miercuri, 15 aprilie 2009

MEDITATIA PLANETARA

In data de 18 Aprilie ora 11.30 ora Arizonei ( ora 21.30 a Romaniei) este programata o meditatie globala condusa de Drunvalo Melchizedek.
Stiu ca majoritatea oamenilor fac pregatiri culinare pentru sarbatoarea Pastelui, va indemn insa sa asteptati Pastele cu iubire si daruire.Pentru ca meditatiile de grup sunt intotdeauna mai puternice decat o meditatie de unul singur, ar fi bine daca ati putea organiza grupuri de meditatie pentru ora respectiva.
Nu stiu cati dintre voi ati participat la meditatia globala organizata de Tom Kenyon in 05 Aprilie, cei care nu ati facut-o nu veti stii niciodata ce mult ati pierdut.
Pentru cei care vreti sa participati la aceasta meditatie de unul singur acasa la voi, am sa va prezint pasii meditatiei Pamant - Cer, sau meditatia unitatii a lui Drunvalo Melchizedek. Este o meditatie care ar trebui sa o faceti zilnic.
Va aranjati spatiul de meditatie cum credeti voi de cuviinta si va asezati in pozitia potrivita pentru voi, in liniste sau folosind o anumita muzica, fiecare cum crede ca este mai bine pentru el. Va imaginati intr-un loc pe pamant foarte drag voua, un loc in natura, la mare, la munte, sub un copac, pe marginea unui rau,...unde vreti voi.Incepeti sa observati si sa simtiti foarte atent locul respectiv: cum curge apa, cum se vede copacul, pestii, pasarile pe cer, frunzele,iarba, ganganiile, orice....si trimiteti iubire fiecarui lucru in parte.
Apoi, va imaginati ca trimiteti intr-o sfera de lumina iubirea voastra cea mai curata pentru Mama Pamant, apoi luati sfera respectiva si o trimiteti in centrul pamantului. Apoi asteptati.
Mama Pamant va trimite inapoi dragostea ei. Dupa ce ati primit raspunsul ei de iubire ( cu siguranta il veti primi), va imaginati undeva in univers, printre stele.
Observati universul, stelele, planetele si orice altceva va apare atunci, trimitand iubire fiecareia in parte. Apoi, va imaginati ca trimiteti intr-o sfera de lumina iubirea voastra cea mai curata pentru Tatal Ceresc. Si asteptati.
Tatal Ceresc va trimite catre voi iubirea Lui.
Ramaneti apoi cat doriti si simtiti voi in aceasta stare sacra de treime: Mama Pamant, Tatal Divin si voi, Copilul Divin.

Sa ne fie de folos !

"http://www.spiritofmaat.com/cultural_awareness_drunvalo.html

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro