marți, 9 februarie 2021

ACTUALIZARI

 

China, Rusia si Iran anunta exercitii militare navale comune , conform FarsNews!
Semnal mai clar de atat nu se poate!
Israelul este la saptamani sau zile de atacarea Iranului, in conditiile in care Iranul ( gratie lui Obama) este la un pas de bomba nucleara!
Cineva coace un conflict militar major.
PS : Suedia, Germania si Rusia isi expulzeaza reciproc diplomati! Planeta fierbe!

( NU VA FIE TEAMA - nici o focoasa nucleara nu va exploda - are cineva grija de ele ! )


atac laser rockfeler in japonia

Săptămâna trecută, o sursă apropiată familiei Rockefeller i-a trimis unui scriitor un link către un videoclip care arăta o armă laser din spațiu care declanșează o erupție vulcanică în Japonia la sfârșitul lunii decembrie. Acest act de intimidare a venit ca răspuns la acuzațiile penale depuse împotriva gangsterilor Rockefeller / Rothschild care încearcă să vaccineze populația japoneză cu vaccinuri ARNm care modifică genele.

 


pe 7 februarie Axa Pământului s-a înclinat cu 10 cm pe direcţia Sud-Est.
*
DATORIA VIEŢII NOASTRE este se ne păstrăm Liberul Arbitru, adică semnele arbitrare şi simbolurile consacrate, pentru a menţine echilibrul cosmic în Armagheddonul (ebr. Har Megiddon) aflat deja în desfăşurare (perioade: 2012-2024 şi 2024-2054), în războiul cosmic cu “focul stelar”declanjat deja între forţele infernale şi cele cereşti, ...o bătălie de proporţii universale, cu intervenţii ale zeităţilor în zbaterile omeneşti, cu frecvente elemente .....miraculoase, în gradul zero al magiei.
*
"Să nu dea bogatul mai mult, nici săracul mai puţin de jumătate de siclu dar Domnului, pentru răscumpărarea sufletului." (Iesirea 30,15)
*
Axis Mundi, Axa Pământului Interior şi Axa Cerului Cristalin au împreună o singură Axă, sânt plasate dintotdeauna în Illo Tempore, în afara Spaţiului (“spaţiul curbat”) şi Timpului (“timpul îndoit”).
Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că toţi evoluăm pe o singură Axă.
Şi aceasta înseamnă o legătură foarte puternică între noi, pământeni şi nepământeni, în evoluţia naturală în ştiinţa Viului, pe Stâlpul Central sau Coloana Soarelui de Vis.
Doar că oamenii fără destin, conduşi de forţele infernale, cu arme scalare precum HAARP, etc., intervin în sistemul natural şi vor acum cu orice preţ să rupă Stălpul central sau Coloana Soarelui de Vis, să provoace catastrofe ecologice pentru a reduce populaţia globului la două miliarde.
Acum e momentul să intervină Cârmuitorii Eonici în "focul stelar" pentru a restabili echilibrul cosmic între forţele infernale şi cele cereşti., în acest Armaghedon în plina desfăşurare...perioada 2012-2024 şi 2024-2054.

Pana scapam de ei, sa plece inapoi in Infern, amenintarea e si din aer si pe sub placile tectonice terrestre.....
14h 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare
PENTRU CEI CARE CRED CĂ ELITELE NU VOR PIERDE NICIODATĂ CONTROLUL!
În istoria omenirii nu a mai existat vreodată ca un președinte din oricare țară, să se confrunte într-o asemenea manieră cu Elitele Cabalei sataniste; să-și înfigă dinții în jugularele fiarei (Deep State) să o rănească ,să o sperie și chiar să o distrugă.
Vreau să spun că Trump a fost singurul care a mers împotriva bancherilor internaționali și a marilor industrii transnaționale.
El a fost primul care a spus cum două avioane nu au facut să cadă trei turnuri, a fost primul care a făcut ca contingentele de trupe să se întoarcă din străinătate pentru că nu trebuiau să poarte războaie împotriva altora !
El a fost cel care a ieșit din sinistra OMS cu politicile ei neserioase și neprofesionale, el a fost cel care a spus că Pentagonul a fabricat războaie în beneficiul producătorilor de arme și, în timpul mandatului său, nu a început sau a participat la niciun război criminal !!
A mers împotriva laboratoarelor de droguri, a expus afaceri pentru profit din sănătate, a fost cel care a încurajat companiile americane să readucă forța de muncă în țară , pentru a promova munca și industria națională, a fost cel care a oprit imigrația ilegală care este pe scară largă legată de traficul de droguri și de oameni!!
A dat resurse armatei ca să -și îmbunătățească capacitățile , infrastructura, și să contribuie la combaterea infracțiunilor împotriva copiilor.
A creat Task Force împotriva pedofiliei Pentagonului, care a permis salvarea a mii de copii din tuneluri și baze subterane, a fost cel care a anulat tratatele internaționale care favorizau industriile mari ale globaliștilor , și nu întreprinderile mici și mijlocii !!
A dizolvat Rezerva Federală a elitei și a falimentat corporația Statele Unite, ce enclavează în Washington DC, un teritoriu străin, și a sprijinit încă o dată moneda la standardul aur.
Interesant este că el a facut atâtea lucruri uimitoare împotriva elitei oculte globaliste si totuși încă trăiește !!! Pentru mult mai puține lucruri au încercat elitele să-l omoare pe Kennedy,care și el a vrut să se întoarcă la etalonul aur.
Trump a mers împotriva la tot ceea ce a suprimat libertățile și drepturile poporului !
Iar acest lucru este extrapolat de restul popoarelor, pentru că ceea ce se întâmplă într-o țară mare și de profil cum e America, este văzut și de oamenii din alte popoare și pot vedea că imposibilul este posibil.
Cum acele familii puternice( elita) care controlează totul vor fi eliminate, întrerupându-le resursele!!
Un nou sistem financiar cu inteligență artificială a fost creat pentru a nu fi manipulat/ piratat , tăindu-le hrana rituală adenocromul, a expus crimele lor prin dezvăluirea aberațiilor lor, adunând dovezi certe ale infracțiunilor lor.
Ceea ce vreau să spun este că acest lucru nu se face în câteva săptămâni sau luni, a fost pregătit cu mult timp în urmă. Și cum te lupți cu acele familii puternice( elita)?
Te lupți țintind exact acolo unde își concentrează puterea, acolo unde este secretul și minciuna.
Secretul este combătut prin dezvăluirea a tot ceea ce au ascuns, ceea ce se întâmplă acum !
Se dezvăluie cum acești oameni ucid copiii pentru a-și satisface nevoile lor perverse și bolnave, se dezvăluie rețelele lor de trafic și instituțiile implicate.
Majoritatea organizatiilor create in beneficiul copiilor defavorizați , de fapt sunt Instituții legale pentru pedofilii și sataniștii criminali.
TOTUL va iesi la lumină, mai întâi pe internet, apoi va fi în mass-media oficială, când în sfârșit mass-media va fi purjată și se va naște o nouă presă liberă și obiectivă, care va arata lumii adevărul si vor ajuta la marea trezire a omenirii !
Tot ceea ce se întâmplă acum, toate dezvăluirile uluitoare despre acești oameni, face parte din marea trezire, iar care nu vrea să vadă, nu va vedea niciodată, deoarece trăiesc în supunere, care vine din generație în generație, mereu supus sclaviei, mereu cu teamă în acceptarea unui sistem care a zdrobit dorința naturală de adevăr și dreptate sănătoasă în fiecare act al vieții noastre.
Toate îndoielile se risipesc atunci când cunoașteți realitatea .
Sistemul actual i-a înșelat pe oameni în cele mai incredible moduri și este timpul pentru fiecare să vadă grozăvia existenței în care a trăit până acum.

Dacă acceptă sau nu, depinde de gradul lor de conștiință, doar când vezi răul din jurul tău doar atunci poți măsura imensitatea minciunii la care a fost supusă omenirea!

Va atasez aici dovada , actul prin care in 1991 

Romania a devenit corporatie ! cautati si informati va :


  

Sa se scoale Ceausescu din mormant sa ii ia pe TOTI TRADATORII de gat !


1h 
Constantin Sandu Milea
Postez și eu articolul doamnei Ella Smith din Chicago.
"M-am oprit sa va mai dau news despre situatia din America,am lasat sa se aseze lucrurile, sa pot decanta informatiile.Va fac un rezumat, lucrurile sint in continua miscare,stiu ca media corupta tace milc si nu aveti de unde afla,ca doar e o conspiratie mondiala si toti preiau de la noi.
DC e sub stare de arest, sub control militar, toate cladirile guvernamentale sint incercuite cu garduri si cu sirma ghimpata, exact cum sint gardurile la puscarii, trupe militare pazesc zi si noapte.Casa Alba e vacanta,la Capitoliu congresmanii sint adusi cu autobuze, sub escorta, nu stim de unde,atunci cind se presupune ca au sedinte,la fel sint dusi dupa ce le termina.


Sint voci in media alternativa, care spun ca sint arestati, in majoritatea lor cu bratari la picioare.
Sa va explic de ce e DC in arest. DC (Districtul Columbia)e o corporatie, DC Corporation Usa,nu face parte din Republica USA,e controlata de Vatican si Uk in urma unei lovituri de stat data de aceeasi democrati, cu foarte multi ani in urma, parte a istoriei,cu modificarea Constitutiei originale de la 1776 la fondarea Republicii
USA. De ce au facut asta? Pentru ca Usa era insolventa datorita crizei si a fost conditia de a primi bani sub forma de imprumut.Conform intelegerii ,Uk trebuia sa dea banii, pina la urma a dat Vaticanul si uite cum a devenit DC Corporation sub control strain
Banii din taxe s-au dus la Federal Reserve in buzunarele puterilor straine,ani si ani de zile, la fel si aurul si asteturile,peste capul cetatenilor americani.
Dc Corporation e in stare de insolventa de ani de zile, datoria nefiind platita niciodata catre Vatican.
Ce-a facut Trump anul trecut? Pe cai legale, a declarat Usa Corporation bankruptcy si a obtinut dizolvarea ei,care s-a petrecut in noaptea dintre 19 ianuarie spre 20 ianuarie la ora 12:01.
Ca atare Dc Corporation nu mai exista,e pamint strain pe teritoriul Usa si e sub stare de arest.Biden nu e presedintele Americii, e un maimutoi "presedintele" unei corporatii dizolvate, nu are control asupra a nimic, e un impostor.
Tot show-ul se intimpla la Castle Rock movie studios, in Culver City California, la replica Casei Albe, construita cu multi ani in urma pentru filmarile serialului "Presedintele",cladire care apartine Amazon.
Acolo Biden se joaca de-a presedintele, semneaza executive orders false, are conferinte de presa false si media corupta e partasa la toata mascarada asta,sub controlul armatei.
De ce,va veti pune intrebarea?!
Pentru ca trebuie sa fie vazuti de toti aia spalati pe creier de media corupta, sa inteleleaga cine-s criminalii cabalisti,sa poata cistiga timp in secret si tacere sa puna mana pe toti nenorocitii partasi la lovitura de stat din noiembrie, sa-i aresteze si sa le confiste toate bunurile si toti banii furati,ani de zile,de la noi.
In 2019 senatul a trecut o lege prin care presedintele retine puterea inca 60 de zile dupa ce presedintele ales(Biden) a depus juramintul si transitia de putere se va face doar dupa expirarea celor 60 de zile.
Deci,Trump i-a mesterit bine,din timp, stia tot ce se va intimpla inainte sa se intimple,chiar de la inceputul primului mandat.De aceea a si dat in septembrie 2018 executive order 13848 care prevede exact ce s-a intimplat in 3 noiembrie 2020 in noaptea alegerilor.
Cu alte cuvinte, i-a lasat sa fure si sa-si faca de cap pentru a fi dovediti si terminati, definitiv. Sa va mai spun de o lista foarte lunga de politicieni, vipuri, figuri prominente din toata lumea,guverne cazute, de arestari, sinucideri si morti ciudate, petrecute in ultimele 2 luni si despre care nu spune nimic media corupta si ascunde, si va impuie creierii cu covizi si vaccinari?
Nu va spun,le veti afla curind,cind armata care controleaza USA in urma actelor semnate de presedintele Trump va hotari ca timpul de expunere a expirat, si-au terminat toate actiunile secrete si vor confisca toate serverele mediei corupte pentru a transmite prin sistemul EBS toate probele
si vor fi judecati, in direct, de tribunalele militare, ca apoi sa se restabileasca guvernarea Republicii USA sub Constitutia de la parintii fondatori la 1776.
Complicat,nu?Nu e fictiune, e realitate.
Ar putea fi artă cu 1 persoană





Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro