luni, 20 aprilie 2009

REACTII la MEDITATIA PLANETARA

18 - 19 Aprilie 2009

Am dorit din suflet experimentarea meditatiei
Pentru mine participarea a insemnat mai mult decat ora mediatiei comune, ora 24 , la INVIEREA DOMNULUI .
Am incercat sa daruiesc iubire pentru tot ce ma inconjura, si dincolo de indiferenta afisata de oameni neatenti, natura raspunde imediat sau instantaneu.
Sfera de iubire trimisa in centrul planetei noastre MAMA PAMANT a avut ca efect o energizare puternica din resursele ei pe toate corpurile mele, ca si cum erau instantaneu incarcate prin talpile picioarelor.
Iubirea adresata Universului am dorit sa o diferentiez:
Sferele iubire trimise catre stramosii nostrii au primit raspunsuri energetice minunate.
Raspunsul venit din centrul Pleiadelor a insemnat o zeita iubitoare, cu parul flacara, care s-a oferit sa ma ajute si ii multumesc si acum ,mentinand contactul.
Energia planetei Marduk a venit inapoi ca o unda multicolora care m-a inconjurat si patruns in structuri.
Raspunsul din Sirius a insemnat o sfera floare care venea la intalnirea de iubire propusa - similare ca forma fiind sferele primite de la stelele din Univers, Andromeda, Vega toate pe frecventele lor personale, cu entitati supraconstiente dornice de sprijin.
Toti doresc evolutia alaturi de noi - pentru care le multumim si daruim continuu iubire.
Si asa sa fie !

Un comentariu:

Unknown spunea...

Imi place nespus pagina.M-ar interesa mai multe aspecte pe care le voi urmari cand probabil vor aparea in blog. Cu sincera ptietenie,
florentinareiki-fabyola

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro