miercuri, 27 iulie 2022

CE AVEM AICI ?

MODULAȚIE DE FRECVENȚĂ HAARP.

 



"Nu am crezut niciodată în vrăjeala "încălzirii globale"
În partea nordică a Norvegiei există o localitate cu vreo 77 mii de suflete numită Tromso(ei pronunţă Tromsoe). Acolo se află și o bază militară a NATO unde fac escală submarinele americane înainte să cotrobǎie pe lîngă apele rusești. Însă marea importanță a acestui sătuc este instalaţia GeoClimatică ce poate provoca secetă cu 50 de grade temperatură sau dimpotrivă ploi torențiale cu 400 de litri per metrul pătrat! Dacă în Romania avem simultan cod roşu de caniculă și cod roşu de furtuni şi inundații, atunci doar la comandamentul NATO avem răspunsuri! Nu există nici o schimbare climatică şi nici o încălzire a planetei! Există doar tehnologie de a modifica clima precum doreşte clientul! În cazul nostru, administratorul acestei instalaţii militare seveşte direct interesul corporațiilor transnaționale ce vor distrugerea economică a Europei!"
---Sursa: Andrei Arpad Nagy---

Exista si in Ro mai multe.....nordul Moldovei, Timisoara, malul Marii Negre...

  

Aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constantă, instalaţia HAARP a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august 2010, iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, (atenţie!), a faliei din Dobrogea de la Sabla, precum şi a faptului că se înregistrează activitate seismică în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este, din punct de vedere geografic, foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavoda, fapt ce adăuga alte elemente de nelinişte a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile Moscovei în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşa înspre ionosfera, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, țară în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici și acolo. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, precum şi situaţia din Yemen, au la baza inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut… adică, exact ceea ce se poate face cu ajutorul instalaţiei HAARP.

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor „containere militare”, care ar constitui centrul de comandă. HAARP-ul românesc se pare că i-a deranjat destul de tare pe ruşi, care, la scurt timp după amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declanşat scandalul mediatic în care diplomatul român Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. În replică, la două zile, partea româna a explulzat la rândul său un diplomat rus.

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/01/25/haarp-made-in-romania/comment-page-1/


Adevarul de sub ochii tai! HAARP- acum si in Romania!

Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia. De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani.

- Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla.
-Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.
    Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:)
Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".
 In urma cu cativa ani,cand am aflat despre HAARP,credeam ca este rezultatul imaginatiei exagerate a vreunui nebun,dornic de afirmare,ulterior,cand am citit rapoartele provenite din diferite colturi ale globului,cand am vazut in mediul online dovezi intangibile ce argumenteaza  existenta si daunele provocate de tehnologia HAARP,am inteles ca totul este real,si daca te-ai fi asteptat sa existe sisteme HAARP oriunde in lumea asta,insa nu si in tara noastra,te-ai inselat,acum avem si in Romania!
     Dar ce este HARP? Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, in traducere Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvente Foarte-Inalte) reprezinta cea mai perfectionata si eficienta tehnologie contemporana in domeniul razboiului. Este un program demarat in 1992 la Institutul de Geofizica al Universitatii Alaska din Fairbanks de catre Departamentul Apararii al Statelor Unite. Acest program stiintific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, desi se pare ca in realitate finantarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se afla intr-o baza militara de langa Gakona, Alaska. Acesta consta dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribila arma (geofizica, strategica si cosmica) de energie dirijata.
 

 

Tehnologia utilizata in cadrul HAARP foloseste un tip de antene care trimit semnale in loc sa le primeasca. Acestea trimit fascicule de unde radio extrem de puternice care incalzesc unele zone ale ionosferei pentru a le impinge in sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate catre Pamant, penetrand totul. Ceea ce se spune public este ca acest proiect are ca scop modificarea ionosferei in vederea imbunatatirii comunicatiilor, dar unele documente ale armatei americane arata ca de fapt HAARP are scopul de a descoperi metode de "exploatare a ionosferei in folosul Departamentului de Aparare".Titularul de proiect este Departamentul Apararii al Statelor Unite, respectiv US Navy si US Air Force. 

Intr-o zona arctica aflata la 320 de kilometri est de orasul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmitator proiectat sa trimita mai mult de 3.000 de megawati in straturile superioare ale atmosferei.
HAARP utilizeaza un echipament terestru constituit dintr-o retea de antene. Acest sistem de antene speciale de mare putere este descris de catre unii oameni de 
stiinta drept "o teribila arma geofizica, strategica si cosmica de energie dirijata", "o reeditare a proiectului Star Wars intr-o forma mult mai economica si, in acelasi timp, mult mai periculoasa, capabil sa provoace schimbarea vremii, producand ploi torentiale, uragane, inundatii si chiar cutremure".

Intr-o formulare simplificata, dispozitivul HAARP este un radiotelescop inversat, in sensul ca antenele trimit semnale in loc sa le primeasca. Aceasta tehnologie foloseste fascicule de unde radio extrem de puternice care incalzesc unele zone ale ionosferei pentru a le impinge in sus. 
Undele electromagnetice sunt apoi reflectate catre Pamant, penetrand absolut orice, cu sau fara viata.
Proiectul similar european numit EISCAT, acronim al European Incoherent Scatter Scientific Association, este amplasat in Norvegia si Suedia. Tarile participante sunt Marea Britanie, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda, China si Japonia. Rusia a dezvoltat propria baza de cercetare a ionosferei, denumita SURA, la Vasilsurk. Numerosi savanti si experti in armament, cat si deputati ai Parlamentului European, se arata deosebit de preocupati de dezvoltarea acestui proiect. Gratan Healy, expert in energie sconsilier al OSCE, a dezvaluit ca este foarte posibil sa reprezinte "arma finala" ce poate duce la sfarsitul civilizatiei umane, marturisind faptul ca "razboiul geoclimatic a devenit o realitate".
Richard Williams, de la Laboratorul Davis Sarnoff, Princeton, este mult mai categoric:
"HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global. Pe langa experimente de modificari climaterice s-au realizat pene totale de curent 
si suspendarea comunicatiilor fara ca nimeni sa fie tras la raspundere datorita secretizarii totale a operatiunilor militare. Practic, prin programul HAARP se experimenteaza manipularea vremii, uriase explozii in scoarta terestra declansatoare de miscari tectonice, plus utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice. Nu intamplator administratia Bush a refuzat sa semneze Acordul de la Kyoto privind combaterea incalzirii generale a temperaturii pe Terra." Dr. Daniel Winter, fizician din Waynesville, Carolina de Nord, afirma ca "este foarte probabil ca asocierea dintre emisiile de inalta frecventa ale sistemului HAARP si frecventele naturale extrem de joase ale Terrei sa declanseze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea sa ca terorism ecologic", remarcand faptul ca "de la descoperirea tehnicii radiofonice directionale se constata disparitia coniferelor si a foioaselor".
Datorita faptului ca toate instalatiile se afla dispuse la sol efectele sunt infinit mai mari, atat in mediul terestru cat si in spatiul cosmic. Antenele HAARP sunt capabile de actiuni inspaimantatoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect stationar sau in miscare in orice loc de pe Pamant si pot creea gauri in ionosfera, avand ca efect marirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.
Acest sistem are o multitudine de intrebuintari malefice, putand fi folosit deopotriva la sol, in aer si in apa. El poate servi ca arma cu energie dirijata, sistem de comunicatie pentru submarine, mijloc de comunicatie intersatelit si in/din spatiul cosmic, sistem de producere a razelor X foarte puternice (asa-numitele "raze ale mortii" descrise de Tesla), mijloc pentru producerea de fulgere artificiale in orice punct de pe glob, sistem de detectare si de distrugere a navelor extraterestre in spatiu, instrument pentru producerea de schimbari climatice si dezastre "naturale", mijloc de influentare si manipulare a constiintei umane individuale sau la nivel de masa.
SUA mai detin doua astfel de sisteme in Puerto Rico langa Observatorul Arecibo si in Alaska. Proiectul similar european numit EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) este amplasat in Norvegia si Suedia. La acesta participa Norvegia, Suedia, Finlanda, Japonia, China, Anglia si Germania. Fosta Uniune Sovietica a dezvoltat propria baza de cercetare a ionosferei la Vasilsurk, in nordul Rusiei. Alte asemenea sisteme sunt situate in Jamaica, in Peru, langa Moscova - la Nijni Novgorod, langa Harkov in Ucraina si in Dusanbe, Tadzhikistan.
 

 

Razboiul climatic este astazi o realitate. Avansate in acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (mostenire de la fosta URSS), China, India si alte cateva state. Deoarece insa experientele in domeniul razboiului climatic lovesc, in prezent, zone intinse ale planetei, aceste experiente sunt tinute departe de mass-media si de opinia publica. In 1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory's Space Vehicles Directorate, si consta intr-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizeaza "controlul modificarilor din ionosfera", care afecteaza ulterior grav atmosfera si scoarta terestra. "HAARP este conceput ca sa induca modificari mici de temperatura in ionosfera, ale caror rezultate si influenta pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP" se declara nonsalant pe site-ul HAARP. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explica: "HAARP este, in realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afecteaza diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pamant din ionosfera si penetreaza totul pe scoarta - viu sau mort - generand fenomene absolut devastatoare. Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric: "HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global". Chiar documentele Pentagonului sugereaza ca scopul HAARP este "exploatarea ionosferei in scopurile Departamentului Apararii". In acest scop, pe langa experimente de modificari climaterice, HAARP a realizat, chiar in SUA, "pene totale de curent", intreruperea curentului pe regiuni intregi, suspendarea comunicatiilor etc, fara sa fie tras la raspundere, datorita secretizarii totale a operatiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimenteaza manipularea acoperita a schimbarilor climatice, uriase explozii in scoarta terestra declansatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni intinse ale Terrei. 

 

Oamenii de stiinta trag semnalul de alarma 


Numerosi savanti si experti in armament, cat si deputati ai Parlamentului European se arata deosebit de preocupati de dezvoltarea acestui proiect. Unul dintre acestia, expertul in energie Gratan Healy, consilier al OSCE si Magda Hallvoet, deputat, seful grupului parlamentar al Verzilor din Parlamentul European, au dezvaluit ca acest proiect este "arma finala" ce poate duce la sfarsitul civilizatiei umane, a lumii insasi. Cei doi au prezentat un raport in care afirma ca acest tip de armament considerat in stadiul actual neletal ("non lethal weaponery") are consecinte dezastruoase asupra mediului inconjurator si, mai mult decat atat, pune in pericol libertatea individuala si democratia. "Este evident ca avem de-a face cu o arma strategica, dar nu este destul de clar daca acesta are un scop defensiv sau ofensiv si impotriva carui inamic potential va fi folosita" - afirmau acestia. Aceste asa-zise baze de cercetari sunt extrem de periculoase prin amploarea efectelor pe care actiunile lor le pot avea asupra intregii planete si a umanitatii. Dupa parerea unor oameni de stiinta efectele folosirii abuzive ale acestor niveluri de intensitate in scutul nostru natural - ionosfera - nu sunt cunoscute si pot fi catastrofale. Dr. Rauscher explica faptul ca ionosfera este predispusa la reactii catalitice: daca se modifica o mica parte, se poate produce o schimbare majora in intregul ei. Tehnologia dezvoltata in secret de armata si de guvernele secrete este mult mai avansata decat ne imaginam. Exista posibilitatea de a crea fenomene de rezonanta identice "rezonantei Schumann" si de asemenea capacitatea de a anihila "Rezonanta Schumann" a Pamantului. Experimentele facute la scara planetara tulbura reteaua geomagnetica a Pamantului, "taie felii" din ionosfera, supraincalzesc Pamantul si straturile care il inconjoara, produc "precipitatii" de electroni in magnetosfera, pot produce schimbari daunatoare in campul electric al Pamantului.
 

 

Exista si in Dobrogea noastra, aceeasi porcarie dar la scara mai mica.Dobrogea e aproape de Constanta, Kogalniceanu e aproape de Constanta, pe Kogalniceanu sunt stabiliti soldatii americani din NATO, organismul care NU ADUCE PACEA IN LUME , CI INVERS!!! 

Ei au adus chemtrails-urile in tara, eu au adus deseurile radioactive in portul Constanta, in vase, acolo s-au facut ca vine marfa din strainatate si de fapt era din tara si vanduta la pret de import, si tot de acolo ni se face cel mai mare rau.Ca sa nu uitam, din America nu au venit numai cele enumerate, ci si avionele proaste si periculoase pentru piloti, puii tinuti in congelatoarele armatei americane cu anii, guma, Coca -Cola prin al carui consum atat de mare se finanteaza razboaie, asezari de guverne si daramari de guverne; AU MAI ADUS SEMINTELE DIRECT DE LA MONSANTO!!!
ASA FAC TOT CE NU TREBUIE SA EXISTE IN TARA NOASTRA, PRIN PREZENTA ARMATA AMERICANA, PENTRU CA PE ASTIA NU II VERIFICA NIMENI!!!
 

 

Instalatia HAARP, aflata langa localitatea Corbu din judetul Constanta, a intrat in functiune pe la sfarsitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii romani sunt din ce in ce mai alarmati cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atentie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar si a faptului ca se inregistreaza seisme in Marea Neagra. Baza din Dobrogea este si foarte aproape de centrala nucleara de la Cernavoda, ceea ce da alte elemente de nelinistire a opiniei publice. Ministerul Apararii a refuzat sa raspunda la cererile adresate in legatura cu aceasta instalatie, iar temerile rusilor in ceea ce o priveste sunt justificate. 

Din Dobrogea se poate emite cu o frecventa uriasa inspre ionosfera, cu o reflexie asupra Iranului, de pilda, tara in care ar putea fi induse schimbari majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar si, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra mintii) cetatenilor de aici. Deja se zvoneste ca in lumea musulmana, actualele revolte, incepute in Tunisia si Egipt, ca si razboiul din Libia, dar si starea de fapt din Yemen, au la baza inducerea electromagnetica de energii care sa contribuie la determinarea vointei indivizilor intr-un plan de actiune unitar si sustinut,ceea ce face proiectul HAARP. Si este foarte posibil ca toate acestea sa vina de la antenele din Dobrogea, mai ales ca revoltele locale au izbucnit dupa instalarea acestora si dupa cele cateva luni de probe. 

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe doua randuri, aflate in vecinatatea unor "containere militare", care ar constitui centrul de comanda. HAARP-ul romanesc se pare ca i-a deranjat destul de tare pe rusi, care, la scurt timp dupa amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declansat scandalul mediatic in care diplomatul roman Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. In replica, la doua zile, partea romana a explulzat la randul sau un diplomat rus. 

Generalul dr. Emil Strainu, specialist in domeniul armelor geofizice este de parere ca sistemul este ceva nou, nemaivazut pana acum. 

 

Daca faptele enumerate pana acum,nu v-au convins,haideti sa facem o cronologie a evenimentelor in care a fost implicata tehnologia HAARP: 

12 mai 2008 - Cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter in China, provincia Sichuan. La o luna de la catastrofa, autoritatile estimeaza in jur de 28.000 morti. Disparutii inca nedescoperiti nu se mai pot afla in viata dupa atata vreme. Martori oculari declara ca au observat lumini ciudate pe cer inainte cu cateva minute de inceperea seismului.

12 ianuarie 2010 - Cutremur cu magnitudinea de 7,0 grade pe scara Richter in Haiti, epicentrul in apropiere de capitala Port-au-Prince. Numarul total de victime apreciat la 230.000 morti, 300.000 raniti si 1.000.000 de oameni ramasi fara adapost. Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, declara ca nu este vorba decat despre un test scapat de sub control al marinei americane. Politologul Claudia von Werlhof din cadrul Universitatii de Politologie din Innsbruck sustine ca seismul a fost provocat in mod artificial.

11 martie 2011 - Cutremur cu magnitudinea 9,0 grade pe scara Richter in Japonia, epicentrul in regiunea Tohoku, Oceanul Pacific. Seismul, considerat drept cel mai puternic din istoria Japoniei, provoaca valuri tsunami inalte de zece metri. Centrala nucleara de la Fukushima devine o bomba cu ceas. O ipoteza socanta circula pe forumurile de specialitate: Japonia nu a fost victima unei catastrofe naturale, ci a fost atacata chiar in timpul unei proceduri ciclice de "revizie" a reactorului, cand multe dintre protocoalele de securitate erau dezactivate. La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adeptii teoriei conspiratiei sustin ca un astfel de atac nu ar fi o noutate. Suspectii principali: SUA, Rusia si China. Arma folosita? Mult controversatul dispozitiv HAARP.

Pe 10 decembrie 2009, o spirala albastra ciudata si-a facut aparitia pe cerul Norvegiei. Unii oameni de stiinta afirma ca n-a fost decat rezultatul unui experiment HAARP care a gaurit ionosfera, producand patrunderea si marirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.

 

Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ pe orizontala a fost vizibil pe o plaja din Florida, un fenomen care apare tot mai des pe tot globul.

In ultimii ani, asistam la modificari drastice din punct de vedere climatic. Ploi torentiale, vanturi puternice, caderi masive de zapada, seceta, uragane, cutremure, alunecari de teren. Singura explicatie pe care o primim este incalzirea globala a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca arma si manipularea acestora in interes propriu pare a fi pura fictiune. Insa dupa decenii de controverse, comunitatea stiintifica internationala recunoaste astazi aproape unanim primejdia catastrofala a schimbarilor climatice provocate de mana omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactica in razboaiele viitorului.

 

Desi rareori se recunoaste in reuniunile stiintifice, exista in momentul de fata o noua generatie de arme electromagnetice sofisticate. Conform unui document al US Air Force, intitulat AF 2025 Final Report, razboiul climateric ofera o vasta aplicatie in domeniul manipularii climei, punand inamicul sa se confrunte cu inundatii devastatoare, uragane de mare intensitate, secete prelungite si cutremure cu grad mare pe scara Richter. "Modificarile artificiale ale climei au devenit acum parte componenta a securitatii interne si internationale, avand inclusiv aplicatii defensive si putand fi utilizate in scop de descurajare. Capacitatea de a provoca artificial precipitatii intense, ceata densa si furtuni de mare intensitate, ori de a produce o clima artificiala in anumite zone precise sau un cutremur de mare intensitate fac parte acum din setul de tehnologii disponibile".

Pana la urma, tehnologiile revolutionare pot fi utilizate pentru vindecarea si ajutorarea umanitatii. Oamenii si-au dorit dintotdeauna sa poata controla vremea pentru a nu mai depinde de capriciile unor zei neinduratori. De la sagetile trimise in vazduh si pana la rachetele moderne pentru spargerea norilor, multi au incercat sa influenteze clima. Dar ce se intampla daca ne jucam cu lucruri pe care nu le putem controla? Raspunsul acestei intrebari este probabil vital pentru supravietuirea rasei umane.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=34&article=10507


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s7QgwyIjWbM
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lxmtjsmxtm4
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=efbR2E-7Yk0


 

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro