duminică, 1 septembrie 2013

Despre Reiki

Buna dimineata,

In sfarsit m-am hotarat sa abordez un subiect controversat, cel al persoanelor si maestrilor rupti de realitatea divina si de Dumnezeu, sper spre lamurirea lor personala si incheierea lungului sir de polemici in care ei intra, impinsi catre defaimarea cailor spirituale de cel care doreste dezbinarea celor care cauta drumul spre Lumina.

Cu infinita rabdare , le spun ca tot ceea ce reusesc sa faca este sa mai amplifice un pic negura nestiintei si neincrederii, impiedicand buna lucrare divina spre intelegere, intelepciune , armonie universala si iubire cristica neconditionata, in care fiecare se afla la un nivel functie de lumina sa personala, atras de Dumnezeu pe una din Caile Sale spirituale.

Acestia sunt cei care nu au inteles ca toate Caile duc la Dumnezeu, ca initierile REIKI ( in japoneza Dumnezeu se spune REI iar energia KI ) se fac cu ajutorul si implicarea entitatilor de lumina christica. Eu personal , cele mai multe initieri, le-am daruit cu ajutorul Domnului Isus si a Maicii Sale si pe toate, intotdeauna , in Lumina Christica.Apelarea energiei REIKI se face de la cea mai inalta Sursa, din centrul Creatiei, din inima Mamei/Tatalui Dumnezeu ! Toate culturile recunosc importanta mantrelor( sunet ) si yantrelor (imagine) care in practica religioasa iau forma icoanelor, crucii, s.a.m.d. iar in Reiki iau forma acelor numite simboluri , care provin din continuul de energie christica infinita si neconditionata si sunt materializate , prin energia alb aurie, mai stralucitoare decat Soarele !Preotii vazatori cu Duhul recunosc energia Reiki si ajutorul EI ! Cand te simti imbratisat de Dumnezeu ce teama mai poate fi ? doar zgura fricilor acumulate in mii de ani de negura spirituala si manipulare prin frica si neputinta ! cele pe care incetul cu incetul le eliberam acum, in epoca Iubirii Christice in care am intrat !

Daca cineva se refera la liniile de initieri , va reamintesc ca un procedeu asemanator este cel al hirotonisirii, in timpul caruia binecuvantarea se primeste simultan de catre partea masculina si feminina ( acesta este motivul pentru care viitorii preoti trebuie sa fie casatoriti cand o primesc )

Dupa initierea propriu zisa, ( pe linie reiki sau religioasa ) energia divina , prezenta pretutindeni in jurul nostru si in noi, se amplifica sprijinita de aspectele ei cu frecventa mai inalta, mai pura, ( entitati spirituale ) pana la frecventa iubirii christice neconditionate.

Va reamintiti cum tinea parintele Arsenie Boca Liturghie in celula sa din inchisoare, ajutat de Ingeri ?

La initieri vin in ajutor, Ingeri si Arhangheli, pentru a putea primi darurile divine cu care sa lucram mai departe in noi insine , in primul rand, si mai apoi sa daruim binecuvantari in afara noastra.

Spre exemplificare va povestesc o intamplare absolut reala, traita de prietena mea Vergi, dupa o initiere de grad superior. Intr-o zi de vineri fiind, cu canon de rugaciune fixat, ca pregatire de initiere si ajutor, avand la ea carticica de rugaciuni si lumanari pe care sa le aprinda , dupa ce pleaca de la initiere impreuna cu alta prietena, intra la metrou. Metroul soseste si dorind sa urce, scapa carticica de rugaciuni printre garnitura de tren si peron, jos pe linie. Se hotaraste sa nu plece cu garnitura si sa recupereze cartea. Dupa ce pleaca metroul , coboara pe linie sa ia cartea si incearca sa se urce din nou pe peron ajutata de prietena ei. Din pacate prietena nu avea putere sa o traga sus. Se aflau la o ora cand statia era complet goala. Dupa incercari repetate si nereusite, se auzea venind urmatorul tren. Vergi insasi m-a sunat sa povesteasca cele ce vi le transmit acum. Langa ele a aparut un tanar frumos si musculos, imbracat cu un tricou portocaliu, care a ridicat-o de acolo imediat si i-a spus : "Sunt aici ca sa te ajut dar nu mai face prostii !" Prietena a imbratisat-o, in culmea bucuriei ; cand au revenit catre tanar sa ii multumeasca, nu mai era cu ele nimeni pe peron si nici nu exista posibilitatea fizica sa fi plecat si sa iasa atat de repede din raza lor vizuala...

Dupa impartasirea prin initiere, modalitatea de folosire a energiei christice este mai departe raspunderea fiecarei persoane in parte. Ea are alaturi permanent Ingerul Pazitor, ghizii spirituali entitati de lumina christica si ajutoare Reiki, are in ea insasi sustinerea intregii Creatii prin energiile divine transmise noua de ierarhiiile spirituale slujitoare ale intregii Creatii. Toti suntem Copii Divini ai Tatalui Ceresc si ai planetei Pamant, pe diferite nivele de constientizare si reasimilare a iubirii christice !

Din fericire iesim cu succes, ca Omenire, din negura fricii si a neincrederii in noi insine si puterea legaturii noastre cu Dumnezeu Mama/ Tatal. Ne constientizam , retraim starea , sentimentul si toate cele conexe ca fiind Copii Divini ai Tatalui Ceresc cu potential infinit !Elevul poate avea alaturi pe profesorul maestru pe care si l-a ales, repectand legea atractiei si a karmei, pentru sustinerea de care are nevoie. Daca anterior a fost implicat in relatii in care a dezamagit ca sustinere , le va retrai; daca este inclinat catre exces de energie Yang va intalni asa ceva...sau daca a facut mult bine folosind aceasta cunoastere anterior acestei vieti, Reiki vine in Constienta sa in mod firesc si de la sine...

Dat fiind ca toate darurile pe care le primim ne formeaza ca Intreg, ca Fiinta multidimensionala de Lumina si Iubire christica, pe diferite niveluri de constientizare in corpul fizic a aspectelor noastre multidimensionale, va doresc tuturor multa Pace si Lumina si Iubire Christica si putinta de a intelege si asimila cat mai profund in energetica fiintei voastre aceasta Iubire si aceste informatii, care nu fac separare sau distinctie intre liniile spirituale sau religioase.

Intregul Univers este biserica lui Dumnezeu ! iar forma Crucii este si un fluid eteric in fiinta umana care echilibreaza Sus cu Jos , Femininul cu Masculinul ! si ne ajuta sa fim OAMENI PERFECTI !Dumnezeu este in Tot , nu critica, nu defaimeaza, nu traieste starea de neincredere, de frica sau de chin...cei care le traiti acestea nu sunteti inca in energia adevarata, curata, minunata , perfect echilibrata si iubitoare a lui Dumnezeu...care nu are nevoie de controverse....ce ar putea sa dovedeasca ? ca in Toate se afla DOAR EL ?

Din adancul Inimii mele , din Scanteia mea Divina, va confirm ca adevarate toate cele scrise aici si vi le daruiesc sa va fie de folos ! orice alt comentariu, din partea mea nu va mai veni... pana la Judecata Planetara avem timp la dispozitie sa ne intelegem fiecare pe fiecare...sau poate alti eoni...

Cu ocazia Noului An Bisericesc , va iubesc pe toti si va daruiesc, tuturor cititorilor , Infinita Lumina si Iubire Christica , sa va fie ca un dar si un sprijin si protectie, fiecare dupa cum aveti nevoie !
Amin !

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro