"Dacă Biden este într-adevăr președinte, de ce îl cheamă Putin pe Trump?
Administrația criminală Biden și agențiile sale complice de informații și-au petrecut ultimele luni promovând o narațiune conform căreia o invazie rusă a Ucrainei este iminentă, în ciuda asigurărilor lui Putin, adevărate sau nu, de contrariul. Fie Biden, fie doppelgangerul său au susținut de două ori că l-au avertizat pe Putin despre consecințele invadării vecinului său din sud, și anume sancțiunile financiare. Dar cineva minte. Real Raw News a scos la iveală dovezi care sugerează că Putin a respins apelurile telefonice ale lui Biden, deoarece nu îl recunoaște pe Biden ca lider legitim al Statelor Unite.
Putin nu numai că a refuzat telefoanele lui Biden, dar a contactat și principalul adversar al administrației, Donald J. Trump, care monitorizează activ criza Rusia-Ucraina din centrul său de comandă din Florida, a declarat o sursă din Mar-a-Lago pentru Real. Știri brute.
„Au vorbit de 3 ori în ultimele 30 de zile, Putin inițiind fiecare apel”, a spus sursa noastră.
Trump și Putin au păstrat o relație amiabilă, dar prudentă, a adăugat el.
„Nu voi vorbi cu lideri falși, dar voi vorbi cu voi”, i-a spus Putin lui Trump.
Putin a vrut părerea lui Trump despre ceea ce el a numit dovezi credibile că „regimul criminal” al lui Biden conspira cu separatiștii ruși pentru a organiza un steag fals în Ucraina și a da vina pe Rusia pentru daunele făcute și pentru viețile pierdute. El a spus că FSB, succesorul KGB-ului, a achiziționat de la terți casete audio pe care Sec. de stat Anthony Blinken și Def. Sec. Lloyd Austin a discutat despre orice, de la desfășurarea unui război cibernetic până la detonarea unei bombe în centrul orașului Kiev.
Când Trump a cerut copii ale respectivelor casete audio, Putin s-a refuzat, spunând că în prezent nu poate împărtăși casetele fără să cunoască intențiile lui Trump.
„Dacă acele casete există și sunt cu adevărat reale, atunci am câștigat la mare măsură. Dar am mare nevoie de ei. Trebuie să-i autentific”, i-a spus Trump lui Putin.
„Trump ar dori să-l creadă pe Putin, dar știe că ar putea să blufeze cu ușurință. Putin face ceea ce este în interesul lui Putin și nu este mai presus de subterfugii. El este fostul KGB. Deci, a schimbat vitezele; a vrut să cunoască dispozițiile armatei americane”, a spus sursa noastră.
„Președinte Trump, înțeleg că o parte semnificativă a armatei americane vă este loială, dar mulți îl susțin în continuare pe acest om Joseph Biden. Nu sunt clar cum, să spunem, se va întâmpla asta dacă Biden ordonă trupelor de luptă să intervină”, a spus Putin.
„Președinte Putin, nu voi discuta despre asta cu tine. Dar vă spun ceva: dacă și numai dacă am dovada reală a unui steag fals, nu va trebui să vă faceți griji pentru asta. Armata noastră nu va intra într-un război ilegal cu țara dumneavoastră. Dar acum, ai 150.000 de trupe și tancuri, un număr enorm, un număr pe care nu cred că l-ai mai făcut până acum, la granița ta, și asta e dreptul tău, dar îi face pe cei care te urmăresc să știe exact ce se întâmplă ”, a spus Trump.
Putin a insistat că acumularea de trupe este proactivă, în cazul în care un eveniment fals flag îi forțează mâna și i-a promis lui Trump că Rusia ia toate măsurile posibile pentru a evita un conflict regional. „Dacă se va întâmpla război, istoria nu va vedea Rusia drept agresor”, a adăugat Putin.
Potrivit sursei noastre, al doilea și al treilea apel au mers în mod similar, Putin negând planurile de invazie și Trump solicitând dovada concludentă a unui atac planificat cu steag fals."
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi costum
Romania is coming next?!?
=================
Vă mai aduceți aminte de faimoasa afirmație telefonică făcută de Trump la o emisiune tv, cred că imedat după alegeri? Mai știți cum confundau știristele România cu Ucraina? Știrea legată de o posibilă implicare a României în fraudarea alegerilor din SUA mi se pare cumva o bombă cu ceas, care ori va fi dezamorsată prin lămurirea situației, ori va exploda. Mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor cere a fi explicate, pentru că în SUA apele nu-s deloc limpezi în legătură cu acuzațiile de fraudă electorală cu ajutorul softurilor pentru numărarea voturilor. Să zicem că nu ne doare pe noi de situația americanilor, dar dacă furturile de date personale au fost făcute cu complicitatea României - nu susțin că ar fi așa - asta ar putea însemna imixtiune a unui stat în treburile și socotelile altui stat, chestiune de o gravitate apăsătoare și cu consecințe greu de estimat. Pe de altă parte, dacă furturile de date personale au fost făcute de către altcineva pe teritoriul României, să zicem firme românești sau firme străine care au contribuit la fraudă de pe teritoriul țării noastre, atunci statul ar avea un motiv suplimentar să facă anchete și să lămurească situația. Metoda clasică de ascundere a capului sub nisip, având impresia că așa vei face să dispară problemele, nu prea o să ajute. Cred că treaba se va complica, fiindcă americanii nu acceptă așa de ușor explicații de genul "așa s-a crezut atunci", iar scandalul fraudelor electorale e departe de a fi considerat un subiect mort, cu atât mai mult cu cât Trump se pregătește de viitoarele alegeri. Tare mi-e teamă că statul, în loc să facă ceva, va ține mâinile în sân ca de obicei și deși i se oferă pe tavă informații pentru a face investigațiile cuvenite (vezi link), va fi luat brusc prin surprindere, așa cum ne-am obișnuit, situație în care vom avea cu toții de pierdut!
Urmariti pe FB :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu