luni, 28 noiembrie 2022

VERIFICATI / REACTIONATI

 


🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩💪🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🙏🙏🙏🙏🙏🙏💪💪💪
VOM LUPTA PÂNĂ LA MOARTE
Astăzi la G-20 implementează PASAPORTUL PERMANENT DE SĂNĂTATE.
Ne închid în timp ce nimeni nu observă!
A mai rămas puțin timp pentru o reacție generală.
Odată semnate acordurile, acestea devin legi obligatorii și sunt implementate; La acel moment, forțele și organele de securitate ale statului se vor asigura că niciun cetățean nu poate scăpa.
Va fi atunci, târziu, când mulți își vor da seama.
Focul se aprinde sub ceaunul cu apă în care plutim cu toții. Pe măsură ce lichidul se încălzește, să gătim.
Nu te mai certa și nu mai vorbi despre multele momeli pe care ni le pun pentru a ne distrage atenția. Situația este extrem de gravă, șefii de stat semnează!
Panourile BIOMETRICE sunt deja instalate în gări, aeroporturi, spitale și în toate centrele publice, pentru ca toți să fim scanați, citiți și înregistrați digital.
Obiectivul este controlul total și absolut al mișcărilor noastre, astfel încât oricine nu are totul în regulă în organism (vaccinuri, datorii, amprenta de carbon etc.) are capacitatea de a intra în orice instalație sau de a evada.
Ne vor vinde ca și cum ar fi pentru binele nostru, al planetei, al climei, sănătății sau securității; dar realitatea va fi un stat polițienesc în care indivizii vor fi lipsiți de libertățile lor.
Numai unanimitatea oamenilor, absența colaboratorilor și insubordonarea absolută o pot împiedica. Trezește-te cât poți de mult în preajma lor pentru că avem nevoie de ei.
Amintiți-vă că nimic din toate acestea nu poate fi realizat dacă cel puțin jumătate din populație nu cooperează prin înghițire.
Summiturile COP 27, G-20 și NATO în materie de climă încheie pactele Agendei 2030 pentru a instaura dictatura globală numită Noua Ordine Mondială care va schimba umanitatea pentru totdeauna.
Mulți își desfășoară viața fără să țină seama de avertismentele pe care mulți dintre noi le facem. Absolut nimeni care investighează minim și nu este complice nu este de acord cu ceea ce vă spun.
Îi putem face să abandoneze operațiunea doar dacă detectează o disidență masivă.
Distrugerea Europei este prioritatea lor, iar Spania este un proiect pilot, guvernat de agenții anului 2030.
Bătălia finală urmează, așa cum am anunțat cu luni în urmă, și încă mai trebuie să trezim milioane de oameni.
Mâine este prea târziu, ajută la insurecția directă informând familia și prietenii tăi ce urmează.
Ei nu o ascund, intră în rețeaua acestor evenimente sinistre și atât. La fel ca atunci când am citit prima dată prospectele de vaccin false pentru tine, totul era punct pentru punct și acolo.
În orice clipă ne vor tăce, într-un fel sau altul, noi cei care suntem în război, așa că Dumnezeu să ne ajute că vom fi izolați și urla în vânt.
Ne vom lupta pe străzi, ne vom lupta pe plaje, noi, noi puțini și fericiți; acoperind Shakespeare.
Dar nicio lege nedreaptă nu va reuși fără ajutorul celor blânzi sau dacă nu suntem dispuși să o respectăm. Aceste panouri biometrice s-ar putea să nu reziste mult, vreun nebun le-ar putea sparge, noi nu susținem violența decât în ​​autoapărare.
Fața în sus nu este o opțiune, cu mături, pixuri sau cu propriile mâini, trebuie să facem față acestui atac asupra celor care intenționează să execute o mână de antreprenori filantropi cărora le știm deja numele. Un popor atât de nenorocit încât nu are decât bani.
Arma lor principală este ignoranța oamenilor, care cred că acest lucru nu se va întâmpla; Acolo intrăm tu și cu mine, aceiași care au învins vaccinurile false, pe care aproape nimeni nu le înțeapă. De-aia aleargă, de-aia se grăbesc, să ne trezim cât mai mulți, e singura noastră opțiune. FORȚÃ ,CURAJ ŞI MULTÃ CREDINȚÃ UNIȚI REUSIM🙏❤️🙏
DOAMNE AJUTÃ ❤️🙏❤️

Maria Fischer

 
FLUORUL ESTE PRINCIPALUL INGREDIENT DI GAZUL NEUROTOXIC SARIN !!!
FLUORUL ESTE INGREDIENTUL PRINCIPAL DIN ANTIDEPRESIVELE PROZAC !
FLUORUL DISTRUGE CREIERUL , SE ACUMULEAZĂ IN GLANDA PINEALĂ , DISTRUGE OASELE , ORGANELE ȘI CAUZEAZĂ CANCERUL !
HITLER ȘI STALIN L-AU FOLOSIT ÎN LAGĂRE DE CONCENTRARE CA INSTRUMENT DE CONTROL ÎN MASĂ PENTRU A-I FACE PE PRIZONIERI SUPUȘI ȘI DOCILI !
FLUORUL ESTE ADĂUGAT ÎN APA DE BĂUT , DE ASEMENEA S-A DOVEDIT ȘTIINȚIFIC CĂ FLUORUL AFECTEAZĂ ADN-ul !
FLUORUL ESTE PRINCIPALUL INGREDIENT ÎN MOARTEA ȘOBOLANILOR !
SPER CĂ AȚI ÎNȚELES DE CE FLUORUL ESTE INGREDIENTUL DE BAZĂ ÎN APA DE BĂUT PENTRU MILIOANELE DE OAMENI , ȘI PRINCIPALUL INGREDIENT FOLOSIT ÎN ANTIDEPRESIVELE PROZAC !!!!!!
FLUORUL ESTE INCREDIBIL DE PERICULOS PENTRU CORPUL UMAN....... PROVOACĂ GRAVE PROBLEME DE SĂNĂTATE , ȘI CALCIFIAZĂ GLANDA PINEALĂ
AL-3 lea OCHI FĂCÂND SĂ NE BLOCHEZE INTUIȚIA , INSTINCTUL ȘI TOATE SIMȚURILE !
SCOPUL NOSTRU FINAL ESTE SĂ NE DESCHIDEM
GLANDA PINEALĂ AL-3 lea OCHI ASTFEL ÎNCÂT SĂ VEDEM INTUITIV ADEVĂRUL !!!!!!!
INTUIȚIA ESTE FRECVENȚA MULT MAI PUTERNICĂ
DECÂT VEDEREA ȘI COMUNICAREA VERBALĂ !
OAMENII SUPUȘI ȘI DOCILI SÎNT SCLAVII CEI MAI BUNI .......
FLUOR = MOARTE , GENOCID SILENT KILLER


Cristina Mihalache

 
💥CRTIFICATELE DE NASTERE CU CNP-urile SUNT COTATE PE BURSA INTERNATIONALA
STATUL CORPORATIA ROMANIA OBTINE DIVIDENTE PENTRU FIECARE CNP !!!!!
💥👉ATENTIE⚠⚠⚠⚠
Aici intrati pe pagina la BURSA INTERNATIONALA https://www.gmeiutility.org, unde apare lupa introduceti nr CNP cu pauza intre ele .😎👍✌
🇧🇪 REPUBLICA RESTAURATA ROMÂNIA SUVERANĂ 🇧🇪
✨✨Soldați digitali ai luminii ✨✨
💥🔥Partajează cu prietenii tăi
Mai multe informații🔥🔥
👇👇👇
🔴 Urmăriți pe Telegram:
Q- ROMANIA OFICIAL
MAREA TREZIRE 🌎
23/10/2Q22
Ce vine nu poate fi oprit
Dumnezeu învinge 🌎!!!

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro