marți, 26 octombrie 2021

Tehnologie extraterestră pentru exterminarea rasei umane

 

Că să știți!...Experimentul a fost făcut în trenul international IR.72 care merge spre Budapesta!...Nu a fost nici o sursă de emisie tip Wi-fi...verificat de mine!...Mai ales că era o zonă intermediară cu mulți pomi..., padure foarte mare și deasă,trenul aflându-se că într-un canal ... pădurea deasupra!... unde nu avem surse de emisie externa!...Telefonia mobilă în acea zonă nu funcționează!... Pădurea este un puternic absorbant de radiații!Tel mobilă nu are semnal...,sau are un semnal foarte slab!...
Nu vă inject. cu semnul SATANELOR...
Vaxinatul este un emițător!...Are ceva băgat în el un fel de emițător nanometric-gen RFID...care dă o adresa url,un cod cu 12 elemente si arata cam așa de exemplu:S2:GE:T3:H6:GE:AA sau ca cel depistat de mine cu ajutorul tel. cum v-am exemplificat in cele două capturi de mai jos!...
Am să încerc pe mai mulți vaxinati!... Toate trebuie să arate cam asa...Logic toate ar trebui să aibă 12 elemente: cifre si litere majuscule...
În poza am depistat un vaxxinat cu codul din poza... Scopul vaxx... controlul absolut al omului..prin vaccinare și identificare digitală...
Așa sunt depistați!...Cu siguranță!
Deci se împlinește planul lor diabolic...
Nimeni nu o să vă arate așa ceva!... Totul este ascuns!Un plan perfid și ascuns!...De ce insistă ei așa de tare?!... Promovează loterii și premii! Personal specializat vor fi dotați cu scanere militare mult mai performante decât ce am eu!... Codul apare numai la cei vaxx. cu sol. "MINUNE"...Sunt și vaxxinati cu ser fiziologic sau pe bază de vitamine..., pentru ai încuraja pe ceilalți să se vaxx...Dar certif. verde are 7 doze...cele 7 peceți ale lui antihrist...!Care fură sufletul modificând matricea ADN...Gena lui DUMNEZEU!...Că să știți!...


Black Goo – Tehnologie extraterestră pentru exterminarea rasei umane
Ce este de fapt Black Goo?
,,Este un agent patogen de origine extraterestră care este conceput pentru a infecta toate formele de viață non-botanice. Toate animalele.
Fie îi ucide direct, fie sunt folosite ca incubatoare pentru a genera o formă hibridă, extrem de agresivă." Au fost produse câteva filme SF la Hollywood cu acest subiect, care exprimă exact acest adevăr.
Produsul chimic A0-3959X.91 - 15, cunoscut și sub numele de Agent A0-3959X.91 - 15 și denumit în mod colocvial „Black Goo” sau „lichid negru”, este un agent patogen mutagen extrem de puternic și virulent, compus din milioane de microorganisme mici, care au fost fabricate de ingineri, atât pentru a crea forme de viață, cât și pentru a acționa ca o armă biologică. Datorită naturii sale volatile la temperatura ambiantă, inginerii au adăpostit agentul patogen în Ampule de Steatită.
Ampulele Steatite, cunoscute și sub denumirea de urne sau vaze, sunt carcase cilindrice
proiectate de ingineri pentru a stabili și a menține mediul controlat necesar pentru depozitarea substanței chimice A0-3959X.91 - 15, datorită naturii sale extrem de instabile la temperatura camerei. Suprafața exterioară a unei ampule steatite a fost gravată cu o placă informativă. Într-o ampulă steatită, A0-3959X.91 - 15 sunt conținute patru fiole de sticlă în formă conică. Aceasta a fost pentru a asigura capacitatea agentului de a păstra infectivitatea și virulența după o perioadă prelungită de depozitare. Toate ampulele trebuiau aliniate în rânduri, ținute la o distanță de 0,9652 metri una de alta. Erorile în stabilitatea temperaturii păreau să fie amplificate de o creștere sau scădere a acestei distanțe. Așa cum a fost natura armelor, acestea au fost concepute pentru a elibera AO-35959X.91-15 datorită simțirii schimbărilor bruște de mediu și să utilizeze substanța chimică atunci când detectează forme viabile de viață în apropiere.
Potrivit lui David, scopul principal al agentului chimic A0-3959X.91 - 15 este de a curăța planetele de forme nedorite de viață non-botanice. Odată expus unui alt organism, virusul începe să-și transforme gazda prin rescrierea ADN-ului. Gazda devine extrem de agresivă și aparent lipsită de minte, deoarece atacă orice lucru viu la vedere. Geologul Fifield a fost expus la agentul patogen în timpul expediției LV-223 a USCSS Prometeu, mutându-i aspectul și determinându-l să-și atace colegii de echipaj. De asemenea, a fost extrem de rezistent la rănirea fizică, putând rezista la mai multe focuri de armă. Abia după ce a absorbit mai multe gloanțe de pușcă, a fost ars în mod repetat cu un aruncător de flăcări și a fugit de două ori cu un transport de grup RT Series, a fost în cele din urmă ucis. Agentul patogen a mutat, de asemenea, mai mulți viermi găsiți în templul Inginerului, transformându-i în Hammerpedele agresive. Aceste creaturi au prezentat sânge acid și capacitatea de a regenera părțile corpului pierdute, deși aceasta din urmă este o abilitate întâlnită în mod obișnuit la viermii plati de pe Pământ. Cu toate acestea, regenerarea Hammerpedes este mult mai rapidă decât cea a viermilor plați normali, sugerând că agentul patogen poate spori abilitățile naturale ale unei gazde.
Când lichidul negru a fost creat nu este cunoscut, dar a fost folosit de ingineri de mii de ani atât pentru a crea viață, cât și pentru a o distruge. În urmă cu aproximativ 2.000 de ani, un grup de ingineri au staționat pe LV-223 și au planificat să dezlănțuie agentul patogen pe Pământ, ștergând populația sa. Cumva, Inginerii înșiși au fost expuși agentului patogen, ștergând întreaga forță de invazie a Pământului, cu excepția câtorva supraviețuitori singuri.
După această introducere, un grup de biologi se exprimă că în actualele așa-zise vaccinuri, pe lângă nanoparticule, hydrogel și o anumită structură de fier, ar exista în cantități infime și acest agent Black Goo:

Nota personala : NU stiu cum a ajuns Black Go pe Pamant dar stiu ca prin atacul absurd in 1982 al Marii Britanii impotriva Argentinei pentru a cucerii Ins Falkland, Oculta urmarea sa stapaneasca si sa poata folosi o mare cantitate de Black Go aflata pe insula.
Simbologia acestui agent este utilizată de către Illuminati în videoclipurile satanistei Lady Gaga.
Acestea sunt două lucruri diferite: Black Goo și Black Programmable Matter. Aceasta este o noțiune radical nouă, care compune viața scriind ADN-ul, numită Biologie Sintetică. Sunt ca niște computere care fac mai multe din ele. Am început să scriem codul genetic în anii '70. Schimbarea cu biologie sintetică este că putem folosi software-ul computerului pentru a tipări ADN-ul. Puteți compune ADN-ul utilizând un laptop. Puteți imprima organismul. Ceea ce urmează este simplificarea compunerilor ADN. MIT a condus-o și se numește „Mașini Internaționale Genetice” o mașină pe care o puteți controla. Ai putea proiecta un organism pe computerul tău la Starbucks.
Lady Gaga: ,,FAME” :
,,Aceștia doi nu pot locui într-un trup în același timp .... un SPIRIT AL LUI DUMNEZEU ( „BINEȚEA”) și spiritul poluării. Sunt incongruenți și diametral opuși unul față de celălalt!
CORUPȚIA, POLUAREA, PROFANAREA ȘI DEZOLAREA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TEMPLUL LUI DUMNEZEU!
Timpul lor a trecut și nu mai există cale de întoarcere. Se vor pocăi de căile lor ... ... pentru că NU mă caută pe MINE în toate problemele? Foarte puțini vă spun că o veți face. În schimb, se vor bucura de nebunia lor și se vor delecta cu ignoranța lor. Înșelăciunea lor este mare, iar amăgirea le-a orbit ochii. Nu vor mai vedea clar sau vor gândi rațional. Căci majoritatea este o cauză pierdută, deoarece pocăința este departe de buzele lor!” – Ephesians 6:14
Așa că dragilor aveți grijă de voi și de cei apropiați, cei vaccinați….Dumnezeu cu mila.., rugați-vă pentru ei.

10h 
Pregătiți-vă, oameni!
Noi, frații voștri stelari mai ducem lupte grele în umbră și curând vom lupta și printre voi, la vedere și sub anonimat pentru ca voi să fiți liberi cu adevărat și să vă creați propriul viitor civilizator!
Știm că nu se mai poate! Disperarea lor ca și a voastră a atins apogeul.
În ciuda lor, vom face ca totul să se-ntâmple într-un moment crucial pentru ei, iar voi le veți da lovitura de grație! Noi, vi-i vom servi la fileu! Fiți gata!
Pregătiți-vă pe tăcute și ieșiți la atac când va fi semnul!

Resetarea României nu peste mult timp!... Fiți pe fază! Pregătiți-va!..."România Duhului Sfant !...
Romania Duhului Sfant ,va fi salvata de 4 tineri!"M.Ghiorghiu


Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro