prietenul nostru


Redau mai jos un mesaj telepatic de exceptie :

(21 nov.2012; channeler Konstantinos)

"Konstantinos: Salutare dragi prieteni! În ultima săptămână am avut două minunate și semnificative comunicări. Pe prima o voi transmite în următoarele zile. Pe a doua am primit-o de la o creatură plină de iubire și de umor, pe care am vizualizat-o cu ochiul minții ca fiind foarte zâmbitoare. Era din rasa Dragonilor și s-a recomandat cu numele de Fanung. Ii redau mai jos schița de portret pe care am făcut-o după reprezentarea vizualizată. Iată comunicarea acelei ființe.

Fanung

Fanung: Vă transmit multe salutări din tărâmul existențial al Dragonilor. Numele meu este Fanung. Permiteți-mi să vă spun câteva lucruri despre mine. Totodată, doresc să vă transmit și un mesaj, pe care vă rog să-l primiți împreună cu bunele noastre intenții. Canalul uman prin care comunic vă va pune la dispoziție și o schiță a portretului meu așa cum i-am transmis-o eu telepatic. Ca produs al Inteligenței Cosmice, eu și cei din rasa mea suntem ființe dotate atât cu energie feminină cât și masculină. În ființa mea aceste două energii se află în stare de echilibru, dar am ales să mă înfățișez vouă cu fizionomie masculină. Sunt un produs tonic al Razei Albastre. Este o Rază Divină care stă la baza a două specii de Dragoni: una care se înmulțește prin procesul nașterii iar cea de a doua, prin ouă. În ambele cazuri, descendenții au deci părinți.
Când mă ridic pe picioare, am înălțimea de cca 23 picioare (7 m). Am aripi, fiecare aripă având lungimea de cca 20 picioare (6 m)

Îmi place să studiez și să fac cercetări, să fac sport iar ca îndeletnicire de spiritualitate, sunt ceea ce voi numiți umorist. Umorul pe care-l practic eu nu este cinic, nu are tente sexuale și nici remarci jignitoare la adresa altora. Practic un umor care crează buna dispoziție ca mijloc terapeutic de vindecare și creare a unor stări emoționale mai ales în rândul copiilor.
Umorul este unul dintre lucrurile necesare tuturor ființelor inteligente care sunt capabile să aibă emoții și să iubească. De fapt, umorul este o caracteristică a ființelor cu frecvență de vibrație ridicată sau măcar acceptabilă.

Noi am observat că evenimentele actuale prin care treceți, mai ales în această perioadă, au un nivel ridicat de stres și instabilitate ceea ce face să nu mai preferați un stil de viață în care să se regăsească umorul. De altfel, observăm la voi un fel de umor negru, ca să mă exprim ca voi, și mai puțin un râs sincer, care să degaje bunadispoziție și plăcerea de a trăi. Noi știm că starea prin care treceți acum este pasageră și că ea face parte din programul cu care ați venit în această viață.

La nivel de suflet, voi cunoașteți că procesele prin care treceți sunt absolut necesare evoluției, numai că mintea voastră nu găsește explicații plauzibile la tot ceea ce vi se întâmplă rău în plan fizic. Ea nu este capabilă să înțeleagă și să justifice evenimentele prin care treceți și nu-i este prea clar că vă aflați într-un proces profund de schimbare care vă pregătește ființa și habitatul pentru planurile superioare.
Pentru cei care au capacitatea de a înțelege mai bine ceea ce se întâmplă, noi spunem că trebuie să aveți gânduri de compasiune și iubire și să exersați vizualizări ale unor stări de vindecare, deoarece acestea au un efect benefic asupra stării voastre de sănătate și de succes.
Nimic nu este neobișnuit.
La vizualizările pe care am dori să le faceți, vă propunem să utilizați și imagini cu dragoni benefici care trimit spre voi flăcări cu efect curativ, de însănătoșire a corpurilor și minții vostre (dacă aveți unele afecțiuni). Asemenea jeturi luminoase vă pot ajuta și la creșterea frecvenței voastre de vibrație.

Doresc să le mulțumesc celor care ne ajută în recepționarea și difuzarea mesajelor rasei noastre care, de o bună perioadă de timp, își aduce contribuția la accelerarea evoluției ființelor umane de pe Pământ.
Unii dintre voi ne-ați văzut în visele voastre și, uneori, ați reprodus în filme sau în desene animate, ființe-dragon. Din păcate, dintr-o greșită înțelegere a rasei noastre, am fost asimilați mai tot timpul cu ființe care fac rău și care doresc distrugerea rasei umane.
Avem însă plăcerea să constatăm că în ultimii ani, multe ființe umane au început să facă deosebirea între rasa Dregonilor buni, pașnici și iubitori și cea a Dragonilor războinici, de care noi ne-am despărțit de eoni.
Noi nu suntem animale. Ne plac, onorăm și ocrotim creaturile regnului animal, dar, ca și voi, nu putem fi confundați cu reptilele sau păsările răpitoare. Deasemenea, vă rugăm să nu ne confundați cu acele ființe care zboară și pe care le numiți Draconieni. Aceștia fac parte din rasele specifice (inteligente și ele) reptiliene sau vulturiene dar noi nu avem nici-un fel de relație sau afinitate cu aceștia.
Noi nu suntem monștri, suntem capabili de compasiune, de sentimente înălțătoare și de emoții elevate. Posedăm o mare inteligență și, din acest punct de vedere, suntem recunoscuți în univers ca ființe foarte evoluate.

În străvechime, noi am avut relații cu planeta voastră, însă, cu timpul, alte rase sosite pe Pământ au avut o atitudine ostilă față de noi, ne-au agresat și chiar au declanșat acțiuni de exterminarea rasei noastre. Pentru a ne salva, am părăsit Pământul întrerupând orice relație la nivel fizic cu civilizația de pe el. Am menținut doar legături telepatice cu pământenii.
Noi suntem, ca și voi, copiii Creatorului și nu există niciun pericol pentru nicio ființă de pe Pământ sau din altă parte a universului, în ceea ce privește relația cu noi. Noi iubim umanitatea voastră și suntem aici pentru a vă ajuta să evoluați cât mai repede, folosind, mai cu seamă, oportunitățile care s-au oferit planetei voastre la sfârșitul acestui ciclu.
În prezent, voi și planeta voastră nu vă mai aflați pe marginea prăpastiei de a dispărea ci sunteți pe punctul de a trece într-o dimensiune superioară, unde veți crea o lume mult mai evoluată, în care caracteristicile de bază vor fi iubirea, frumusețea, pacea și abundența.
Va veni din nou vremea când ne vom putea întâlni și vizita ca prieteni, e adevărat, cu fizionomii deosebite, dar cu sentimente comune de prietenie, apreciere și într-ajutorare.

Asta este tot pentru acum. Și amintiți-vă că atunci când râdeți și sunteți cu inima deschisă, întreaga creație a lui Dumnezeu se binedispune. Râsul este unul dintre cele mai bune instrumente și daruri pe care le puteți utiliza pentru a vă face fericiți, pe voi și pe cei din jurul vostru. Râsul este un catalizator extrem de puternic și eficient, un medicament universal și gratuit.
Cu dragoste și respect, Fanung.

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro