sâmbătă, 5 aprilie 2014

UFO urias deasupra Crimeei


UFO urias deasupra Crimeei ;

Cigar UFO Filmed Flying Over Ukraine - march 2014 de justa4t






Mesaj transcris de Kathryn E. May, 11 martie 2014, 12:00, High Falls, New York


Ashtar:  Bună ziua, tuturor Locuitorilor Iubiți ai Pământului, sunt Eu, Ashtar. Am o veste foarte bună să vă spun despre succesul apariției noastre in Dubla Problemă a Ucrainei. Veți aprecia ironia încorporată în Adevărul care este în prezent în curs de descoperire în întreaga lume.  
Mulți dintre voi ați văzut OZN-ul în formă de trabuc în spațiul aerian al Crimeii - teritoriul în care Putin a adunat navele sale și trupe terestre pentru a încerca să "faca pace", prin aplicarea forței militare.  
Videoclipul a fost văzut peste tot in Rusia, precum și în restul lumii, și a fost considerat de către presa rusă a fi un OZN. Este posibil ca atunci când a fost observat, Putin să-și fi retras trupele "în cazarme". El a decis ca vederea unui OZN de supraveghere, de 3000 de metri lungime, care zboara deasupra zonei, să nu fie negată .
Da, într-adevăr, preaiubitilor, a fost o navă masivă de supraveghere peste Ucraina, care nu a fost  creată de către guvernul Statelor Unite, în secret.  
Ea face parte din Flota Sistemului Stelar Sirius, aflată sub comanda comandantului Ashtar. 

Suntem deosebit de mulțumiți de rezultatul eforturilor noastre.  
Apreciem că incursiunea va provoca o dezbatere apărinsă în întreaga lume, cu privire la adevărata origine a acestei nave.
...Concluzia va fi: „trebuie să fi fost un OZN” !

Dacă armata fiecărei țări din lume va ignora posibilitatea ca acest lucru să indice cu adevărat un joc al schimbarii ? Și dacă toți vor înțelege că toate armele cunoscute de om sunt acum complet și total depășite, iar orice formă de rezistență militară ar fi complet de neconceput, ce se va întâmpla?

Vă puteți imagina strigătele din punctele de comandă si război ale cabalei care finanțează o parte a militarilor ? Vă puteți imagina frustrarea lor, roșii la față, la de completa lor incapacitate de a face ceva? De data aceasta, banii lor nu mai pot cumpăra forța care le-ar putea restabili puterea.

Singura lor încercare va fi de a pretinde că nu a existat nicio apariție, că nu cred în prezența enormei nave. Desigur, aceasta va fi la fel de „ușor” de spus precum a ignora elefantul din sufragerie (n.m.: zicală americană, care înseamnă a nega ceea ce vede toată lumea).
În cele din urmă, înnăbușirea informațiilor de către mass-media, s-ar putea să reușească căci, pentru asemenea evenimente, publicul are memorie scurtă. ...
  extras din Sursa : http://kauilapele.wordpress.com/ 

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro