marți, 16 mai 2023

STOP Distrugeri

 


 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONIMOUS YODA
DE ACEEA, PSIHOPAȚII AU DAT ORDIN ȘI DE DISTRUGERE A PĂDURILOR NOASTRE:
LEMNUL ȘI CERAMICA DEGAJĂ SUBSTANȚE ANTIMICROBIENE ÎN MÂNCĂRURI ȘI SUBSTANȚE CARE PRELUNGESC VIAȚA.
MULȚI OCULȚI MĂNÂNCĂ ÎN SECRET CU LINGURI DE LEMN FABRICATE DOAR DIN LEMN ROMÂNESC.
SĂ NU SE CULCE PE URECHE CTIMINALII PĂDURILOR NOASTRE CA NU VOR PLĂTI PT FAPTELE LOR! MULȚI DINTRE EI ȘI NEAMURILE LOR VOR AJUNGE ÎNGRĂȘĂMÂNT!

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONIMOUS YODA
LA ULTIMA ADUNARE A ELITEI IK LA BUCUREȘTI ȘI ÎN SECRET LA ARGEȘ, ȘARPELE ALB DUBLU DE AGATH, A DAT LOVITURA FINALĂ DE GRAȚIE RĂIILOR LUMII.
INDIFERENT DE VOR FACE SUNT PIERDUȚI!

‼️Dragi părinți care aveți copiii elevi, mai ales, supravegheați-i, stați de vorbă cu ei, pentru că în școli ajung droguri stropite cu substanțe opioide de sinteză(pe înțelesul tuturor, precum morfina de exemplu, deși sunt mult mai puternice și mai nocive) care le distrug creierul și-i omoară mult mai repede decât un drog obișnuit ‼️ Fragment dintr-un live al lui Raul Coltor, din 23 martie 2023.
Live-ul în întregime îl găsiți la acest link:

 
🐣Valabil și în România! Tuturor directorilor, primarilor, administratorilor de district, consilierilor municipali, poliției și jandarmeriei, judecători, procurori... Când credeți că veți lumina părinții și copiii despre Defender 2023 și mărturisiți că SHAEF este identic cu DEFENDER 2023?!!
Cel mai târziu din 12 iunie, odată cu închiderea spațiului aerian peste Europa și lipsa informațiilor privind zborurile anulate așteptate (nu pot fi planificate) de către operatori de turism, vor apărea întrebări în rândul populației și NU va fi trecut cu vederea un scenariu de pilot de vânătoare. Copiii de aici în Germania vor fi în FRICĂ fără explicații! 🐣
Iluminează oamenii cât mai este timp!
Suntem sub GUVERNUL MILITAR SHAEF! Indiferent dacă negi sau nu‼️🐣
   

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro