vineri, 18 ianuarie 2019

Observatii OZN dovedite de Vasile RUDAN


FENOMENUL OZN EXISTĂ CU CERTITUDINE


Adevărul despre civilizațiile extraterestre va ieși în curând la iveală. Savanții științei tradiționale au ajuns și ei la concluzia, că Pământul a fost însămânțat din cosmos cu microorganisme vii. Există dovezi concludente în acest sens. Astfel a fost validată și teoria panspermiei. A mai rămas doar un pas până la acceptarea adevărului, că specia umană are origini extraterestre.
Astronavele civilizațiilor din alte sisteme solare survolează planeta noastră de sute de ani. Guvernul Marii Britanii a rezervat un culoar de zbor pentru OZN-uri extraterestre, pentru a se evita coliziunile cu aeronavele terestre. Mii de observatori umani, printre care se află foști cosmonauți, comandanți militari, ingineri aerospațiali, foști miniștri, etc., au depus mărturie în privința existenței navelor extraterestre.
Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, rezultă că au văzut umanoizi extratereștri colaborând cu oameni de știință americani. Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au spus că în ultimii 60 ani extratereștrii ne vizitează frecvent planeta și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii, dar guvernele ne ascund acest lucru.
Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor și Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson de la U.S. Air Force – SAC Control Officer, profesorul dr. Robert Jacobs de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, profesorul emerit dr. Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon - fost agent CIA, Clifford Stone de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștri din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan - Senior FAA Official, Accidents Investigations, Paul Hellyer - fost ministru al Apărării din Canada și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni. (A se vedea și articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate Adevărul despre civilizațiile extraterestre și Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm).
Și comandați militari ruși au anunțat că s-au stabilit contacte cu extratereștri, de pildă, generalii Alexei Savin și Vasili Eremenko. Generalul Alexei Savin a declarat: „Civilizația umana nu este de interes pentru ei, ca subiect de dialog. Suntem parte din Univers și trebuie să ne supravegheze pentru a nu ne autodistruge sau să distrugem și alte civilizații apropiate, dar, altfel, suntem ca niște copii mici pentru ei”.
Personal, am asistat la patru fenomene OZN și la câteva întâlniri de aproape, cu certitudine extraterestre. La trei observații OZN am fost atenționat de alți martori oculari. În privința acuității vizuale nu am avut probleme. Puteam să disting componentele unui stâlp metalic, amplasat la mai mulți kilometri depărtare. Am acuitatea vizuală nealterată și prezent, la vârsta de 84 de ani. (A se citi articolul din Jurnal Paranormal, intitulat: Science alert: Câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050).
În anul 1970, în jurul orelor 11, în timp ce ieșeam de la o manifestare de protocol care a avut loc la sediul Uniunii Ziariștilor, situat pe Calea Victoriei din București, am văzut câteva grupuri de oameni, ce priveau cu insistență în sus. Pe cer se afla OZN de formă relativ pentagonală, ce staționa deasupra Capitalei. Am luat ca reper vârful unui stâlp metalic, ce se afla lângă trotuar și am observat că astronava staționa la punct fix. Când am sosit la AGERPRES (pe vremea aceea, AGERPRES era o agenție de presă guvernamentală), am aflat că din ordinul lui Nicolae Ceaușescu, au fost trimise două avioane militare să intercepteze OZN-ul. Nu au reușit. Astronava se afla la înălțimea de peste 30 kilometri și avea diametrul estimat de către piloții militari, de circa 800 metri. OZN-ul a dispărut în jurul orelor 14.
În munții Orăștiei am văzut doi cosmonauți extratereștri de aproape, de la aproximativ 6 - 7 metri. Întâlnirea a avut loc pe o terasă antică perfect orizontală și plană, amplasată pe culmea unui munte, pe care făceam investigații prin teledetecție extrasenzorială. Cei doi cosmonauți extratereștri au venit într-o navă ovală, silențioasă, ce putea să staționeze la punct fix deasupra solului. După ce m-au examinat, au plecat în zbor pe o diagonală ascendentă, cu o viteză uluitoare. Și generalul de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale din România, a asistat în zona Munților Orăștiei la vizita echipajului extraterestru. Acest fenomen OZN este cunoscut și de Nick Pope, șeful proiectului OZN al Ministerului Apărării din Regatul Unit, 1991-1994.
Am constatat că OZN-urile sunt pilotate de umanoizi din alte sisteme solare și am dedus că astronavele lor se deplasează în spațiu cu viteze superioare vitezei luminii în vid. Potrivit observațiilor mele, navele extraterestre folosesc ca mijloc de propulsie tehnologie antigravitațională. Aceste evenimente OZN au avut loc în vara anului 1996, după evoluțiile OZN din Curbura Carpaților din noaptea de 22/23 august și din seara de 09.06 1983. La evenimentul OZN care a avut loc în noaptea de 22/23 august 1981 au asistat peste 20 de martori oculari adulți și 14 elevi. Evenimentul OZN din seara de 09.06.1983 a fost văzut de șase cercetători adulți.
În cele ce urmează, mă voi referi la spectacolul” OZN ce a avut loc în noaptea de 22/23 august 1980, în Curbura Carpaților. Eram cu un grup de elevi antrenați într-o misiune specială de experimente extrasenzoriale. Copiii erau cazați într-o clădire situată la circa 30 m de hotelul de interes local, în care am fost cazat eu. Pe 22 august au sosit şi părinţii elevilor, printre care erau și ofițeri din M.Ap.N., și au fot cazați în același hotel.În noaptea de 23 august, pe la ora 1:30, o fată s-a trezit și, privind pe fereastră, a văzut un OZN lenticular deasupra unui deal din apropiere. Le-a trezit pe celelalte colege şi au ieşit afară. Au văzut că mai era pe cer un OZN mai mare. Au dat alarma în hotel. M-au trezit aruncând cu pietricele în geam, strigând „OZN-uri!”
Am ieşit din hotel laolaltă cu vreo 20 de persoane adulte. Pe cer era o navă extraterestră mare, portocalie, sub formă de trunchi de con, cu baza mare în sus. În treimea superioară gravitau de la dreapta spre stânga scântei colorate în roşu şi în verde, însoțite de un zgomot atenuat de descărcări electrice. În dreapta, jos, deasupra unui deal din apropiere era un OZN portocaliu de formă lenticulară, ce părea a fi în dificultate. Cădea spre coama dealului, pendulând ca o frunză care cade din copac. Când era să se izbească de deal, lumina portocalie devenea brusc mai intensă, OZN-ul se ridica pe verticală, stătea câteva momente la punct fix, după care începea iar să cadă spre muchia dealului. Fenomenul a durat cu aproximație până la ora 4:45. OZN-ul lenticular s-a redresat, a pornit pe diagonală spre nava-bază, s-a contopit cu aceasta şi astronava a accelerat pe diagonală ascendentă, dispărând în imensitatea boltei cerești.
Fenomenul OZN din Curbura Carpaților. (Reconstituire de Horia Rudan.)

Un alt fenomen OZN a avut loc în seara zilei de 9 iunie 1983. Eram cu un grup de oamenii de știință pe terasa aceluiași hotel de interes local, când o tânără ne-a atras atenție asupra unui obiect circular, de culoare portocalie, ce trecea în zig-zag prin Calea Lactee. După aproximativ 20 secunde, a fost urmat de un alt obiect mai mare, tot de culoare portocalie. Ambele obiecte s-au deplasat cu o viteză uluitoare, urmând același traseu în zig-zag. Concluzia este că ambele astronave foloseau tehnologie antigravitațională în zborul lor.
OZN-uri care au zburat prin galaxia Calea Lactee, în seara zilei de 9 iunie 1983.

Guvernele păstrează secretul absolut asupra evoluțiilor OZN

Guvernele păstrează clasificate informațiile despre evenimentele OZN, se spune pentru menajarea orgoliul uman (?) și pentru a oferi protecție religiilor existente pe mapamond. Atâta timp cât nu există o religie universală pentru omenire, structurată mai aproape de adevărul științific, este periculos să fie dezvăluit secretul, că omul pământean este inferior unor rase extraterestre. În absența unor religii care să țină omenirea în frâu s-ar produce haos pe Pământ, din cauza refulării instinctelor primitive ale speciei umane. Religiile, deși în esență sunt întemeiate pe mituri, au un rol determinant în atenuarea instinctelor primare ale raselor umane de pe planeta noastră. Majoritatea oamenilor de știință susțin, că pământenii sunt pregătiți psihologic să afle adevărul despre rase umanoide extraterestre și nu se vor produce incidente violente. Și pe Terra există la ora actuală diferite culturi umane, începând cu triburi primitive care mai trăiesc în epoca de piatră, până la cultura specifică a secolului XXI.

Au avut loc lupte între pământeni și ocupanții astronavelor extraterestre

Din păcate, omenirea a ripostat cu arme la survolul extratereștrilor, începând cu intervenția americană în războiul din Vietnam (1965 – 1973). În anul 1968 o navă militară implicată în luptă cu două OZN-uri a fost nimicită iar o altă navă militară (australiană), a fost scoasă din uz fiind găurită de… propriile proiectile trase în direcția OZN-urilor! O luptă armată împotriva unei civilizații superioare extraterestre este sortită eșecului. Redăm un fragment din declarația colonelului american, Dwynne Arneson, U.S. Air Force – SAC Control Officer (Describing event with armed nuclear missiles), după eșecul doborârii unui OZN: ”Cu toți au văzut OZN-ul ce plutea în aer. Era un obiect metalic circular și după cum am înțeles, toate rachetele au fost dezactivate. Și ceva a stricat acele rachete. Adică au fost terminate!” Și totuși, pământenii încearcă marea cu degetul și trag cu obuze în OZN-uri, când acestea apar. Din nesăbuință, au fost împușcați umanoizi non-tereștri când aceștia se aflau pe sol. Până când extratereștri își vor pierde răbdarea și vor răspunde cu aceeași monedă.
Nu luați în seamă părerile unor sceptici” plătiți de guverne, ca să nege existența fenomenului OZN sau la balivernele debitate de ignoranți, care combat existența acestui fenomen în necunoștință de cauză. Fenomenul OZN există cu certitudine și are origini extraterestre.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro