duminică, 3 ianuarie 2021

Codexul Galactic si Primul Contact

    Codexul Galactic"Planeta Pământ este ultima planetă din acest univers aflată sub ocupația Forțelor Întunecate, ultima relicvă a războaielor galactice care au durat milioane de ani în toată galaxia.
Pe măsură ce Galaxia a fost eliberată din mâna Forțelor întunecate, Forțele Luminii au evoluat de la o forță militară creată în nevoia urgentă de a apăra libertățile de bază ale ființelor simțitoare către o societate galactică și cosmică armonioasă. Pe măsură ce ființele din Confederația Galactică au evoluat spiritual și și-au făcut alinierea și unirea cu Maeștrii Ascendenți, au descoperit un codex interior care reglementează toate inter-relațiile dintre ființele Luminii și relația lor cu Forțele Întunecate și planetele ocupate. Acest Codex este numit Codex Galactic și reprezintă baza legală pentru toate acțiunile Confederației în această și alte galaxii. Acest Codex nu este un set rigid de legi externe, ci un cod sistematic de etică interioară a tuturor sufletelor Luminii pe care toate ființele Luminii îl acceptă cu liberul lor arbitru, deoarece reflectă adevărul lor interior.
Vom enunța acum Codexul Galactic într-o formă care este de înțeles pentru o ființă medie trezită într-o societate umană.

Secțiunea I: Legea harului divin


Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la o experiență de viață pozitivă.
Pentru a explica Secțiunea I, trebuie să înțelegem că suferința și durerea nu au nicio valoare în societatea galactică iluminată eliberată de influența Forțelor întunecate și a altor aspecte ale anomaliei cosmice. A valoriza durerea, suferința și sacrificiul ca parte a experienței de creștere a făcut parte din programarea Forțelor întunecate pentru a înrobi mai ușor populația planetelor ocupate.
Experiența de viață necondiționată pozitivă a fiecărei ființe simțitoare din universul eliberat este garantată de conexiunea interioară a fiecărei ființe vii cu Sursa și întărită de puterea Maeștrilor Ascendenți asupra materiei, care le permite să asiste toate ființele vii în aspirațiile lor către Sursă și asigurați-le necesități de viață. Viața nu a fost niciodată menită să fie muncă și luptă grea, ci mai degrabă o călătorie de bucurie și creativitate. Diferite subsecțiuni ale secțiunii I reglementează toată viața într-un univers eliberat și toate relațiile dintre ființele de lumină, astfel încât conflictele să nu aibă nevoie niciodată. Să explicăm subsecțiunile:

Secțiunea I / 1: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la abundența fizică și spirituală

Această subsecțiune garantează o experiență de viață pozitivă pentru fiecare ființă din universul eliberat. Maeștrii Ascendenți asigură toate necesitățile vieții și bogăția și frumusețea fizică și spirituală folosind puterea pe care o au asupra materiei răscumpărate a universului eliberat.

Secțiunea I / 2: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la Înălțare

Această subsecțiune explică modul în care Maeștrii Ascendenți își folosesc înțelegerea avansată a tehnologiei spirituale a Înălțării și prin utilizarea Focului electric al mântuirii ajută toate ființele care aleg în mod liber Ascensiunea.

Secțiunea I / 3: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a fuziona cu alte ființe proporțional cu poziția sa în mandala familiei sufletești

Această subsecțiune este un instrument de reglementare a tuturor relațiilor din interiorul unei familii de suflete. Garantează fuziunea ființelor cu polaritate opusă (suflete gemene, pereche sufletească) și alinierea tuturor celorlalte ființe, indiferent de starea lor de dezvoltare și de condițiile exterioare.

Secțiunea I / 4: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la toate informațiile

Această subsecțiune este o garanție că toate ființele primesc toate informațiile de care au nevoie pentru a-și înțelege rolul în univers, o perspectivă mai mare asupra evoluției și toate celelalte piese de care au nevoie pentru deciziile, creșterea și bunăstarea lor. Toate aceste date sunt furnizate de Maeștrii Ascendenți sau de alte ființe care supraveghează evoluțiile diferitelor rase și civilizații.

Secțiunea I / 5: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la libertate

Această subsecțiune prevede că fiecare ființă are un potențial nelimitat de creștere și experiență de viață. Deoarece toate ființele din universul eliberat creează doar pozitivism, libertatea lor nu se opune niciodată libertății altor ființe.

Secțiunea II: Legea împărțirii părților aflate în conflict


Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a fi împărțit și protejat de acțiunile negative ale altor ființe simțitoare
Această secțiune reglementează condițiile din acele secțiuni ale universului care tocmai au fost eliberate de influența Forțelor Întunecate, dar care nu au fost încă acceptate în Confederație. Este necesar ca Forțele Luminii să împartă întotdeauna părțile aflate în conflict pentru a le proteja de a se produce rău reciproc. Apoi Forțele Luminii mediază conflictul până când este rezolvat. Această secțiune este adesea utilizată pentru a pune capăt războaielor și altor conflicte armate.

Secțiunea III: Legea echilibrului


Fiecare ființă simțitoare care a ales să trăiască și să acționeze împotriva principiilor Codexului Galactic și refuză sau nu este capabilă să le accepte acum și să echilibreze consecințele acțiunilor din trecut vor fi luate către Soarele Central, restructurate în elementarul de bază esență și începe un nou ciclu de evoluție din nou
Această secțiune reglementează relațiile dintre Forțele Luminii și Forțele Întunericului. Când sunt înfrânte, ființelor care aparțin Forțelor Întunericului li se oferă posibilitatea de a accepta Codexul Galactic, să facă tot ce pot pentru a corecta greșelile pe care le-au făcut și pentru a trăi pozitiv după aceea. Dacă acceptă, sunt iertați și se alătură Confederației. Dacă nu pot sau nu doresc să accepte, sunt duși la Soarele Central, personalitățile și esențele sufletului lor sunt restructurate cu Focul Electric și scânteia lor divină începe un nou ciclu de evoluție.

Secțiunea IV: Legea intervenției


Confederația Galactică are un drept inalienabil și necondiționat la intervenție în toate situațiile în care Codul Galactic este încălcat, indiferent de legile locale.
Această secțiune descrie politica Forțelor Luminii cu privire la planetele ocupate. Confederația își rezervă dreptul de a interveni în toate zonele, civilizațiile, planetele sau sistemele solare în care Codul Galactic este încălcat. Are dreptul să o facă indiferent de poziția civilizațiilor locale în legătură cu această intervenție. Are întotdeauna dreptul de a utiliza toate mijloacele pașnice de educație și reglementare. Dacă masa critică a principiilor Codexului Galactic este încălcată, are dreptul să folosească forța militară. Cazurile speciale sunt planete aflate sub ocupația directă a Forțelor întunecate. Forțele întunecate iau ostatic populația locală pentru a împiedica progresul forțelor luminii. Pe Pământ au amenințat cu un război nuclear dacă ar interveni forțele luminii. Acesta este principalul motiv pentru care Forțele Luminii nu au eliberat încă această planetă (și nu așa-numitul „nu-vom-interveni-pentru-că-respectăm-liber-arbitrul). Ca în orice situație de ostatici, acest lucru necesită o multă abilitate de negociere și abordare tactică. Această situație este acum rezolvată și planeta Pământ va fi eliberată în curând.

Secțiunea IV / 1: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a apela la Confederația Galactică daca are nevoie și Confederația Galactică are dreptul de a ajuta, indiferent de legile locale

Această subsecțiune oferă o bază legală pentru intervenție și asistență tuturor ostaticilor Forțelor întunecate. Forțele Luminii fac întotdeauna tot ce pot pentru a ajuta și îmbunătăți condițiile de viață ale tuturor ființelor simțitoare, chiar și pe Pământ. Situația de pe planeta Pământ indică doar cât de multă putere a avut întunericul asupra Luminii de pe această planetă. Din fericire, acest lucru se schimbă acum.

Secțiunea IV / 2: Confederația Galactic are un drept inalienabil și necondiționat la punerea în aplicare a Codexului Galactic și la cucerirea zonelor de încălcare a Codexului Galactic cu forța militară, dacă este necesar

Această subsecțiune oferă o bază legală pentru eliberarea planetelor ocupate cu forță militară. Forțele militare ale Confederației elimină sau oferă asistență pentru îndepărtarea reprezentanților Forțelor întunecate și eliberează ostaticii. Apoi, alte forțe ale Confederației ghidează procesul de acceptare a planetei în Confederație prin instruirea populației locale.

Poate că unii oameni simt că Confederația nu are dreptul să intervină și că omenirea are dreptul să-și rezolve singuri problemele. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Multe războaie de-a lungul planetei și abuzul constant al drepturilor fundamentale ale omului au dovedit că umanitatea nu este capabilă să-și gestioneze propria situație. Deci, este mult mai bine să primească gardieni înțelepți pentru a o îndruma. Confederația va oferi asistență în înlocuirea actualilor maeștri ai păpușilor (Forțelor întunecate) pe care umanitatea le-a invitat cu mult timp în urmă în Atlantida. 

Apoi, Codexul Galactic va deveni în cele din urmă codul etic universal în întregul Univers și întunericul nu va mai exista.  Victoria Luminii "

Cobra


Primul contact


"După Primul Contact, navele Comandamentului Ashtar și ale Confederației Galactice vor fi din ce în ce mai vizibile pe măsură ce se vor dezvălui în pozițiile lor din tot Sistemul Solar.

În momentul Evenimentului, forțele Luminii vor contacta umanitatea numai indirect, cu comunicări de informații prin mass-media. După finalizarea procesului de arestare a Cabalei și după ce majoritatea umanității a depășit șocul inițial, forțele Luminii vor începe să contacteze în mod direct anumite persoane.
Acest lucru va începe cel mai probabil câteva săptămâni până la câteva luni după Eveniment.
În acel moment, vor fi create zone de contact. Zonele de contact sunt zone ale proprietății private în care proprietarii își vor dedica o parte din terenul lor pentru experiența de contact. Acești proprietari vor experimenta apoi un contact fizic cu ET, care vor ateriza pe pământul lor într-o mică navă . Acei indivizi vor merge la mass-media și vor raporta experiența lor, pregătind astfel umanitatea pentru realitatea contactului.
Aceste zone de contact vor deveni din ce în ce mai numeroase până când se va atinge o anumită masă critică pentru Primul Contact. 

Primul Contact este începutul relațiilor diplomatice oficiale dintre umanitatea Pământului și rasele ET pozitive.
Acest lucru este planificat să aibă loc la aproximativ un an după Evenimentul de la Națiunile Unite și va fi difuzat prin intermediul mass-media din întreaga lume.
După Primul Contact, rasele ET pozitive vor începe să-și distribuie tehnologiile avansate care vor aduce rapid umanitatea Pământului în Epoca de Aur în dimensiunea a cincea.
În același timp, mulți indivizi treziți vor începe să se mute pentru a crea comunități intenționate, așa-numitele zone de lumină.
Cu influența non-fizică Archon eliminată, ei vor învăța în acele comunități să trăiască în cele din urmă împreună în armonie, fiecare individ urmându-și scopul superior și creând împreună o frumoasă mandala de Lumină.
Zonele de lumină vor crește și vor evolua, frecvența lor vibrațională se va ridica și în câțiva ani se vor conecta cu navele-mamă ale Comandamentului Ashtar cu coloane de lumină.
Aceste coloane vor accelera procesul Ascensiunii de grup.


Camerele de ascensiune sunt o tehnologie organică pozitivă foarte avansată care va ridică frecvența vibrațională și sunt un instrument excelent pentru a ajuta în procesul  de ascensiune.
Acestea vor fi utilizate după primul contact pentru a accelera procesul Ascensiunii pentru cei care sunt gata."

Cobra

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro