duminică, 29 septembrie 2013

Spiritualitatea unui grup ii creaza viitorul

La baza oricaror materializari sta puterea de creatie, iar aceasta este urmare conexiunii puternice, si de dorit continue, la energia Universului, care se revarsa catre noi prin IUBIRE CHRISTICA.
Acest aspect este primordial - se bazeaza pe el evolutia de succes a oricarei fiinte sau energii manifestate.

Acesta este un motiv principal pentru care si noi , ca popor roman , ar fi de dorit sa facem reconectarea cu spiritualitatea dacica si predacica din spatiul pe care il locuim, ca model spiritual, deoarece generatiile urmatoare, de 2000 de ani incoace nu s-au ridicat la nivelul lor.
Acesta este un motiv important sa ne aparam Rosia Montana si bogatiile subsolului, ca suport spiritual -avem nevoie de ele pentru reconectari, si ca baza pentru un viitor frumos !

Ştim că la Roşia Montană sunt 10,1 milioane de uncii de aur , înseamnă că e vorba despre aproximativ 314 tone. Acelaşi calcul e valabil şi pentru argint: 1.480 tone.

AURUL este in fapt energie christica, iubire christica, condensata in forma materiala.
Cristalele sunt depozite perfecte la vibratia originara a iubirii christice - sa avem grija de ele !
Avem nevoie sa ne alimentam la capacitatea maxima din Izvorul Constiintei Spirituale din cetatile dacice, cel care intretinea si alimenta statutul de Fiinte Spirituale si sentimentul nemuririi la stramosii daci.

Avem nevoie sa iubim , sa respectam si sa sustinem orice forma de viata, astfel Universul insusi ne va sustine pentru pacea , armonia si reusita intregii Vieti !

Spre a va demonstra ca si azi se poate trai constient si corect , spre a incerca sa ne trezim spre o realitate mai frumoasa, redau mai jos cateva detalii ale vietii cotodiene japoneze :

Va rog sa cititi despre aceste fapte concrete din viata japoneza care au o puternica legatura cu miracolul japonez...

1.  Japonia este vitregita de resurse naturale. Anual este supusa la uriase valuri marine (tsunami), uragane, sute de cutremure, dar a ajuns prin munca si respect a 2-a putere economica in lume.
2.  Hiroshima a fost reconstruita industrial si economic complet in 10 ani de la bombardamentul nuclear din 1945 aug.06 efectuat de S.U.A. (sfarsitul celui de-al 2-lea razboi mondial).
3. Cei care intretin curatenia, salubritatea, gunoierii japonezi sunt numiti „inginerii sanatatii"!!..?? Au un venit lunar echivalent cu c.ca 19500-33000 RON ?!?!..., dar pentru aceasta munca participa la serioase examene date in scris si oral.
4. Gunoiul menajer nu se expune niciodata la vedere !

5.Ati stiut ca elevii si profesorii japonezi au program de curatenie obligatoriu in scoli si licee 
Ei participa impreuna in fiecare zi timp de min.15 min.la un program de curatenie generala in liceele si scolile frecventate  Datorita acestui fapt noua generatie are deja grija fata de pastrarea, respectarea ordinii si curateniei, lucruri care cu timpul devin absolut necesare deja in activitatea lor viitoare.
6.Cetatenii japonezi care detin animale de casa (caini, pisici) au obligatoriu intodeauna asupra lor pungi igienice speciale pt.adunarea reziduriilor eliminate de acestea pe strazi, parcuri, in aer liber, e.t.c. Multumita igienei si a spiritului de responsabilitate, curatenia in Japonia a ajuns la un inalt grad in codul de comportament japonez. 
7. In Japonia este interzisa folosirea telefoanelor celulare in trenuri, restarante, in orice incaperi acoperite...
Prin aceasta se respecta deja dreptul la intimitate si linistea celorlalti din aceea incapere...
8. De mici, scolarii japonezi, invata inca din clasa 1....6 , despre etica si relatiile interumane?!... 
9. Poporul japonez este unul dintre cele mai bogate si civilizate din lume. 
Familiile japoneze nu angajeaza femei de serviciu sau pentru curatenie in casa...de acesta raspund doar parintii si copii din familie...
10. In scolile japoneze nu avem examene pina in clasa 3-a. 
Scopul educatiei japoneze este de a dezvolta personalitatea individuala si gindirea copiilor, prin constientizarea faptelor, datelor de baza ale vietii, legatura principiala intre ele si nu memorarea si redarea automata a celor invatate...
11. In restaurante, bufete, terase, japonezii mananca sanatos variate alimente de calitate si doar in cantitatea necesara, pentru a nu arunca si face risipa... asa arata respect fata de hrana, resursa vietii umane...
12. Intarzierea ANUALA in medie a unui tren japonez este de 7 SECUNDE...Japonezii au un mare respect fata de timpul celorlalti, fapt pentru care sunt foarte precisi si punctuali la secunda !!!...
13. Pauza mesei de prinz a scolarilor, studentilor este de min. 30 minute pt. a se asigura o mai buna si corecta digestie a alimentelor...
14. Copii scolari dupa pauza de masa se spala obligatoriu pe dinti. Sunt atenti deja la varste fragede asupra sanatatii si igienei dentare...
Cind sunt intrebati despre toate acestea, oamenii raspund :
- Aceasta noua generatie astfel educata si formata va reprezenta in curind viitorul Japoniei...

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro