vineri, 1 mai 2020

ACUM NU E VIRUS



NU E VIRUS, E OTRĂVIRE (chimică sau electromagnetică)

Despre viruși, otrăviri și radiații electromagnetice.

Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate - Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

Dr. Thomas Cowen, medic, a susținut o prelegere, iar în ultimele 10 minute și-a expus părerea despre pandemia coronavirus.

Te invit să urmărești expunerea lui, și ai aici traducerea:

Dr. Thomas Cowen:
Daca vreti sa mentionez cateva chestiuni despre toata acasta situatie cu Corona virus. Ok.. obtii rezultatele testelor dar trebuie sa cunosti si detalile.

In 1918 dupa masiva pandemie de Gripa Spaniola, Steiner a fost intrebat ce a fost cu toata treaba aia si el a spus:

Virusii, sunt pur si simplu excretile unei celule toxice. Virusii sunt bucatele de ARN sau ADN si inca cateva proteine care ies din celula in momentul in care celula e otravita. 
Ei nu cauzeaza nimic, nu genereaza nimic."

In primul rand as vrea sa faceti acest exercitiu de imaginatie: daca erai un medic de delfini si
de sute de ani, ma rog, pentru o perioada lunga, cercetai delfinii de la cercul Arctic, delfinii sunt bine, sanatosi, si deodata primesti un telefon si ti se spune ca toti sau o mare parte din delfini sunt pe moarte... vino si investigheaza, dar poti pune o singura intrebare, cati dintre voi vor spune: vreau sa investighez delfinii si genetica lor? Nimeni! Pentru ca ar fi o prostie.

Cati dintre voi ar spune, vreau sa vad acest delfin si celalat delfin, daca au un virus pentru ca chestia asta poate e contagioasa si poate de aceea se imbolnavesc toti acesti delfini... ok.. o persoana ar spune asa.. sau

Cati dintre voi ar intreba (scuzati limbajul) a pus cineva cacaturi aici in apa?? gen cum ar
face Exxon.. cati ati pune intrebarea asta? Cineva?? Toti da? Pentru ca asta este fix ce s-ar fi intamplat, celulele sunt otravite si ele incearca sa se purifice excretand deseurile pe care noi le numim virusi.

Daca studiezi teoria actuala despre virusi numita Exosome (exozomi probabil in romana) si ultimile noutati de la NIH care descriu complexitatea virusilor vei veda ca teoria se potriveste total cu ceea ce este cu adevarat un virus.

Am un exemplu dramatic aici. Cand eram copil, chiar langa casa aveam o mlastina plina de broscute care ma deranjau noaptea cu zgomotul lor de a trebuit sa sigilez ferestrele, dar in primavara s-a facut o mare actiune si apoi, la scurt timp, toate broastele au murit. Cati dintre voi credeti ca broastele au avut o boala genetica? Cati credeti ca broastele au contractat un virus? Cati credeti ca cineva a pus DDT in apa? Da. Fix asta S-a intamplat. S-a pus DDT in apa. Bolile sunt de fapt otraviri.

Deci ce s-a intmplat in 1918? Fiecare pandemie din ultimii 150 de ani a coincis cu un salt cuantic in electrificarea pamantului. In 1918 si toamana lui 1917 a avut loc implementarea undelor radio pe tot gobul pamantesc.

In momentul in care expui orice sistem biologic unui nou camp electromagnetic, multi sunt otraviti, multi mor iar restul intra intr-o animatie stagnata in care, in mod interesant, traiesc un pic mai mult dar mai bolnavi.

Apoi, al doilea razboi mondial cu pandemia aferenta, corespunde introducerii echipamentelor cu unde radar care au impanzit pamantul. Atunci, Pamantul a devenit inconjurat de un camp radar, fenomen la care oameni au fost expusi pentru prima data in viata.

In 1968 a fost gripa Hong Kong, cand, pentru prima, data in stratul protector al pamantului, Centura Van Allen S-au plasat sateliti care emit pe frecvente radio, si in 6 luni am avut o noua pandemie virala. De ce virala? Pentru ca oameni sunt otraviti, ei elimina toxine care arata precum virusii de unde oamenii concluzioneaza ca este o epidemie de gripa. (Centura Van Allen, in principiu, integreaza campurile cosmice de la Soare cu Pamantul, cu Luna, cu Jupiter, etc.. centura Van Allen integreaza toate aceste campuri si le distribuie catre toate fiintele vii de pe Pamant),

In epidemia din 1918, departamentul Sanatatii din Boston decide sa investigheze fenomenul
si cat de contagioasa este aceasta gripa Spaniola, asa ca fie ca ma credeti sau nu, s-au luat secretii nazale de la sute de oameni si s-au injectat in oameni care nu sufereau de gripa si nici unul nu s-a imbolnavit. Au repetat de multe ori experimentul si nu au putut demonstra contagiozitatea! S-au facut aceste teste chiar si cu caii care sufereau de gripa Spaniola.
Cailor bolnavi li s-au pus saci pe cap, acestia au stranutat, apoi au pus sacii contaminati  cailor neafectati de gripa si nici un cal nu s-a imbolnavit. Poti citi despre asta in cartea The Invisible Rainbow (Curcubeul Invizibil) de Arthur Firstenberg, care documenteaza fiecare pas facut in electrificarea pamantului si cum, in consecinta, de fiecare data, apare o nou an pandemie de gripa in toata lumea.
Sunt lucruri inexplicabile: cum a ajuns boala din Kanssas pana in Africa de Sud in 2 saptamani si lumea intreaga a avut simptome in aproape acelasi timp, in ciuda faptului ca
modalitatea de transport era calul si vaporul si nu prea exista o explicati logica, si cand  intrebi, se motiveaza ca pur si simplu nu se stie cum s-a intamplat.

Sa ne gandim putin, cu toate undele radio si toate frecventele pe care unii dintre voi le aveti
in buzunar, la incheietura maini, acum poti trimite un semnal in Japonia care ajunge acolo instantaneu. Deci oricare dintre voi care nu crede ca exista un camp electromagnetic care comunica global in doar cateva secunde inseamna ca nu prea se concencentreaza pe ce vorbim aici.

As vrea sa evidentiez faptul ca in ultimele 6 luni, S-a facut un imens salt cuantic in electrificarea pamantului si sigur multi dintre voi stiti despre ce vorbesc: se numeste 5G,
acum existand 20 de mi de sateliti care emit radiatii 5G, similare cu emitatoarele de radiatii
din buzunarele voastre, la mana, pe care le folositi tot timpul. Aceste lucruri nu sunt compatibile cu sanatatea. Imi pare rau sa o spun, nu este compatibil cu sanatatea. Acestea sunt niste dispozitive care destructureaza apa din celulele noastre. Si pentru cei dintre voi care ar spune, bine, dar noi nu suntem fiinte electrice, suntem doar materie fizica, atunci de ce faci examen EKG, EEG sau teste de evaluare a conducţiei nervoase (electromiografia)? Pentru ca noi suntem fiinte cu electricitate iar chimicalele sunt doar produse secundare acelor impulsuri electrice.

Va intreb: care este primul oras din lume care a fost complet impanzit de retelele 5G?

Publicul: Wuhan

Dr. Thomas Cowen:
Exact! Deci, daca chiar analizam bine, noi ne gasim intr-o criza existentiala oameni buni. O criza cu care umanitatea nu S-a mai confruntat pana acum si nu vreau sa devin profetul din Vechiul Testament dar asta este ceva fara precedent.
A plasa 100 de mii de sateliti fix in centura protectiva a Pamatului, si apropos, asta are de-a face si cu vaccinarea, iar acest lucru mi-a devenit limpede acum un an, cand a venit la mine un pacient care era foarte ok, facea surfing, era electrician si instala sisteme WI-FI pentru oameni foarte instariti. Electricienii au rata mortalitatii foarte ridicata. Pacientul meu era bine, dar si-a fracturat mana si la operatie i s-a intodus o piesa de metal in mana iar dupa 3 luni, acesta nu se mai putea ridica din pat, inima ii batea neregulat era in colaps total.
Susceptabilitatea/ sensibilitatea la radiatii are de-a face cu cat metal ai in corp precum si calitatea apei din celulele tale.

Deci, daca incepi sa injectezi aluminiu in oameni (vaccinuri), ei devin receptori in absorbtia excesiva a campurilor electromagnetice, iar acest lucru este furtuna perfecta pentru deteriorarea speciilor, ceea ce se si intampla in vremurile noastre.

Si voi incheia cu un citat care imi place, a lui Rudolf Steiner, citat din, retine, anul 1917, in
care stim ca au fost alte vremuri.

In vremurile in care nu erau curenti electrici, cand aerul nu colcaia de influente electrice, era mai usor sa fii om. De aceea, pentru a ramane om astazi, este nevoie sa-ti expansionezi mai puternic capacitatea spirituala decat era necesar acum 100 de ani".

Asa ca va las cu asta.. orice puteti face pentru marirea capacitatii voastre spirituale este binevenit, pentru ca este cu adevarat foarte greu sa fi fiinta umana in timpurile acestea.

Traducere dupa Dr. Thomas Cowan
Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate -Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

Linkul conferintei

Vedeți și :

Virușii ”biologici” sunt ... programe (notiță în editare)

5G omoară selectiv.

Copți încet la microunde

NU EXISTĂ EPIDEMII NATURALE !


" Diagnosticul care ucide "

Teoria câmpurilor morfice și teoria morfoogenetică :


EPIDEMIILE CA ARMĂ

ASALTUL CHIMIC ASUPRA MEDIULUI ȘI A POPULAȚIEI

” Chemtrails terestru ”
Secțiunea pentru atașamente

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro