sâmbătă, 12 martie 2016

Sfaturi pentru acum"Conștientizarea și iubirea de sine se manifestă ca un nou sentiment de curaj. Curajul de a încerca lucruri noi indiferent de ceea ce ar putea gândi alții sau poate curajul de a ieși în cele din urmă dintr-o situație abuzivă care ați crezut că reprezenta vreo plată karmică sau vă învăța răbdarea. A fi spiritual nu a însemnat niciodată să permiteți să fiți tratați în mod abuziv.

Învățați să recunoașteți și să treceți dincolo și de formele obișnuite de abuz de sine. Mulți nu consideră abuzul mental, emoțional și chiar fizic pe care și-l aplică singuri a fi de fapt un abuz. Voi sunteți Divinul în formă umană, ați abuza Divinul?

Iluminarea spirituală obținută pe Pământ nu este pentru pămpălăi. Este nevoie de un mare curaj și tărie să o obțineți și acesta este motivul pentru care sunteți observați, admirați și iubiți de atât de mulți de pe această parte. Călătoria este dificilă mai ales la început pentru că tot ceea ce ați ținut a fi adevărat înainte începe să se dizolve, iar cel trezit se simte ca și cum ”i-ar fi tras covorul de sub picioare”. Pe măsură ce securitatea întregului său sistem de credințe se prăbușește, urmează o perioadă extrem de traumatizantă de îndoială și frică. Este cu piciorul în ambele lumi cum s-ar spune.

 Această experiență poate fi intensă și foarte înfricoșătoare mai ales pentru cineva angajat într-un anumit sistem de credință. Tot ceea ce înainte a fost ținut ca ultim adevăr se prăbușește, dar ei nu au dobândit încă suficientă tărie ca o nouă stare de conștiință să fie născută. Pe măsură ce nivelele mai înalte ale adevărului devin familiare și nu mai sunt atât de înfricoșătoare, persoana își îmbrățișează noua conștientizare evoluând într-o stare de conștiință nouă și mai înaltă. Să știți că evoluția este un proces continuu – experiențele pământești reprezintă treapta cea mai de jos a unei scări foarte înalte și în continuă desfășurare.

Când o persoană este pregătită să evolueze într-o nouă stare de conștiință, acest lucru are loc fie că-i place fie că nu. Va primi oportunitate după oportunitate pentru a îmbrățișa adevărul mai înalt pentru care este pregătit și dacă îl ignoră va continua în noile forme până când îl ”acceptă”. ”Și cum rămâne cu liberul arbitru?” ați putea întreba. Da, liberul arbitru poate interveni și să întârzie procesul, dar scopul întregii experiențe este să vă treziți la cine și ce sunteți voi cu adevărat și acesta este motivul pentru care ați ales să fiți aici.

Un exemplu bun este cel în care atunci când un individ este pregătit spiritual să intre într-o relație mai evoluată (alegere versus nevoie) el/ea va experimenta, de obicei, relație după relație care se vor încheia în rănire și confuzie. Individul se compară pe sine cu alții și încearcă să aibă o relație fericită în toate modurile trei dimensionale promovate de societate fără să-și dea seama că el/ea a evoluat dincolo de aceste concepte.

O inimă frântă și eșecul vor face, de obicei, ca individul să se întoarcă spre interior unde va începe să înțeleagă că este deja întreg și complet și nu o jumătate dintr-un cuplu așa cum a fost făcut să creadă. Noua sa conștientizare a completitudinii sinelui poate apoi să se manifeste fără nici un efort spre exterior ca un companion perfect – dacă asta este în continuare alegerea sa. Pentru mulți completitudinea este pur și simplu libertatea care vine din a nu avea un partener.

Fiecare care se află acum pe Pământ a dorit să fie aici. Este un puternic timp de evoluție. Pe zi ce trece tot mai mulți se trezesc în timp ce, totodată, Lumina expune o imensă cantitate de durere și discordie. Încercați să nu vă lăsați descurajați de ceea ce observați în lume, ci recunoașteți-o drept ceea ce este – energia densă îndelung ascunsă a conflictelor și experiențelor de sute de secole care este nevoie să fie curățată.

Trimiteți și vedeți mereu prezentă Lumina ori de câte ori și oriunde observați discordie, fără să-i opuneți rezistență sau să credeți că aceasta ar fi realitatea pentru că dimensiunea a treia este o dimensiune a iluziei – aparențe exterioare care reflectă conștiința ne-trezită a majorității bazată pe credința în dualitate și separare. NU lumea este iluzia, modul în care aceasta este percepută potrivit stării de conștiință a cuiva este iluzia.

Este ca și cum ați privi lumea printr-o fereastră murdară. Fiecare nouă conștientizare a adevărului șterge puțin din murdărie. În dimensiunea a treia vor exista întotdeauna perechi de contrarii indiferent de cât de mult ar putea încerca cineva să schimbe aparențele negative în unele pozitive pentru că ele sunt pur și simplu cele două fețe ale aceleiași monede.

Treaba voastră ca și suflete trezite este să vedeți prin aceste aparențe. Vedeți Lumina în fiecare individ chiar și atunci când puteți percepe lumină numai cât vârful unui ac de gămălie. Știți că totul este în și a lui UNU, indiferent de felul în care acționează sau de profunzimea lipsei de conștientizare. Recunoașteți adevărul despre fiecare persoană care intră în conștientizarea voastră – atât străini cât și membri de familie și prieteni. Această recunoaștere poate provoca de fapt o schimbare în conștiința celorlalți dacă aceștia sunt receptivi – fără ca vreun cuvânt să fie spus sau să fie făcut ceva.

După cum observați politicienii din SUA joacă ”regele castelului”, recunoscându-și Lumina înnăscută. Acest lucru nu înseamnă să fiți de acord cu ei sau cu caraghioslâcurile lor, ci înseamnă că priviți dintr-o perpectivă mai înaltă. Făcând acest lucru cu fiecare persoană, loc sau eveniment pe parcursul zilei vă face un Lucrător în Lumină. Vă antrenați mintea să interpreteze în moduri noi și o ajutați să acceseze surse de informație mai profunde. O minte ne-iluminată poate să se raporteze numai la ceea ce este prezent deja în conștiința consensuală universală.

Acesta este motivul pentru care visele par a fi atât de bizare uneori. S-ar putea să aveți o experiență sau o lecție spirituală profundă în timp ce dormiți, dar mintea nu este în stare să o conecteze cu cunoașterea disponibilă așa că face pur și simplu și ea ceva. Are loc o mare curățare în timpul somnului, astfel încât dacă descoperiți că visați ceva în legătură cu o persoană sau un eveniment din nou și din nou, aceasta poate fi o curățare a unei energiei de o viață legată de acea persoană sau experiență.

Perioadele de intensă curățare care au loc în acest moment pot implica oameni și probleme pe care le-ați crezut demult rezolvate sau pot apărea brusc unele probleme fizice, emoționale sau mentale cu totul noi în viața voastră. Memoria celulară acumulată de-a lungul a sute de vieți este adeseori o energie la care voi nu vă mai raportați în nici un fel, dar pe care inconștient o mai purtați încă. Orice experiență intensă rămâne în memoria celulară de-a lungul multor vieți până în momentul în care sunteți suficient de evoluați să o curățați și depășiți. Acolo vă aflați voi acum.

Curățarea precum și integrarea noii energii îl lasă adeseori pe un individ cu un sentiment de oboseală și sleit. Odihniți-vă când puteți, fără să credeți că ați dat greș în vreun fel pentru că vi se pare că nu ați face nimic. Adeseori apare sentimentul că nimic nu se întâmplă în timpul procesului de integrare, dar în călătoria spirituală întotdeauna se întâmplă ceva. Acordați-vă mai multe pauze în programele voastre zilnice agitate fără să simțiți vreo vină pentru asta. Credința care declară odihna sau făcutul nimic drept lene sunt pur și simplu concepte din vremurile de demult în care cei care nu munceau din greu nu primeau de mâncare.

Iubiți-vă pe voi înșivă pe deplin incluzând fiecare parte a corpului vostru fizic – fiecare organ și fiecare funcție indiferent de cum par lucrurile să fie. Dați drumul obiceiului învechit pe care atât de mulți îl mai au încă de a-și reține iubirea față de sine până când nu este îndeplinit un anumit criteriu de perfecțiune. Iubiți-vă emoțiile indiferent de cât de mult v-ar putea șoca, v-ar putea face să vă simțiți jenați sau irita atunci când își fac apariția. Iubiți fiecare persoană pe care o vedeți, fiecare animal, plantă și piatră. Iubiți tărâmurile device, elementalii, spiritele naturii și pe Gaia însăși pentru că voi sunteți fiecare dintre ele. Voi sunteți UNA.

Iubirea este cheia – rezoluția, încheierea, deschiderea, plinătatea tuturor lucrurilor.

Sunteți pregătiți."Cu mare iubire și apreciere noi suntem Grupul Arcturian 3/6/16


"Arh Mihail : Adormita voastră putere se trezește acum și trece în fruntea tuturor acțiunilor pe care le veți intenționa. Este posibil ca la primele acțiuni să nu vă fie foarte clar care este drumul de urmat, care este partea spre care trebuie să vă îndreptați. Fiți toleranți cu voi înșivă, și scuzați-vă neîndemânarea și nehotărârea inițială, căci răul și binele încă se mai împletesc acum în realitatea voastră cotidiană. 
Fiți răbdători și toleranți cu voi înșivă și nu vă precipitați (ceea ce nu înseamnă că eu vă invit la espectativă). Veți învăța curând cum să vă folosiți puterea în cel mai înalt interes al vostru.
Unii dintre voi sunteți în așteptarea unor sincronizări divine și eu vă spun acum un lucru: în loc să așteptați ceva anume, activizați-vă voința și dorința de a vă recupera puterea.
Năzuiți pentru aducerea puterii voastre în momentul de acum și asta vă va hrăni și va ajuta la creșterea voastră rapidă. 

Aceasta este o lună (martie) special destinată realizării acestei puteri, de fapt a recuperării ei, confirmarea fiindu-vă dată prin amplificarea acestei puteri, inclusiv în aspectul ei fizic. Fericirea vine prin așteptare răbdătoare dar nu prin inactivitate, somnolență sau retragerea din fluxul energetic al prefacerilor.

Această putere o puteți numi HASNA. 
Este frumusețea ta, și ceea ce te face frumos, dar este un mod  exclusiv uman; deoarece Hasna vorbește despre CEEA CE ESTE, NU DESPRE CEEA CE FACE. Voi sunteți niște frumuseți, iar asta înseamnă, până la urmă,  energia iubirii care crește tot mai mult și se înalță spre Soare, spre mai multă Lumină, mai multă claritate, mai multă frumusețe.Veniți dinspre voi și vă îndreptați către cel mai înalt aspect al vostru.  
Voi puteți simți acest lucru în ființa voastră! Puteți ajunge mai departe de corpul vostru fizic, vă puteți extinde mult peste limitarea impusă de acest trup; puteți atinge acel punct care vă va spune că ați mers până acolo unde vă limitează neliniștea necunoașterii, acolo unde extremele emoții vă vor impune să faceți un popas de acomodare, după care veți relua expansiunea ființei voastre cu adevărat mărețe. Faceți din acest proces unul natural, și înaintați pe măsura creșterii nivelului de înțelegere și acceptare.
HASNA sunteți voi, și dacă vă concentrați pe această legătură energetică, mai degrabă decât pe conștiența voastră, veți găsi că această putere o puteți recupera mai repede și mai ușor, pentru că propriul vostru adevăr este întotdeauna cel mai simplu mod la care puteți ajunge. Această energie nu este ceva ce se poate defini cu ușurință în limbajul pământeanului, ea este mai de grabă un sentiment și o cunoaștere care merge dincolo de tărâmul vostru fizic.
Dragilor, sunt ghidul la care puteți apela, mai ales în această lună. Folosiți oportunitatea oferită de cer în această lună, pentru a vă recăpăta și amplifica puterea.

Refuzați ideilor care v-ar putea îngrijora să se manifeste, în legătură cu viitorul vostru.
Cu cât mai mult vă veți concentra zi de zi, asupra dorinței voastre de a vă expansiona, cu atât mai ușor și mai repede veți face ca iubirea și frumusețea să circule liber în interiorul vostru și în jurul vostru. 
Da, sunteți angajați pe drumul așteptărilor voastre, și pentru aceasta, pur și simplu, lăsați-vă să curgeți în fluxul energetic divin general.
Eu sunt cu voi, ca ghid plin de iubire care vă ajută să vă recunoașteți adevărata voastră natură care este: iubirea, puterea și frumusețea.
Mihail.

http://readingsbymariateresa.com

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro