sâmbătă, 28 iunie 2014

Strajerii


Strajerii (Veghetorii)

"...In anumite doine, cantece strabune, balade, poezii culese din mediul rural, o sa intalniti un vers de genul: “Muntilor nu lasati ca Straja sa piara”. Batranii neamului nostru romanesc stiau ca de sute de ani, sus pe munti, exista Straja Neamului Romanesc. In legende ii intalnim niste barbati falnici, cu plete albe, sabii grele in mana, privire de “foc”, cu o varsta incalculabila. Anumite persoane sustin ca Strajerii erau si pastratorii secretelor si din cauza aceasta locuiau cat mai sus pe munti, acolo doar unde vulturii se avanta.
Am discutat cu ofiteri din cadrul unor structuri de informatii ale Romaniei, oameni trecuti de 65 de ani, care ne-au conformat: “Da, Arsenie Boca a facut parte dintr-un program ultrasecret desfasurat de Securitatea sau Armata Romana, nu se stie prea bine cine finanta structura respectiva”.
Va rugam mult sa accesati acest link si sa cititi despre pustnicii veghetori ai Romaniei
Muntii nostri sunt impanziti de pustnici, asceti, monahii rugatoare, oameni cu varste de peste 100 si ceva de ani, care traiesc cat de mai departe de orice urma de civilizatie. Multi se intreaba cum se hranesc, de ce nu sunt devorati de fiarele padurii, de unde au duhul profetiei, cum stiu ei ce inseamna internetul sau alte tehnologii ultramoderne, si prea putin reusesc sa gaseasca raspunsul corect: intre noi si acest pamant exista o legatura sacra care se pierde in negura vremii! Exista o legatura neintrerupta intre Strajerii Neamului Romanesc si toti acesti pustnici “necunoscuti” ai Romaniei: bunul Dumnezeu, dupa marea Lui mila, a vrut ca anumite secrete sa fie transmise din generatie in generatie. In natura avem exemple de animale, pasari sau anumite organisme, care ating varste de sute de ani, si atunci cine ne spune ca omul, creatia cea mai iubita a bunului Dumnezeu, nu poate depasi varsta de 135 de ani?! Un pustnic cu viata rugatoare, intrul duhul bunului Dumnezeu, nu poate atinge si 500 de ani? Nu va grabiti sa raspundeti si ganditi-va bine la puterea nemarginita a bunului Dumnezeu! De ce se spune in Sfanta Scripta: “Nestiute sunt caile Tale”?! De ce avem atatea legende care relateza despre batranii “vechi de vreme”?
Sa ne aducem aminte de elicopeterul israelian prabusit in Bucegi
Soldatii si ofiterii care au avut suficient curaj sa vorbeasca au spus destul de clar: “Am fost amenintati cu moartea si ni s-a spus ca familiile noastre sunt in pericol daca scoatem cea mai mica vorba. Au mutat ramasitele elicopterului ca sa nu coincida cu zona unde s-a prabusit primul elicopter israelian. Deasupra muntilor au aparut  niste chestii sferoidale de culoare alba care pluteau incet, deodata s-au marit si am putut sa distingem forma unor barbati inalti, imbracati in alb, cu barba si plete lungi, iar la un moment dat s-a pornit un vant groaznic, in viata noastra nu am vazut o asemenea furtuna. Pentru maxim 10 secunde s-a auzit o voce ca de tunet: “Ce cautati pe pamantul strabun?!”. Imediat am vazut cum o mana uriasa, parca eram intr-o alta lume, a apucat elicopterul si l-a izbit de stanca.
Sa continuam cu relatarea ofiterilor romani:
“Israelienii cand au sosit in tara noastra carau cu ei niste cutii imense din lemn, le-am vazut pentru maxim cinci minute cand le-au dat jos din avion si imediat au sarit sa le acopere. Ni s-a ordonat ca nu avem voie sa ne apropiem de ele, sa le fotografiem, sau sa scoatem vreun un cuvant. Ne-au spus ca sunt echipamente specifice armatei israeliene…”
34
In anul 2011, undeva prin luna decembrie, un general roman de informatii a spus ceva extraordinar de socant: “Aia (israelienii) au descoperit Chivotul si din cauza energiilor din Bucegi, un loc unic pe aceasta planeta, au incercat sa il ingroape la noi in tara. Vor sa-l puna la pastrare pana incep reconstructia Templului lui Solomon, ascultati bine ce va spun pentru ca se tem ca dracul de tamaie de razboi”. Discutia a fost intr-un cadru neoficial, dar dorim sa va spunem urmatorul lucru: doar un om “nebun”, fara cunostinte in domeniu, poate acuza un general de informatii ca sufera de teoria conspiratiei. Avand in vedere ca domnul general este cadru activ nu va putem spune numele si institutia pentru care lucreaza.

Chivotul

Chivotul Legii sau Sicriul Legii era cel mai important obiect de cult din Cortul Marturiei, ambele construite dupa indicatiile lui Iahve (Dumnezeu) cand i-a dat lui Moise Tablele Legii (Iesire cap. 25  – 28).
Cortul Marturiei, primul lacas de inchinare construit de evrei, era un sanctuar mobil care, impreuna cu Chivotul Legii, au insotit poporul evreu in toate ratacirile prin pustiu si in Canaan, pana la construirea templului din Ierusalim. Cortul Marturiei era impartit in Sfanta Sfintelor si Sfanta. In Sfanta Sfintelor, locul in care nu intrau decat preotii, pe o masa, se aflau obiectele sacre: Sfesnicul cu sapte brate si Chivotul Legii.
Chivotul Legii era semnul vizibil al prezentei lui Dumnezeu in mijlocul poporului, sau, altfel spus, semnul vazut al aliantei dintre Iahve si Israel. De aceea, el se numea si Sicriul Legii, Arca Marturiei (aron ha edut) sau Tabernacol.
.........Putini dintre dumneavoastra cunosc detalii despre cercetarile nazistilor in Romania, tintele lor fiind multiple: zona Bucegi, Sfinxul, Babele, Campulung Muscel si zona Fieni.
Sa citim o parte dintr-un articol extrem de interesant”: “Expeditiile naziste din Romania”
“Cunoscînd aceste lucruri, expediţiile foto ale lui Karl Hielscher capătă alte înţelesuri. 
N-ar fi exclus ca portretele ciobanilor musceleni, de găsit în album, să fi ajuns şi în arhivele „Ahnenerbe”, acelea cu „urmaşii rasei ariene”. 
De altfel, interesul naziştilor pentru România a fost mult mai manifest. 
În 1938, dr. Franz Altheim şi partenera sa Erica Trautmann caută, mai multe zile, ruine ale cetăţilor dacice, într-un voiaj finanţat de Societate. 
Cei doi considerau România drept vechea Dacie hiperboreeană, pe urmele unui studiu semnat de marele iniţiat Vasile Lovinescu şi publicat în folileton, în Franţa. Nu ştim ce au găsit arheologii, probabil că nimic important (timpul acordat săpăturilor fiind prea scurt…), cert e că expediţia Ahnenerbe a continuat în Orient, după ce dr. Altheim s-a întîlnit, la Bucureşti, cu un oarecare Grigore Florescu, directorul Muzeului Municipal”. 

Negru (Negura) Voda

Multi dintre dumneavoastra au tendinta sa-l confunde pe acest personaj extrem de misterios al istoriei Romaniei, cu domnitorul Basarab. Noi va spunem urmatorul lucru: au fost doua personaje istorice distincte si cineva, nu se stie din ce motiv, a amestecat lucrurile intr-un mod voit! Intr-un manuscris descoperit  in zona Argesului prin anul 1971,  fusese ingropat foarte aproape de Manastire Curtea de Arges,  se relateaza o expeditie o domnitorului Negura (Negru) Voda. Din cauza aceasta v-am spus la inceputul articolului despre cercetari arheologice ultrasecrete efectuate de ofiterii din cadrul defunctei Securitati Romane. 
Facem pariu pe orice ca manuscrisul respectiv nu se mai afla la ora actuala in Romania, si-a fost vandut pe multe milioane de euro de catre scursurile tradatoare cu grade mari din cadrul SRI/SIE! Arhiva a fost jefuita imediat dupa 1990 si sefii structurilor romanesti de informatii, unii mai tradatori ca altii, slugi nemernice si vandute puterilor straine, nu si-au dat interesul sa gaseasca documentele respective! Prin asemenea metode francezii ne-au jefuit tezaurul de la Izverna .
Nicolae Ceausescu, fiu de taran cum a fost el, a batut cu pumnul in masa de fata cu francezii: “Va ‘ut muma in cur si nu va mai platesc nicio datorie”. Priviti la actualele slugi care se perinda la conducerea Romaniei: “Ordin din Statele Unite si Israel, trebuie sa jefuim colonia de tot ce are mai bun”.
Bucegi
Relatarea din manuscrisul gasit langa Manastirea Curtea de Arges
Se spune ca domnitorul dupa o batalie apriga isi strange toate ostirea  undeva in zona Fieniului, la aproximatix 70 de km de Campulung Muscel. Pentru ca ostenii fusesera deosebit de viteji, se batusera asa cum trebuie, le promite ca ii duce pe “vechiul pamant al Strajeriilor”. Exact cuvantul acesta aparea in manuscris “Strajerii”. 
Domnitorul isi duce ostirea in zona Padina din Muntii Bucegi! 
Aproximativ la jumatatea drumului gasesc o grota unde se ascundeau “trei iubitori indumnezeiti de harul lui Dumnezeu”. In manuscrisul respectiv pustnicii sunt descrisi ca “cei vechi de vreme si secole”. V-am pus la dispozitie toate lucrurile stiute pentru ca dumneavoastra sa faceti singuri legaturile …
himmlerlrg
In lumina celor relatate mai sus dorim sa va intrebam  urmatorul lucru: nazistul Himmler, cu ajutorul unei societati secrete si oculte, ce cauta de fapt in zona Campulung Muscel?! Va aducem noi aminte ca Himmler a investit in societatea lui oculta sume colosale de bani, de ordinul miliardelor de euro in ziua de astazi, si nu este un secret pentru nimeni ca reusit sa faca niste descoperiri arheologice uluitoare. Nu, nu avem idee ce a descoperit in zona respectiva, dar va spunem cu mana pe inima ca nazistii lui nu au plecat cu mana goala din Romania! Totusi se naste o intrebare: de ce nu au reusit sa se apropie asa cum trebuie de zona Bucegi?!
Stiti bine ca CIA-ul din Statele Unite a fost pus la punct cu ajutorul ofiterilor germani ai Waffen SS-ului, multi dintre ei fiind apropiatii lui Himmler, si este foarte posibil ca toate aceste comori arheologice sa fie ingropate in buncare ultrasecrete aflate pe teritoriul Statelor Unite! In proportie de 90% va spunem ca acolo se gaseste o parte din aurul strabunilor daci!
Doamnelor si domnilor, iubiti cititori ai blogului “De Veghe Patriei”, realizati cat de ocultata este istoria si dumneavoastra va aflati la mii de kilometri distanta de adevar?!
Dati la o parte fumul manipularii si raspundeti asa cum trebuie urmatoarelor intrebari:
1. De ce s-au repezit americanii asupra Iranului ( Poarta Zeilor), vechiul Babilon? Chiar exista un razboi impotriva terorismului sau mariile puteri cauta ceva ingropat de mii de ani? De ce sunt americanii partenerii Romaniei si de ce tot ce stau pe aici?! De ce tipa intr-una serviciile noastre de informatii cu prietenia romano-americana?! Ce legatura exista cu tarfa Babilonului si Templul lui Solomon, la un pas sa fie reconstruit de tribul khazarilor din Israel, cei care le-au furat identitatea evreilor?!
Evreu semit
2. De ce sunteti mintiti in fiecare zi cu “evreii” din Israel, cand ei sunt o amestecatura de rase fara niciun fel de treaba cu poporul biblic al Mantuitorului Hristos? De ce va prezinta in fiecare zi imagini cu “evrei” albi la piele si ochii albastri si urla la dumneavoastra ca sunteti antisemiti daca nu-i credeti pe cuvant?! 
De ce nu va prezinta nimeni o fotografia ca cea postata de noi mai sus, un tanar evreu semit, brunet si cu tenul masliniu, asa cum era si Mantuitorul Hristos? De ce adevaratii evrei sunt atat de bine ascunsi de ochii dumneavoastra?! 
8
3. Cine sunt acesti “evrei” din Israel si de ce sunt atat de puternic sustinuti de Statele Unite? Vedeti dumneavoastra vreo asemanare intre primul-ministru al Israelului si tanarul evreu semit? Ce legatura exista intre invadarea Babilonului de catre americani, proroocirile Sfintilor Parinti ai Ortodoxiei, si apropiatul atac al Israelului asupra Iranului (Imperiul Persan)?! De ce a spus Mantuitorul Hristos: “Aveti grija sa nu va insele” ?
Undeva prin anul 1981 sau 1983, nu sunt date foarte exacte in arhiva, la fabrica Cimentul Fieni, una dintre perlele industriei romanesti, ajunge director un roman in adevaratul sens al cuvantului. Fiu de taran din zona Muscelului, patriot pana in maduva oaselor, cu evlavie catre cele sfinte. Domnul acesta era de fapt ofiter acoperit al Securitatii Romane si intr-o buna zi ii soseste la birou un ordin: “Cauta o asa zisa a grota a pustnicilor. Avem informatii ca misticii religiosi tot fac pelerinaje pe acolo”. Ca un om cu frica bunului Dumnezeu, realizati si dumneavoastra ca inteles imediat ce ordin hidos primise.
Dupa sapte luni de zile reuseste sa identifice zona respectiva si din informatiile culese, de la cetateni pana la cadre muncitoresti, realizeaza ca se afla in fata grotei lui Negura (Negru) Voda.  Ascunde cat mai bine informatia de sefii lui, reuseste timp de cateva luni de zile sa-i puna pe piste false, si intr-un final ridica o cruce in fata grotei respective. Termina cu activitatea in cadrul Securitatii Romane, isi schimba numele si prin 1991 devine fratele intru monahie Algachie. 
...este o lume intr-o alta lume, cu reguli proprii si putin intelese de cei din exterior!
VLAD TEPES
Se spune că Vlad Ţepeş a murit ucis în luptă, iar locul său de veci nu este cunoscut cu exactitatea. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Tallin susţin că au lămurit misterul şi au găsit dovezi care arată că trupul domnitorului a fost înmormântat în Italia.
Un sarcofag a fost descoperit recent în piaţa Santa Maria La nova, din Napoli, în acelaşi cimitir în care au fost înmormântaţi fiica sa, Maria, şi ginerele celui supranumit Dracula, relatează Daily Mail.
Cercetătorii estonieni susţin că aici s-ar afla trupul domnitorului, iar reconstituirea morţii începe în 1476. Atunci, Vlad Ţepeş ar fi dispărut în luptă şi se spune că a murit, însă noua teorie pleacă de la ideea că atunci, ar fi fost răpit de turci, care l-au legat în lanţuri şi l-au ţinut prizonier.
Fiica domitorului a ajuns în acele momente în Napoli, unde familia domnitoare era aliată cu cea a lui Ţepeş. Maria s-a căsătorit cu un nobil italian, iar apoi a plătit o răscumpărare turcilor pentru a-l elibera pe tatăl ei.
Sarcofagul în care se presupune că ar fi trupul domnitorului român are un basorelief ce reprezintă un dragon, doi sfincşi şi alte simboluri care nu coincid cu cele folosite de nobilii italieni.
Dacă ne gândim că Vlad Ţepeş făcea parte din Ordinul Dragonilor, am putea spune că există un dram de adevăr în teoria estonienilor care au obţinut aprobarea de a explora mormântul.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro