miercuri, 15 iunie 2022

Martirul EMINESCU

 

Adevărat... i-au ucis și schingiuit trupul, precum lui Hristos, din ura ticăloșilor pentru adevăr și iubire... !
Dar tot ca și Hristosul, viața spiritului său trăiește mai departe în mesajul și opera sa grandioasă și datori suntem a le asimila operelor sale sensuri de glorie, magie și mister !
”Popor românesc, dacă fiii tăi ar fi fost uniţi totdeauna atunci şi pământul tău strămoşesc rămânea unul şi nedespărţit.”
Mihai Eminescu
Profesorul Constantin Barbu, ucenic al filosofului Constantin Noica, a publicat în lucrările sale - „Codul Invers” (20 de volume) și „Memorialul Mihai Eminescu” - mai multe probe privind uciderea lui Eminescu, însoțite de documente obținute de domnia sa din arhive, iată câteva fragmente :
"Eminescu a suferit pentru: limba română, pentru credinţa ortodoxă, pentru reîntregirea României (opunându-se Tratatului secret dintre Regatul Român şi Imperiul Austro-Ungar, care prin punctul 2 i-a obligat pe românii transilvăneni să mai suporte descompusul Imperiu Austro-Ungar până la 1 decembrie 1918). Eminescu a fost ucis, după şase ani de suferinţe martirice (28 iunie 1883- 15 iunie 1889)”.
"Probe privind uciderea lui Eminescu. Dosarul 645/1568/1889, filele 7r-v, fost 10r-v
- Dosarul din iulie 1883 al lui „Mihaiu” Eminescu de la Tribunalul Ilfov
- Certificatul medical al lui Mihai Eminescu în 1883;
- Interogatoriul luat lui Eminescu pe 13 iunie 1889, cu doar două zile înainte de a muri, în clinica Dr. Șuțu;
- Eminescu nu a fost sifilitic;
- Craniul său a fost zdrobit de o mână criminală;
- Regele Carol I şi Titu Maiorescu ar putea să nu fie străini de probabila crimă.
Interogatoriul din 13 iunie 1889:
Interogatoriul luat lui Eminescu (două file pe care le-am publicat ca inedite în Tribuna din ianuarie 2013, document pe care analfabeţii nu l-au recunoscut fiindcă aşa sunt analfabeţii, nu recunosc nimic). De sesizat în facsimil este analfabetismul celor ce-l interoghează, care cred că există limba „sanscriptă”. Câtă carte ştia Eminescu! Tradusese Bopp, făcuse sanscrită la Universitate cu Weber (am publicat cursul de sanscrită al lui Weber, urmat de Eminescu), scria superb în devaganari. Traducerea din Bopp e după Ober-Döbling!
Limba română, aşa cum a creat-o Eminescu (şi pe care o vorbim astăzi), este cea mai mare minune care a avut loc în istoria poporului român. Moartea sa martirică se datorează luptei pentru credinţa ortodoxă în Regat şi Transilvania (vezi articolul din ziarul „Timpul", nr.112,2 iulie 1883, care a făcut obiectul unei note informative a Serviciilor Secrete Austriece, Arhivele Statului Bucureşti, pachet Viena CCXVII/2, F.13-15, Akten, K.174).
Moartea sa martirică este cauzată şi de lupta lui pentru reîntoarcerea Transilvaniei în trupul României Mari. Eminescu a fost umilit, în special între 1883-1889, internat ilegal în ospicii, la Institutul Caritatea al doctorului Şuţu, la Ober-Döbling la Viena, la Mânăstirea Neamţului (în 1883, 1883-1884, 1887, 1889). Internările, interdicţiile, ţinut în cămaşă de forţă, "tratat" cu injecţii cu mercur, totul ilegal şi eronat, Eminescu a fost ucis prin lovire în ţeasta capului, cu o cruzime cumplită.
I-au adus sfârșitul: al treilea tratament cu injecţii cu mercur, lovirea şi zdrobirea craniului și survenirea stopului cardiac !
Autopsia doctorului Şuţu arată clar că Eminescu nu a fost bolnav nici de sifilis şi nici de paralizie generală.

Ayi Wena

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYMOUS YODA

DINASTIA ROMAN.OVILOR ÎL IUBEA FOARTE MULT PE MIHAI EMINESCU PENTRU CĂ EL A PUS BAZELE UNOR ȘCOLI SECRETE DE PSIHOLOGIE ÎN RUSIA ȘI A LĂSAT RUSIEI 136 DE TRATATE DE PSIHOLOGIE UMANĂ.

PE BAZA ACESTOR TRATATE, RUȘII AU ÎNFIINȚAT DE ATUNCI O SECȚIE SECRETĂ, CARE ÎNCĂ MAI FACE MULȚI PARANORMALI DE CALIBRU GREU.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro