miercuri, 29 decembrie 2021

grafen contra siliciu

 

GRAFENUL (666) ÎMPIEDICĂ EVOLUȚIA CARBONULUI LA SILICIU
💥🌟🔥🧪💥🌟🔥🧪
Aici este înțelepciunea. Cine are inteligență, calculează numărul fiarei, pentru că este numărul omului. Numărul lor este șase sute șaizeci și șase.” Așa se arată în cartea Apocalipsa 13:18 numărul care marchează fiara, pentru ca ea să poată fi recunoscută odată cu sosirea sfârșitului lumii.
După cum am văzut, suntem deja la așa-numitul „sfârșit al lumii”, care nu este sfârșitul pământului, ci sfârșitul unui ciclu al umanității, sfârșitul tuturor sistemelor pe care le cunoșteam până acum. : sistem politic, economic, educațional, informativ, sanitar, cultural etc. Doar căderea completă a tuturor sistemelor va face loc noului.
Dar, știam, de asemenea, că controlorii lumii aveau să facă tot posibilul pentru a împiedica majoritatea umanității să evolueze în conștiință și să treacă în noul ciclu, sau New Age.
💥🌟🔥🧪
Și au făcut-o, sistematic, prin legi pro-avort, ideologie de gen, droguri, tendința transumanistă, atacuri virusologice, otrăvuri în apă și în aer, alimente OMG și, acum cu inoculații cu grafen, care este elementul care a avut fost găsit cel mai mult în diferitele v - acune.
Grafenul este o substanță făcută din carbon pur.
În versetul Bibliei, Ioan, autorul Apocalipsei (apocalipsa), spune că numărul 666 este numărul omului. Și spune asta pentru că numărul 666 este legat de atomul de carbon și de om.
Carbonul este unul dintre cele 5 elemente ale ADN-ului uman și este compus din 6 protoni, 6 electroni și 6 neutroni, ceea ce este echivalent cu 666. Carbonul și grafenul sunt la fel, ambele formând celule hexagonale. Deci injecțiile pe care le fac conțin numărul atomic 666 și modele cu șase unghiuri.
💥🌟🔥🧪
Acesta este un cod, care în Biblie este numit „semnul fiarei” și care permite controlorilor să știe cine este „al lor”. Îi marchează așa cum fermierii își marchează vitele.
În natură, carbonul se manifestă sub formă de grafit sau diamant. Sunt două căi total diferite. Din acest motiv, se spune că evoluția pe care o trăim este de la „carbon la siliciu”, întrucât siliciul cristalizează cu același model ca și diamantul.
Numărul atomic al siliciului este 14. Are 14 protoni, un număr egal de electroni și neutroni. Numărul său de masă este 28.
Carbonul și siliciul sunt foarte asemănătoare din punct de vedere chimic. Ambele pot forma legături de patru atomi simultan, făcându-le bine adaptate pentru a forma lanțuri lungi de molecule găsite în viață, cum ar fi proteinele și ADN-ul. Siliciul este al doilea element cel mai abundent, după oxigen, în scoarța terestră.
💥🌟🔥🧪
Marea diferență este că, de exemplu, legăturile carbon-oxigen pot fi făcute și rupte, dar cu siliciu sunt eterne, nu se termină.
În schimbările evolutive anterioare, Ființa Umană a rămas mereu cu ADN-ul său bazat pe elementul Carbon, în Dimensiunea a Treia, iar acum vine schimbarea ADN-ului său în elementul SILIC, adică baza Cristalului de Cuarț, Cristalul. ADN. Aceasta este ceea ce șoferii întunecați încearcă să prevină.
Un salt cuantic are loc atunci când atomul suferă o modificare din cauza unor forțe „externe” care îl „forțează” să se mute în interior și care, prin urmare, îl modifică structural, schimbându-și morfologia față de alte elemente.
💥🌟🔥🧪
Particulele de Lumină, numite Fotoni, vor fi cauza acestei schimbări în atomul materiei de dimensiunea a treia 3D, ale cărui particule vibrează la 9/10 din viteza luminii, „deplasându-l” către o Dimensiune Mai Subtilă și de Frecvențe. mai mare decât viteza luminii, unde masa dispare ca atare.
Morfologia Ființei Umane se va muta către Elementul Siliciu, care este un element cristalin (în greacă, HRISTOS înseamnă CRISTAL), care va reprezenta un Salt Cuantic al Frecvenței, într-o Spirală de FIBONACCI, care stă la baza Geneticii lui. fiinţa umană.formată din structuri cristaline.
💥🌟🔥🧪
De aceea oamenii au fost închiși în casele lor, de aceea sunt împiedicați să primească în mod liber Soarele, deoarece fără Soare evoluția va fi imposibilă. De aceea sunt izolate și mai ales inoculate cu grafen/carbon: pentru a preveni evoluția naturală a ADN-ului uman de la carbon la siliciu.
Doar cei care își păstrează ADN-ul intact vor putea face saltul evolutiv către siliciu. Dar cei care permit injectarea grafenului vor începe o deteriorare lentă sau rapidă a corpului lor fizic, deoarece frecvența Pământului continuă și va continua să crească și cu cât frecvența externă este mai mare, cu atât se va ciocni mai mult cu frecvențele joase și dense. de grafen.
Dacă oamenii erau anterior la frecvențe joase, din cauza fricii, acum cu inoculare cu grafen, acest lucru crește. Și cu cât sunt expuși mai mult la locuri pure, la natură, la animale sau momente cu frecvențe înalte, precum bucuria sau iubirea, cu atât mai rău se vor simți, pentru că în interior apar ciocniri de frecvențe care slăbesc corpul. De fapt, s-a demonstrat că măștile conțin și grafen.
Corpul vrea să vibreze sus, iar grafenul o împiedică. În acest fel, corpul persoanei care a fost inoculată este împiedicat să-și continue evoluția în conștiință, iar mai devreme sau mai târziu va ajunge să renunțe. Acesta este motivul pentru care acum sunt atât de mulți oameni în spitale și camerele de urgență care au fost deja vaccinați.
💥🌟🔥🧪💥🌟🔥🧪
Recunoștință Open Brain
Ramnarh Av-Shtara vă mulțumesc foarte mult, binecuvântări 🙏💜


Text preluat:
Grafenul programat atomic este capabil să formeze orice formă structurală combinând multe dintre moleculele sale. Acest lucru se realizează prin activarea sau dezactivarea punctelor de atașare sau punctelor de legătură pe fiecare moleculă folosind un răspuns electromagnetic la o frecvență specifică a fiecărui grup de puncte de legătură ale moleculelor preparate artificial.
Frecvențele electromagnetice care controlează grafenul pot fi programate și transmise prin frecvențele de microunde din aer, inclusiv forma în sine pe care grafenul o va lua, până la cel mai mic detaliu, în progresie până la formarea structurii dorite.
Grafenul din sticlele de vaccin are un magnetism foarte scăzut până când este introdus într-un țesut viu unde este activat și începe procesul său pre-programat. În momentul în care intră în corp, grafenul devine extrem de magnetic. Același câmp de frecvențe electrochimice și biologice ale corpului declanșează grafenul programat prin pornirea acestuia. Acest lucru se realizează prin regruparea moleculelor din grafen la structura necesară pentru a genera polaritatea magnetică, este aprins prin contactul în imediata apropiere a unui organism viu și a proprietăților sale bioelectrice.
Grafenul călătorește prin fluxul sanguin către întregul corp aderând la țesuturi în proces, se găsește într-o concentrație mai mare în țesuturi unde există o concentrație mai mare de molecule de grafen per ml (mililitri) de sânge, adică cele apropiate de punctul de intrare al inoculării, ceea ce explică brațele magnetizate care sunt raportate la nivel mondial.
Nano-Grafenul însuși reacționează la stimulul unui semnal specific din gama 5G, returnând un semnal înapoi către expeditor și conținând baza de date completă nu numai a întregului genom al fiecărui individ inoculat, ci și a progresului mutației. date și încă nu am reușit să le catalogăm sau să le relaționăm conform vreunei clasificări umane actuale. Și este foarte posibil ca unele dintre ele să fie modificate genetic, adică specifice vaccinului, concepute genetic pentru vaccinuri și să nu se găsească în stare liberă sau naturală. Acestea au fost găsite în toate cele 150 de probe.
Am găsit, de asemenea, structuri de grafen cristalin-transparente cu forme de vierme, datorită legăturilor lor inter-particule, care la microscop pot fi confundate cu paraziți. Acest lucru nu exclude prezența tuturor paraziților detectabili descriși mai sus. Aceasta include, de asemenea, prezența grafenului negru într-o formă asemănătoare viermelui sau a unui fir care sunt congruente cu boala Morgellons.
O ființă umană controlată biologic și mental, așa cum s-a intenționat, nu mai are nici cel mai mic liber arbitru, deși este posibil ca o astfel de ființă să creadă că gândurile și deciziile sale sunt ale sale și nu i se impun cu ajutorul tehnologiei. Din cauza incompatibilității de frecvență, sufletul se retrage, lăsând corpul ca un robot biologic controlat de la distanță cu o minte stup. Această incompatibilitate a frecvențelor face ca sufletul original, un semnal de la Sursă însăși, să nu se mai conecteze sau să nu se mai acorde cu corpul. Această tehnologie modifică frecvența existențială a unui corp biologic, făcându-l incompatibil cu semnalul original al Sufletului de la Sursă, câmpul unității. Și astfel, Controlorii Pământului pot alunga sufletele pe care nu le doresc să locuiască pe Pământ și să le favorizeze pe cele pe care le doresc.
Această tehnologie are capacitatea de a modifica frecvențele corpului pentru a le face compatibile pentru a fi locuite, parazitate sau utilizate, de tot felul de entități, din așa-numitele rase astrale inferioare sau extraterestre regresive pe care Cabala le dorește să intre în planul Pământului. , numit și plan fizic.
Avertisment: S-a spus de mult că entitățile întunecate și malefice din așa-numitul Astral Inferior caută întotdeauna o cale spre tărâmul fizic, aceasta este o modalitate perfectă de a adapta corpurile umane pentru a fi folosite de ele.
Există, de asemenea, nenumărate cazuri de persoane care au fost atacate tehnologic sau le-au fost cauzate afecțiuni fizice sau de sănătate sau boli inexplicabile. Sistemul medical și știința Pământului stabilite în mod normal nu pot gestiona acest tip de situații, deoarece nu este complet conștient de acest tip de tehnologii de control de la distanță asupra corpului uman și a biologiei, asupra procesului de gândire al unei ființe umane

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro