sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Amanunte despre BATALIA PENTRU PAMANT



Sursa: Zlota Swiadomosc, Wojna Bogov, 30.08.2019

În data de 29 August 2019 a avut loc o mare bătălie dusă între forțele extraterestre întunecate și forțele luminii. Bătălia a fost dusă în mod direct pentru Pământ. Bătălia, în care au luptat 100.000 de oameni și 250 de milioane de forțe de lumină pozitive a fost dusă împotriva a 1,5 miliarde de reprezentanți ai extratereștrilor negativi, a durat 4 ore. Acești extratereștri negativi provin din trei civilizații: Anunnaki, Vampirii de rang înalt și Phenoloizii (?). Forțele luminii au triumfat, chiar dacă numeric au fost depășite! În timpul bătăliei, mai multe grupuri de extratereștri au fost scoase din ascunzătorile lor. Mai multe portaluri au fost distruse, iar altele au fost curățate. Unul dintre portalurile care au fost distruse a fost cel situat între Gaura Neagră situată în centrul galaxiei noastre și Pământ. Era pe Sirius B, în apropiere de Vega. La marginea galaxiei a fost descoperită o planetă care servea extratereștrilor negativi drept stație. Cu ajutorul unui portal, care servea ca un câmp energetic de ecranare, aceasta ne-a fost ascunsă. De-acolo cele trei civilizații negative atacau Pământul. În plus, au mai fost implicate și alte câteva civilizații mai mici. Dar, mai presus de toate, era o facțiune care era foarte negativă. Pe planetă, care seamănă mai mult cu o stație spațială, erau paraziți și multe ființe negative care nouă ne sunt complet necunoscute. Această planetă a fost cucerită de forțele pozitive și câmpul de ecranare a fost dezactivat astfel încât planeta, care este de 30 de ori mai mare decât Pământul, a devenit vizibilă. Locuitorii săi sunt acum în detenție acolo, pe mai multe dimensiuni. Alte două sisteme din galaxia noastră au fost și ele curățate și eliberate de forțele întunecate. Și la nivelele mai înalte a existat o masivă dezarmare și curățare a cosmosului și spațiului intergalactic din apropiere, afectând 403 galaxii.

A avut loc în 29 August pentru că Pământul urma să treacă 2 zile mai târziu printr-un portal care urma să curețe Pământul și să-l aducă într-un nou câmp de energie care ar fi ridicat vibrația Pământului și a omenirii. Evident, forțele întunecate au vrut să împiedice acest lucru.

A fost o bătălie foarte dificilă. A fost, probabil, cea mai mare bătălie dusă vreodată pentru Pământ. Dar nu toate forțele negative au ieșit din ascunzișul lor. Au fost foarte mult reduse, dar încă nu au dispărut complet. Ar mai putea dura o vreme până când să dispară complet, spune sursa acestei informații explozive. Bătălia se încheie doar atunci când au dispărut complet de pe Pământ. Cele trei civilizații asistate de acele civilizații mai mici au pus în trecut în jurul Pământului o matrice care a avut un efect emoțional negativ asupra noastră și ne-a blocat libertatea. Aceasta a fost conectată cu o conștiință parazitară a celui care controla Pământul  și care este acum panicat pentru că trebuie să părăsească Pământul. Această conștiință parazitară ne-a afectat și pe noi, oamenii (ceea ce, desigur,  explică foarte multe) Vechea matrice a fost neutralizată și demontată, ceea ce reprezintă o eliberare pentru noi, oamenii. Forțele pozitive încep să creeze acum pentru Pământ o matrice cinci dimensională în locul celei trei dimensionale care ajunge până în dimensiunea a opta. Întreaga infrastructură a extratereștrilor negativi din galaxia noastră a fost distrusă. Acest lucru a fost mult întârziat pentru că acum un ciclu de 50 de miliarde de cicluri terestre se apropie de sfârșit. Pământul este foarte important pentru că de aici va apărea o nouă civilizație cosmică care urmează să funcționeze ca tampon către civilizațiile negative. Din această cauză Pământul trebuie să fie independent și oamenii liberi.

Nota traducătoarei: Ca de obicei, luați doar ceea ce simțiți că rezonează cu voi. Dacă nu simțiți că rezonează cu voi, nu este pentru voi în acest moment și doar treceți mai departe. Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Articol preluat de pe site-ul https://www.thegroundcrew.com/

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro