marți, 20 octombrie 2020

Dolphin reiki

 Delfinii sunt o supercivilizatie necunoscuta noua ! din pacate !

Energia lor ne este accesibila si ajutorul il primesc toti cei care se conecteza cu ei !

Dolphin Reiki este un sistem minunat de accesare a darurilor universale prin frecventa fiintelor marine ...



“Celebrul scafandru italian Enzo Maiorca urma sa se scufunde în marea caldă a Siracuzei și vorbea cu fiica sa Rossana care se afla pe barcă.
Gata să se scufunde a simțit că ceva i-a lovit ușor spatele. S-a întors și a văzut un delfin. Apoi și-a dat seama că el nu voia să se joace, ci să exprime ceva.
Animalul s-a scufundat și Enzo l-a urmat.
La aproximativ 12 metri adâncime prins într-o plasă abandonată se afla un alt delfin.
Maiorca i-a cerut rapid fiicei sale să ia cuțitele de scufundare și sa îl urmeze. În câteva minute, cei doi au reușit să elibereze delfinul care, la limita forțelor sale, a reușit să iasă, emițând un „strigăt aproape uman” (așa cum l-a descris Maiorca).
Un delfin poate rezista sub apă timp de până la 10 minute, apoi se poate îneca.
Delfinul eliberat, încă uimit, a fost controlat de catre Enzo, Rossana și celălalt delfin. Apoi a venit surpriza: era o femela delfin care imediat a născut un pui.
Tatăl delfin i-a încercuit și stând în fața lui Enzo i-a atins obrazul (de parcă ar fi fost un sărut), într-un gest de recunoștință ... și s-au îndepărtat.
Enzo Maiorca și-a încheiat povestea spunând: „Până când omul nu va învăța să respecte și să dialogheze cu lumea animală, nu va putea niciodată să-și cunoască adevăratul rol pe acest Pământ”."

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro