sâmbătă, 19 iunie 2021

PLANETA LUI ENKI.EA....

Opinii umane ... datarea este de verificat....


PLANETA LUI ENKI.EA..

 

PE PLANETA LUI EA.ENKI ERA NEVOIE DE AUR 

NU PENTRU BIJUTERII SAU ALTE FOLOASE FRIVOLE ,CĂCI NICIODATĂ ÎN MILENIILE URMĂTOARE ACEȘTI VIZITATORI AI PĂMÂNTULUI NU AU FOST VĂZUȚI PURTÂND GIUVAERURI DE AUR.

FĂRĂ ÎNDOIALĂ- AURUL- ERA NECESAR PENTRU PROGRAMELE SPAȚIALE ALE NIBIRIENILOR..AURUL ESTE VITAL PENTRU MULTE INSTRUMENTE ȘI MECANISME ALE VEHICULELOR SPAȚIALE DIN ORCE UNIVERS ȘI AL HIGH TECH DIN TIMPURILE NOASTRE .

AURUL CU PROPRIETĂȚILE SALE UNICE ERA NECESAR PENTRU NIBIRU ÎNTR-UN CAZ DE EXTREMĂ URGENȚĂ ÎNTR-UN SCOP CRUCIAL CARE AFECTA ÎNSĂȘI EXISTENȚA NIBIRU.

. ACEASTĂ NEVOIE ERA DE A SUSPENDA PARTICULELE DE AUR ÎN ATMOSFERA NIBIRIANA EVANESCENTA OPRINDU-I ASTFEL DISIPAREA ÎN CONTINUARE...

PLANETA LUI EA.ENKI

416.000 I.E.N- NEMULȚUMIT DE SCĂDEREA PRODUCȚIEI PE TERRA ANU VINE PE TERRA CU UN ALT FIU EN.LIL ALIAS YAHWEH DIN RELIGII. PENTRU MĂRIREA PRODUCȚIEI SE DECIDE CĂ AURUL SĂ FIE EXTRAS DIN SUBSOLUL AFRICII DE SUD DAR ÎN REALITATE SA DECIS SĂ FIE EXTRAS DIN SUBSOLUL ACTUALULUI ARDEAL ROMANESC.

PRIN TRAGERE LA SORȚI MĂSLUITĂ DE IGIGII LUI EN.LIL .

ENLIL OBȚINE COMANDA ÎNTREGII MISIUNI TERESTRE IAR ENKI ESTE TRIMIS ÎN AFRICA DE SUD ÎN REALITATE ESTE TRIMIS ÎN ARDEAL..

APARE OSTILITATEA DELOC ASCUNSĂ ÎNTRE ACEȘTI FRAȚI VITREGI- LUPTA CARE SE DUCE ȘI ÎN ZIUA DE AZI ÎNTR-UN RĂZBOI FRATRICID CONTINUAT ÎNTRE OCULTĂ ȘI OMENIRE - URMASII CELOR DOI FRAȚI.

ENKI.RAM.A.OSIRIS .HORUS PE DE O PARTE ȘI PE CEALALTĂ- ENLIL ALIAS YAHWEH ALIAS ZEUS ALIAS JUPITER.SIN.SETH..NINURTHA DE CEALALTĂ PARTE.

ACEST RAZBOI ESTE MARCAT ȘI ASTĂZI DE RELIGIILE TERREI ȘI ESTE CONTINUAT ȘI ACUM ÎNTRE VECHIUL ȘI NOUL TESTAMENT.. ÎNTRE IUDAISM/MAHOMEDANISM CRESTINISM ȘI RELIGIA ZALMOXIANA CARE ESTE ADEVARATA CREDINȚĂ A OMENIRII ȚINUTĂ LA SECRET LA PENTAGON ÎNTR-UN DOSAR EXTREM DE VOLUMINOS DESPRE RELIGII.

OMUL CREEAT- DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL

300.000 I.E.N - OMUL PRIMITIV CREAT DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL ..CASA DOMNULUI..ZEII AU STRIGAT-JUGUL NU-L MAI PUTEM DUCE. FĂ- NE UN MUNCITOR PRIMITIV/JUGUL ZEILOR SA- I DAI, SĂ POARTE/MUNCITORUL SĂ ÎNDEPLINEASCĂ TRUDA ZEILOR/FIE CA EL SĂ POARTE JUGUL MUNCII..

IAR MUNCĂ ÎN LIMBA SUMERIANA ȘI GETODACĂ ÎNSEAMNĂ- CHIN EXTREM -SAU -SCLAVIE GROAZNICĂ-..LULU AMELU

IAR ENKI A ZIS.-.OM SĂ-I FIE NUMELE..TU CARE EȘTI ZEIȚA NAȘTERILOR,

FA UN MUNCITOR/CREEAZA UN MUNCITOR PRIMITIV/ȘI EL SĂ POARTE JUGUL DE AZI ÎNAINTE/DE AZI OMUL MUNCA ZEILOR SĂ O FACĂ

..DECI ADAM ȘI EVA AU FOST DUȘI ÎN EDEN NU LA ODIHNĂ CI LA MUNCĂ SILNICĂ IAR EDINU ÎN SUMERIANA DEFINEȘTE O CÂMPIE ÎNTINSĂ ÎNCONJURATĂ DE MUNȚI ALIAS ARDEALUL DE ASTĂZI DIN ROMÂNIA, ZONA DENUMITĂ ÎN ARDEAL -MAREA CĂLDARE-..SAU -VALEA CEA BLÂNDĂ SÍ ÎNTINSĂ.

CUM OMUL A FOST CREAT- DATORITĂ REVOLTEI ANUNNAKI- PUTEM ÎNȚELEGE DE CE NI SA TRANSMIS CĂ OMUL A FOST CREAT DIN HAOS PARAFRAZĂ LA VECHIUL TESTAMENT.

ENLIL GELOS PE CREAȚIA FRATELUI SĂU A CERUT MUNCITORI ȘI LA STAȚIA TERESTRĂ ERIDU ALIAS AȘA ZISUL EDEN DIN ACTUALA BIBLIE FALSIFICATĂ DE EVREI- DAR TĂBLIȚELE SUMERIENE NE ZIC CĂ EDEN SE AFLA SPRE RĂSĂRIT- EDIN - ÎN SUMERIANĂ ÎNSEAMNĂ CÂMPIE, DAR SUMERIENII AU MIGRAT DIN ARDEAL.

IAR NIN.HUR.SAG- ÎNSEAMNĂ ZEIȚA MUNȚILOR .DECI DUMNEZEUL GELOS DIN GENEZĂ ESTE EN.LIL ALIAS YAHWEH- EDENUL SĂU ERA ERIDU ÎN MESOPOTAMIA ...IAR SUD.NIN.HURSAG ȘI ENKI.EA CREASERĂ OMUL ÎN HAR.DEAL ALIAS CASA DOMNULUI.

IAR ZECHARIA SITCHIN MINTE CU DESĂVÂRȘIRE 

CÂND PLASEAZĂ EXTRACȚIA DE AUR PUR DIN HARDEAL ÎN AFRICA DE SUD.SE ȘTIE CĂ NICI O ȚARĂ DIN LUME NU ARE AUR ATÎT DE PUR CA ROMÂNIA- DIN CELE MAI VECHI TIMPURI..

OMUL- A FOST CREAT DIN GENA UNEI FIINȚE TERESTRE CU GENE ALE ZEILOR

 ANU - DA NUME OMULUI CREAT DE ENKI -ADAPA-ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI.

DAR ENKI ERA ZEUL APELOR ALIAS NEPTUN SAU POSEIDON ȘI SCRIEREA ÎN STIL SUMERIAN AD.APA NE CONDUCE LA O OBSERVAȚIE TERIBILĂ.

.LA AZTECI -APACHIOHUALIZTLI - ÎNSEMNA POTOP...DE UNDE ACEASTĂ SINONIMIE CU LIMBA ROMÂNĂ?

.BIBLICUL ADAM ÎȘI TRAGE NUMELE DE LA AKKADIANUL -ADAMATU- . PĂMÎNT ROȘU ÎNCHIS ȘI DIN EBRAICA VECHE- ADAMU-

 SÂNGE..DAR EBRAICA VECHE ȘI ACTUALĂ ESTE LIMBA GETODACĂ INVERSATĂ

ADAM - ÎNSEAMNĂ CEL FĂCUT DIN SÂNGE SAU DIN PĂMÂNTUL ROȘU.

Z.SITCHIN MENȚIONEAZĂ CĂ TEXTELE BIBLICE SÂNT CONDENSĂRI ALE TEXTELOR SUMERIENE ..DECI BIBLIA GETODACĂ ESTE FALSIFICATĂ CU BUNĂ ȘTIINȚĂ .

TĂBLIȚELE SUMERIENE VORBESC DESPRE SFÂNTA AMAMMA DIN ARDEAL - FEMEIA PRIMORDIALĂ- CARE ÎȘI AVEA LĂCAȘUL ÎN ABZU-APSU-APUS -ALIAS HAR.DEAL-ARDEAL-

.UN ȚINUT CU PLATOURI VASTE.. ȚINUT MUNTOS UNDE AURUL SE STRÂNGEA ȘI DIN ALBIA RÂURILOR ALIAS ARDEALUL DE AZI..

ȘARPELE ENKI.EA - A VRUT CA FEMEIA SĂ CUNOASCĂ PROCREEREA CEEA CE EN.LIL ALIAS YAHWEH NU A VRUT NICIODATĂ...

ENKI.EA- DOMNUL PĂMÂNTULUI...

430.000- I.E.N- ENKI ESTE NUMIT DOMNUL PĂMÎNTIU ȘI ÎNSĂRCINAT CU EXTRACȚIA DE AUR DE PE ÎNTREAGA TERRA..

IAR MOTIVUL LUI ENKI CU CEI 12 ANUNNAKI VA FI REPETAT ÎN TOATE LEGENDELE TERREI ..UN CONDUCATOR SI 12 UCENICI.

430.000 - I.E.N PE TERRA SOSESTE O EXPEDIȚIE CU MULȚI ANUNNAKI PRINTRE CARE ȘI OFIȚERUL MEDICAL PRINCIPAL- SUD.NIN.HARSAG.- DOAMNA MUNȚILOR SAU STĂPÂNA MUNTELUI CAP.

PRIMUL GRUP DE ANNUNAKI ÎN NR.DE 50 - ESTE CONDUS DE FIUL CEL MARE AL LUI ENKI.CEL CUNOSCUT DREPT CA RA.RAM..MARDUK.RA..ALIAS DUCELE RA SAU RAMA DIN TOATE LEGENDELE TERREI .

ENKI.EA

IAR ENKI ERA NUMIT ȘI ZEUL MINELOR ADÎNCI SAU CEL CARE REZOLVĂ SECRETELE.... MARELE ȘARPE NAHASH DIN BIBLIA ACTUALĂ CARE A ISPITIT-O PE EVA..

NAHASH- ÎNSEAMNĂ ȘARPE DAR LITERAL ÎNSEAMNĂ -CEL CE ȘTIE ȘI REZOLVĂ TOATE SECRETELE -SAU -CEL CE CUNOASTE METALELE.-ZEUL ȘARPE ESTE REPREZENTAT CU MÂINILE LEGATE LA SPATE- DECI ARESTAT PENTRU CĂ IA DAT CUNOAȘTEREA DE A PROCREA FEMEII ȘI PERECHII PRIMORDIALE.

FURIOS ,EN.LIL A ORDONAT ALUNGAREA DIN EDEN A PRIMULUI ADAM ȘI PRIMEI EVE PRIMORDIALE- CREAȚII ALE LUI ENKI.EA.

ÎN BIBLIE PĂCATUL ORIGINAR ESTE MOMENTUL CÂND EVA GUSTA DIN INTERZISUL POM AL CUNOAȘTERII.

NU FĂRĂ CA EVA SĂ FIE ANUNȚATĂ DE CĂTRE EN.LIL , RĂZBUNĂTOR, CĂ VA NAȘTE ÎN DURERI.

DECI ÎNAINTE FEMEIA NU NĂȘTEA ÎN DURERI DAR EN.LIL ALIAS YAHWEH A MODIFICAT-O GENETIC , FĂCÂND -O SĂ NASCĂ ÎN DURERI CUMPLITE.

CE LEGĂTURĂ ARE POMUL CUNOAȘTERII CU... NAȘTEREA?..APARENT NICIUNA.NUMAI CĂ ÎN VECHIUL TESTAMENT FRUCTUL OPRIT.. ÎNSEAMNĂ- ACTUL SEXUAL -DE PROCREERE: ADAM A CUNOSCUTO PE EVA,NEVASTA LUI, ȘI EA A RAMAS ÎNSĂRCINATĂ- SÍ A NĂSCUT PE CAIN.

DECI PRIN PACATUL ORIGINAR OAMENII ȘI-AU DOBÂNDIT CAPACITATEA DE A PROCREA.DE ACEST PACAT NU SE POT LEPĂDA ȘI ÎI URMĂREȘTE CONTINUU.. ÎNMULȚIREA NECONTROLATĂ CU PERICOL DE CATASTROFĂ....DIN TOATE CELE SEMNALATE REZULTĂ CĂ DUMNEZEUL BIBLIC ESTE YAHWEH ALIAS EN.LIL ,CEL CARE A URÂT PERMANENT CREAȚIA FRATELUI SĂU !..

O ZICE CLAR ȘI Z.SITCHIN.." POVESTEA BIBLICĂ OFERĂ MULTE ALTE INDICII DESPRE ORIGINEA SA SUMERIANĂ ALIAS MUREȘANĂ,INCLUSIV PREZENȚA UNOR ZEITĂȚI CODATE CARE SE REGĂSESC ÎN ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII -BIBLIA GETODACĂ..

" OMUL ESTE UNUL CA NOI!..".SAU PARAGRAFUL DIN BIBLIA GETODACĂ.." OMUL A DEVENIT UNUL CA NOI."-.STRIGAU IGIGII LUI EN.LIL ALIAS ZEUS CĂTRE EL..EL FIIND PRESCURTAREA LUI EN.LIL...

Z.SITCHIN.." DISPUTA BIBLICĂ DINTRE -DUMNEZEU ȘI ȘARPE- NU ESTE ALTCEVA DECÂT DISPUTA DINTRE- ZEII SUMERIENI NIBIRIENI -EN.LIL ȘI ENKI.EA.-DISPUTA DINTRE CEI DOI SA TRAS DIN NUMIREA LUI EN.LIL CA DOMN AL PĂMÂNTULUI. 

DEȘI ENKI.EA FĂCUSE MUNCA CEA MAI DIFICILĂ.. ÎN TIMP CE EN.LIL STĂTEA CONFORTABIL ÎN CENTRUL DE CONTROL AL MISIUNILOR DIN NIPPUR. ENKI -ERA TRIMIS SĂ ORGANIZEZE MUNCILE DIN ADÂNCURI.. 

OPERAȚIUNILE MINIERE ALE ZEILOR..REVOLTA ANNUNAKILOR A FOST ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA LUI EN.LIL ȘI A FIULUI SĂU NINURTHA CARE A FOST INFILTRAT ÎNN TABĂRA LUI ENKI PENTRU AI FURA SECRETELE, ZEUL CARE A VORBIT ÎN NUMELE LOR A FOST ENKI .ENKI SA OCUPAT DE MUNCA CREARII MUNCITORILOR PRIMITIVI.

ENKI ESTE LUCIFER DIN BIBLIE DEOARECE A FOST TRIMIS ÎNN ADÂNCURI EXACT CA LUCIFERUL BIBLIC CARE A FOST ARUNCAT ÎN ADÂNC .TERMEMUL DE NAHASH ÎȘI ARE RĂDĂCINA ÎN NHS CARE ÎNSEAMNĂ A DECRIPTA ,A DESCIFRA CEL CARE AFLĂ LUCRURILE -TERMEN CARE I SE POTRIVEȘTE PERFECT LUI ENKI.EA- ALIAS ZAMOLXE .

PRIMA PERECHE PRIMORDIALĂ , CREATĂ DE ENKI.EA ȘI SORA SA SUD.NIN.HARSAG

AD.APA - IA FOST NUMELE..ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI.EA - ADAMIUS- I-AU PUS NUMELE LUI ZEII..IAR -ANA.KE LILITH NUMELE EI -CA ÎN BIBLIA GETODACĂ ." ȘI I-AU DAT ZEII LUI ADAMIUS ÎNTÂIUL CREAT PE GAYIA DE SOȚIE PE FEMEIA SA - LILITH ANA.KE- CREATĂ DIN SÂNGELE COASTEI LUI .DIN NEATENȚIA LUI AU CREATO ZEII PE CEA CARE NEAMUL ÎNTÂIULUI ADAM.IO.S ÎL VA PURTA."


Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro