marți, 17 august 2021

Tradarea de Sine

"Dacă ar fi să fac o estimare, în opinia mea, circa 35% din durerea/ suferința din viața fiecărui om provine din circumstanțele vieții, din traumele din copilărie, din situațiile dificile/ dramatice prin care trecem în viața noastră, iar restul de circa 65% provine din acte de trădare de sine.
Cele mai mari suferințe din viața ta sunt cauzate de alegerile pe care le faci tu, de faptul că alegi iar și iar să te trădezi pe tine însuți.
Tu ai venit aici, pe Pământ, ca să înveți să trăiești o viață intuitivă, dar pur și simplu nu poți renunța la a trăi o „viață rațională”, nu poți trece dincolo de rațiune, nu poți să faci alegeri intuitive, spontane, așa cum te simți ghidat, atunci când te simți ghidat. Rațiunea ta preia conducerea imediat și începe să analizeze ghidarea pe care o primești și o desființează, te convinge că nu e „logic”/ „rațional” să faci așa ceva. Și tu te lași amețit de mintea ta, fiindcă așa „scapi” de sarcina de a acționa imediat așa cum ești ghidat.
Preferi să negi acea ghidare sau să o analizezi, să te mai gândești, să amâni și uite așa, până la urmă nu mai faci nimic.
Și eu nu spun că nu ai nevoie de minte/ rațiune deloc; ai nevoie de minte/rațiune, în sensul că ai nevoie de discernământ, pe care să-l folosești cu înțelepciune. Nu este cazul să permiți minții/ rațiunii să „anuleze” ghidarea divină, să te împiedice să urmezi ghidarea divină, ci o folosești în sensul de a te ajuta să urmezi ghidarea divină.
Rațiunea este un atu, însă în cazul în care funcționezi din spațiul fricii devine o vulnerabilitate. În acest ultim caz, o minte rațională va nega experiența mistică și va respinge viața mistică/ spirituală.
O experiență mistică este ceva ce mintea nu poate înțelege, pentru că mintea vrea să limiteze totul la ceea ce poți percepe cu cele cinci simțuri „obișnuite”.
Când încerci să înțelegi la modul intelectual Divinul încerci, de fapt, să controlezi natura dinamică/ „irațională” (din punct de vedere uman) a Divinului, înseamnă să încerci să-l „înghesui” pe Dumnezeu în ceea ce poate cuprinde/ înțelege mintea umană, fiindcă altfel Dumnezeu ți-ar putea da peste cap „ordinea”/ „stabilitatea”/ „siguranța” vieții tale.
De fapt, tot ce putem spune despre natura lui Dumnezeu este că e imposibil de definit, că este un Mister. Iar Călătoria spirituală înseamnă să fii dispus să intri în acel Mister și să lași mintea ta rațională la ușă."(Caroline Myss)

Traducerea: Mihaela Dan

"Al treilea razboi mondial nu se da pe plan fizic, ci se poarta pe alte planuri. Este necesar sa intelegeti ca acest razboi este unul care sa da pentru mintea fiecaruia dintre noi. Cea mai teribila arma pe care "Intunericul" o foloseste impotriva tuturor este FRICA.
" Intunericul" se foloseste de toate scenariile posibile pentru a genera FRICA, aceasta fiind lucrul pe care foarte multi nu il inteleg. Nu va fi nevoie de rachete si arme conventionale pentru a se duce acest razboi. In fiecare dintre noi se va duce o lupta, si fiecare va trebui sa aleaga calea pe care o va urma. Fiecare dintre noi se va confrunta cu intunericul din el/ ea insusi/insasi. O data ce este identificat in noi insine, "intunericul" va trebui transmutat in lumina. Veti inceta sa mai luptati atunci cand veti topi "intunericul" din voi in Lumina Divina si Sacra a Creatorului Primordial.
Vom fi pusi sa ne vedem umbrele interioare, sa le acceptam si sa le ducem prin constientizare in lumina. Doar asa lupta se opreste, nereactionand din frica la scenariile intunecate. Vom fi chemati sa ne vindecam unii pe altii prin constientizare si sa dam drumul acelor energii care nu ne mai slujesc pentru evolutie.
Foarte multi oameni reactioneaza din spatiul fricii din cauza faptului ca nu stiu cine sunt cu adevarat si nu isi pun intrebari referitor la ce anume le provoaca frica. Daca frica nu ar fi prezenta ca si concept in mintea umana, oamenii nu ar reactiona la ea. Cauta sa intelegi frica si de ce vine ea in intampinarea ta? Ce vrea sa-ti transmita?
Iubirea aduce frica in Lumina si o transmuta. Fiti iubire si lumea se va schimba o data cu fiecare dintre noi.
Fiecare este dator sa lucreze cu el insusi/ insasi, pentru a face munca interioara productiva si pentru a intelege adevaratele cauze pentru care ceea ce se intampla are intotdeauna o logica bine determinata.
Cea mai puternica arma din Univers, este GANDUL! Fiind atenti la ceea ce gandim vom putea determina daca prin gandul nostru construim sau distrugem. Trimite un gand de iubire catre Univers si vei vedea ca ti se va raspunde. Fiti in pace si lumina!"
Sursa: Cristian Voicu
   


Ar putea fi o imagine cu cer şi text

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro