luni, 31 octombrie 2022

ETERUL este al cincilea element

 

CE ESTE
💢FLUIDUL ETERIC💢
ESTE O MASA DE PARTICULE AFLATA IN SUSPENSIE IN "NEMARGINIREA UNIVERSURILOR" CUM FOARTE FRUMOS AU EXPRIMAT UNII-ALTII SI CARE ALCATUIESTE IN PROFUNZIMEA SI DETALIUL CEL MAI MIC PANA LA CEL MAI MARE ORICARE FIINTA SI OBIECT.
FLUIDUL ETERIC SE POATE PERCEPE CA PREZENTA SI SE POATE VEDEA MANIFESTAT IN MULTE MODURI.
ESTE TOTAL SI PERPETUU INSTANTANEU MANIFESTAT PRIN ESENTA SA-VACUUMUL ATAT SECVENTIAL SECTORIAL NANO SI MACROTEC.
CA EXEMPLE SUNT MANIFESTAREA FLUIDULUI ETERIC IN TOT SPECTRUL DE UNDE CUNOSCUTE SI IN UZ CUM SUNT CELE RADIO DE TELECOMUNICATII FEL DE FEL PENTRU DIVERSE APLICATII
ALT EXEMPLU ESTE FLUIDUL ETERIC CU VOLTAJ SI AMPERAJ- "CURENTUL ELECTRIC"
ACESTE TIPURI CAT SI ALTELE INCA NU SUNT PERMANENT OBSERVABILE IN SPECTRUL OCHIULUI UMAN ACTUAL INSA...
SE POT OBSERVA MANIFESTARI CUM SUNT FULGERELE CA ENERGIE STATICA AUTODIRIJATA SCURTCIRCUITELE DIN RETELE DE DISTRIBUTIE SI ALIMENTARE CA ENERGIE CONTROLATA
TOT CEEA CE ESTE ZILNIC FOLOSIT SI CATALOGAT CA "RESURSE ENERGETICE" ESTE FLUIDUL ETERIC
⚡FLUIDUL ETERIC ESTE DOTAT CU INTELIGENTA-MEMORIE-ENERGIE-INTUITIE-RATIUNE
⚡
*NIMENI DINTRE CEI CARE ASCUND ASTA NU VA VOR SPUNE ASTA DAR VA SPUN EU...AMINTITI VA CA STITI ASTA🌞

IISUS CU FLUIDUL ETERIC LUCRA SI LUCREAZA TOTUL SI LA ORICE LA CARE EL MAI FOLOSESTE SI ENERGIA TAHIONICA A MENTALULUI COGNITIV (CUM AM SCRIS SI I. ALTE POSTARI)- ALTA MANIFESTARE A FLUIDULUI ETERIC.
CU FLUIDUL ETERIC DIN VOI CAT SI DINAFARA VOASTRA SE POATE COMUNICA INTUITIV TELEPATIC..APARENT EL ESTE "O MASA DE ENERGIE TACUTA" DAR VA ASIGUR CA LA CE DOTARI ARE NU E DELOC TACUTA BA CHIAR E DISPONIBILA SI IN ASTEPTARE SA FIE FOLOSITA MAI ALES DUPA NOILE SETARI🌞 SI MAI ALES DE CATRE CEI CU ADN ROUTABIL ADICA CEI CARE MERITA SA ISI CONTINUE EVOLUTIA!
😉INCERCATI CA FUNCTIONEAZA SI VETI OBSERVA O POTRIVIRE PERFECTA IN VIATA VOASTRA IN PROGRAMUL DE ZI-CU-ZI💯♥️

Rugaciune pentru romani


 SFANT ETER CREATOR A TOATE SI AL NOSTRU CARE ESTI ESENTA LUMINII DIN NOI SI DE DINCOLO DE NOI, SLAVEASCA-SE FIINTA TA ETERN, VIE CREATIA TA DE LUMINA SFANTA ȘI ETERNA, FACA-SE VOIA TA PRECUM IN NOI TOT ASEMENI IN ETERNELE CERURI.

GHIDEAZA-NE PENTRU AZI CU CE SA IMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI CAT SI MEREU, PRECUM SI ALE TIMPULUI NOSTRU, ADUNE DIN INTUNERIC IN LUMINA PRECUM SI NOI ADUCEM PE ALTII DIN INTUNERIC IN LUMINA.
FII CALAUZA NOASTRA IN VREMURI DE CAUTAREA CAII NOASTRE, DU-NE PE CALEA LUMINII TALE, INTRU IMPLINIREA MENIRII NOASTRE PE CALEA LUMINII ETERNE SI SPRE SLAVA FIINTEI TALE!

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro