sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Actualizare

Cred ca a sosit momentul cand sa analizati mai profund :

Am sa va reamintesc un banc....nu stiu cat talent am sa va conving dar bancul suna cam asa...

Doi porci bine hraniti stau de vorba la siesta de dupa masa de pranz .

Primul porc : ce stapan minunat avem, ce om darnic si sufletist....
Al doilea porc : da ? stai sa vezi cand vine Craciunul sau poate mai devreme ....
Primul porc : Ma lasi... imi strici siesta cu teoria conspiratiei....blablabla...

De analizat bancul si cele de mai jos !



💥💥💥💥💥💥B💥💥💥Este oficial. Senatul Statelor Unite ale Americii a anunțat astăzi:
💥Corona este o minciună.
💥Media este cea care acoperă adevărul
💥Big Pharma și OMS vor fi responsabili
!! ❤️DISTRIBUIȚI ÎN GRUPURI ȘI MUZICĂ TUTUROR CELOR CARE NECESITAȚI!! ❤️ ❤️

Ati mai vazut atat AUR ?

 

D.U.M.B. ( Baza militară ascunsă subterană din Vaticanul satanist ).
1500 mile 2414 Km lungime Vatican/Temple/Payseur -- este cel mai mare rău care a existat vreodată , care s-a întâmplat omenirii...!
Acest tunel merge de la Roma la Ierusalim.
Când au intrat miltarii prima dată , au descoperit că primele 150 de mile sînt pline de la podea pină la tavan de aur masiv.
Nu este doar 34,7 Quinlilion , cat a fost scos deja , acum se vorbește de Septilone ! (sînt cifre pe care nu le înțelegem). Cine se gândea că poate exista atât de mult aur , in tunelurile Vaticanului satanist ?

Acesta este aurul de la Alianță , sa se faca înconjurul lumii , pentru că au înregistrat meticulos , detailat totul despre prada jefuită.
D.U.M.B. -- notițe detailate de unde vine aurul in acel imens tunel !
O parte este deja repartizat in Singapore , Thailanda si Filipine acest aur furat cu mult timp in urmă fiind repartizat în toate țările de unde a fost furat.

Statul ascuns are înregistrări meticuloase a fiecărei persoane , nu numai tu , ci și părinții tăi , bunicii tăi , străbunicii tăi etc.etc.etc.
Ne putem intoarce înapoi cu mii de ani , cât de mult au jefuit de la tine și familia ta !

Acest aur va fi repartizat in orașe , state , provincii , țări acolo de unde a fost furat...!

Timpul se apropie din ce in ce mai mult...
Aceasta este o lume pe care foarte puțini oameni o cunosc , nimeni nu și-a imaginat vreodată asemenea jafuri și înșelaciunea omenirii.
Totul va fi foarte diferit când se va termina !

39m 
E revoltă în toată Europa!
Televiziunile nu mai pot ascunde ADEVĂRUL!
Sunt semne că pandalia n-are cum să mai dureze mult!


BOLIVIA : a fost preluată de armată.
Sa nu uitati niciodata ca sunt 209 tari de eliberat ( la nivel planetar au fost 209 corporatii statale conduse de acesti nenimeni ! )
   
Se va termina cand o sa hotaram noi .
Nu mai mergeti la munca , faceti tara incontrolabila si totul se va sfarsi repede.

   

Asta este 💯 la sută corect...
Nu e vorba de sănătate, nu e vorba de o boală, ci de distrugerea și înecarea poporului australian.
RIDICĂ-TE!!!
👊🏻🇬🇧🇦🇺
Știrile Tommy Robinson 🇺🇲 🦅

DE LA TMY LA LUMINĂ💫✨
⚔☠️⚔⚡⚔💀⚔⚡⚔☠️⚔
Peste 50.000 de copii traumatizați sau morți au fost recuperați din tunelurile subterane care trec pe sub orașe americane.
Militarii australieni au descoperit recent peste 300.000 de copii torturați în tunelurile subterane din Melbourne și se estimează că peste un milion de copii vor fi scoși din rețeaua de operare sub Australia în săptămânile următoare.
Se pare că rețeaua internațională de trafic de minori condusă de √atic@n și finanțată CIA este responsabilă de dispariția a mii de copii în fiecare an.
Copiii au fost furați în numele elitelor globale și politice din SUA și Marea Britanie de organizații binecunoscute, inclusiv unele servicii de protecție a statului, în special în Arizona și California.
UNICEF, NATO, numeroase organizații de protecție a copilului din Africa și organizațiile Hollyw00d au fost suspectate de răpirea și torturarea copiilor printr-o rețea elaborată de tuneluri.
Acest inel de răpire a unui copil a fost descoperit după ce mii de copii abuzați și torturați au fost găsiți și salvați din tunelurile care zdrobesc New York și Los Angeles.
Sub masca primului „pandemie C0 √id 19” copii au fost tratați pe nava spital USNS Comfort din New York Harbor și pe nava spital a USNS Mercy din largul coastei Californiei.
ONU din New York și Century City din Los Angeles, ambele sub controlul Consiliului pentru Relații Externe, erau binecunoscute răsaduri de sataniști jurați care practicau sacrificiul copiilor.
RĂZBOI SUBTERAN ⚔

Vremea ARMELOR...
Am ATENȚIONAT de multe ori despre tot ce s-a întâmplat și despre [Prăbușire ]
LOR LI SE ÎNTÂMPLĂ MULTE ÎN SPATELE CORTINEI
PĂLĂRIILE ALBE ÎNȚELEG TEORIA JOCULUI LOOCKING GLAS
STATUL ADÂNC SE VA DISTRUGE PE SINE
CÂND TOTUL ESTE FĂCUT..... LUMEA VA FI TREZITA și controlul Lumii nu se va mai repeta niciodată și minciunile MSM, Guvernele, SECURITATEA ....
DISTRUGEREA UNEI STRUCTURI DE 6.000 DE CABALISTI SE DEMONTEAZA
...
CREDINȚA, IUBIREA, SPERĂNȚA, COMPASIUNEA
MISCA PUNCTUL DE CULTURA SPIRITUALĂ ȘI VIBRAȚIILE ÎN jurul Pământului......
LA SFARSIT nu mai există Joc.... doar Marea Trezire și Epoca de Aur
Păstrează credința


Asta primim din Germania :

Curățenia din mlaștină a ajuns aproape de final. Sateliții militari Starlink au fost puși în funcțiune!❗️
Se așteaptă doar un ordin de la Trump ca comutatorul să se închidă , apoi tot internetul, toate rețelele de telefonie mobilă din lume, toată mas media coruptă ,toate televiziunile de pe mapamond să fie coborâte în beznă!
Apoi vor începe trasmisiile prin Sistemul de Urgență EBS din America prin sateliții Forței Spațiale militare la toate televizoarele, smarphoanele, radiourile din lume cu traducere directă în toate limbile pământului ptr a dezvălui lumii întregi toată lupta de pe întreg mapamondul dusă în culise de către elitele militare multinaționale globale Q împotriva ocultei !
Va fi un film de 8 ore care se va derula de 3 ori în buclă / 24 de ore timp de 10 zile.
În film vor fi arătate filmări din tuneluri cu lupta militarilor împotriva unor ființe hibride non umane foarte periculoase care sau hrănit cu carne de copii, sânge uman, ființe care au fost create în laboratoarele experimentale genetice ale ocultei din DUMB-uri...!
Vom vedea imagini îngrozitoare cu copii salvați din tunelurile ocultei care erau doar un schelet ambulant și care nu au văzut niciodată lumina zilei. ..
Vom auzi mărturii și lucruri terifiante care nici prin cap nu ne-au trecut vreodată....în orice caz mulți vor fi șocați și poate nici nu își vor mai reveni total. ..de aia tot spun patrioții că vin mari dureri ptr cei care încă nu știu toate acestea.
Vom vedea imagini din închisorile Gitmo cu personaje corupte globaliste arhicunoscute în detenție cum ar fi Obama, Clintoni, Soroș, papa, regina Angliei, Prințul Charles, etc și cum vor fi judecați de tribunalele militare iar după aceea vom vedea execuția lor fie prin spânzurare, împușcare, fie au preferat să ia pastila cu arseniu. ..etc....!
În orice caz să fim pregătiți pentru a viziona lucruri care ne vor copleși și îndurera profund când vom vedea mai ales scene cu bieții copilași chinuiți și maltratați de oculta pedofilă satanică, consumatoare de adenochrome. ..!!
Nu se știe ora exactă când se va da trasmisia din America, doar atât ne spun patrioții ca să fim pregătiți trup și suflet. ..și să avem stocate alimente ptr cel puțin 2 săptămâni.


Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro