sâmbătă, 9 septembrie 2023

Câmpul bioenergetic și clarviziunea_SN Lazarev / genunchihttps://fb.watch/mXMjRgNjA9/ 


CHAKRELE  GENUNCHILOR ȘI ASCENSIUNEA SPIRITUALĂ

….dacă ați întâmpinat vreodată o problemă cu un genunchi sau cu ambii, veți dori să citiți această postare.
Genunchii, sunt un centru energetic, foarte special al corpului.

Genunchii, sunt cei care poartă greutatea tuturor direcțiilor, pot ajuta, de asemenea, la determinarea punctelor de cotitură fundamentale, care va vor duce către unul sau alt drum în viață.

Genunchii, sunt una dintre cele mai mari și mai complexe articulații din corpul uman, ceea ce permite mișcarea dintre partea superioară și cea inferioară a piciorului.

Genunchii, servesc ca o „punte energetică” între viețile voastre spirituale și fizice.
Între cele două, se conectează și sunt ca un „centru de schimb” de energie.

Când veți putea înțelege, componenta cheie pe care o reprezintă alinierea dvs. pe calea spirituală, veți descoperi, de asemenea, ce rol joacă în ascensiunea voastră și dezvoltarea constantă.

Sunt foarte vulnerabili „din punct de vedere fizic”, sunt supuși unei mari presiuni în tot corpul și mintea.
Gândiți-vă că, rotula dvs. este orientată spre lume, sau în orice direcție ar arata.

Când stați, poate fi cel un loc important din corp care primește și ofera energie către și din împrejurimile sale, adesea, primul punct de chemare, pentru a primi Forța Vieții.

V-ați lovit vreodată rotula sau partea din spate a genunchiului și a provocat un colaps aproape instantaneu?
De fapt, este aceeasi „vulnerabilitatea”a  acestui centru direcțional al vieții, care face ca genunchii să merite un loc special în funcționarea sistemelor energetice ale corpului sau a Chakrelor.

 CHAKRA GENUNCHIULUI
Chiar în spatele, prin și în fața genunchiului, există un vortex de energie, care converge în sus și în jos, aflat în câmpul vostru energetic de lumină.
Acest vârtej este generat de funcționarea genunchiului, centrul care ne permite să ne îndoim și să ne flexam, să ne alegem sensul și viteza vieții după bunul plac.
Chakra genunchiului este mică în comparație cu principalele centre energetice, ca dimensiune, este similară cu tălpile picioarelor, de fapt, ambele sunt legate între ele.
Chakra genunchiului funcționează împreună cu baza sau rădăcina și servește pentru a vă stabiliza prezența în lumea fizică.
Ori de câte ori încep o sesiune de vindecare, îmi desenez intuitiv genunchii mai întâi.
Îmi pun mâinile pe ele sau pe Câmpul Energetic care iese din rotula.
Aceasta, servește la echilibrarea, stabilizarea și împământarea fluxului de energie al persoanei cu care lucrez.
 Încercați chiar acum, puneți-vă mâinile pe genunchi.
Țineți mâinile acolo, pentru aproximativ un minut plasati-va atenția acolo, veti simți un profund sentiment de echilibru și protecție, pana si genunchii, pot începe să comunice cu voi.

 💥PUNTE ÎNTRE DIMENSIUNI
Genunchii, servesc drept punte între dimensiuni.
Ei sunt puntea dintre Energia de sus, a fluxului cosmic și Energia de jos, fluxul Pământului.
Prin urmare, ii puteți considera ca o punte de energie între realitatea voastră spirituală și realitatea voastră fizică.
În special, ei servesc drept punte în timpul actualizării căii voastre spirituale, pe măsură ce trăiti în viața voastra fizică.
Genunchii, fac schimbul de Energie și mesaje cu centrele voastre de energie superioară care sunt conectate la calea voastra spirituală și cu centrele voastre de energie inferioară, conectate la calea voastra fizică.
Acesta, este unul dintre motivele cheie pentru care genunchii vostri, pot fi supuși multor stresului, mai ales dacă alegeti continuu să ignorati mesajele și îndrumările Spiritului, pentru că veti trăi în continuare o viață „concentrată pur pe fizica”.

💥CALEA SPIRITUALĂ ȘI GENUNCHII 
Pentru a conceptualiza modul în care acest proces de legătură funcționează în practică, considerați că genunchii absorbi energia gândurilor voastre legate de „direcția vieții voastre”.
În special, în modul în care sunteți flexibil sau inflexibil în ceea ce privește direcția vieții, alegeți să vă deplasați.
Luați în considerare faptul că, Sufletul, inima voastră, sau SINELE SUPERIOR, pot dori o cale de viață foarte diferită de cea aleasă de personalitatea sau de capul vostru, care se află în dimensiunea fizică.
Este posibil ca cele două centre energetice principale ale corpului, inima și capul vostru, să nu fie de acord.
Acest lucru se întâmplă, în general, deoarece, Chakra Inimii nu s-a dezvoltat și nu s-a extins suficient pentru a atrage Energia Capului către ea și pentru a vă aduce personalitatea înapoi, pentru instruire și îndrumare, Înapoi la Casa Sufletului.
Cu cât va treziti mai mult la ceea ce sunteti ca „Ființă spirituală”, cu atât veti aduce conștient mintea în inimă.
Veti aduce mai mult in suflet, in inimă, în viața , veti facilita funcționarea tuturor centrelor voastre energetice ale corpului, inclusiv a genunchilor.

💥GENUNCHIUL STANG
Partea stângă a corpului este influențată de funcționarea părții drepte a creierului, care este sfera cerebrală intuitivă, feminină și imaginativă.
Această sferă dreaptă a creierului concentrează aspectul personalității voastre, care este cel mai strâns aliniat cu dimensiunea spirituală.
Prin urmare, genunchiul vostru stâng, este însărcinat să va ghideze spre calea voastra spirituală.
Priviti ambii genunchi, ei vor arăta diferit.
Genunchiul stâng este mai mic?
Poate că este întoars spre interior?
Va ascundeti des de lume ?
Sunteti de neclintit când vine vorba de calea voastra spirituală?
S-ar putea să descoperiți că orice problemă cu genunchiul stâng este atribuită efortului fizic excesiv, mai degrabă decât să percepeți că nu permiteți curgerea abilităților voastre naturale, intuitive și spirituale.
S-ar putea să vă ignorați chemarea spirituală.
S-ar putea să existe o lipsă de încredere în calea voastră spirituală.
Poate că nu puteți „vedea” unde vă va duce calea spirituală sau că vă temeți de rezultatele a ceea ce ar trebui să se schimbati în viața voastră, astfel încât, să puteți fi voi înșivă, în aliniament cu Sufletul și Duhul.
De asemenea, observați cu ce „picior” aveți tendința să faceți primul pas.
Faceti un pas „mai întâi cu stângul și apoi cu dreaptul” indică un picior ferm plasat în dimensiunea spirituală mai degrabă decât în ​​cea fizică.
Adesea în arta egipteană veche, zeițele și zeii sunt întotdeauna descriși cu piciorul stâng în fața dreptului.
Puteți vorbi cu genunchiul stâng, pentru asta, pur și simplu;
Puneți mâna stângă pe genunchiul stâng. Închide ochii și întreabă-ți genunchiul ce va poate spune despre calea voastra spirituală.
Ascultati. Fiți atenți. Spuneti multumesc !.
Apoi, faceți tot posibilul pentru a onora mesajele de la genunchiul stâng, de la podul vostru spiritual dintre deasupra și dedesubt.

💥GENUNCHIUL DREPT
Partea dreaptă a corpului este influențată de funcționarea părții stângi a creierului, care este sfera logică, masculină și intelectuală a creierului.
Această sferă a creierului stâng, concentrează aspectul personalității voastre, care este foarte strâns aliniat cu dimensiunea fizică.
Prin urmare, genunchiul drept este însărcinat să va ghideze pe calea voastra fizică.
Poate că genunchiul drept, este mai puternic decât stângul sau rotula este poziționată mai sus sau mai jos?
Genunchiul drept, este ferm în fața sau este pozitionat într-o parte sau alta?
Veti avea tendința de a descoperi că, orice problemă cu genunchiul drept, poate reprezenta o lipsă de încredere în calea spirituală și în abilitățile voastre intuitive.

Poate că va controlati drumul prea mult, sunteti inflexibili și va este frică să nu știti rezultatele alegerilor voastre?
Pentru a vă ajuta cu probleme la genunchiul drept, luați în considerare, dacă vă deplasați prea repede sau prea încet în orice direcție, veți ști care este.
Atunci, schimbati cursul și vedeti ce diferență faceti.
Puteți vorbi cu genunchiul drept, pur și simplu:
Puneți mâna stângă, pe genunchiul drept.
Închidte ochii și întreabati-va genunchiul ce poate spune despre calea voastra fizică.
Ascultati.... Fiți atenți. Spuneti mulțumesc ! 
Apoi, faceți tot posibilul pentru a onora mesajele primite , simtite, de la genunchiul drept, de la puntea fizica dintre partea de jos și partea de sus.

Sper că această postare vă va inspira să scoateți la lumină informații noi legate de voi.
De asemenea, va treziti interesul pentru genunchi, Podul vital între dimensiunile spirituale și viața fizică. 

Via Romulus  Moldovan

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro