miercuri, 19 ianuarie 2022

Descoperiri

 

10h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
A FOST UCIS ÎN LUPTĂ.
APARȚINEA RASEI GOUBRA CIAKAR, FIIND CUNOSCUT SUB DENUMIREA DE LORD MAYTREYIA/HRISTUL APOCALIPTIC REPTILOID INVENTAT DE IK.


Creier (de) reptilian...
Poate ca puzzle-ul incepe sa se completeze...
Reptilian. Arian. Arieni. Aliens. Martian. Omul Ars venit de pe Marte, Ares, Planeta Arsa...

- foto no. 1: foto din descoperiri subacvatice din Marea Mediterana, "Greater Adria", astazi Groenlanda...

- foto no. 2: in apa de izvor purtatoarea informatiei cu privire la toata creatia si istoria ascunsa noua, Frasinului cu 3 Izvoare, Valea Vartoapelor, Sureanu. Am activat o holograma in apa de izvor surprinsa in fotografie...


- foto no. 3: calup adunat pentru un material scris in luna noiembrie 2021 (https://www.facebook.com/dai.oryiana/posts/3055758531350471)


- foto no. 4: creatura de pe Marte surprinsa de "tehnologia NASA"...


In orice caz, "creierul reptilian" in mod cert si sigur nu este cel pamantean!

Vreti sa intelegeti mai clar cum functioneaza un creier reptilian, arian, omul ars? Aveti pe scena vietii o "pandemie" cu multiple anormalitati, incalcari de Liber Arbitru, reduceti de libertati, fortari si mai ales... "poarta masca neamule!". Si da, toate dau cu virgula in cazul unei analize logice... Toate actiunile sunt non sensuri, sunt parca impotriva vietii insasi, dar haideti sa nu ne miram caci este cea mai buna expunere cum functioneaza de fapt... un creier de reptilian. Strain de planeta Pamant. Blocat. Virusat. Cu programe eroare si care nu isi mai citeste in coduri propriile sale incapacitati de gestionare a vietii insasi... Pe la noi i s-a spus "Omul Span" - cel fara par pe cap si fara caracter. Cel venit sa ceara gazduire, si care apoi a pacalit oamenii pamanteni, folosind prin siretlic santajul cu apa. Cel mieros, fatarnic, rau si care stie sa faca mai nimic. Cel care a adus religiile si magia falsa. Cel care a adus razboaiele. Cel care a adus distrugerea aici. Cel care nu simte nici plantele, nici vietuitoarele, nici alti oameni. Cel care s-a dat drept ceea ce nu este. Cel care a inventat tehnologie artificiala dupa "chipul si asemanarea sa" care tehnologie da erori la fiecare pas, tot asa cum si creierul reptilian da erori si se blocheaza la interval de cateva conexiuni sau flux informational. Cel care si-a distrus aerul si apa pe propria sa planeta. ..... A incercat amestecarea "sangelui" prin infiltrari in rasa pamanteana, rasa alba, prin amestecari de neamuri, prin tranfuzii de sange, prin trans.plant.uri si etc si tot n-a functionat si tot nu intelege ca ii da cu virgula si de ce - eee, pentru ca: incompatibilitate in coduri si energie! Atat de simplu, creier de reptilian, atat de simplu... vezi, d'aia! Dar a incercat prin formule care incalca Liber Arbitru cum ar fi Rotas Opera, sa reformateze si creierul pamantean asemeni "creierului de reptilian", ca sa fim "egali" si sclavi lor, sa avem si noi "darul" lor, creier reptilian!

....involutia a fost pentru ca de la o eroare, s-a extins prin Constiinta Colectiva la voi la nivel planetar, pe cand aici nu a fost involutie. A fost capturare planetara, a fost invazie, a fost distrugere, si a fost pacaleala sa parem si noi ca suntem la fel de involuati ca voi!
Ati introdus in scoala invatarea ca asa numitul "creier reptilian" este forma primara a vietii aici, si ca mai apoi a aparut "neocortexul" adica s-a dezvoltat creierul uman.
... Si daca omul isi lucreaza putin functiile si programele creierului sau, isi poate accesa si reactiva si alte functii si programe adormite de programarea ta de a: "ramai orb, pamantene si crede

Crezul ca ai creier de reptilian", indiferent cate frici, restrictii si abuzuri inoculezi tu aici... caci toate acestea merg pe pacaleli si iluzii... daca iti crapa vreun servaras din toătă tehnologia ta, nu folosesti roboti sau umanoizi de-ai tai cu creiere reptiliene sa iti repare erorile ca nu stiu: folosesti tot pamanteni de-ai nostri, stii, aia despre care zici tu ca au "creier de reptilian", dar vezi ca in realitate, nu-l au ca de aia iti repara tie ce-ti crapa prin servarase, MANUAL!

🌀 Preluarea informatiilor din articol este permisa numai cu mentionarea sursei / autoarei.
Dai Oryiana

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro