marți, 11 ianuarie 2022

DE CÂTE FELURI SUNT LUCRĂTORII ÎN LUMINĂ

     SFAT :

       Pronunță ÎMI PARE RĀU,
 si întoarce-te la unitatea pierdută care strabate  pielea ta, care este cel mai extins organ, care te conectează și te face sensibil la experiențele altora, detașat de rezultate si convertit la unitate.

      Sunetul  IARTĂ-MĀ
creează ecouri în pancreasul tău și în colonul tau, dezlegând legăturile, eliberând povești.

      Si dacă ați putea vedea ce mobilizează un  MULTUMESC, ați zâmbi lângă toate celulele corpului vostru tremurând in acel act detasat, toate venele, transformându-vă sângele în lumină .

     TE IUBESC, este sunetul vindecator al universului ... această frază se referă la corpul tau si calatoreste prin plamani, deblocând respirația ... vindeca rinichii tai ,transformand frica in milioane de celule zambitoare ,dandu-le vitamine celulelor triste din sistemul tau imunitar.

Dacă ați putea vedea ce a cauzat cuvintele si suntele din voi și din alții ,
 ati începe să va observati gândurile, zgomotul pe care il faceti în acest ocean de energie in care sunteti, si fiecare val pe care il  emiti creează valuri de culori diferite, care ii influențează pe ceilalati.

Esti un fractal al Universului  !


Îmi pare rău
Iartă-mă
Mulțumesc
Te iubesc

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!"



  


Toate legile universale sunt simple, dar când sunt aplicate au o putere imensă.
Legea unuia: Legea binecuvântărilor
Una dintre cele mai mari dintre toate Legile din Legea Unuia este Legea Binecuvântărilor.
Poți binecuvânta cu adevărat un alt suflet doar atunci când inima și sufletul îți sunt pline de iubire și când ești CA UNUL cu Tot ceea ce este, inima și sufletul tău debordând de iubire necondiționată.
„Când binecuvântezi pe cineva invoci energia divină pentru a-l atinge. Când acest lucru este făcut cu intenție autentică, un puț de Lumină Divină este transferat în persoana pe care o binecuvântezi! ” (Diana Cooper „O mică lumină asupra legilor spirituale”)
Binecuvântările se pot extinde asupra Mamei Pământ, 
sau asupra tuturor viețuitoarelor și a tuturor viețuitorilor, 
și hrană, și apă atunci când o binecuvântezi, 
într-adevăr are frecvența sa energetică ridicată enorm și devine într-adevăr o binecuvântare pe măsură ce aceasta intră în corpul tău fizic.

Să fii binecuvântat de cineva este un dar imens de iubire.
„În culturile orientale o binecuvântare se numește „dharshan. 
„Când un guru sau un mare profesor dă un Dharshan, o flacără de aur pleacă din centrul inimii sale și o deschide pe a ta. Dacă stai în meditație tăcută timp de 21 de minute, păstrezi această energie divină în tine. Dacă, totuși, vorbești sau îți risipești concentrarea, flacăra cosmică se întoarce la el. ” (Diana Cooper)

Din pacate am uitat Puterea Binecuvântărilor în viața noastră.
Am uitat să-i binecuvântăm pe alții din inima și sufletul nostru și să acordăm flacăra cosmică din inima noastră în a lor.
Când îți binecuvântezi lucrarea – ea va crește și va fi plină de dragoste și bucurie.
Dacă binecuvântezi oamenii din jurul tău – ei vor fi fericiți și împliniți.
Dacă îți binecuvântezi plantele și grădina și casa - toate vor crește din belșug și casa ta va fi plină de dragoste și bucurie, și o prezență divină care depășește cuvintele.
Dacă îți binecuvântezi trupul - el va deveni un Templu frumos pentru Sufletul tău.
Dacă mai mulți oameni ar începe să-și binecuvânteze soțiile, partenerii, familia, prietenii, deschideri uimitoare ale inimii se vor întâmpla și, într-adevăr, îi veți umple cu energie divină și veți fi deschiși să fiți o mare binecuvântare pentru toți cei cu care interacționați ith și întâlnire. Nu poți binecuvânta pe cineva când inima ta este închisă și când este plină de mânie și resentimente. Pe alții îi poți binecuvânta doar din inima și sufletul deschis și cu mare dragoste.
Poți solicita binecuvântări, pur și simplu deschizându-ți larg brațele, și cerând Divinității să te binecuvânteze.
Puteți dori să adăugați:
Binecuvântează-mi mâinile ca să te slujească.
Binecuvântează-mi lucrarea, astfel încât să fie făcută cu multă dragoste spre binele cel mai înalt.
Binecuvântează-mi relațiile pentru ca ele să fie pline de iubire necondiționată și o adâncire mereu a iubirii.
Binecuvântează-mi partenerul ca să ne iubim și să ne sprijinim reciproc și să creștem încrederea și respectul în cele mai profunde și iubitoare moduri

Binecuvântați-vă copiii cu dragoste, astfel încât ei să poată experimenta mai multă dragoste și binecuvântări în viața lor.
Binecuvântează-ți casa, astfel încât ea să fie mereu plină de pace, iubire și seninătate.
Fie ca Divinul din mine, să vă binecuvânteze.
Fie ca eu să primesc binecuvântări de la Divinul din tine.

Cu cât îi binecuvântezi mai mult pe ceilalți și pe toți din jurul tău și tot ce întâlnești, cu atât mai multe binecuvântări îți vor fi returnate.
Când Sursa Divină te binecuvântează, te vei simți ridicat în cele mai înalte frecvențe și vibrații de iubire și lumină care depășește cuvintele. Este cel mai mare dar pe care Divinul din tine și fără tine ți-l poate oferi. Într-adevăr, viața ta nu va mai fi niciodată la fel. Este un dar al Iubirii infinite sublime. Veșnic.


Diana Cooper 
Sursa: http://www.judithkusel.com

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro