duminică, 27 februarie 2022

LIVE pe Camere

   

Cine va terorizeaza acum cu RAZBOIUL sunt aceeiasi care v au terorizat cu COV....
Putin este atat de influent ca a reusit sa elimine COV de pe planeta in 2 zile !!!!




Atentie la strategiile de manipularie a Romanilor... referitor la Ucraina.
Mainstream media bombardeaza MINTEA UMANA in acest moment, mai ceva decat este Kievul bombardat in fizic.
Ucraina a persecutat romani.
Ucraina a tinut ostatici POPOR ROMAN, avand misiunea sa stearga identitatea de neam. Si ma refer aici cand zic OSTATIC, PRADA DE RAZBOI, FIIND PEDEPSITI PT. CA AM PIERDUT RAZBOIUL, CA AM FOST, CA SI ACUM DE PARTEA CUI NU TREBUIE SI CARE NU SERVESTE INTERESELOR NOASTRE, atat la teritoriile romane, cat si la populatiile romane de pe teritoriul acestui stat artificial creat de Ribentrop-Molotov, ca zona tampon, ca stiau ca noi si celelalte natii nu vom ataca propriile populatii, si daca o facem, sa se faca acuzatii in acest sens.
Scopul manipularii este in sensul ca se doreste ca voi sa va revoltati impotriva celor care sterg pe jos cu asupritorii fratilor nostri de peste granita....
ATENTIE!
Sa nu fiti manipulati, caci daca nu au reusit sa va faca sa mergeti in fizic sa le aparati conducta Nord Stream, va vor manipula sa O FACETI PRIN REVOLTA SI MANIFESTARI DE STRADA, PRIN CONDAMNAREA PUBLICA A ACESTUI RAZBOI FALS. INTRATI PE CAMERELE DE LA KIEV, SA VEDETI CE LINISTE ESTE DE FAPT.

 LIVE pe Camere :

Uitati, ba...Live Kievul, ca sa nu mai faca astia mijto de creierele voastre....
  

4h 
Tabara Operationalizata? Operationala si functionala, tembelilor....
Sigur nu le puneti otrava in mancare? Ca de vaccinat am auzit ca vreti sa-i vaccinati.
Gata?!?! Ati gasit ce sa faceti cu dozele faizer? Alea expirate?
Umbla vorba ca in continutul lor exista hiv si ca cei vaccinati va trebui sa-si faca teste. Acu nu mai mor oameni pentru ca fac AVC-uri si infarturi si trombi care blocheaza organe, mor de hiv....
E alegerea lor, asa cum v-am auzit, ca v-ati scuzat cu nesimtire ca n-ati stiut, pardon...poftim?!?!
Nu cred ca au fost informati corespunzator, ca n-ati facut ca flashneta cand a fost vorba sa de efectele adverse, ci ati facut presiune in complicitate cu mass media mainstream sa-i omorati pe oameni, actionand pe toate canalele sa bagati frica ii ei, ca sa se vaccineze...
Se numeste abuz psihic atunci cand profiti de vulnerabilitatea omului. In cazul nostru multi au avut incredere in voi, salbatici psihopati/sociopati, sceleratilor.
Voi sunteti un pericol pentru societate, si ar trebui sa fiti incarcerati si izolati de societate nu sa va incrotopeniti in functii cheie, de unde sa oprimati vieti, din pix si hartie, care au devenit adevarate arme de terorism si opresiune, fiind toate acte ilegale, incompatibile cu dreptul la viata din Constitutia Romaniei.

🚨Tabăra mobilă de la Vama Siret din Județul Suceava este în acest moment complet operaționalizată‼️
Unitatea mobilă, formată din 30 de corturi, este pregătită să asigure cazarea temporară a cetățenilor sosiți din zona de conflict.
Totodata, în componența acesteia este și o bucătărie rulantă auto, care poate asigura prepararea porțiilor de mâncare pentru persoanele din tabără.
De asemenea, unitatea este prevăzută cu:
🛑30 sisteme de climatizare,
🛑 3 sisteme de iluminat,
🛑 201 paturi pliante,
🛑201 saci de dormit,
🛑30 seturi de mese cu bănci.
Totodată, la nivelul județului Maramureș, în localitatea Sighetu Marmației, pompierii salvatori depun eforturi susținute pentru operationalizarea taberei mobile, în vederea oferirii suportului de bază persoanelor care au nevoie de sprijin in zona respectivă.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro