vineri, 13 mai 2022

ARSENALUL MENTAL.

 


Sursa: O INIMĂ DE LUMINĂ
V-AȚI SĂTURAT DE NEMERNICII CARE CONDUC ȚARA ȘI PLANETA.
URA VOASTRĂ ÎMPOTRIVA LOR ESTE JUSTIFICATĂ.
V-AȚI PIERDUT CALMUL, CONTROLUL, PROFESIA, CHIAR VIAȚA ÎNCERCÂND SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA LOR.
ÎI VEDEȚI ȘI VĂ LOVIȚI DE EI LA TOT PASUL.
ACUM, AVEȚI OCAZIA SĂ ÎI LOVIȚI FATAL ÎNCEPÂND DE LA UN NIVEL DESPRE CARE PUȚINI V-AU VORBIT ȘI PUȚINI CUNOSC PT A APLICA.
ÎN LUPTA CU ACEȘTI IMPIELIȚAȚI NE VOM FOLOSI DE UN ARSENAL SPECIAL: CEL MENTAL.
VEGHETORII DIVINI POT AJUTA ȘI AJUTĂ OAMENII ÎN EFORTUL LOR DE AUTOCURĂȚIRE SAU CURĂȚIRE FIZICĂ, PSIHICĂ INDIVIDUALĂ SAU COLECTIVĂ.
EMISIILE LOR TELEPATICE AJUNG ÎN MENTALUL PERSONAL SAU COLECTIV SUPERIOR, IAR PRIN AJUTORUL ENERGO-INFORMATIV DE LA ACEȘTI ILUȘTRII CREATORI ADUCEM MODIFICĂRILE DORITE ÎN STRUCTURA NOASTRĂ ATÂT ÎN PLAN FIZIC CÂT ȘI MENTAL, PERSONAL CÂT ȘI GLOBAL.
CU ALTE CUVINTE, SUNTEM CAPABILI SĂ ÎI DEZINTEGRĂM DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI PE TOȚI ACEȘTI ÎNTUNECAȚI, REINSTAURÂND ADEVĂRATA ORDINE.
IATĂ O FORMULĂ PRIN CARE NOI PUTEM ACȚIONA DIRECT ÎMPOTRIVA TUTUROR CELOR CARE NE-AU DISTRUS ȘI ÎNCĂ O MAI FAC:
"România și Națiunea Română a fost , este și va fi eliberată de orice cauză de constrângeri , condiționări , restricții și îngrădiri ale libertăților la orice nivel .
România și Poporul Român a fost , este și va fi liber , independent de orice cauză a îngrădirii proceselor de evoluție , dezvoltare , de orice formă de abuzuri , ce a împiedicat și limitat nivelul de trai normal și firesc .
România și Poporul Român a fost , este , și va fi liber și eliberat de orice cauze cunoscute și necunoscute ce i-a afectat , afectează libertățile , drepturile Divine , autonomia , integritatea și orice proces necesar evoluției armonioase , progresului , prosperității spirituale , culturale și materiale .
Din această clipă, FORȚELE POZITIVE DE PE PĂMÂNT ȘI DIN ÎNTREGUL UNIVERS, CA ȘI CELE DIN MINE DEZINTEGREAZĂ INSTANTANEU ORICE FIINȚĂ, STRUCTURĂ SAU MECANISM DE AGRESIVITATE, DE NECAZURI, DE SUFERINȚE ȘI BOLI, DE LIMITARE A CAPACITĂȚII DE GÂNDIRE ȘI ACȚIUNE CREATOARE, DE CONTROL, MANIPULARE ȘI FRÂNARE A DEZVOLTĂRII OMENIRII SPRE REALA CUNOAȘTERE ȘI CIVILIZARE.
DE ACUM ÎNCOLO, NIMENI ȘI NIMIC NU MAI POATE OPRI SAU TULBURA VIITORUL BENEFIC ȘI CIVILIZATOR AL TUTUROR TERRANILOR."
REPETAȚI FIECARE ACEASTĂ FORMULĂ DE CÂTE 20-30 ORI, DIMINEAȚA ȘI SEARA.

Sursa: Omena Wardeyira
"Miraculoasele puteri ale subconștientului sunt universale, nu sunt creația sau descoperirea unui om, ele există dintotdeauna. Marile adevăruri eterne, marile legi ale vieții preced, în principiu, toate religiile. Tot ce trebuie făcut este să unim mentalul și psihicul, focalizandu-ne cu putere asupra a ceea ce vrem să manifestăm; puterea creatoare a subconștientului va răspunde imediat.
– Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitatea extraordinară de a intra în contact cu puterile subconștientului lor și de a le folosi corespunzător cu scop în dezvoltare personală.
– Subconștientul cunoaște rezolvarea oricărei probleme. Dacă îi sugerati înainte de a adormi “Doresc să mă trezesc la ora 6″, el vă va trezi atunci.
– Subconștientul este în controlul funcțiilor corpului uman, sugestionat cu ideea unei sănătăți perfecte, el se va supune și va lucra în sensul acesta.
– Suntem asemeni unui căpitan care își conduce vaporul, tebuie să dăm "ordine” potrivite (sugestii și imagini mentale care descriu ceea ce dorim să realizăm).
– Nu spuneți niciodată “Mi-e imposibil să..” sau “Nu pot să repar acea greșeală”, de exemplu.
Repetate, acestea se impregnează în subconștient și acesta va lucra în așa fel încât în situațiile respective veți acționa astfel încât să se întâmple să nu puteți să reparați acea greșeală, adică să se adevereasca credința pe care o are subconștientul.
– Legea care stă la baza întregii manifestări a lumii exterioare este legea credinței.
Credința este gândul întreținut permanent și în mod conștient.
Respingeti cu fermitate orice gând că cineva sau ceva v-ar putea face rău.
Aveți încredere în uriașa putere a subconștientului de a vindeca, inspira, revitaliza și aduce abundența.
– Subconștientul acceptă ceea ce îi este impus sau, cu alte cuvinte, ceea ce gândim în mod permament; el nu judecă, el este ca pământul care primește orice fel de semințe, gândurile sunt active, ele constituie semințele.
Gândurile gândite des, devin credințe, și ele pătrund în subconștient, care nu discerne, ajută la înfăptuirea tututror.
Un om convins că nu are o memorie bună, pentru că a uitat ceva într-un moment important, își va deteriora capacitatea de a memora pentru ca în conștientul lui are acest gând.
– Este un bun exercițiu de dezvoltare personală să ne verificăm gândurile și să renunțăm conștient la cele care credem că ne fac rău.
Niciodată nu e prea târziu.
– Mentalul conștient are rol de paznic.
Rolul său fundamental este acela de a vă proteja subconștientul de sugestiile negative. Urmăriți să fiți mereu convinși că în curând se va petrece ceva minunat.
Cea mai mare putere pe care o avem este cea de a alege, liberul arbitru.
Așa că, bucuria și bunăstarea ar trebui să fie primele opțiuni.
Din fericire, resurse sunt pentru toti."

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro