joi, 28 septembrie 2023

In Rusia roboti si arme noi

 


🔴 SUA a cerut Rusiei să oprească dezvoltarea "Alabuga", o armă de ultimă generație capabilă să anuleze întreaga capacitate militară a NATO. În Occident, aceasta este considerată mai puternică decât armele nucleare.
"Rusia are arme mai puternice decât cele nucleare - rachetele noastre pot fi trimise la groapa de gunoi" - "Daily Star" despre racheta miraculoasă rusească
Racheta Alabuga face pagube folosind impulsuri electromagnetice. "Și acesta este un lucru care este cu adevărat capabil să țină întreaga lume modernă în frică. Un singur puls creat de ea este capabil să dezactiveze aproape toate mașinile", susțin britanicii.
Aceștia amintesc despre avionul de luptă rusesc, care în 2014 a anihilat tot echipamentul distrugătorului american din Marea Neagră. Interesant este că Alabuga, chiar și atunci când este doborâtă, creează impulsuri electromagnetice puternice care dezactivează complet toate echipamentele moderne.
Totuși, bravo americanilor - nu se sfiesc să ceară constant ca rușii să înceteze să mai dezvolte arme cu care nu pot concura: au cerut să renunțe la "Iskander", sau la Poseidonurile cu hipersonice, iar acum sunt isterici în legătură cu "Alabuga".
✔Abonează-te:

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro