joi, 18 noiembrie 2021

Iluzia Cabalei


ASA ERA PLANUL LOR....DAR ERA SECRET !
ACUM ...daca noi l-am aflat ...il citim ...il cunoastem NU MAI TREBUIE SA NE SPERIEM ...ci sa ramanem ATENTI astfel incat
SA NU FIM DELOC PACALITI ....si speriati .
ORICE CITITI AICI sa nu luati de bun ..ATI INTELES ?
Este planul lor ....intr-adevar ..DAR E DESCOPERIT DE NOI ...si impiedicat din toate directiile .
Daca ceva ne scapa si ei reusesc sa faca scenarii ...voi sa nu va speriati.
Vor primi raspuns pe masura .Cititi asadar cu atentie .
Observati cat s-au temut de Dumnezeu si tocmai de EL nu au scapat.
-------------------------------------------------
O iluzie va fi, atât de mare, atât de vastă, încât va scăpa percepției lor.
Cei care o vor vedea vor fi considerați nebuni. Vom crea fronturi separate pentru a-i împiedica să vadă legătura dintre noi. Ne vom comporta ca și cum nu am fi conectați pentru a ține iluzia vie. Scopul nostru va fi îndeplinit câte o picătură, astfel încât să nu aducem niciodată suspiciuni asupra noastră.
Acest lucru îi va împiedica, de asemenea, să vadă schimbările pe măsură ce apar.
Vom sta întotdeauna deasupra câmpului relativ al experienței lor pentru că cunoaștem secretele absolutului. Vom lucra împreună mereu și vom rămâne legați de sânge și secret. Moartea va veni la cel ce vorbește.
Le vom păstra durata de viață scurtă și mințile slabe în timp ce pretindem că fac contrariul. Ne vom folosi cunoștințele despre știință și tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei nu vor vedea niciodată ce se întâmplă.
Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire și sedative în mâncare și apă, de asemenea în aer. Vor fi acoperiți de otrăvuri peste tot pe unde se întorc.
Metalele moi le vor face să-și piardă mințile. Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fronturi, dar îi vom hrăni cu mai multă otravă.
Otrăvurile vor fi absorbite prin piele și gură, le vor distruge mintea și sistemele reproductive. Din toate acestea, copiii lor se vor naște morți, iar noi vom ascunde aceste informații.
Otrăvurile vor fi ascunse în tot ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și poartă. Trebuie să fim ingenioși în împărțirea otrăvurilor pentru că ei pot vedea departe. Îi vom învăța că otrăvurile sunt bune, cu imagini distractive și tonuri muzicale. Cei pe care îi privesc vor ajuta.
Îi vom înrola să ne împingă otrăvurile.
Ei vor vedea produsele noastre folosite în film și se vor obișnui cu ele și nu vor cunoaște niciodată adevăratul lor efect. Când vor naște, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor și îi vom convinge că este pentru ajutorul lor. Vom începe devreme, când mintea lor va fi tânără, le vom ținti copiii cu ceea ce iubesc copiii mai mult, lucrurile dulci.
Când dinții lor vor cădea îi vom umple cu metale care le vor ucide mintea și le vor fura viitorul. Când capacitatea lor de a învăța a fost afectată, vom crea medicină care îi va îmbolnăvi și va provoca alte boli pentru care vom crea și mai multă medicină. Îi vom face docili și slabi în fața noastră prin puterea noastră. Vor deveni deprimați, înceți și obezi, iar când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.
Le vom concentra atenția către bani și bunuri materiale, astfel încât mulți să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior. Le vom distrage atenția cu curvie, plăceri externe și jocuri, ca să nu fie niciodată una cu unitatea tuturor. Mințile lor ne vor aparține și vor face cum le spunem noi.
Dacă refuză, vom găsi modalități de a implementa tehnologia de modificare a minții în viețile lor.
Vom folosi frica ca armă. Vom stabili guvernele lor și vom stabili opuse în interior. Vom deține ambele părți. Întotdeauna ne vom ascunde obiectivul, dar ne vom duce planul la îndeplinire. Ei vor face munca pentru noi și noi vom prospera din truda lor.
Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur întotdeauna, căci așa este calea. Îi vom face să se omoare între ei când ne convine. Îi vom separa de unitatea prin dogmă și religie. Vom controla toate aspectele vieții lor și le vom spune ce să gândească și cum. Îi vom ghida cu amabilitate și blândețe lăsându-i să creadă că se ghidează singuri.
Vom instiga animozitate între ei prin facțiunile noastre.
Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin ridicol sau moarte, cum ne convine mai bine.
Îi vom face să-și sfâșie inimile reciproc și să-și omoare proprii copii. Vom realiza asta folosind ura ca aliat, furia ca prieten. Ura îi va orbi total, și nu vor vedea niciodată că din conflictele lor vom ieși ca conducători ai lor.
Vor fi ocupați să se omoare între ei. Se vor scălda în propriul sânge și își vor ucide vecinii cât timp credem noi de cuviință.
Vom beneficia mult de asta, căci ei nu ne vor vedea, căci nu ne pot vedea. Vom continua să prosperăm de pe urma războaielor și morților lor. Vom repeta asta la nesfârșit până când scopul nostru final va fi îndeplinit.
Vom continua să-i facem să trăiască în frică și furie prin imagini și sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Instrumentele vor fi asigurate de munca lor. Îi vom face să se urască pe ei și pe vecinii lor.
Întotdeauna vom ascunde adevărul divin de ei, că toți suntem unul.
Asta nu trebuie să știe niciodată! Nu trebuie să știe niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali. Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul. Vom prelua pământul, resursele și averea lor pentru a exercita controlul total asupra lor.
Îi vom înșela să accepte legi care să le fure puțina libertate pe care o vor avea. Vom înființa un sistem monetar care îi va închide pentru totdeauna, ținându-i pe ei și pe copiii lor în datorii.
Când vor interzice împreună, îi vom acuza de crime și vom prezenta lumii o altă poveste pentru că vom deține toată mass-media.
Vom folosi mass-media noastră pentru a controla fluxul de informații și sentimentul lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe insecte, căci sunt mai puțin decât atât. Vor fi neajutorați să facă ceva pentru că nu vor avea arme.
Vom recruta unii dintre ai lor pentru a ne duce planurile la îndeplinire, le vom promite viață veșnică, dar viață veșnică nu vor avea niciodată pentru că nu sunt de noi. Recruții vor fi numiți „inițiați” și vor fi îndoctrinați să creadă rituri false de trecere către tărâmuri superioare. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi nu cunosc niciodată adevărul.
Ei nu trebuie să afle niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiți cu lucruri pământești și titluri mărețe, dar niciodată nu vor deveni nemuritori și ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina și vor călători prin stele. Ei nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, căci uciderea semenilor lor va împiedica trecerea în tărâmul iluminării. Asta nu vor ști niciodată.
Adevărul va fi ascuns în fața lor, atât de aproape încât nu se vor putea concentra asupra lui decât când va fi prea târziu. O da, atât de mare va fi iluzia libertății, încât nu vor ști niciodată că sunt sclavii noștri.
Când toate vor fi la locul lor, realitatea pe care le-am creat-o pentru ei le va stăpâni. Această realitate va fi închisoarea lor. Ei vor trăi în auto-amăgire. Când scopul nostru va fi îndeplinit, va începe o nouă eră de dominație. Mințile lor vor fi legate de credințele lor, credințele pe care le-am stabilit din timpuri imemoriale.
Dar dacă vor afla vreodată că sunt egalii noștri, vom pieri atunci. Acest lucru nu trebuie să știe niciodată. Dacă vor afla vreodată că împreună ne pot învinge, vor acționa. Nu trebuie să afle niciodată ce am făcut, căci dacă o fac, nu vom mai avea unde fugi, căci va fi ușor să vedem cine suntem odată ce vălul a căzut. Acțiunile noastre vor fi dezvăluit cine suntem și ne vor vâna și nimeni nu ne va oferi adăpost.
Acesta este legământul secret prin care ne vom trăi restul vieții prezente și viitoare, căci această realitate va depăși multe generații și durata vieții. Acest legământ este pecetluit de sânge, sângele nostru.
Noi, cei care din cer pe pământ am venit.
Acest legământ nu trebuie să se știe niciodată că există.
Nu trebuie să fie niciodată scris sau vorbit despre ea, căci dacă este, conștiința pe care o va da naştere va elibera furia creatorului prim asupra noastră și vom fi aruncați în adâncurile de unde am venit și vom rămâne acolo până la sfârșitul infinitului






Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro