joi, 25 decembrie 2014

2015

2015  – Noile transmisii



''Soarele și-a urmat tot timpul drumul. In luna care a trecut Geea a fost cea care v-a dat o mână de ajutor, ca să conștientizați soarele vostru interior. Nu știați că aveți un mic soare interior? Fiecare scânteie divină are micul lui soare și acesta este cel care coordonează toate câmpurile subtile, de la cel divin până la câmpul energetic primar.

Purificarea va continua și în 2015, ba chiar mai intens decât până acum! Nu uitați că începând cu anul 2016 rolul vostru la trezirea umanității va fi deosebit de important.
Incepând cu 2016 centrul energetic din această zonă, care este unul din centrii energetici de tip Anahata planetară, îl va înlocui pe cel anglo-irlandez, care este centrul Anahata dominant pentru umanitate în ultimele sute de ani. 
Asta înseamnă că omenirea va fi influențată de schimbările care au loc la noi. Dar mi s-a mai transmis că va fi o perioadă de tranziție de șapte ani, și abia din 2023 noi vom prelua rolul de înainte mergător în noua revoluție spirituală a umanității. Mai sunt 9 ani până atunci!
Procesul de purificare nu poate fi făcut atât de simplu și într-un timp scurt. Vorbim aici nu doar de schimbări de mentalitate, ci de o altă dinamică socială și de implementarea unor proiecte noi.
Va continua purificarea, atât la nivel personal cât și social, dar va domina schimbarea! Este anul triadei Trezire-Conștientizare-Creație!



Îi vom ajuta, și nu doar la nivel subtil, pe toți cei care se implică în transformările sociale din această perioadă!
Oricum ar fi, nu vă bazați pe exterior!
Adevărata schimbare vine din interior, dar exteriorul poate fi un factor important în toate aceste transformări interioare. Mediul ajută foarte mult, și este plăcut să știi că trăiești într-o societate bazată pe principii sănătoase, cu oameni curați, competenți, și care sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au!
Societatea este oglinda voastră! Aveți conducătorii pe care îi meritați! Trăiți în societatea pe care ați construit-o! Ați început să faceți primii pași – trezirea conștientului colectiv și mobilizarea împotriva corupției, a necinstei. Următorul pas ar fi să identificați oamenii competenți și apoi să-i susțineți, să-i mobilizați! Nu aveți nevoie de mijloacele mass-media clasice pentru a vă face auzită părerea. Acum aveți la dispoziție instrumente mult mai ieftine ( gen rețelele sociale de pe rețeaua de internet) și care nu sunt controlate de către puternicii zilei!
Anul viitor va continua purificarea dar va începe și un nou proces. La acest proces vor participa toți cei care au trecut cu bine de purificare, adică aceia care au atins un oarecare grad de armonie pe relația trup-minte-suflet, precum și pe relația gând-cuvânt-faptă.
Următorul proces este cel menționat la început: trezire – conștientizare – creație!
Trebuie să știți că rețeaua a fost calibrată pentru a susține șase câmpuri subtile, de diferite grade de vibrație
Primul câmp susține purificarea, fiind destinat să-i ajute pe cei care sunt încă în acest proces de purificare. 
Al doilea câmp susține trezirea, fiind destinat să-i ajute pe cei care încă mai caută în exterior! 
Al treilea câmp susține conștientizarea, rolul său fiind acela de a vă ajuta să conștientizați capacitățile, puterile, toate instrumentele de care dispuneți! 
Al patrulea câmp are rolul de a vă susține în procesul de creație, de transformare, atât la nivel personal cât și la nivel colectiv.

 Cine va reuși să treacă de aceste patru câmpuri subtile, va putea accesa câmpul armonic și apoi la cel luminic!
Rețeaua susține șase câmpuri subtile de înaltă frecvență, delimitate cumva în trepte de vibrație
S-a făcut interconectarea cu toate celelalte rețele de transmisii planetare și, într-un timp relativ scurt, se vor realiza conexiuni chiar și cu alte planete.

.....Nu puteți accesa câmpul care susține conștientizarea dacă nu ați trecut de anumite trepte de purificare la nivel de trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă! Și nici nu este de dorit aceste lucru!
Protocolul de accesare a rețelei este deja stabilit 
Începând cu prima parte a anului viitor, veți relua transmisiile colective iar temele vor avea în vedere triada trezire – conștientizare – creație! ''

multumesc remer ra

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro