sâmbătă, 5 iunie 2021

Eclipsele din iunie

 


"Amintiți-vă că, pe măsură ce ne apropiem de a doua eclipsă parțială de soare pe 10.11, continuăm să ne perfecționăm în procesele individuale.

Cap, gură, dinți, anxietate, bufeuri, cefalee, amețeli, oboseală, procese mentale etc.
Amintirile sunt îndepărtate, ceea ce trezește vechi tipare și structuri mentale, astfel încât o măturare a acestor energii are loc nu numai în cei care se află în acest proces, ci și Pământul în sine este același.
Vorbind despre o vibrație, Rezonanța normală (7.8 9) tocmai a trecut la 26.
Toate fac parte din același plus câteva intrări slabe de vânt solar ușor, dar există și câteva vârfuri în acest moment."
Înveselește-te !

Eduardo Ostraujov


"10 IUNIE SI 14 IUNIE 2021 – ECLIPSA INELARA DE SOARE IN GEMENI / SATURN CUADRATURA URANUS -
MARILE REINCEPUTURI SI REDESCHIDERI / RASTURNARI DE SITUATII /
NEVOIA DE SOCIALIZARE, VACANTA, BUCURIE

Momentul astral exact se produce Joi, 10 Iunie la 13:53 ora Romaniei, dar influenta puternica a Eclipsei se resimte in intervalul (5 - 15 Iunie 2021)
Aceasta este o Eclipsa inelara din seria Saros, adica Luna va trece prin fata Soarelui, Soarele nu va fi eclipsat in totalitate, va aparea pe Cer asemenea unui inel stralucitor – in engleza poarta denumirea de Ring of Fire – "Inel de Foc".
Unde va fi vizibila aceasta Eclipsa ?
Eclipsa va fi vizibila in anumite parti din Canada, Groenlanda, Polul Nord si Siberia.
In nordul Asiei, Europei si Statelor Unite se va vedea ca o Eclipsa partiala de Soare.
In Romania, Eclipsa va putea fi observata de asemenea ca o Eclipsa partiala si mai exact in partea de Nord a Romaniei (Satu Mare, Maramures, Suceava, Botosani).
ASTROLOGIC:
Soarele se intalneste cu Luna la drum de zi 😀 la gradul 19:47 Gemeni, in apropierea Nodului Nord in Gemeni care se afla la gradul 10.
Eclipsa de Soare in Gemeni deschide un culoar de manifestare pentru urmatoarele 6 luni de zile, pana la urmatorul moment de Eclipsa care va fi in Noiembrie 2021.
Va reamintesc ca ultima Eclipsa de Soare am trait-o pe 14 Decembrie 2020.
A fost o Eclipsa Totala de Soare in Sagetator la Nodul Sud.
Eclipsele la Nodul Sud ne aduc in atentie trecutul karmic si pun presiune in legatura cu anumite reglaje karmice.
Eclipsele la Nodul Nord, asa cum va fi Eclipsa de Soare din 10 Iunie, ne deschid inspre noi experiente, pun presiune sa trecem la un alt nivel de constiinta, pentru a deveni cea mai buna varianta a noastra.
* In Live-ul de pe youtube in comentarii, veti gasi Zodia si minutul, pentru a afla informatii generale despre cum va influenteaza Eclipsa de Soare in Gemeni.
Vizionare placuta si Eclipsa usoara 🙂🙏"



Sursa : Astrolog Laura Hagiu

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro