sâmbătă, 1 octombrie 2022

Atomii fizici sunt alcătuiți din vortexuri de energie

 


Preluat:
Fizicienii cuantici au descoperit că atomii fizici sunt alcătuiți din vortexuri de energie care se învârt și vibrează constant, fiecare radiind propria semnătură energetică unică. Prin urmare, dacă vrem cu adevărat să ne observăm și să aflăm ce suntem, trebuie să recunoaștem că suntem cu adevărat ființe de energie și vibrație, radiând propria semnătură energetică unică.
Dacă ai observa compoziția unui atom cu un microscop, ai vedea un vortex mic, invizibil ca o tornadă, cu un număr de vortaje energetice infinit de mici numite quarcuri și fotoni. Acestea sunt cele care alcătuiesc structura atomului. Dacă te-ai concentra mai aproape pe structura atomului, nu ai vedea nimic, un gol literal. Atomul nu are structura fizica, deci nu avem structura fizica, iar lucrurile fizice chiar nu au nicio structura fizica! Atomii sunt făcuți din energie invizibilă, nu din materie tangibilă.
Din asta, oamenii de știință au făcut tot felul de descoperiri, inclusiv că ne creăm propriile realități.
„O concluzie fundamentală a noii fizici recunoaște, de asemenea, că observatorul creează realitatea. Ca observatori, suntem implicați personal în crearea propriei realități.
Fizicienii sunt obligați să recunoască că universul este o construcție „mentală”. Fizicianul pionierat Sir James Jeans a scris: „Fluxul de cunoaștere se îndreaptă spre o realitate non-mecanică; universul începe să arate mai mult ca un gând măreț decât ca o mașină mare. Mintea nu mai pare a fi un intrus accidental în tărâmul materiei, ar trebui să o salutăm ca creator și guvernator al tărâmului materiei. ”
~ ~ ~Dr. R. C. Henry, „Universul mental”;
Fizica cuantică a demonstrat, de asemenea, că prezentul poate schimba trecutul, că timpul este o iluzie și că există o viață de apoi. Mecanica cuantică este în esență știința conștiinței și spiritualității, dovedind cât de conectați suntem cu tot ce există, ceea ce este totul o iluzie.
Dacă doriți să aflați mai multe despre fizica cuantică întâlnește spiritualitatea, vă rugăm să vizionați aceste videoclipuri
Universul holografic
„Atomii corpurilor noastre sunt urmăriți până la stele care i-au fabricat în miezul lor și au explodat aceste ingrediente îmbogățite în toată galaxia noastră, cu miliarde de ani în urmă. Din acest motiv:
* suntem conectați biologic cu orice altă ființă vie din lume.
* Suntem conectați chimic la toate moleculele de pe Pământ. Și
* suntem conectați atomic cu toți atomii din univers. Nu suntem la figurat, ci la propriu praf de stele. ”

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNIMOUS YODA
CLARIFICĂRI
1. POPOL VUH/POPORUL VAH/VLAH.
2. TEPEU ESTE GETO-DACUL TAPAE/MAMA GIGANTICĂ.
3. CUCU.MATZ EZTE GUGU.ZAM.T/ZAMOLXE TATĂL GIGANTUL.
4. RELIGII ESTE ANAGRAMA LEGI REPTILOIDE.
5. LICOAREA NEMURIRII ESTE FĂCUTĂ DIN COMBINAȚIA DE ANUMITE CANTITĂȚI DIN: MĂCEȘ, PLOP, TEI, SALCIE, NUC, BRAD, MĂRĂCINE (CIULINE/ANGHINARE), MĂR, DAR ȘI DIN ALTE PLANTE ȘI COPACI.


 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA SWIDOUR KHOM
DIN 2026, MEDIA DE VÂRSTĂ VA FI DE 300 DE ANI. ATUNCI SE VA DESCHIDE FLOAREA VIEȚII LUNGI DIN SÂNGELE ȘI INIMA VOASTRĂ. PROCESUL ÎMBĂTRÂNIRII VA ÎNCETINI CHIAR ȘI LA PERSOANELE DEJA ÎN VÂRSTĂ, APROAPE TOTAL.

Radeswayi Kemodah
TRANSFORMARILE DIN ADN VOR FI DOAR PT.VOI RO SI CEI CARE AU IN SUBCONSTIENT INFO STIINTIFICE CREATOARE PT.VIITOR

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro