sâmbătă, 4 septembrie 2021

Razboiul energetic si climatic

 

Lumea si TOTUL se schimba, indiferent de ce vor unii, altii sau fiecare🌞❤️💛💙
Dupa inscenarea cu Talibanii, "mica si neinsemnata oculta" au ales sa inece New York-ul.
Ce mai urmeaza, in disperarea lor?...
Oricum fracturarea pilonilor faliilor telurice continentale este in plina desfasurare😏
In SUA s-au anuntat proteste masive de 11 Septembrie 2021 la 20 ani! de la asa-zisele atentate cu avioane asupra World Trade Center in NYC. Plus, ca desecretizarea dosarelor CIA, FBI, si ale armatei despre aceste evenimente, inca nu a avut loc!

❤️💛💙Este finalul-lasam jocul de culise sa se intample-si finalul sa se manifeste❤️💛💙

Furtuna tropicală Ida a făcut dezastru si pierderi de vieti omenesti 

în nord-estul Statelor Unite.  New York, New Jersey, Louisiana, Mississippi,  Pennsylvania, Maryland și Virginia.


Seismic Center - Predictie si alerta cutremur se simte îngheţat(ă).

❄️🌨❄️🌨 Forta uraganului Ida din SUA a impins "vortexul polar" sau "valul polar" inspre continentul European. Vortexul polar a persistat majoritar pe nordul continentului american timp de 1,5 ani pana acum cand a inceput sa migreze catre Rusia si Europa. Razele Soarelui incalzesc mai mult Polul Nord iar valul de frig este degajat in jurul Cercului Arctic variind in functie de miscarile atmosferice. Daca acesta va ramane asa atunci Rusia si nordul Europei nu vor avea zile linistite la iarna. In aceste variatii ale valurilor de aer polar se creeaza varteje / vortexuri mai mici unde stratul atmosferic se subtiaza rezultand variatii de presiune record ca in cazul Mongoliei, decembrie 2020 si ger extrem -50, -60 grade Celsius. Partea estica a Rusiei probabil va experimenta la sfarsitul anului 2021 aceste variatii termice si de presiune daca acest val atmosferic polar va persista la nord de noi. Situatia poate sa nu fie chiar atat de dramatica iar valul polar sa nu creeze vortexuri si sa se retraga inapoi datorita contextului climatic european si nordic. Cu cat Soarele va incalzi mai mult Polul Nord si cu cat se vor efectua mai multe experimente climatice acolo cu atat mai multe valuri de frig vor cobora spre Ecuator, pana gheata se va topi si clima se va stabiliza iar alte regiuni se vor raci iar "razboiul energetic si climatic" va predomina urmatorii 6 ani !




Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro