luni, 27 martie 2023

DEZVALUIRI

 


V T

"Faptul că vreme de 33 de ani după lovitura de stat din 1989 s-a atentat sistematic la multe aspecte ale societăţii româneşti, arată că războiul contra vechii Agartha si a aliatilor ei Sarmatia si Dacii ( scitii matriarhali plecati in exil in Agartha cu regina Thomiris detronata de Zamolxes ,din liniile regale scite care a instaurat cultul patriarhal ........ a căpătat alte faţete. Însă cei din Agartha, dacă au permis asemenea nelegiuiri asupra poporului urmaş al dacilor, au făcut-o cu un scop foarte înţelept :

Aducerea la lumină a codului genetic originar, care doar în situaţii extreme devine activ, adică doar în faţa unor situaţii care pun sub semnul de mare risc existenţa unei naţiuni ca a noastră.

Dacă nivelul de trai la noi ar fi fost ca la cehi sau polonezi, de exemplu, atunci acest ADN nu ar fi ieşit treptat la lumină, prin trezirea unor vechi şi bătrâne spirite întrupate în persoane tinere din România, şi doar prin starea actuală de lucruri a fost activat.

Trezirea românilor este iminentă, deşi se spune că mulţi încă nu s-au trezit, alţii sunt pe jumătate treziţi şi alţii pleacă din ţară.

Aici vor rămâne doar cei care trebuie să rămână pentru misiunea care vine în curând.

Cei din Agartha lucrează la restaurarea unor trasee energetice din subsolul României, activând zone şi locuri unde se deschid în prezent tot mai multe portaluri, şi ei fac asta în colaborare cu cei din Constelatia Dragonului precum si cu alte civilizatii pasnice din UNIVERS ....., pentru a reactiva STRAVECHEA CUNOSTIINTA PLANETARA ."

 

ORGANIZATIA D.A.S.S.G-IO cunoscuta si cu numele .....DACIA era o aripa militară a poporului Agathîrs, conform relatării sale.adica o alianta militara europeana compusa din contingente ale Draxilor , Agathirsilor, Sarmatilor, Scitilor comati si a Getsilor ( celtilor), TERMENUL IO AVIND INTELES DE BARBAT , MILITAR , RAZBOINIC . OI FIIND TERMENUL PT FEMEIE.
Căsătoriile la agathirsi, se realizau conform legilor, iar femeile și bărbații se întâlneau o dată pe an, in locul templul anume pregatit pentru procreare si locuiau acolo impreuna timp de 1 saptamana
pentru a procrea. Când se năștea un băiat, acesta era dat după ce era înțărcat, bărbaților, iar dacă pruncul era o fetiță, aceasta rămânea cu mama ei.

Un anume ZAMOLXES A FOST FRATELE REGELUI SCIT GNURUS CARE AJUNSESE COMANDANT AL D.A.S.S.G.-IO ( D.A.S.C.C- ia), SI PE CARE L-A UCIS CA SA SCHIMBE IN SCITIA PATRIARHATUL CU MATRIARHATUL .

GNURUS DASSGETUL (cum i se mai spunea) a fost sotul reginei THOMIRIS si tatal lui ANACHARSSIS , ARIAPEITHES SI IDANTHIRSOS .
L-AU UCIS SI PE ANACHARSSIS , care a fost poate cel mai mare filozof al antichitatii
IAR acel ZAMOLXES REFUZA TRONUL SCITIEI PT A DEVENI ......MARE PREOT .
IL IMPUNE PE ARIAPEITHES REGE PESTE SCITI SI APOI AU ATACAT PERSIA .
EL ESTE UNUL DINTRE ARTIZANII RAZBOIULUI AGATHIRSO-SCITO-PERSAN , IN CARE REGELE AGATHIRSILOR SARPEDON (sargapeithes) ESTE OBLIGAT DE IMPREJURARI SA II TAIE CAPUL LUI ARIAPEITHES SI REGELE SARMATIEI ALIATUL AGATHIRSILOR .....SA-L STRAPUNGA CU SAGETI PE ZAMOLXES . CREZINDU-L MORT L-AU TRIMIS IN SCITIA PT INMORMINTARE . ZAMOLXE ASEMENI LUI ISUS .....SI-A REVENIT PE DRUMUL CATRE SCITIA SI I-A PACALIT PE SCITI CA ESTE MARE ZEU .
REGINA THOMIRIS SE REFUGIAZA DIN SCITIA CU SCITII MATRIAHALI CARE SUNT GAZDUITI IN AGARTHA IN DOBROGEA NUMITA SI SCITIA MINOR .
CAZ INCHIS .

Valentin Tirca


SI VADUVA REGINA THOMIRIS A SCITIEI S-A INSOTIT CU REGELE VADUV THAARQA PETRU ( Spargapeithes.... in greaca herodotiana)......DIND ASTFEL NASTERE UNEI DINASTII SCITO-AGATHIRSE NUMITA .....DASTHAARQAAD .......CUNOSCUTA CU NUMELE DE BASARAB PARALELA CU DINASTIA LEGITIMA AGATHIRSA .VULTURUL SCITIEI S-A INSOTIT CU SARPELE AGARTHEI IN SPERANTA CA VOR FACE PACE INTRE POPOARELE LOR .

Teodor Mincu


EXACT DE 300 DE ANI NU SE MAI SĂRBĂTOREȘTE NICI INTRAREA ÎN ANUL NOU PE 1 MARTIE ȘI TOT D-ATUNCI AU FOST SCHIMBATE TOTAL TOATE DATELE SĂRBĂTORILOR DIN REALA CREDINȚĂ ZAMOLSIANĂ CARE ÎNCĂ PRIMAU ÎN BISERICILE NOASTRE CHIAR DACĂ ERAU ÎN CÂRDĂȘIE CU RELIGIILE AȘAZIS CREȘTINE ORODOXE

Teodor Mincu

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
SKAWAG DARWARILO
ÎN BIBLIA FALSĂ DIN RELIGII ZICE CLAR: IAR FIICELE ȚĂRII DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ/ROMÂNIA VOASTRĂ, ÎN ZILELE DIN URMĂ LE VOI DA FRUMUSEȚE MAI PRESUS DE ÎNGERI, IAR FRUMUSEȚEA LOR VA ÎMBLÂNZI ȘI CEL MAI CRUD OM DE PE PĂMÂNT, VA FACE DIN RĂI OAMENI CINSTIȚI IAR TOATE POPOARELE LUMII VOR PURTA FIICELE ȚĂRII DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ PE BRAȚELE LOR, PICIORUL FIICELOR VOASTRE NU VA ATINGE PĂMÂNTUL CÂND VREMEA LUMII NOI VA ÎNCEPE, IAR TOȚI FECIORII CARE SE VOR NAȘTE DIN ELE VOR AVEA DE MICI PUTEREA DE TEMUT A ZEILOR, A MINȚII ȘI TRUPULUI LOR.
PARAGRAFUL A FOST SCOS DIN BIBLIILE PENTRU PUBLIC ȘI ȚINUT SECRET ÎN BIBLIA ARAMICĂ ÎN ORIGINAL DINTRO MĂNĂSTIRE MICĂ FRANCISCANĂ DIN SUIEDIA.
VOI ROMÂNII SÂNTEȚI A6A RASĂ, DOAR FEMEILE ȘI FETELE TINERE ROMÂNCE A ÎNCEPUT MODIFICAREA GENETICĂ PENTRU VIITOR, AL LUMII NOI FĂRĂ CA NIMENI SĂ ÎȘI DEA SEAMA,

DOAR LA VOI ÎN PĂMÂNTUL VOSTRU SA HOTĂRÂT ÎN ÎNCEPUTURI SĂ SE FACĂ OM DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA ZEILOR, TOT CU VOI ROMÂNII UNICI DIN GENA ZEIASCĂ A LUMINII SE VA CONTINUA ÎN MARELE PLAN DIVIN AL ADEVĂRATULUI DUMNEZEU!!!!


Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro